Soccer
41 feliratkozó
több mint 9 éve
Ja, 1500 jegyet meglehetett venni a bálnába, személyivel, névre szólót...www.nemzetisport.hu/magyar_valogatott/mlsz-a-romanok-elleni-meccsre-sem-kell-a-szurkoloi-kartya-2424521egyébként pont az ilyenek miatt kell szabályozni a hazai bajnoki meccseket isMivel? Kártyával? Ja, hogy a grupamába is csak kártyával lehetett bemenni?! Hmmm...
Negritis
gordon
Negritis
több mint 9 éve
Mikey
18 740
ahhoz képest hogy B csapat, egész jó az első 10 percszvsz a komplett első 45 perc nézhetetlen volt, mint általában az idegenbeli EL meccsek... de most legalább bele lehet magyarázni, hogy ez nem is B, hanem inkább F csapat.
Negritis
több mint 9 éve
www.nemzetisport.hu/magyar_valogatott/mlsz-a-romanok-elleni-meccsre-sem-kell-a-szurkoloi-kartya-2424521egyébként pont az ilyenek miatt kell szabályozni a hazai bajnoki meccseket isMivel? Kártyával? Ja, hogy a grupamába is csak kártyával lehetett bemenni?! Hmmm...
Negritis
gordon
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 9 éve
egyébként pont az ilyenek miatt kell szabályozni a hazai bajnoki meccseket isMivel? Kártyával? Ja, hogy a grupamába is csak kártyával lehetett bemenni?! Hmmm...
Negritis
több mint 9 éve
ahhoz képest hogy B csapat, egész jó az első 10 percSimon mondjuk takarít mindent, szegény Kolo-t is
Rositter és Origi is számomra tetszetős jelenleg
Szerkesztette: Negritis, a vajda
több mint 9 éve
Kampman
28 313
Ismét lecsapott a FIFA/UEFA antirasszista igazságosztó brigádja. Remélem azért a jövőben a "Say no to racism" mellett a "Say no to corruption" és a "Say no to slavery" is előtérbe kerül.
több mint 9 éve
Ez vicc kategória konkrétan, azt se tudják mi az a rasszizmus...
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 9 éve
őszintén szólva én leszarom hogy más ország mit kapsztem kurvára túlzás és faszság ez a büntetés, DE
az UEFA ebbe az irányba megy, aki bejelnti hogy mi történt az a munkáját végzi ettől még nem lesz hazaáruló a szememben
főleg hogy jó eséllyel nem is magyar
Szerkesztette: Negritis, a vajda
több mint 9 éve
www.nemzetisport.hu/magyar_valogatott/kik-jelentettek-a-magyar-szurkolokat-es-hogyan-dolgoznak-2438587Lusta vagyok előkeresni, de pont ezt írtam a román meccs után, hogy kb semmi nem volt, de persze ha lesznek jóakaró hazaárulók. Hát lettek..."hazaárulók"
Az ilyen kis hülyét elzavarnám egy angol-skótra, szerb-horvátra, török-görögre, ott sem hall szebbeket.
NB2
szted olyan nem létezik hogy egy belga megtanul magyarul? vagy teszem azt tudják mi az a 15-20 mondat amire figyelni kell?
vagy aki nyelvet tanított nekik az a hazaáruló?
Negritis
de a románok zárt kapujával most végre összefoghatnak a két válogatott ultrái! (haha)
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
Legalabb a romanok is zart kaput kaptak,mondjuk nekik már régóta kijárt.
több mint 9 éve
Akkor ezek szerint Bukarestben nem tanult meg románul vagy ferdített a tolmács és a "magyarok takarodjatok ki az országból" rigmust -magyarok, gyertek telepedjetek le nálunk- nak értette...Lusta vagyok előkeresni, de pont ezt írtam a román meccs után, hogy kb semmi nem volt, de persze ha lesznek jóakaró hazaárulók. Hát lettek..."hazaárulók"
Az ilyen kis hülyét elzavarnám egy angol-skótra, szerb-horvátra, török-görögre, ott sem hall szebbeket.
NB2
szted olyan nem létezik hogy egy belga megtanul magyarul? vagy teszem azt tudják mi az a 15-20 mondat amire figyelni kell?
Negritis
több mint 9 éve
Lusta vagyok előkeresni, de pont ezt írtam a román meccs után, hogy kb semmi nem volt, de persze ha lesznek jóakaró hazaárulók. Hát lettek..."hazaárulók"
NB2
több mint 9 éve
Számomra hihetetlen ez a kettős mérce, már nem csak a politikában hanem a sportban is mi vagyunk európa "fekete bárányai"..
több mint 9 éve
Lusta vagyok előkeresni, de pont ezt írtam a román meccs után, hogy kb semmi nem volt, de persze ha lesznek jóakaró hazaárulók. Hát lettek...Az ilyen kis hülyét elzavarnám egy angol-skótra, szerb-horvátra, török-görögre, ott sem hall szebbeket.
több mint 9 éve
egyébként pont az ilyenek miatt kell szabályozni a hazai bajnoki meccseket isezerszer el lett mondva, hogy nem az mlsz vette fejébe hirtelen, hogy megritkítják az amúgy is alacsony nézőszámot, csak igyekeznek megfelelni az európai normáknak
Negritis
bár valljuk be, ez egészen nevetséges ítélet, ilyen alapon soha többé nem szabad a románokkal (meg persze Izraellel) meccset játszanunk, mert büdösrománozás mindig lesz, ez kb. az a kategória, mintha a "szemüveget a bírónak" féle rágalmakat akarnák kiírtani az emberek tudatából... csak ahogy a zsidózásnál is, ez az ítélet semmi másra nem jó, mint olaj a tűzre
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
az elég kemény hogy tegnap 4 BL meccset is adtak párhuzamosan magyar adók!!! 😊
több mint 9 éve
egyébként pont az ilyenek miatt kell szabályozni a hazai bajnoki meccseket is
több mint 9 éve
Nah elmegy az UEFA a jó édes k...a a...ba! Csányi meg remélem fellebbez ezerrel, most legyen tökös. SZÉGYEN! Semmi, de tényleg semmi nem volt!!!
több mint 9 éve
Ez alapján akkor a világon bárhol minden második mérkőzés zárt kapus lehetne.zárt kapus lesz a magyar-feröer. meccs....ne már... na akkor a kicsi akit elösször vittem volna válogatott meccsre, tv-n nézi, velem együtt..
gamerkr
köszönöm a cigányozó honfitársaimnak 😕
Josszi
Ennél sokkal durvább megnyilvánulások után sincs zárt kapu. Van egyáltalán magyar sportdiplomácia?
több mint 9 éve
bukarestben himnusz kifütyülés,magyar gyalázás miatt 32 ezer eurós büntetés és 2500 fős szektorbezárást kaptak.Mi meg egyből zártkaput.zárt kapus lesz a magyar-feröer. meccs....ne már... na akkor a kicsi akit elösször vittem volna válogatott meccsre, tv-n nézi, velem együtt..
gamerkr
Josszi
Mondjuk Feröert nulla néző előtt is meg kell verni.
több mint 9 éve
Josszi
3 365
zárt kapus lesz a magyar-feröer. meccs....ne már... na akkor a kicsi akit elösször vittem volna válogatott meccsre, tv-n nézi, velem együtt..
gamerkr
The Amazing Racoon
több mint 9 éve
zárt kapus lesz a magyar-feröer. meccs....
több mint 9 éve
Törölt felhasználó
DINAMOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOZAGREBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBB
JA VOLIM TE 😛
2-1!
több mint 9 éve
angol csapatok megint brillíroztak 4 meccsből sikerült 3 pontot szerezniük. Tudom persze őket nem érdekli a BL, a PL a lényeg, abban van a pénz!!! 😀
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 9 éve
MEKKORA GÓÓÓL!!!!hogy ilyenkor nem ülünk kint a Curva Nordban...
Floro! 😀
alatriste
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.