Soccer
41 feliratkozó
több mint 9 éve
Sallói nyilatkozat után nem kritizálnék más csapatok játékosait 😀Pár opció mely nem töri kerékbe a magyar nyelvet:
Kenny
- Sallói nyilatkozata után nem kritizálnám más csapatok játékosait.
- A Sallói féle nyilatkozat után nem kritizálnám más csapatok játékosait.
- Sallói nyilatkozata után nem kritizálnék más csapatokból játékosokat.
több mint 9 éve
Egyszerűen nem tudom elhinni,hogy ezek még mindig nem bírnak 60-70 percnél tovább focizni....Sallói nyilatkozat után nem kritizálnék más csapatok játékosait 😀
bödének meg azt az értelmes nyilatkozatát a végén....jó isten....kapanyél lóg ki a szájából....
-------
Barcát meg mikor verjük már meg végre???(fél csapat sérült volt....Messi sem kezdett....)
ZoliZoltán
Szerkesztette: Kenny
több mint 9 éve
Egyszerűen nem tudom elhinni,hogy ezek még mindig nem bírnak 60-70 percnél tovább focizni....bödének meg azt az értelmes nyilatkozatát a végén....jó isten....kapanyél lóg ki a szájából....
-------
Barcát meg mikor verjük már meg végre???(fél csapat sérült volt....Messi sem kezdett....)
Szerkesztette: ZoliZoltán
több mint 9 éve
Az utóbbi két meccset a végjátékban buktuk el, ha ez nem ad önbizalmat akkor semmi...oh, wait...A többi Újpest-meccset nem láttam, de itt nem játszottak rosszul, majdnem hozták a meccset, úgy a mai Fradi lényegesen jobb csapat és Bödét nem tudták tartani, de ő meg a hetedik meccsén rúgott gólt, más sem tudja. Szerintem hülyeséget kérdezett a riporter, hogy mi lesz ezek után. Ez a meccs a zakó ellenére önbizalmat is adhat a Dózsának.vicc...Előnyből kikapni a végjátékban már nem először itt már az edző a felelős...Nagy Gábort behozni?!
ZoliZoltán
gordon
Burkus
több mint 9 éve
A többi Újpest-meccset nem láttam, de itt nem játszottak rosszul, majdnem hozták a meccset, úgy a mai Fradi lényegesen jobb csapat és Bödét nem tudták tartani, de ő meg a hetedik meccsén rúgott gólt, más sem tudja. Szerintem hülyeséget kérdezett a riporter, hogy mi lesz ezek után. Ez a meccs a zakó ellenére önbizalmat is adhat a Dózsának.vicc...Előnyből kikapni a végjátékban már nem először itt már az edző a felelős...Nagy Gábort behozni?!
ZoliZoltán
gordon
több mint 9 éve
vicc...Előnyből kikapni a végjátékban már nem először itt már az edző a felelős...Nagy Gábort behozni?!
ZoliZoltán
több mint 9 éve
YoungZeeZee
8 555
dzsudzsi duplazott es nyertek!no comment?
több mint 9 éve
YES!!!! Mocskos lilák! 😊))) Böde Dani a király!remélem Storck is figyelte ezt...
Burkus
több mint 9 éve
YES!!!! Mocskos lilák! 😊))) Böde Dani a király!
több mint 9 éve
vicc...
több mint 9 éve
ozibozi
17 142
és az Atletico lövi a barcás gólt (Torres)
több mint 9 éve
Sebők Vili elemez.... Jézusom...
több mint 9 éve
Akkor is csinálja csak nem mutatja a kamera 😉Ennek a patkány Diego Costanak van olyan meccse mikor nem könyököl vagy üt meg valakit?Matthew99Van olyan: amelyiken nem játszik. 😊
Mikey
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 9 éve
Arra céloztam, hogy ha ősszel is szarok lesznek még akkor kell kongatni a vészharangot..Van gaal mindenhol ilyen volt, első 1-1,5 éve ráment mindenhol, utána aratott...máshol is eltapsolt 120M fontot az első 1,5 évében?
peach
ZERO_L
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 9 éve
0-4-et mondtam haveromnak tegnap, ehhez képest az 1-3 egész jó. #Rodgerstakarodjlegalább már gól sikerült lőni. ki a kicsit nem becsüli...
Mikey
több mint 9 éve
Mikey
18 740
0-4-et mondtam haveromnak tegnap, ehhez képest az 1-3 egész jó. #Rodgerstakarodj
több mint 9 éve
Van gaal mindenhol ilyen volt, első 1-1,5 éve ráment mindenhol, utána aratott...máshol is eltapsolt 120M fontot az első 1,5 évében?
peach
"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 9 éve
Van gaal mindenhol ilyen volt, első 1-1,5 éve ráment mindenhol, utána aratott...
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 9 éve
Toto21
5 950
Kösz ZERO_L! Most értem haza, lehet akkor nem kapcsolom be a TV-t, ahogy látom támadóbb szellem érdekében, Depay helyére Young jött... És gondolom egy rögzített helyzet után vezetünk. Mintha csak a magyar válogatottat látnám. Remélem nem éli meg a telet a holland, mert fáj nézni amit művel.Eredmenyek.com szerint Fellaini a csatar! Lajosnal elfogyott a gyogyszer? Kivancsi leszek, hogy ennek mi lesz a vege.akkor te a szerencsések egyike vagy aki nem nézni, azért 45 mp-ben összefoglalom az első félidőt:
Toto21
www.youtube.com/watch?v=bMuzm_Quq-Q
ZERO_L
több mint 9 éve
Eredmenyek.com szerint Fellaini a csatar! Lajosnal elfogyott a gyogyszer? Kivancsi leszek, hogy ennek mi lesz a vege.akkor te a szerencsések egyike vagy aki nem nézni, azért 45 mp-ben összefoglalom az első félidőt:
Toto21
www.youtube.com/watch?v=bMuzm_Quq-Q
"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 9 éve
Döntsd már el, hogy most engem, a rendszert, a felvetést vagy a korrupt embereket ekézed éppen.De ha már foci, mondok egy szélsőségeset. A világ többi táján működik és jól elélnek belőle.Tehát ha jól értem, akkor abban az országban, ahol a hátrányos helyzetű gyerekeknek (akikből több van, mint tehetősből) esélyük sincs a tehetségükkel kitűnni és focizni, mert a szüleiknek nincs pénze kifizetni a tagdíjat/felszerelést/edzői kenőpénzt/utazást/edzőtábort stb. ott dobjunk a menekültek közé egy labdát (akik még elesettebbek) és honosítsuk őket?
Itt van naponta 3000 menekült a határon, azok között jó néhány gyerek van. Ha tényleg nincs elegendő kölyök az utánpótlás bázisban, mért nem lehet bedobni közéjük egy labdát, és megnézni, hogy kinek van érzéke hozzá. A legtehetségesebbeknek meg azt mondani, hogy a család letelepedhet ha szeretne.
Ha már úgyis a holland, francia és a német foci kultúra másolása a cél.
flzoli
Azt elmondanád, ha egy szabolcsi vagy hajdú-bihari vagy egyéb szegény megyében, faluban/kis településen vagy akár nagyvárosban lakó srácnak nincs pénze, ezáltal esélye labdarúgóvá válni, akkor a szerencsétlen menekült gyereknek honnan lesz erre pénze?
Tony
Annyit mondtam, és ezzel részemről ennyi volt ez a téma, hogy ha már tényleg minden képmutató segítséget színlel, akkor legalább tényleg valódi segítséget nyújtva adjon jövőt annak a gyereknek, hogy tényleg kibontakozzon abban amiben jó. De nem, itt muszáj egyből belevinni a demagógiát, a fennhéjjazó okoskodást és a primitív degradálást. A mérhetetlen arrogancián és intellektuális merevedésen túl majd egyszer tán lehet értelmes vitát is folytatni erről, és akkor majd ...X... is talán méltóztatik leszállni az elefántcsont tornyából közénk.
X = | Amadeus91, Sobri Jóska |
több mint 9 éve
Toto21
5 950
Eredmenyek.com szerint Fellaini a csatar! Lajosnal elfogyott a gyogyszer? Kivancsi leszek, hogy ennek mi lesz a vege.
több mint 9 éve
Bayernnek szépen megnyerte a spori a meccset...CR meg 5 gól és egy gól passz, nem gyenge! (és még nincs vége a meccsnek)
több mint 9 éve
Match MVP: Muhamed Besic's hamstring 😀 😕ettől függetlenül botrány amit a hátsó négyes művel védekezés néven...