Soccer
41 feliratkozó
több mint 9 éve
Florenzi baszod 😮
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 9 éve
ez az M4 szpíker is a cseh 2-t nézi, az biztos
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 9 éve
igen, tegnap volt róla szó, hogy ezt muszáj "papírra" vetni...ki lehet jelenteni az M4 elérte a pöcegödör legalját ezzel a mai közvetítéssel...ZERO_LMásnak sem tetszett 😊
britannia.reblog.hu/te-is-fiam-pideon
NB2
csak azt sajnálom, hogy az ismétlésből kihagyták ezeket, ki lehetett volna még egészíteni 1-2 cifrább megszólalással 😊
"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 9 éve
ki lehet jelenteni az M4 elérte a pöcegödör legalját ezzel a mai közvetítéssel...ZERO_LMásnak sem tetszett 😊
britannia.reblog.hu/te-is-fiam-pideon
több mint 9 éve
Isztambul....wo-u-wo-u-wo-o.Sima volt!Erre nem gondoltam volna.Griziiiii egy isten! 😊
több mint 9 éve
Törjön le a kezem ha legkozelebb angol csapatra fogadok nemzetközi meccsen.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 9 éve
ki lehet jelenteni az M4 elérte a pöcegödör legalját ezzel a mai közvetítéssel...a legszomorúbb az egészben, hogy úgy néz ki nekik van joguk minden játéknap először választani, így a papíron legérdekesebb/izgalmasabb meccset ezek a dilettánsok fogják közvetíteni
"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 9 éve
Hát azt tudtuk hogy a BL nem a City erőssége. Nem baj, a PL-re kell koncentrálni. 😊
több mint 9 éve
dr0725
482
Szegény Shaw :/Utána még egyenlít is az ember aztán Youngot egy sárgáért elkaszálja amikor kb ajtó-ablak helyzete lett volna ha ott továbbmegy....
Ez bizony csúnya volt.
dugo93
több mint 9 éve
több mint 9 éve
www.youtube.com/watch?v=d4_6hVPyKZw
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
Szemét Kane, 10 millió fontot kellett adnom érte fantasy PL-ben és hoz két pontokat azért, mert játszik. 😀De gólt a bajnokságban bezzeg nem tud lőni. Kirakni viszont nincs szívem, mert abban a pillanatban mesterhármast szerezne. Várom, mikor indul be, de csak nem akar jönni... D:
több mint 9 éve
Törölt felhasználó
Italia, így szeretlek 😀Hellas Verona 2 - 2 Torino
Empoli 2 - 2 SSC Napoli
Palermo 2 - 2 Carpi
Sassuolo 2 - 2 Atalanta
több mint 9 éve
Mondjuk engem, de ne foglalkozz mással csak böfögj ide is párat...dzsudzsi duplazott es nyertek!no comment?Kit érdekel a török liga?
ZoliMP
Amadeus91
gordon
És kit érdekelsz te?stb...
Amadeus91
több mint 9 éve
Mondjuk engem, de ne foglalkozz mással csak böfögj ide is párat...dzsudzsi duplazott es nyertek!no comment?Kit érdekel a török liga?
ZoliMP
Amadeus91
több mint 9 éve
Jó kis vízilabda meccs az Olimpico gyepén
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 9 éve
Igazán köszönöm.Sallói nyilatkozat után nem kritizálnék más csapatok játékosait 😀Pár opció mely nem töri kerékbe a magyar nyelvet:
Kenny
- Sallói nyilatkozata után nem kritizálnám más csapatok játékosait.
- A Sallói féle nyilatkozat után nem kritizálnám más csapatok játékosait.
- Sallói nyilatkozata után nem kritizálnék más csapatokból játékosokat.
Sobri
több mint 9 éve
ozibozi
17 142
az összes mai olasz meccsen (4) idáig 2-2-es eredmény született...😊
több mint 9 éve
ozibozi
17 142
a törököket? :--)dzsudzsi duplazott es nyertek!no comment?Kit érdekel a török liga?
ZoliMP
Amadeus91
több mint 9 éve
Amadeus the Young
32 898
dzsudzsi duplazott es nyertek!no comment?Kit érdekel a török liga?
ZoliMP
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 9 éve
dugo93
4 224
Csak az eredményt láttam és hogy ki lőtte a gólokat. Reménykedtem benne, hogy Martial gólja nem valami gagyi bepattanós labdából született...háááááát a kis tinigyerek rendesen beültetett 1-2 védőt. Először azt hittem Depay az. Lehet, hogy év végére azt fogjuk mondani, hogy minden garast megért.