Soccer

41 feliratkozó

több mint 6 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 184 — #NoStress
3 CSILLAG!
Kenny
komolyan erre matyizik mindenki, mennyi csillag van, mióta behozták a lilák 😀
petey
Abszolut megertem a frusztraciod, a 3 az nem 30.
Kenny
És még van a másodosztályból is egy kiscsillag!

több mint 6 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 21 210 — Csodabogár
3 CSILLAG!
Kenny
petey
Kenny
miért lennék frusztrált? én kurvára tudok örülni annak a 3-nak is 😊 ellenben ha kipottyantok a nemzetköziben, de legalább szépen fog mutatni a 3 csillag a mezen 😀
Leandro csukáján már rajta is volt tegnap. a fontos dolgok ugye.

Grat a bajnoksághoz btw!

több mint 6 éve
Kenny Atlanta Falcons 11 518 — Omar's Coming Yo!
3 CSILLAG!
Kenny
petey

több mint 6 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 21 210 — Csodabogár
3 CSILLAG!
Kenny

több mint 6 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 56 640 — The Mathematician
most nézem, a Spurs tényleg ennyire retard?

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 6 éve
ozibozi New York Giants 20 977
Leo Messi Messi döntött, bajnok az FC Barcelona!
több mint 6 éve
Kenny Atlanta Falcons 11 518 — Omar's Coming Yo!
3 CSILLAG!

több mint 6 éve
dawyd728 4 123
Most dőlt el a német bajnokság is. Pedig milyen szép lett volna egy Gladbach-Dortmund és egy Bayern-Frankfurt az utolsó fordulóban, ahol mindenkinek maradt volna még tétje. Bár még a Lipcse bekavarhat, de utolsó két fordulóban nem látom 5 pontot hogyan veszítenek a bajorok.
több mint 6 éve
YoungZeeZee 9 510
Varhidi olyan indulatos a sport tvs musorokban h jajjj.Mi lett vele!?😀
több mint 6 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 535 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan
 twitter.com/nocontextfooty/status/1121777390533926912

#legend 😀

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 6 éve
eaglesmcnabb Baltimore Ravens Virginia Tech Hokies 23 122 — je suis poloska
Azert az komoly, hogy az MTKban egy ertelmes playa volt iden (Vass Adam) , kieses ellen harcolunk, vegigtolta az osszes bajnokit, es szar teljesitmenyre hivatkozva kirakjak a csapatbol... Arrol nem beszelve Diallot is ugyanezert, akit telen igazoltunk es kb beallt parszor cserekent azt annyi. Az igen, ez a csapat hetrol hetre jobban felbasz

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 6 éve
YoungZeeZee 9 510
remenykedtem egy jo meccsben es pool gyozelemben.a 16. mp-ben elment a kedvem..mint semleges szurkolo.
több mint 6 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 376 — Így remélem megfelelek nektek.....
Buffont pedig állítólag próbáljuk visszacsábítani. Akkor jöhet a BL gyōzelem 😛
több mint 6 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 535 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan
 twitter.com/tomwfootball/status/1121811991096696832

😀 😀

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 6 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 376 — Így remélem megfelelek nektek.....
Akkor ez ma jó nap volt mind a Spurs mind a City szempontjából 😊

Csak az a makker Bayern kieshetett volna. 😉
dande
Nem estünk ki köszönhetően a bírónak elég könnyen fújta meg a tizit. Hummels megint mit művelt a 2. Gol előtt ...
csebi
Egyébként én főleg az első Bayern gólra gondoltam. Kabaré volt, ahogy összejött.
több mint 6 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 56 640 — The Mathematician
 twitter.com/PFA/status/1121322958851641345

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 6 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 26 718 — Lucas Scott

dande
Nem estünk ki köszönhetően a bírónak elég könnyen fújta meg a tizit. Hummels megint mit művelt a 2. Gol előtt ...

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 6 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 184 — #NoStress
De nem lenne igazság, ha egy csapat aminek egyetlen veresége van a PL-ben, ne legyen bajnok!
Szabolcs_76
És az, hogy egy 38 meccsből 32-t nyerő ne legyen, az igazság lenne?

több mint 6 éve

több mint 6 éve
ozibozi New York Giants 20 977
Nincs ez még lefutva! City most hátradől, minden fa..a, aztán jön a meglepetés vereség valamelyik hátralevő meccsen! Lehet köpködni, én ebben hiszek! 😀
Szabolcs_76
1 pont elonnyel, ugy hogy 1 db FA kupa dontojuk lesz meg, tuti h hatradolnek 😀 ugy h utolso 11bol 11et nyertek (16bol 15ot).
Borbinho
május elsején, meg csak a Barcelona ellen kell játszani, amit kb csak az egész világ fog nézni
több mint 6 éve
Alexis Sanchez: 14 perc, 1 labdaerintes, heti 500k font fizetes.
#keremkapcsoljaki

több mint 6 éve

lol 😀

több mint 6 éve
CharlieF Minnesota Vikings Notre Dame Fighting Irish 779
Nincs ez még lefutva! City most hátradől, minden fa..a, aztán jön a meglepetés vereség valamelyik hátralevő meccsen! Lehet köpködni, én ebben hiszek! 😀
Szabolcs_76
1 pont elonnyel, ugy hogy 1 db FA kupa dontojuk lesz meg, tuti h hatradolnek 😀 ugy h utolso 11bol 11et nyertek (16bol 15ot).
Borbinho
Károgó! 😝
több mint 6 éve
Szabolcs_76

több mint 6 éve
CharlieF Minnesota Vikings Notre Dame Fighting Irish 779