Soccer
41 feliratkozó
több mint 7 éve
Hoppá!Kiborult a szerb bili.
_a szerb bérkete felszabadul, felkészül DZSB7_
több mint 7 éve
Srácok hol lehet még Leicester City-s Kanté mezt venni? Nagyon kéne egy eredeti darab, mert Chelsea-s esélytelen, és francia is eléggé az. Valami tuti tipp?
több mint 7 éve
Én leszarom ha 30 vagy 3 ponttal nyerünk bajnokságot, csak végre ne essünk ki egy albán/üzbég/andorrai/vatikáni csapat ellen.Sztem is. Most bukjuk szépen a derbyt meg a két vidi meccset is le adjuk és ez már így minimum 9 pont. Eddig semmit nem mutattunk a rebrov alatt szerzett 7 pont kamu teljesítményNem látom a fordulót oszt mikről maradok le, a két türhőbrigád veri egymást meccs után, priceless 😀 😀 😀 Lölő és Garancsi is dobálta egymást a kaviáros szendvicsekkel? 😀megtalálják a módját nyugi
Kovácsiknak viszont jobbulást, nagy szopó ez pont a csoportkör kezdete előtt 😕
A Fradi meg nem is tudom, miként tudná elbukni ezt a bajnoki címet...
gabokocka
Negritis
csebi
több mint 7 éve
Sztem is. Most bukjuk szépen a derbyt meg a két vidi meccset is le adjuk és ez már így minimum 9 pont. Eddig semmit nem mutattunk a rebrov alatt szerzett 7 pont kamu teljesítményNem látom a fordulót oszt mikről maradok le, a két türhőbrigád veri egymást meccs után, priceless 😀 😀 😀 Lölő és Garancsi is dobálta egymást a kaviáros szendvicsekkel? 😀megtalálják a módját nyugi
gabokocka
Negritis
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 7 éve
Nem látom a fordulót oszt mikről maradok le, a két türhőbrigád veri egymást meccs után, priceless 😀 😀 😀 Lölő és Garancsi is dobálta egymást a kaviáros szendvicsekkel? 😀megtalálják a módját nyugi
gabokocka
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 7 éve
Nem látom a fordulót oszt mikről maradok le, a két türhőbrigád veri egymást meccs után, priceless 😀 😀 😀 Lölő és Garancsi is dobálta egymást a kaviáros szendvicsekkel? 😀Kovácsiknak viszont jobbulást, nagy szopó ez pont a csoportkör kezdete előtt 😕
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 7 éve
szóltál? akkor kétmillió a Fagyinak 😊Azért kiváncsi leszek h nyom-e a pogácsa kommandó eltiltasokat? Scepovic és Varga nálam minimum 2-3 meccsnem. ez nagyon vicces.www.facebook.com/fromfathertosonhungary/videos/468827176964081/ez inkább szánalmas, és méltatlan mint vicces. Varga eligazolt, egyből visszavedlett egy türhő paraszttá.
Szép munka. Üssétek csak egymást 😀
Kenny
petey
Kenny
csebi
több mint 7 éve
Azért kiváncsi leszek h nyom-e a pogácsa kommandó eltiltasokat? Scepovic és Varga nálam minimum 2-3 meccsnem. ez nagyon vicces.www.facebook.com/fromfathertosonhungary/videos/468827176964081/ez inkább szánalmas, és méltatlan mint vicces. Varga eligazolt, egyből visszavedlett egy türhő paraszttá.
Kenny
petey
Kenny
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 7 éve
YoungZeeZee
9 509
twitter.com/Millar_Colin/status/1040234315534278656A tavalyi kiesett csapatok kb dupla annyi bert fizetnek ki minta a la liga2-es "tarsaik" Iden a malaga nagyon kilog, de meg is latszik. 5/5 8-1-es golarany. lesz meg itt volgy, de igy tovabb. Vamo' Malaga!
Tony Adams
több mint 7 éve
Zlatan bazeg 😀 Nem is értem azokat, akik szerint nem zseni...azok között is topMint anno mi a grundon, de tényleg 😀
www.nemzetisport.hu/minden_mas_foci/video-te-jo-eg-milyen-golt-lott-ibrahimovic-2658303
Chargers LT
több mint 7 éve
Willi Orban egyre közelebb a magyar válogatottságoz.Az Inter meg szimplán szar.
több mint 7 éve
Zlatan bazeg 😀 Nem is értem azokat, akik szerint nem zseni...azok között is topwww.nemzetisport.hu/minden_mas_foci/video-te-jo-eg-milyen-golt-lott-ibrahimovic-2658303
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 7 éve
www.molvidi.hu/2018/09/15/agyrazkodast-szenvedett-kovacsik-adam.htmlakkor Tujvel a kezdő :/
több mint 7 éve
Benczés nyilatkozata teljesen oké volt és azt adom is. "Férfiak játszották a meccset ,és ennyi még belefért"Lazovics fetrengései viccesek, ez méltatlan amikor ilyen balhék vannak lefújás után. vajon Vargát miért akarták meglincselni? kíváncsi vagyok te is röhögnél-e ha az egyik derbin ilyen lenne.nem. ez nagyon vicces.www.facebook.com/fromfathertosonhungary/videos/468827176964081/ez inkább szánalmas, és méltatlan mint vicces. Varga eligazolt, egyből visszavedlett egy türhő paraszttá.
Kenny
petey
Kenny
petey
több mint 7 éve
Ajjjjj, remélem nem lesz nagyobb baj. Mielőbbi teljes felépülést kívánok neki.Kovácsik ütközött. raktak rá nyakmerevítőt és bevitték a kórházba.Miért volt 10+ perc hosszabbítás?@petey
Gergőbácsi
shawnka
petey
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 7 éve
Lazovics fetrengései viccesek, ez méltatlan amikor ilyen balhék vannak lefújás után. vajon Vargát miért akarták meglincselni? kíváncsi vagyok te is röhögnél-e ha az egyik derbin ilyen lenne.nem. ez nagyon vicces.www.facebook.com/fromfathertosonhungary/videos/468827176964081/ez inkább szánalmas, és méltatlan mint vicces. Varga eligazolt, egyből visszavedlett egy türhő paraszttá.
Kenny
petey
Kenny
több mint 7 éve
Kovácsik ütközött. raktak rá nyakmerevítőt és bevitték a kórházba.Miért volt 10+ perc hosszabbítás?@petey
Gergőbácsi
shawnka
több mint 7 éve
nem. ez nagyon vicces.www.facebook.com/fromfathertosonhungary/videos/468827176964081/ez inkább szánalmas, és méltatlan mint vicces. Varga eligazolt, egyből visszavedlett egy türhő paraszttá.
Kenny
petey
több mint 7 éve
Miért volt 10+ perc hosszabbítás?
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 7 éve
www.facebook.com/fromfathertosonhungary/videos/468827176964081/ez inkább szánalmas, és méltatlan mint vicces. Varga eligazolt, egyből visszavedlett egy türhő paraszttá.
Kenny
több mint 7 éve
www.facebook.com/fromfathertosonhungary/videos/468827176964081/Szép munka. Üssétek csak egymást 😀
több mint 7 éve
oltáska lvl 99hát.....kajak beállt bekkelni a listavezető 1 gólos vezetésnél. tabzs.de legalább nem kaptak ki a Gyakadémiától
petey
shawnka
hát legalább megcáfolták hogy lefekszik Garancsinak Lölö 😀
több mint 7 éve
hát.....kajak beállt bekkelni a listavezető 1 gólos vezetésnél. tabzs.de legalább nem kaptak ki a Gyakadémiától
petey
több mint 7 éve
hát.....kajak beállt bekkelni a listavezető 1 gólos vezetésnél. tabzs.