Soccer

41 feliratkozó

több mint 7 éve
Kenny Atlanta Falcons 11 510 — Omar's Coming Yo!
"kaput nem találó lövésből nem lesz gól"
Negritis

több mint 7 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 56 592 — The Mathematician
kár h nincs videóbíró mer Cavani lesen volt ....

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 7 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 535 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan
7 belga kozott egyedul drukkolok a Poolnak (mindig szurkolok a tobbi angol csapatnak, foleg olyan szimpatikus ellenfelnel mint a P$G), eddig nagyon adom a meccset 😀

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 7 éve
mikor hallom Henderson rúgja a büntit, stresszeltem
szerencsére Millner bevágta

több mint 7 éve
welcome to the starting team Stu

több mint 7 éve
"kaput nem találó lövésből nem lesz gól"

több mint 7 éve
Stez SMU Mustangs 47 653 — Whoops, looks like something went wrong.
nézem a Vörös Csillag felállását, megakad a szemem Marko Marin nevén. az ő pályafutását is faszán sínre rakta a Dinamo (a londoni), amikorfelvásároltak mindenkit, aki fiatal volt és kettő három egyeneset a labdába tudott rúgni, aztán tosztak játszatni őket, és minden évben máshova mentek kölcsönbe.
slowmotion
Divat a Chelsea-re mutogatni, de azert Marin... Ne mar. Az a gyerek baszott edzeni, baszott barmit csinalni, megvolt az egy szem tehetsege, de a kisujjat sem mozditotta, sem az edzeseken, sem a meccseken, sehol. Nem a Chelsea baszta ot el, a masik tiz edze is, akinel nyomta, ugyszinten a csapat kozelebe sem engedte kis tulzassal, annyira nulla volt.

több mint 7 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 262 — Cowboys fan
na, a HD-ről lemaradtam 5,00-s odds mellett, de a 2,5 over 4,75-ért azért jött.
több mint 7 éve
egy pillanatra azt hittem, hogy Nainggolan rúgta az egyenlítőt, mert ő szokott ekkorákat ragasztani
több mint 7 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 535 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan
nézem a Vörös Csillag felállását, megakad a szemem Marko Marin nevén. az ő pályafutását is faszán sínre rakta a Dinamo (a londoni), amikorfelvásároltak mindenkit, aki fiatal volt és kettő három egyeneset a labdába tudott rúgni, aztán tosztak játszatni őket, és minden évben máshova mentek kölcsönbe.
slowmotion
Lukaku, Salah, KDB, Ake, Solanke (o raadasul neveles), Marin, Piazon (o meg nalunk), Studge, Van Aanholt, Chalobah, Atsu, Mata, Bertrand, hirtelen akik eszembe jutottak. Ebbol legalab paran jatszottak is.

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 7 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers Notre Dame Fighting Irish 17 162
slowmotion
Erős lejtmenet:
Sevilla-Fio-Anderlecht (6 meccs)-Trabzonspor - Olympiakos (0 meccs) - Crvena.
több mint 7 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 310 — Így remélem megfelelek nektek.....
Umtiti meg szimplán hülye
több mint 7 éve
Te jó ég Dembele, na ilyen már kellett tőle 😊
dande
 twitter.com/itswazzz/status/1042118312837218307

kis gól is gól.

több mint 7 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 310 — Így remélem megfelelek nektek.....
😊 Ez eddig jó nap
több mint 7 éve
Te jó ég Dembele, na ilyen már kellett tőle 😊
több mint 7 éve
több mint 7 éve
NB2 New England Patriots 28 165 — nabege2@yahoo.com
Akinek digi netje van az Mo-n tudja nézni a román digisport adását. Digi1 Barca-PSV, Digi2 INT-TOT.
digisport.ro
több mint 7 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers Notre Dame Fighting Irish 17 162
Esküszöm, hogy Somos a Spíleren -
az első félidőben - Spallettit konzekvensen Spalettának mondta, de mintha egy nyelvbotlásnál - amiből volt néhány - a Spagetti is elhangzott. És ő jó komcsinak számít...vagy csak a keze ügyében lévő dolgokat emlegeti.

Még várom a Spanglit, mint megoldást.😁

Szerkesztette: Willie Parker
több mint 7 éve
YoungZeeZee 9 509
TV GO-n le van tiltva a spiler1, pedig tkomos vagyok 😕marad a bears - seahawks estig.
ZoliMP
Mondom, itt linkeltem, még ha nem is magyar

www.sport365.live/en/home
dande
koszi, lattam es ismerem is, de most nem akartam a gepen meccset nezni..helyette a mobilom megy 😊
több mint 7 éve
TV GO-n le van tiltva a spiler1, pedig tkomos vagyok 😕marad a bears - seahawks estig.
ZoliMP
Mondom, itt linkeltem, még ha nem is magyar

több mint 7 éve
YoungZeeZee 9 509

Szerkesztette: YoungZeeZee
több mint 7 éve
Akinek nincs spílere máskorra is ezt az oldalt ajánlom:

több mint 7 éve
Shanghai SIPG FC - Guangzhou Evergrande
referee: | Viktor Kassai 😊 |
NB2
Mar lehet is rakni, hogy lesz tizi.

több mint 7 éve
NB2 New England Patriots 28 165 — nabege2@yahoo.com
Shanghai SIPG FC - Guangzhou Evergrande
referee: | Viktor Kassai 😊 |
több mint 7 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 663 — farkas.l.zoltan@gmail.com
Nem látom a fordulót oszt mikről maradok le, a két türhőbrigád veri egymást meccs után, priceless 😀 😀 😀 Lölő és Garancsi is dobálta egymást a kaviáros szendvicsekkel? 😀
Kovácsiknak viszont jobbulást, nagy szopó ez pont a csoportkör kezdete előtt 😕
A Fradi meg nem is tudom, miként tudná elbukni ezt a bajnoki címet...
gabokocka
megtalálják a módját nyugi
Negritis
Sztem is. Most bukjuk szépen a derbyt meg a két vidi meccset is le adjuk és ez már így minimum 9 pont. Eddig semmit nem mutattunk a rebrov alatt szerzett 7 pont kamu teljesítmény
csebi
Én leszarom ha 30 vagy 3 ponttal nyerünk bajnokságot, csak végre ne essünk ki egy albán/üzbég/andorrai/vatikáni csapat ellen.
Kenny
Ahhoz mondjuk nem ártana a resztlit kipaterolni a csapatból előtte.
(Mondjuk lehetne kezdeni a felső vezetésben)