Soccer

41 feliratkozó

több mint 7 éve
eaglesmcnabb Baltimore Ravens Virginia Tech Hokies 23 117 — je suis poloska
Spanyol meccsbe nézett bele valaki? Modric megint olyan aranylabdás szinten tolta, mint a vébén a kieséses szakaszban?
Wyatt
Nincs itt semmi látnivaló, a spanyolok csupán annyi gólt lőttek ahány Madridista volt a kezdőben. Hatot.

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 7 éve
Lúdas Solymi New England Patriots 8 979
Pozitívum a többi játékos, főleg Kleini, aki mindkét meccset végigjátszotta és ha jól emlékszem érdemlegesen és sárga lap nélkül, egyszóval nagyot fejlődött.
Solymi
az lenne a kemény, ha pont a kazah sztyeppén tanítanák meg a focira... 😀
slowmotion
Pedig a fejlődése megkérdőjelezhetetlen 😀
Csak van valami ebben a türk rokonság dologban valami, ha a nyugati módszerek nem működtek nála 😛

De amúgy ennek örülök, mert fiatal, van érzéke a kapuhoz és ezek szerint lehet majd rá építeni.

Másrészt meg tetszett a tegnapi csapat mentalitása, kreativitása, a két gólnál meg még egy-két helyzetnél érdemleges focit is láttunk az ellenfél kapuja előtt nem csak teszetoszaságot.
több mint 7 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 239 — NFL bracket champion '26
Tipik Rossis második félidő volt előnyben, bunker, aztán vagy kihúzzuk vagy nem. Szervezettek voltunk, de egy balbunkó kell, mert fiola még mindig forog, addig dobálta a 2 forintost a ringlispilbe. Viszont Bese nekem bejövős volt.
gabokocka
Mondjuk speciel ezt a jelenetet leszámítva szerintem egyáltalán nem volt rossz, Paintsil gólja óta jó meccsére sem emlékeztem, úgyhogy én rosszabbat vártam tőle

Kis Kokóból végre kezd előjönni ebben az idényben valami
Wyatt
Kb minden veszélyes beadás onnan jött, a jobb oldal sokkal stabilabb volt. Mondjuk a molvidi meccsekhez képest tényleg jobb volt, nem hozott össze gólt, ez már szintlépés, és tény hogy kényszerből játszott ott ahol, de csak van ennél jobb megoldás.

Gulácsit említsük meg, fontos védései voltak a második félidőben.
gabokocka
Így is lehet nézni, de az érem másik oldala h a görögök legjobban beadó játékosa Fortounis legink Fiola oldalán játszott.
Balbunkóban tényleg szegényes a felhozatal, így hogy Korhut sérült egyedüli jobb megoldás max az lett volna ha Kádár húzódik ki, de akkor sztem fejjel még ink verhetőek lettünk volna.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 7 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 261 — Cowboys fan
Kiskokót nem értem amúgy, a finnek ellen kutyaszar volt, itt meg az elméletileg jobb erőkből álló görögök ellen lerakott egy nemzetközi szinten is jónak mondható teljesítményt. Ugyanez Sallai.
Kenny
csak alkalmazkodnak az ellenfél színvonalához, hogy ne legyen egyenlőtlen küzdelem 😊

Pozitívum a többi játékos, főleg Kleini, aki mindkét meccset végigjátszotta és ha jól emlékszem érdemlegesen és sárga lap nélkül, egyszóval nagyot fejlődött.
Solymi
az lenne a kemény, ha pont a kazah sztyeppén tanítanák meg a focira... 😀
több mint 7 éve
Lúdas Solymi New England Patriots 8 979
Birói segítsége volt nem kevés a görög csapatnak, de nem tudtak élni vele.
Voltak nagyon rossz megmozdulások, Fiolát szeretem, de a sérülése óta nem ugyanaz.

A támadásainkban és helyzeteinkben volt elképzelés, az összjátékon kell javítani.
Egy szóval nem volt ez rossz, erre lehet építeni, ez így vállalható.
több mint 7 éve
YoungZeeZee 9 509
nem lettunk vilagveroek es a gorogok sem veletlenul vannak a C csoportban.Voltak szep mozzanataink de makunk is volt.tobb nagyobb helyzete volt a gorogoknek mint nekunk.Ok jobban mondhatjak h minimum az x-et megerdemeltek volna..nem ugy mint mi a finnek ellen.

DE nagy TAPS a csapatnak es Gula vegre tartotta a csapatot.
több mint 7 éve
Kenny Atlanta Falcons 11 510 — Omar's Coming Yo!
Tipik Rossis második félidő volt előnyben, bunker, aztán vagy kihúzzuk vagy nem. Szervezettek voltunk, de egy balbunkó kell, mert fiola még mindig forog, addig dobálta a 2 forintost a ringlispilbe. Viszont Bese nekem bejövős volt.
gabokocka
Mondjuk speciel ezt a jelenetet leszámítva szerintem egyáltalán nem volt rossz, Paintsil gólja óta jó meccsére sem emlékeztem, úgyhogy én rosszabbat vártam tőle

Wyatt
Kiskokót nem értem amúgy, a finnek ellen kutyaszar volt, itt meg az elméletileg jobb erőkből álló görögök ellen lerakott egy nemzetközi szinten is jónak mondható teljesítményt. Ugyanez Sallai.

több mint 7 éve
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 27 233 — Keep pounding
gabokocka

Wyatt
Kb minden veszélyes beadás onnan jött, a jobb oldal sokkal stabilabb volt. Mondjuk a molvidi meccsekhez képest tényleg jobb volt, nem hozott össze gólt, ez már szintlépés, és tény hogy kényszerből játszott ott ahol, de csak van ennél jobb megoldás.

Gulácsit említsük meg, fontos védései voltak a második félidőben.

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 7 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 21 181 — Csodabogár
gabokocka

Wyatt
jah, Fiola ma nem volt rossz

több mint 7 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
gabokocka

több mint 7 éve
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 27 233 — Keep pounding

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 7 éve
ozibozi New York Giants 20 958
Ez az elemző brigád pont méltó az egészhez.
több mint 7 éve
Spanyol meccsbe nézett bele valaki? Modric megint olyan aranylabdás szinten tolta, mint a vébén a kieséses szakaszban?
Wyatt
sztem kb olyan mentalitassal alhattak neki, mint ahogy a jo oreg Jay Cutler 1 pre season meccsnek.
Borbinho
Ó az NFL Kimi Räikkönenje

több mint 7 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 535 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan
Wyatt
sztem kb olyan mentalitassal alhattak neki, mint ahogy a jo oreg Jay Cutler 1 pre season meccsnek.

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 7 éve

több mint 7 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 535 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan
2.meccse volt Rossinak, vagy 2 hete h egyutt edz a csapat, pls ne legyunk mar unneprontoak. tudjuk h nem vilagvero a keret es a hosszutavu javulashoz az utanpotlasban van a gond, de azzal kell kezdeni valamit, ami rendelkezesre all. csomo kis orszag jut ki sorra a nagy tornakra, akiknek nincs (annyival) jobb keretjuk.

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 7 éve
Izlanddal mi van amúgy, két meccs 0-9es gólkülönbség?! Máskor egy komplett selejtezősorozat kapnak ennyi gólt.
zavi27
van aki leszarja ezt az egész nemzetek ligáját
engem sem érdekel amúgy, csak ma nem volt semmi és a tv ott volt az m4-en
NB2
Jaja

Az, hogy a csapatot az Eb-re és vébére kivezető szövetségi kapitány távozott, nyilván semmit nem számít

több mint 7 éve
NB2 New England Patriots 28 165 — nabege2@yahoo.com
Izlanddal mi van amúgy, két meccs 0-9es gólkülönbség?! Máskor egy komplett selejtezősorozat kapnak ennyi gólt.
zavi27
van aki leszarja ezt az egész nemzetek ligáját
engem sem érdekel amúgy, csak ma nem volt semmi és a tv ott volt az m4-en
több mint 7 éve
Most nézem vissza, ez hogy a faszba nem volt lesgól?
Wyatt
érthetetlen, már az ismétlésnél is hőbörögtem
petey
Én pont nem néztem akkor, még el voltam foglalva a mi gólunkkal, csak most láttam az ismétlést, de bassza meg a Milantól elvettek egy gólt, mert Higany lábujjkörme előrébb volt, itt meg a fél ember...

Mondjuk amúgy is idegelt ez a bíró, a vitás esetek 90 százalékában a görögök jártak jobban

több mint 7 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 21 181 — Csodabogár
Wyatt
érthetetlen, már az ismétlésnél is hőbörögtem

több mint 7 éve

több mint 7 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 663 — farkas.l.zoltan@gmail.com
zavi27
Ellenek a bálnák, otthon jár az eszük egy jó kis bálnabébi pörköltnél nincs is jobb

több mint 7 éve
zavi27 Seattle Seahawks Oregon Ducks 5 570 — Amerikai sportok rajongója
több mint 7 éve
zavi27 Seattle Seahawks Oregon Ducks 5 570 — Amerikai sportok rajongója
Na most aztán minden szép és csodás lesz újra, fantasztikus, hihetetlen győzelem!😊
több mint 7 éve
ozibozi New York Giants 20 958
Már kezdődik a hazudozás, hajdúbé is meghülyült. És lesz egy hónapig basszus. Vicc