Soccer
41 feliratkozó
több mint 12 éve
Egyetértünk, de nagyon!! 😊értem én hogy nem drukkoltok nekik, de hogy Spanyolország csak ennyit kapott, az írek meg annyit mint az angolok azért OMGÉn úgy fogom nézni/nemnézni az egészet, hogy bárki nyerhet csak a németek ne, az írek meg szimpatikusak. 😀Gabesz92
én azt hittem hogy itt nem a szívemre kell hallgatnom 😛 (különben nálam is angol lenne ha már nincs magyar)davemayer
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 12 éve
hát ez a német-orosz-olasz-angol csoport kemény lesz 😂 felsorolták a 2. KALAPOT 😀 igen nagy. Remélem marad a stúdióban is Kálmán.empty: "Ezzel persze csak az a baj, hogy Svájc ott sincs az Eb-n, így valóban kurva nagy meglepetés lenne, ha nyernének." KURVANAGY 😂 😂 😂 Amúgy tegnap a Maradj Talponban is bizonyította, hogy olyan dolgokat, amikben részt vett vágja jól, de a tőle független dolgokhoz sok köze nincsen.Lehet van vmi insider infoja h az olaszokat a legújabb bundabotrány után nem engedik indulni és helyükre jön Svájc. 😀empty taxi
fetomy
több mint 12 éve
Paul, a polip utóda Citta, a krakkói elefánt. De hogy lehet egy elefántot így elnevezni? Az Tarzan majma volt.DzsokijuingDe idegesítő hogy Paul óta a létező összes állattal jósoltatnak, az még tök jópofa volt és 100%-os eredménnyel ment a sírba isten nyugosztalja, de ez így már rohadt szánalmas szvsz.
több mint 12 éve
Vagy mivel ez is megvan bundázva, így Magyarország is jön, erőnyerőként, automatikus továbbjutással a csoportból, negyeddöntőben csatlakozunk a tornához.empty: "Ezzel persze csak az a baj, hogy Svájc ott sincs az Eb-n, így valóban kurva nagy meglepetés lenne, ha nyernének." KURVANAGY 😂 😂 😂 Amúgy tegnap a Maradj Talponban is bizonyította, hogy olyan dolgokat, amikben részt vett vágja jól, de a tőle független dolgokhoz sok köze nincsen.Lehet van vmi insider infoja h az olaszokat a legújabb bundabotrány után nem engedik indulni és helyükre jön Svájc. 😀empty taxi
fetomy
több mint 12 éve
empty: "Ezzel persze csak az a baj, hogy Svájc ott sincs az Eb-n, így valóban kurva nagy meglepetés lenne, ha nyernének." KURVANAGY 😂 😂 😂 Amúgy tegnap a Maradj Talponban is bizonyította, hogy olyan dolgokat, amikben részt vett vágja jól, de a tőle független dolgokhoz sok köze nincsen.Lehet van vmi insider infoja h az olaszokat a legújabb bundabotrány után nem engedik indulni és helyükre jön Svájc. 😀
fetomy
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 12 éve
Paul, a polip utóda Citta, a krakkói elefánt. De hogy lehet egy elefántot így elnevezni? Az Tarzan majma volt.Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 12 éve
egyelőre 4-en vagyunk ! lehet még csatlakozni!!TIPPVERSENY!!!hátha még nem késő!
ezen az oldalon korrekt módon lehetne lebonyolítani az EB alatt:
minden meccsre mehet a tipp!egymás mellett ( klubok ) & ellen is megy a játék!
http://tippelj.biztositastipp.hu/jatek.php
bowlfans néven alapítottam egy klubbot akit érdekel a dolog tud regisztrálni
és amennyiben egy páran összejövünk mehetnek is a tippek!
extra pontokért nem felejtsetek el tippelni már az elején!
több mint 12 éve
értem én hogy nem drukkoltok nekik, de hogy Spanyolország csak ennyit kapott, az írek meg annyit mint az angolok azért OMGAz a jó, hogy ilyen írek, dánok, kroátok is kaptak, de a csehek és görögök nem 😊
én azt hittem hogy itt nem a szívemre kell hallgatnom 😛 (különben nálam is angol lenne ha már nincs magyar)davemayer
Egyébként az ilyen szavazások amúgysem érnek semmit, nem mindegy, hogy szimpátia vagy nem? 😀 Én most úgy gondoltam, hogy szimpátia+némi esélyesség+mégse a legesélyesebbek, így lettek az inglisek 😀
empty: "Ezzel persze csak az a baj, hogy Svájc ott sincs az Eb-n, így valóban kurva nagy meglepetés lenne, ha nyernének." KURVANAGY 😂 😂 😂 Amúgy tegnap a Maradj Talponban is bizonyította, hogy olyan dolgokat, amikben részt vett vágja jól, de a tőle független dolgokhoz sok köze nincsen.
Az is nagyszerű, hogy szerinte a végső győztes megtippeléséig várjuk meg a csoportkört. 😀 Jóhogynem akkor már majd augusztus elején megmondja.
több mint 12 éve
Ehhez nincs mit hozzáfűzni 😀http://comment.blog.hu/2012/06/08/epic_fail_a_hir_tv-n_kovacs_kalman_svajcot_tartja_a_foci_eb_titkos_eselyesenek?utm_source=bloghu_megosztas&utm_medium=facebook&utm_campaign=blhshare
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 12 éve
Gabesz92
1 453
értem én hogy nem drukkoltok nekik, de hogy Spanyolország csak ennyit kapott, az írek meg annyit mint az angolok azért OMGÉn úgy fogom nézni/nemnézni az egészet, hogy bárki nyerhet csak a németek ne, az írek meg szimpatikusak. 😀
több mint 12 éve
Csakhogy dave is megnyugodjon:Franciaország: eaglesmcnabb, JoeyPorter, kristóf17
Hollandia: kristof, xrace77, Divat, Duff, vassadi, Hanni, Hurka, peach, Csabiii, Dexxter Tailor, ulpianus, Sebii, shawnka
Portugália: miilann
Olaszország: empty taxi, zolika26, Rataxes, Beki, Habi, Kovi470
Németország: Vrijbloed, Double B, Amadeus, Iktriad, zinedine5, Dzsokijuing, Matthew99, gamerkr, FViktor93, zavi27, danyly
Spanyolország : davemayer, Sinisa, Bálesz, MarioAna, szaba, csi77, Toca
Oroszország : Stez, Schleck , yooker
Anglia: lol, Gogo, Keano, fetomy
Írország: Mikey, Gergőbácsi, Mex, Gabesz92
Horvátország: jj, JC6,zemanla
Zlatan: Höri, kisvanek4
Ukrajna: Sütianap
Lengyelország: Joci
Dánia: kaszo
Telefonrol nem megy a szinezes majd ha gephez kerulok megoldom 😀
több mint 12 éve
értem én hogy nem drukkoltok nekik, de hogy Spanyolország csak ennyit kapott, az írek meg annyit mint az angolok azért OMGFranciaország: eaglesmcnabb, JoeyPorter, kristóf17Sosem késő 😀Gabesz92
[colour=orange]Hollandia[/colour]: kristof, xrace77, Divat, Duff, vassadi, Hanni, Hurka, peach, Csabiii, Dexxter Tailor, ulpianus, Sebii, shawnka
[colour=green]Portugália[/colour]: miilann
[colour=black]Németország[/colour]: Vrijbloed, Double B, Amadeus, Iktriad, zinedine5, Dzsokijuing, Matthew99, gamerkr, FViktor93, zavi27, danyly
Spanyolország : davemayer, Sinisa, Bálesz, MarioAna, szaba, csi77
Dánia: kaszokaszo
én azt hittem hogy itt nem a szívemre kell hallgatnom 😛 (különben nálam is angol lenne ha már nincs magyar)
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 12 éve
Gabesz92
1 453
Franciaország: eaglesmcnabb, JoeyPorter, kristóf17Sosem késő 😀
[colour=orange]Hollandia[/colour]: kristof, xrace77, Divat, Duff, vassadi, Hanni, Hurka, peach, Csabiii, Dexxter Tailor, ulpianus, Sebii, shawnka
[colour=green]Portugália[/colour]: miilann
[colour=black]Németország[/colour]: Vrijbloed, Double B, Amadeus, Iktriad, zinedine5, Dzsokijuing, Matthew99, gamerkr, FViktor93, zavi27, danyly
Spanyolország : davemayer, Sinisa, Bálesz, MarioAna, szaba, csi77
Dánia: kaszokaszo
több mint 12 éve
Ja, most esett le hogy a sápadtarcúak szutyoktornája miatt lehet ez a három hetes szünet az MLS-ben, azt se tudtam, hogy idén van ilyen, bár nincs olyan sok európai korcs, hogy miattuk szüneteltetni kéne, nem tudom a rokkant nyugdíjas bekem vagy a picsaszájú anri válogatottak-e még egyáltalán. Tök idegennek tűnt, de legalább a US Open Cup ment, a 16 között kiestünk a Sporting KC ellen. Június 16-án folytatódik a bajnokság, mától All-Star szavazás, az idei ASG a Chaelsea ellen lesz, nyáron pedig jön az FC Swansea Colorado-ba. És most művelt európai polgárnak éreztem magam másfél percig. 😊Ja, idén arra nem lehet szavazni, hogy ki nyeri meg? Trinidad és Tobago vagy Panama, vagy kit mondtam múltkor, az most is él. 😀
több mint 12 éve
erre nem is gondoltam! lehet akkor hogy többeket is érinteni fog a dolog , de majd meglátjuk...TIPPVERSENY!!!jé én ebben már benne vagyok egy másik klub tagjaként, de akkor megyek ide is
hátha még nem késő!
extra pontokért nem felejtsetek el tippelni már az elején!yooker
ja most látom hogy csak egy klubnak lehetek a tagja? :/davemayer
több mint 12 éve
Nekem mindegy ki lövi 😛Majd Gomez lő két mesterhármast, többi meccsén meg alibizik és ezzel gólkirály lesz 😀AsbeeBooooo - Legyen inkább Klose az, aki így lesz gólkirály.iktriad
több mint 12 éve
TIPPVERSENY!!!jé én ebben már benne vagyok egy másik klub tagjaként, de akkor megyek ide is
hátha még nem késő!
extra pontokért nem felejtsetek el tippelni már az elején!yooker
ja most látom hogy csak egy klubnak lehetek a tagja? :/
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 12 éve
TIPPVERSENY!!!hátha még nem késő!
minden meccsre mehet a tipp!egymás mellett ( klubok ) & ellen is megy a játék!
extra pontokért nem felejtsetek el tippelni már az elején!
több mint 12 éve
Majd Gomez lő két mesterhármast, többi meccsén meg alibizik és ezzel gólkirály lesz 😀AsbeeBooooo - Legyen inkább Klose az, aki így lesz gólkirály.
több mint 12 éve
Majd Gomez lő két mesterhármast, többi meccsén meg alibizik és ezzel gólkirály lesz 😀
több mint 12 éve
Szerintem meg Ibra alapból lő max 2 gólt.Szerintem sima Lewandowski a Bundesligából (valahogy továbbszenvedik magukat csoportból ruszkik mögött, és a négy meccs elég lesz neki ezzel a nyomi csoporttal), Gomez nem is biztos hogy kezd 😛 és amúgy is kb. 18%-kal értékesíti a helyzeteit :rolleyes:
Én sokkal inkább Sneijderre tippelnék Serie A-ból. A Bundesligában Gomez adja, a PL-ből háát.. ott már inkább lennék gondban, van Persiere talán lehet tenni, de lehet megtenném Ben Arfát a csigazabásoktól, esetleg Pogrebnyak ruszkihonból, portugál Nani, vagy próbáld meg a Defoe-Carroll féle angol tengelyt, mivel ugye Rooney csak 3. meccsen kezdhet, aztán meg mivel anglia hamar hátrányba fog kerülni mindenki ellen, kénytelenek lesznek támadni, mint az őrült. 😀
De 2-3 gólnál szvsz többet senki sem lő a PL-esek közül, annyira viszont itt bármelyik playa esélyes. Még talán Ashley Youngon gondolkodnék.Stez
RVP sztem a legalapabb.. Ben Arfa, Pogrebnyak, WTF? 😛 én a Serie A-val vagyok nagy bajban... mert jó kérdés, hogy a svédek meddig mennek. Ha Ibra kap négy meccset, akkor talán az övé.. de itt kb. 3 góllal nyerhet bárki.
szerk: na, tippelek én is egyet: Görögök 😀 hátha Gekast megszállja az ihlet, mint Hariszteaszt nyolc éve... bár azért ez a back four nem ugyanaz, mint az akkori egység. (Dellas volt nálam a tournament MVP, milyen jókat is vitáztam két haverral anno..)
Így már csak a csehekre nincs tipp 😊
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 12 éve
kissé elveszett a sajnálatos socceres kommentáradatban a tippjáték, így beleszerkesztettem a topic 1. hsz-ébe
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
És reaktiválják még Salast, Zamoranot és Kluivertet is. Tulio pedig visszatér Megyerre.KRRRRRRESZPÓÓÓÓ!!!!fetomyLegjobb pletyka:Ennél még Jancker is hihetőbb volt tavaly...JoeyPorter
Van Nistelrooy jön az Újpestbe! 😀
Most olvastam Index fórumban.Bazzani
több mint 12 éve
Sebii
3 581
A válogatott szintjén ez azért máshogy működik. Mert még egy klubcsapat meccséből van 40-50 egy évben, addig a válogatott 2 évente játszik világversenyen és pár meccset. Nyilván sokkal fontosabb ebben az esetben az eredmény.A szurkolók pont leszarják, milyen játék van, nekik az edermény számít. Az angoloknál ez így van, nagyon eredmény centrikusak az utóbbi időben, miután válogatott szinten jó ideje a legkisebb siker is elkerüli őket.StezPedig eredetileg pont a brit szurkolók voltak azok, akiknek az elég volt az örömhöz, hogy a játékosok hajtottak azért, amit a hordott mezük címere képviselt. A jó játék, és a győzelem már csak ajándék volt... :rolleyes: De hát már ők sem a régiek.Mikey