NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 378
43
20:30 GASPARILLA BOWL - Memphis vs NC State (Net4+)
Soccer
41 feliratkozó
több mint 11 éve
Megnéztem 2009-2010-ben volt utoljára a végén előrébb az UTE, ráadásul most 3 ponttal van több a liláknak, mint a zöldeknek. Erre én azért nem verném😊Bezzeg mi 14.ek vagyunk! Sikerült tegnap 2x vezetni, de kikapnunk. Borzasztó meccs volt 😕
több mint 11 éve
jójó,majd jövőre itt hagy titeket az a 15 kölcsönjátékos aztán visszakerültök ugyanoda ahol voltatok évekig.nyugalom.
dobogó!berger90
több mint 11 éve
lol, mintha ez már így lenne évek óta.Ja nem.
dobogó!berger90
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 11 éve
Nem tudom, hogy van e rajtam kívül olyan elvetemült aki a Samp-Fio meccset nézi a manchesteri rangadó helyett. Óriási arc az új Samp tulaj Massimo Ferrero filmgyáros. Góloknál, kivédett tizenegyesnél ugrál, táncol, ünnepel együtt a feleségével. Gyerekek is a VIP páholyban.

Mihajlovics meg remek kis csapatot rakott össze ismeretlenebb játékosokból. Remek védekezésre alapuló kontrajáték, három támadóval, amiből kettőnek jelentős feladata van védekezésben is.
Ilyesmi játékot szeretnék látni a magyar válogatottnál is.
több mint 11 éve
van Persie twitter:igazából azt nem értem, hogy hogyan történhet meg ez, mert ugyanez a gyengusz középpálya (nem) látja el labdával edzésen sem...
"Balotelli scores a lot of goals at trainings. Course he does, he's playing againist Liverpool defense"
😀 😀 😀 😀berger90
több mint 11 éve
van Persie twitter:"Balotelli scores a lot of goals at trainings. Course he does, he's playing againist Liverpool defense"
😀 😀 😀 😀
Mindig jövőre
több mint 11 éve
Azt. A. Kurva.444.hu/2014/11/02/nem-fer-be-az-utanpotlas-a-nekik-epitett-felcsuti-stadionba/
Mindig jövőre
több mint 11 éve
Még szerencse hogy nem látszik milyen gyenge meccs ez a Fradi-Paks.Matthew99Sajnos elég kilátástalan meccs volt 😊
több mint 11 éve
Még szerencse hogy nem látszik milyen gyenge meccs ez a Fradi-Paks.

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 11 éve
Szubotics volt a münchen legjobbja
Tepper takarodj!
több mint 11 éve
jaaaaajjwww.nemzetisport.hu/nemet_labdarugas/video-weidenfeller-3-meterrol-bombazta-fejbe-csapattarsat-2373665
több mint 11 éve
csak mert múltkor feljött a téma, hogy a kicsiket inkább sújtják a nagyokkal szembenkét piros a pool meccsen:
Burnley játékosnak már volt egy sárgája vagyis tizi+piros:
arsenalist.com/f/2014-15/slow-motion-replay-of-burnley-handball-no-penalty-given.html
ezeket meg nem szokás megjegyezni

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 11 éve
Janmaat hogy az istenben maradhatott a pályán?SchleckAhogy Sissoko az első félidőben.
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 11 éve
A zuzmóban több elképzelés van a támadófocit illetően, mint a mai Liverpoolban.Az egyetlen helyzet a középső védő előtt adódik szöglet után, az egyetlen szép megmozdulást pedig a kapus mutatja be.
Lehet, hogy tegnap este Roy Hodgsonnal sörözött egy pubban Rodgers, és tőle kért tanácsokat, mert az RH időszak legrosszabb meccsein játszott így a csapat...
Gyalázat. 😐
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 11 éve
A román meg a francia mindig is jol kijött egymással.Meg se lepődök hogy beletorodunk ebbe is.
több mint 11 éve
Én nem tartom a büntetésünket túlzónak, sokkal inkább a románokét rettentő alacsonynak.Hannirománoknál létezik sportdiplomácia, nálunk nem, ennyi történt

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 11 éve
Jah hát csak szemezgettem NSO kommentekből. Gondolom az ilyen többi turbomagyar oldalon is hasonló lehet.Én nem tartom a büntetésünket túlzónak, sokkal inkább a románokét rettentő alacsonynak.HanniSztem ezzel mindenki így van...peach
több mint 11 éve
Én nem tartom a büntetésünket túlzónak, sokkal inkább a románokét rettentő alacsonynak.HanniSztem ezzel mindenki így van...
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 11 éve
Az uefa igen mondott a román rasszizmusra. Grat!
több mint 11 éve
Én nem tartom a büntetésünket túlzónak, sokkal inkább a románokét rettentő alacsonynak.
több mint 11 éve
Háborús övezethez hasonlító durrogtatást csinálni szabad, csúnyán beszélni nem! Magyar (sport)diplomácia ismét: jeles!
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 11 éve
A Magyar - Román előtt/közben/után történni fogó balhé miatt majd ne féljetek mi zárt kaput fogunk kapni. Ahhoz képest ez semmi.tüsi91"Előtt-után" dolgok miatt nem tilthatnak el.
több mint 11 éve
A Magyar - Román előtt/közben/után történni fogó balhé miatt majd ne féljetek mi zárt kaput fogunk kapni. Ahhoz képest ez semmi.