Soccer
41 feliratkozó
több mint 12 éve
Shawn84
8 527
Jól fizethetik a bírót a lengyelek. 😐
több mint 12 éve
Spanyol bíró igyekszik nagyon...
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 12 éve
Szegeny lengyel megcsuszik , kicsit le is nyomjak erre 2 percig mondja hogy feldobta magat.
több mint 12 éve
Milyen felháborodva mondja Knédli, hogy na ez bizony kéz volt 😀
több mint 12 éve
Szép EB lesz.
több mint 12 éve
Semmi gond, majd Lewandowski beáll a védelembe.😂 😂 Ez a spori kurvanagy 😂 😂
több mint 12 éve
looooooooooooooooooooooooooooool Hát úgy látom a spori szeretné megmenteni a görögöket és Nézit, hogy inkább róla beszéljünk már, ne szegény szókratészéket szidjuk 😂 😂
több mint 12 éve
Két ilyen kamu sárgával kiállni.Gratula a bírónak.
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 12 éve
Dél Korea 2.0 lesz itt
több mint 12 éve
nem vagyok nagy soccerszakértő, de a játékvezetés eddig kritikán aluli. még ha a lengyeleknek szurkolok, akkor is.nem értem minek megállítani a játékot minden apró botlásnál 😀
több mint 12 éve
Faterpolusznak ennyi is volt. 😀
több mint 12 éve
"egy kicsit ráerősítettek a félidő hajrájában"ja, kétszer már eljutottak a lengyel tizenhatosig, és volt két szögletük 😀
több mint 12 éve
Nah mar kozhelyeket is puffogtat 😀
több mint 12 éve
öröm nézni a görög HC fejétszerintem ha tehetné, simán letagadná, hogy ez az Ő csapata
több mint 12 éve
Megnéztem és tényleg. 😮 Mondjuk abból a csoportból... egyedül a kroátok érnek valamit onnan, de hát még így is... ennyire szar játékot rég nem láttam tornán.Hogy a picsába jutottak ezek ki???fetomyveretlenek voltak a selejtezőcsoportukban.deyell
Mit hagynak ki már megint a svájciak 😱 Már rég lealázhatták volna ezt a betonvédelmet...
Dave: 😂 Azon én is felröhögtem 😀 Nem csak az unióból, de egész európából kirakják őket 😀
több mint 12 éve
"azért használja a Soctratist mert a Papastatopulost európai ember nem tudja kimondani"Görögo. már nem is Európa b+ 😂
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 12 éve
Lemegy Papadopoulos, jön Papadopoulosfő a változatosság 😀
több mint 12 éve
deyell
11 736
Hogy a picsába jutottak ezek ki???fetomyveretlenek voltak a selejtezőcsoportukban.
choose life
több mint 12 éve
Azt kiabálják,hogy "lesz-e jegyem" 😀Amúgy hatalmas szégyen ez a görög válogatott.... Régebben legalább védekezni tudtak, de most még komolyan simán szarabbak nálunk, ráadásul nem is kicsit. Hogy a picsába jutottak ezek ki??? Szar lehet manapság görögnek lenni... se pénz se foci
több mint 12 éve
Samaras miylet esett, amikor hozzá sem értek. 😀 😀 😀Imádom ezt a csókát, mindig feldobja a napom, ha látom vágni a fát. 😀
több mint 12 éve
nem gerinctörésről beszélek...jjncaagörög játékosok esetén nehéz is lenne...
több mint 12 éve
nem gerinctörésről beszélek...ha a "sérült" játékos egy méterre van az oldalvonaltól, miért nem képesek legalább annyival odébbvonszolni, hogy folytatódjon a játék?jjncaaSerult nem lehet ugy csak arrebb vinni meg a vegen lerokkanToca
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
ha a "sérült" játékos egy méterre van az oldalvonaltól, miért nem képesek legalább annyival odébbvonszolni, hogy folytatódjon a játék?jjncaaSerult nem lehet ugy csak arrebb vinni meg a vegen lerokkan
több mint 12 éve
Valaki vajon szólt a görögöknek, hogy futni is kellene, még ha nincs is labda náluk?Még így is bohózat ez, pedig 12-en vannak Lewandowskival. 😀
több mint 12 éve
jól hallottam hogy a"Polska, Polska!" alatt van néha egy kis "vesszen Trianon!" is? De jó fejek ezek a lengyelek 😉
BEARS BABY!
Sir Alex immortal