Soccer
41 feliratkozó
több mint 12 éve
Jah, csodás-mesés lenne, ha hosszútávfutókból állnának a csapatok...Épp ez az! Fizikálisan! Mert ha folyamatosan jön le egy ember, akkor a csapattársak biztos bírni fogják, nem?? Nagyobb területet kell lezárni, sokkal többet kell futni, sokkal jobban kell koncentrálni. A 90+ után ez meg már necces, főleg úgy, hogy "fogy a csapat". Ezért tartom hülyeségnek Puzsér ötletét. Ha le akar vinni játékosokat egy bizonyos időhatár után, akkor meg szűkítse a pályát...lolJC6Nem vágod hogy pont ez lenne a lényeg?Hanni
Egyébként eddig mindegyik elhangzott javaslat messze rosszabb volt szerintem, mint a mostani rendszer. Főleg az újrajátszás.
több mint 12 éve
Épp ez az! Fizikálisan! Mert ha folyamatosan jön le egy ember, akkor a csapattársak biztos bírni fogják, nem?? Nagyobb területet kell lezárni, sokkal többet kell futni, sokkal jobban kell koncentrálni. A 90+ után ez meg már necces, főleg úgy, hogy "fogy a csapat". Ezért tartom hülyeségnek Puzsér ötletét. Ha le akar vinni játékosokat egy bizonyos időhatár után, akkor meg szűkítse a pályát...lolJC6Nem vágod hogy pont ez lenne a lényeg?
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Nincs ember, aki ezt így fizikálisan bírná, valami határt szabni kell. Az időhatár nem az igazi, az aranygól sem jött be, ezt is ki lehetne próbálni. Vagy valami egyebet.DzsokijuingÉpp ez az! Fizikálisan! Mert ha folyamatosan jön le egy ember, akkor a csapattársak biztos bírni fogják, nem?? Nagyobb területet kell lezárni, sokkal többet kell futni, sokkal jobban kell koncentrálni. A 90+ után ez meg már necces, főleg úgy, hogy "fogy a csapat". Ezért tartom hülyeségnek Puzsér ötletét. Ha le akar vinni játékosokat egy bizonyos időhatár után, akkor meg szűkítse a pályát...lol
több mint 12 éve
http://www.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_i/videoton-eldolt-az-mtk-vedoje-harom-evig-a-fehervariake-2137427Az úgy szép. Remélem minden használható emberkét elpasszolunk mire kezdődik a szezon
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
akkor ennek fényében vicces az NB1-es szerződés, amit 2016-ig írtak alá. Pedig azért pl Méhes Gábornak jobban örültem volna mint bármelyik felsoroltnak.Még pár hete Petur mester azt mondta nekem, hogy a háttérben balhé van az MTV és a Sport TV között, szóval gondolom ott marják egymást, ahol csak lehetséges, ennek is lehet egyik oka, hogy a Sportosokat nem engedik közvetíteni.StezHát ez eléggé szánalmas mezőny...azért a sport tv-seket igazán oda lehetett volna engedni basszus, mi szánalmas lesz ez te jó ég...davemayer
Egy Knézy szinten tehetségtelen ember most komolyan EB negyed- és elődöntőt fog közvetíteni? Ezt nem tudom elhinni. DHP-ről nem is beszélve...Schleck
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 12 éve
Még pár hete Petur mester azt mondta nekem, hogy a háttérben balhé van az MTV és a Sport TV között, szóval gondolom ott marják egymást, ahol csak lehetséges, ennek is lehet egyik oka, hogy a Sportosokat nem engedik közvetíteni.azért a sport tv-seket igazán oda lehetett volna engedni basszus, mi szánalmas lesz ez te jó ég...davemayerEgri Viktor szerencsére nem közvetít EB meccset; Gundi, Deák Horváth Péter, Knézy (WTF), Menczer a szerencsések.gamerkrHát ez eléggé szánalmas mezőny...
Egy Knézy szinten tehetségtelen ember most komolyan EB negyed- és elődöntőt fog közvetíteni? Ezt nem tudom elhinni. DHP-ről nem is beszélve...Schleck
több mint 12 éve
pénzfeldobás, 50-50% az esély + nincs kikiáltva egy játékos sem bűnbaknak 😀davemayerdehogy-nincs, mert biztos rosszul választott! 😊
|
több mint 12 éve
pénzfeldobás, 50-50% az esély + nincs kikiáltva egy játékos sem bűnbaknak 😀
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 12 éve
Ja hát az arany-, ezüstgól mindaddig védekező focit fog eredményezni amíg vannak utána büntetőrúgások. Ha elvették volna mögüle Menten más képe lett volna az aranygólnak is. Szóval ha nem szabnánk neki határt mint anno a félóra lenne értelme szerintem.Nincs ember, aki ezt így fizikálisan bírná, valami határt szabni kell. Az időhatár nem az igazi, az aranygól sem jött be, ezt is ki lehetne próbálni. Vagy valami egyebet.Találjatok ki okosabbat, de a 5-5 büntetős bohóckodást felejtsük már el.Dzsokijuingmondjuk azt nem vágom hogy az aranygól mivel lenne rosszabb mint ez az 5 percenként leküldünk valakit 😊
Az ilyen döntőket, egyenes kieséses meccseket Addig kellene játszani amíg el nem dől oszt szevasz.eaglesmcnabb
Az aranygól is védekező focit szült, emlékeim szerint ezért vették le az étlapról.Dzsokijuing
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
Újrajátszás? Régen volt rá példa...AsbeeEbben a feszes menetrendben sztem esélytelen.
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 12 éve
Újrajátszás? Régen volt rá példa...
több mint 12 éve
Nincs ember, aki ezt így fizikálisan bírná, valami határt szabni kell. Az időhatár nem az igazi, az aranygól sem jött be, ezt is ki lehetne próbálni. Vagy valami egyebet.Találjatok ki okosabbat, de a 5-5 büntetős bohóckodást felejtsük már el.Dzsokijuingmondjuk azt nem vágom hogy az aranygól mivel lenne rosszabb mint ez az 5 percenként leküldünk valakit 😊
Az ilyen döntőket, egyenes kieséses meccseket Addig kellene játszani amíg el nem dől oszt szevasz.eaglesmcnabb
Az aranygól is védekező focit szült, emlékeim szerint ezért vették le az étlapról.Dzsokijuing
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
több mint 12 éve
Ribéry-t is elzavartad volna úgy egy-másfél éve mikor nem ment neki?inkább Robben-t zavarnám el az Interbe. 😀Amadeus91ha igaz, hogy Müller-t eladjuk az interbe, akkor szétverem Hoeneß kocsiját a parkolóban.Amadeus91én nem szomorkodnék... 😛Divat
több mint 12 éve
Nincs ember, aki ezt így fizikálisan bírná, valami határt szabni kell. Az időhatár nem az igazi, az aranygól sem jött be, ezt is ki lehetne próbálni. Vagy valami egyebet.mondjuk azt nem vágom hogy az aranygól mivel lenne rosszabb mint ez az 5 percenként leküldünk valakit 😊ha valakitől kiállítottak egy embert akkor a végén a másiknál marad csak játékos? Az is gyönyörű lenne. LOLTaláljatok ki okosabbat, de a 5-5 büntetős bohóckodást felejtsük már el.Dzsokijuing
"szteuva bukarest"... jól van fiam, ennél már csak a "laskazöld tepsiszett" volt jobb az aranka szeretlek műelemzésben. Na de ez itten OFF.eaglesmcnabb
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
több mint 12 éve
mondjuk azt nem vágom hogy az aranygól mivel lenne rosszabb mint ez az 5 percenként leküldünk valakit 😊Találjatok ki okosabbat, de a 5-5 büntetős bohóckodást felejtsük már el.DzsokijuingIlyen eszement ötletet sem hallottam még, mint amit Puzsér mondott. Aki valaha focizott, tudhatná, hogy hülyeség az, amit mond.JC6ha valakitől kiállítottak egy embert akkor a végén a másiknál marad csak játékos? Az is gyönyörű lenne. LOL
"szteuva bukarest"... jól van fiam, ennél már csak a "laskazöld tepsiszett" volt jobb az aranka szeretlek műelemzésben. Na de ez itten OFF.eaglesmcnabb
Az ilyen döntőket, egyenes kieséses meccseket Addig kellene játszani amíg el nem dől oszt szevasz.
több mint 12 éve
jöhet ő is, meg akkor a packba igazán beletehetnétek még Alabat és Badstubert is! 😀inkább Robben-t zavarnám el az Interbe. 😀Amadeus91ha igaz, hogy Müller-t eladjuk az interbe, akkor szétverem Hoeneß kocsiját a parkolóban.Amadeus91én nem szomorkodnék... 😛Divat
|
több mint 12 éve
Csányi Sándor, az MLSZ elnöke szerint a mögöttünk hagyott idényben javult a bajnokság színvonala és a válogatott is folyamatosan fejlődik.KissEz minden év és szezon végén így van 😀
még soha nem volt olyan nyilatkozat, hogy "a bajnokságunk szintje romlott, esetleg stagnál."
én komolyan csodálom, hogy nem jönnek ide hozzánk angolok, spanyolok, olaszok, németek tanulni, hiszen 15 éve folyamatosan egyre jobb az Nb1, ezt senki se tudja utánunk csinálni szerintem.
több mint 12 éve
hány nációval beszéltél a témában Jay?Találjatok ki okosabbat, de a 5-5 büntetős bohóckodást felejtsük már el.DzsokijuingTe elfelejtheted, nekem tetszik. Régóta így van ez, s lám, csak a magyarok panaszkodnak, de ezen meg sem lepődök.
Majd a párbaj előtt kapcsold ki a tv-t 😊JC6
több mint 12 éve
mondjuk ez is olyan tipikus, senki nem mondta, hogy pl. 6-nál is kevesebb játékos lenne a pályán, de hát jó nagy túlzással rögtön élét lehet venni az ilyen feltételezéseknek 😊Így van. Nincs is annál izgalmasabb, mikor már csak két kapus támad egymásra. Öt perc múlva a játékvezetők.ulpianusNincs is annál igazságosabb, mikor az esetek többségében érdektelen 2szer 15 perc után ötször-ötször megbüntetik egymást és a nézőket a csapatok.Dzsokijuing
"aki valaha focizott", az szerintem utálja a büntetőpárbajt, bár én várom, hogy amfociban is mezőnygól-szétrúgással dőljön majd el egyszer a Super Bowl
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Találjatok ki okosabbat, de a 5-5 büntetős bohóckodást felejtsük már el.DzsokijuingTe elfelejtheted, nekem tetszik. Régóta így van ez, s lám, csak a magyarok panaszkodnak, de ezen meg sem lepődök.
Majd a párbaj előtt kapcsold ki a tv-t 😊
több mint 12 éve
Egri Viktor szerencsére nem közvetít EB meccset; Gundi, Deák Horváth Péter, Knézy (WTF), Menczer a szerencsések.gamerkrfujj bazmeg, remélem nagy hangzavar lesz a kocsmában
több mint 12 éve
Amadeus the Young
33 076
inkább Robben-t zavarnám el az Interbe. 😀ha igaz, hogy Müller-t eladjuk az interbe, akkor szétverem Hoeneß kocsiját a parkolóban.Amadeus91én nem szomorkodnék... 😛Divat
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 12 éve
Találjatok ki okosabbat, de a 5-5 büntetős bohóckodást felejtsük már el.Ilyen eszement ötletet sem hallottam még, mint amit Puzsér mondott. Aki valaha focizott, tudhatná, hogy hülyeség az, amit mond.JC6ha valakitől kiállítottak egy embert akkor a végén a másiknál marad csak játékos? Az is gyönyörű lenne. LOL
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
több mint 12 éve
ha igaz, hogy Müller-t eladjuk az interbe, akkor szétverem Hoeneß kocsiját a parkolóban.Amadeus91én nem szomorkodnék... 😛
|