Soccer
41 feliratkozó
több mint 12 éve
Találjatok ki okosabbat, de a 5-5 büntetős bohóckodást felejtsük már el.Ilyen eszement ötletet sem hallottam még, mint amit Puzsér mondott. Aki valaha focizott, tudhatná, hogy hülyeség az, amit mond.JC6ha valakitől kiállítottak egy embert akkor a végén a másiknál marad csak játékos? Az is gyönyörű lenne. LOL
"szteuva bukarest"... jól van fiam, ennél már csak a "laskazöld tepsiszett" volt jobb az aranka szeretlek műelemzésben. Na de ez itten OFF.eaglesmcnabb
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 12 éve
ha igaz, hogy Müller-t eladjuk az interbe, akkor szétverem Hoeneß kocsiját a parkolóban.Amadeus91én nem szomorkodnék... 😛
|
több mint 12 éve
Így van. Nincs is annál izgalmasabb, mikor már csak két kapus támad egymásra. Öt perc múlva a játékvezetők.ulpianusNincs is annál igazságosabb, mikor az esetek többségében érdektelen 2szer 15 perc után ötször-ötször megbüntetik egymást és a nézőket a csapatok.
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
több mint 12 éve
Ilyen eszement ötletet sem hallottam még, mint amit Puzsér mondott. Aki valaha focizott, tudhatná, hogy hülyeség az, amit mond.JC6ha valakitől kiállítottak egy embert akkor a végén a másiknál marad csak játékos? Az is gyönyörű lenne. LOL
"szteuva bukarest"... jól van fiam, ennél már csak a "laskazöld tepsiszett" volt jobb az aranka szeretlek műelemzésben. Na de ez itten OFF.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
JoeyPorter
2 631
A Sport tv is ad élőben meccseket 😉azért a sport tv-seket igazán oda lehetett volna engedni basszus, mi szánalmas lesz ez te jó ég...davemayerEgri Viktor szerencsére nem közvetít EB meccset; Gundi, Deák Horváth Péter, Knézy (WTF), Menczer a szerencsések.gamerkrHát ez eléggé szánalmas mezőny...
Egy Knézy szinten tehetségtelen ember most komolyan EB negyed- és elődöntőt fog közvetíteni? Ezt nem tudom elhinni. DHP-ről nem is beszélve...Schleck
több mint 12 éve
nehogy az angolok ellen is megszaladjon a paripa ezeken a csúszós utakon :cool: :cool:Ha valaki esetleg lemaradt volna: http://www.youtube.com/watch?v=6-yfRA9zInc :cool: :cool:JoeyPorterlecsúszott... 😀Divat
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
Csányi Sándor, az MLSZ elnöke szerint a mögöttünk hagyott idényben javult a bajnokság színvonala és a válogatott is folyamatosan fejlődik. A magyar labdarúgás első embere a pepsifoci.hu-nak elmondta: több mint 50 százalék esélyünk van kijutni a következő világbajnokságra, 2016-ra elkészül az új 65 ezres nemzeti stadionunk, azt követően pedig szeretnénk BL-döntőt rendezni.
Samaras játszott?
Még szép, ollózott is egy gyönyörű fejesgólt, csak nem adták meg intentional grounding miatt :/
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Ilyen eszement ötletet sem hallottam még, mint amit Puzsér mondott. Aki valaha focizott, tudhatná, hogy hülyeség az, amit mond.
több mint 12 éve
azért a sport tv-seket igazán oda lehetett volna engedni basszus, mi szánalmas lesz ez te jó ég...Egri Viktor szerencsére nem közvetít EB meccset; Gundi, Deák Horváth Péter, Knézy (WTF), Menczer a szerencsések.gamerkrHát ez eléggé szánalmas mezőny...
Egy Knézy szinten tehetségtelen ember most komolyan EB negyed- és elődöntőt fog közvetíteni? Ezt nem tudom elhinni. DHP-ről nem is beszélve...Schleck
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 12 éve
Egri Viktor szerencsére nem közvetít EB meccset; Gundi, Deák Horváth Péter, Knézy (WTF), Menczer a szerencsések.gamerkrHát ez eléggé szánalmas mezőny...
Egy Knézy szinten tehetségtelen ember most komolyan EB negyed- és elődöntőt fog közvetíteni? Ezt nem tudom elhinni. DHP-ről nem is beszélve...
több mint 12 éve
A magyar válogatott négy helyet javított, és már a 31. helyen áll a FIFA-világranglistán. 😀 fejlődünk
Samaras játszott?
Még szép, ollózott is egy gyönyörű fejesgólt, csak nem adták meg intentional grounding miatt :/
több mint 12 éve
Egri Viktor szerencsére nem közvetít EB meccset; Gundi, Deák Horváth Péter, Knézy (WTF), Menczer a szerencsések.
több mint 12 éve
Amadeus the Young
33 076
ha igaz, hogy Müller-t eladjuk az interbe, akkor szétverem Hoeneß kocsiját a parkolóban.
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 12 éve
Így van. Nincs is annál izgalmasabb, mikor már csak két kapus támad egymásra. Öt perc múlva a játékvezetők.
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 12 éve
Az ötpercenkénti emberfogyás rögtön a hosszabbítás kezdetétől annyival életszerűbb, hogy mivel az ötlet szerint a végső győzelemig játszanak, nem zsigerelné ki annyira a játékosokat.én annyit csinálnék, hogy negyedóránként kapnék le egy játékost, tehát a hosszabbítás első 15 percében még annyi ember, amennyi a rendes játékidőt befejezte, majd periódusonként mindig eggyel-eggyel kevesebbaz első jogos, de nagyon 😊jjncaaNekem is bejön, a szánalmas arany- és ezüstgólnál értelmesebb 😊Dzsokijuing
jjncaa
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
több mint 12 éve
én annyit csinálnék, hogy negyedóránként kapnék le egy játékost, tehát a hosszabbítás első 15 percében még annyi ember, amennyi a rendes játékidőt befejezte, majd periódusonként mindig eggyel-eggyel kevesebbNekem is bejön, a szánalmas arany- és ezüstgólnál értelmesebb 😊DzsokijuingA csapból is Puzsér folyik, itt a 442-s fociblogja: http://puzser.web4.hu/Dzsokijuingaz első jogos, de nagyon 😊jjncaa
NHL rájátszásban sincs szétlövés, nem véletlenül... bármilyen "izgalmas" is, tényleg nevetséges, hogy egyre több tétmeccs így dől el, a 91. perctől egyes csapatok már egyértelműen erre játszanak
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
Nekem is bejön, a szánalmas arany- és ezüstgólnál értelmesebb 😊A csapból is Puzsér folyik, itt a 442-s fociblogja: http://puzser.web4.hu/Dzsokijuingaz első jogos, de nagyon 😊jjncaa
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
több mint 12 éve
A csapból is Puzsér folyik, itt a 442-s fociblogja: http://puzser.web4.hu/Dzsokijuingaz első jogos, de nagyon 😊
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
bízom benne hogy van azért még visszaút...igen, eljutottunk idáig :/ :odavemayerAz a EEE is elég nagy majomság sztem amúgy.szaba:rolleyes: :/yooker
több mint 12 éve
A csapból is Puzsér folyik, itt a 442-s fociblogja: http://puzser.web4.hu/
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
több mint 12 éve
igen, eljutottunk idáig :/ :oAz a EEE is elég nagy majomság sztem amúgy.szaba:rolleyes: :/yooker
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 12 éve
Az a EEE is elég nagy majomság sztem amúgy.szaba:rolleyes: :/
több mint 12 éve
Ha valaki esetleg lemaradt volna: http://www.youtube.com/watch?v=6-yfRA9zInc :cool: :cool:JoeyPorterlecsúszott... 😀
|
több mint 12 éve
JoeyPorter
2 631
Ha valaki esetleg lemaradt volna: http://www.youtube.com/watch?v=6-yfRA9zInc :cool: :cool:
több mint 12 éve
(S)zabi(cs) 😀de fizetés van, és Imi 3-4 ember kajáját megeszi... 😀DivatPölő is szabadlistán van ám! 😛 csináljuk a helyett remélem Szabicséknak! 😊DivatSoccerben (sajnos) nincsen salary cap 😛empty taxi
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...