Soccer

41 feliratkozó

több mint 12 éve
Dzsokijuing Dallas Cowboys Texas Longhorns 7 604 — Saturday Night Lights
Ilyen eszement ötletet sem hallottam még, mint amit Puzsér mondott. Aki valaha focizott, tudhatná, hogy hülyeség az, amit mond.JC6
ha valakitől kiállítottak egy embert akkor a végén a másiknál marad csak játékos? Az is gyönyörű lenne. LOL

"szteuva bukarest"... jól van fiam, ennél már csak a "laskazöld tepsiszett" volt jobb az aranka szeretlek műelemzésben. Na de ez itten OFF.eaglesmcnabb
Találjatok ki okosabbat, de a 5-5 büntetős bohóckodást felejtsük már el.

Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 12 éve
Divat Minnesota Vikings 4 193 — Vikes fan
ha igaz, hogy Müller-t eladjuk az interbe, akkor szétverem Hoeneß kocsiját a parkolóban.Amadeus91
én nem szomorkodnék... 😛

|
több mint 12 éve
Így van. Nincs is annál izgalmasabb, mikor már csak két kapus támad egymásra. Öt perc múlva a játékvezetők.ulpianus
Nincs is annál igazságosabb, mikor az esetek többségében érdektelen 2szer 15 perc után ötször-ötször megbüntetik egymást és a nézőket a csapatok.

Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
több mint 12 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 21 588 — KARTAL CITY CHIEFS örökös fantasy 2. helyezett
Ilyen eszement ötletet sem hallottam még, mint amit Puzsér mondott. Aki valaha focizott, tudhatná, hogy hülyeség az, amit mond.JC6
ha valakitől kiállítottak egy embert akkor a végén a másiknál marad csak játékos? Az is gyönyörű lenne. LOL

"szteuva bukarest"... jól van fiam, ennél már csak a "laskazöld tepsiszett" volt jobb az aranka szeretlek műelemzésben. Na de ez itten OFF.

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
JoeyPorter Pittsburgh Steelers 2 631
Egri Viktor szerencsére nem közvetít EB meccset; Gundi, Deák Horváth Péter, Knézy (WTF), Menczer a szerencsések.gamerkr
Hát ez eléggé szánalmas mezőny...

Egy Knézy szinten tehetségtelen ember most komolyan EB negyed- és elődöntőt fog közvetíteni? Ezt nem tudom elhinni. DHP-ről nem is beszélve...Schleck
azért a sport tv-seket igazán oda lehetett volna engedni basszus, mi szánalmas lesz ez te jó ég...davemayer
A Sport tv is ad élőben meccseket 😉

több mint 12 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 21 588 — KARTAL CITY CHIEFS örökös fantasy 2. helyezett
Ha valaki esetleg lemaradt volna: http://www.youtube.com/watch?v=6-yfRA9zInc :cool: :cool:JoeyPorter
lecsúszott... 😀Divat
nehogy az angolok ellen is megszaladjon a paripa ezeken a csúszós utakon :cool: :cool:

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
Kiss New Orleans Saints 2 151 — Who Dat Nation
Csányi Sándor, az MLSZ elnöke szerint a mögöttünk hagyott idényben javult a bajnokság színvonala és a válogatott is folyamatosan fejlődik. A magyar labdarúgás első embere a pepsifoci.hu-nak elmondta: több mint 50 százalék esélyünk van kijutni a következő világbajnokságra, 2016-ra elkészül az új 65 ezres nemzeti stadionunk, azt követően pedig szeretnénk BL-döntőt rendezni.

Bode
Samaras játszott?
Még szép, ollózott is egy gyönyörű fejesgólt, csak nem adták meg intentional grounding miatt :/
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Ilyen eszement ötletet sem hallottam még, mint amit Puzsér mondott. Aki valaha focizott, tudhatná, hogy hülyeség az, amit mond.
több mint 12 éve
davemayer Chicago Bears 14 809 — "Grammar maci"
Egri Viktor szerencsére nem közvetít EB meccset; Gundi, Deák Horváth Péter, Knézy (WTF), Menczer a szerencsések.gamerkr

Egy Knézy szinten tehetségtelen ember most komolyan EB negyed- és elődöntőt fog közvetíteni? Ezt nem tudom elhinni. DHP-ről nem is beszélve...Schleck
azért a sport tv-seket igazán oda lehetett volna engedni basszus, mi szánalmas lesz ez te jó ég...

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 12 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS

Egy Knézy szinten tehetségtelen ember most komolyan EB negyed- és elődöntőt fog közvetíteni? Ezt nem tudom elhinni. DHP-ről nem is beszélve...

több mint 12 éve
Kiss New Orleans Saints 2 151 — Who Dat Nation
A magyar válogatott négy helyet javított, és már a 31. helyen áll a FIFA-világranglistán. 😀 fejlődünk

Bode
Samaras játszott?
Még szép, ollózott is egy gyönyörű fejesgólt, csak nem adták meg intentional grounding miatt :/
több mint 12 éve
gamerkr Green Bay Packers 10 876 — The sharif don't like it - welcome to the casbah club
Egri Viktor szerencsére nem közvetít EB meccset; Gundi, Deák Horváth Péter, Knézy (WTF), Menczer a szerencsések.

több mint 12 éve
Amadeus the Young Las Vegas Raiders West Virginia Mountaineers 33 076
ha igaz, hogy Müller-t eladjuk az interbe, akkor szétverem Hoeneß kocsiját a parkolóban.

criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 12 éve
ulpianus Kansas City Chiefs LSU Tigers 17 977 — Circus Maximus
Így van. Nincs is annál izgalmasabb, mikor már csak két kapus támad egymásra. Öt perc múlva a játékvezetők.

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 12 éve
az első jogos, de nagyon 😊jjncaa
Nekem is bejön, a szánalmas arany- és ezüstgólnál értelmesebb 😊Dzsokijuing
én annyit csinálnék, hogy negyedóránként kapnék le egy játékost, tehát a hosszabbítás első 15 percében még annyi ember, amennyi a rendes játékidőt befejezte, majd periódusonként mindig eggyel-eggyel kevesebb
jjncaa
Az ötpercenkénti emberfogyás rögtön a hosszabbítás kezdetétől annyival életszerűbb, hogy mivel az ötlet szerint a végső győzelemig játszanak, nem zsigerelné ki annyira a játékosokat.

Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
több mint 12 éve
r.baggio Detroit Lions Wake Forest Demon Deacons 62 880 — no es importante
A csapból is Puzsér folyik, itt a 442-s fociblogja: http://puzser.web4.hu/Dzsokijuing
Nekem is bejön, a szánalmas arany- és ezüstgólnál értelmesebb 😊Dzsokijuing
én annyit csinálnék, hogy negyedóránként kapnék le egy játékost, tehát a hosszabbítás első 15 percében még annyi ember, amennyi a rendes játékidőt befejezte, majd periódusonként mindig eggyel-eggyel kevesebb

NHL rájátszásban sincs szétlövés, nem véletlenül... bármilyen "izgalmas" is, tényleg nevetséges, hogy egyre több tétmeccs így dől el, a 91. perctől egyes csapatok már egyértelműen erre játszanak

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
A csapból is Puzsér folyik, itt a 442-s fociblogja: http://puzser.web4.hu/Dzsokijuing
Nekem is bejön, a szánalmas arany- és ezüstgólnál értelmesebb 😊

Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
több mint 12 éve
r.baggio Detroit Lions Wake Forest Demon Deacons 62 880 — no es importante
az első jogos, de nagyon 😊

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
yooker New York Giants 7 394 — Expect the Best !
Az a EEE is elég nagy majomság sztem amúgy.szaba
:rolleyes: :/yooker
igen, eljutottunk idáig :/ :odavemayer
bízom benne hogy van azért még visszaút...
több mint 12 éve
A csapból is Puzsér folyik, itt a 442-s fociblogja: http://puzser.web4.hu/

Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
több mint 12 éve
davemayer Chicago Bears 14 809 — "Grammar maci"
:rolleyes: :/yooker
igen, eljutottunk idáig :/ :o

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 12 éve
yooker New York Giants 7 394 — Expect the Best !
:rolleyes: :/
több mint 12 éve
Divat Minnesota Vikings 4 193 — Vikes fan
Ha valaki esetleg lemaradt volna: http://www.youtube.com/watch?v=6-yfRA9zInc :cool: :cool:JoeyPorter
lecsúszott... 😀

|
több mint 12 éve
JoeyPorter Pittsburgh Steelers 2 631
Ha valaki esetleg lemaradt volna: http://www.youtube.com/watch?v=6-yfRA9zInc :cool: :cool:

több mint 12 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 36 544 — Lájkold a zsűrit!
Pölő is szabadlistán van ám! 😛 csináljuk a helyett remélem Szabicséknak! 😊Divat
Soccerben (sajnos) nincsen salary cap 😛empty taxi
de fizetés van, és Imi 3-4 ember kajáját megeszi... 😀Divat
(S)zabi(cs) 😀

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...