Soccer
41 feliratkozó
több mint 12 éve
na jaa..csak jönne már vissza..és hova vitte!JC6Gera Zotya 😛JC6Az Isten!a hígító Istene :/ 😀Kiss
Samaras játszott?
Még szép, ollózott is egy gyönyörű fejesgólt, csak nem adták meg intentional grounding miatt :/
több mint 12 éve
Ez az!a diósgyőr lett balaton fc diósgyőr, a tatabányáról simán elment a lombard fc a haladáshoz, onnan meg pápára.Na, vazzzz! tényleg? 😊sztem a Tatabánya volt még a Márkus Tibi időkből 😀Kiss
Én ott hagytam abba, amikor a Diósgyőr "elköltözött" Siófokra, vagy a Tatabánya volt...? Vagy valami ilyesmi.... és jött a Pápa, meg a Kaposvár, adták-vették az NBI indulási jogokat.. Na, onnantól elegem lett.zemanla
furcsa ez, hogy NFL drukkerek nem érzik át a franchise jogok adásvételét 😛Höri
Na, ezt nem tudtam követni! 😂
2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 12 éve
nem volt ez rossz, a helyzeteket meg tétmeccsen kell belőni
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
..és hova vitte!Gera Zotya 😛JC6Az Isten!a hígító Istene :/ 😀Kiss
több mint 12 éve
Lehet, ezeknek is kellene egy kis Technocol Rapid! 😀Gera Zotya 😛JC6Az Isten!a hígító Istene :/ 😀Kiss
2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 12 éve
a diósgyőr lett balaton fc diósgyőr, a tatabányáról simán elment a lombard fc a haladáshoz, onnan meg pápára.sztem a Tatabánya volt még a Márkus Tibi időkből 😀Kissnem hagytál ki semmit...csak azt ,hogy a Tuzsér ki esett az NBII-bőlKissNa, vazzzz! tényleg? 😊
Én ott hagytam abba, amikor a Diósgyőr "elköltözött" Siófokra, vagy a Tatabánya volt...? Vagy valami ilyesmi.... és jött a Pápa, meg a Kaposvár, adták-vették az NBI indulási jogokat.. Na, onnantól elegem lett.zemanla
furcsa ez, hogy NFL drukkerek nem érzik át a franchise jogok adásvételét 😛
több mint 12 éve
Gera Zotya 😛JC6Az Isten!a hígító Istene :/ 😀
Samaras játszott?
Még szép, ollózott is egy gyönyörű fejesgólt, csak nem adták meg intentional grounding miatt :/
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Gera Zotya 😛
több mint 12 éve
sztem a Tatabánya volt még a Márkus Tibi időkből 😀Na, vazzzz! tényleg? 😊Gerzson volt az utolsó futbalista, akit még láttam játszani. te jó ég, ilyen régen voltam utoljára meccsen???? :/zemanlanem hagytál ki semmit...csak azt ,hogy a Tuzsér ki esett az NBII-bőlKiss
Samaras játszott?
több mint 12 éve
Pl. Kovács Péterrel. 😊Én szerintem lassan idevehetjük Korcsmárt is, bár eligazolhatna valami színvonalasabb bajnokságba is lassan talán.Schleckáh, jó az a norvég liga, a válogatottban úgy is nagy százalékban kell lóbaszó csatárokkal verekedni.Höri
több mint 12 éve
Na, vazzzz! tényleg? 😊nem hagytál ki semmit...csak azt ,hogy a Tuzsér ki esett az NBII-bőlKissmajd Gera újra éled a Fradiba csak jönne már vissza! 😊KissGerzson volt az utolsó futbalista, akit még láttam játszani. te jó ég, ilyen régen voltam utoljára meccsen???? :/zemanla
Én ott hagytam abba, amikor a Diósgyőr "elköltözött" Siófokra, vagy a Tatabánya volt...? Vagy valami ilyesmi.... és jött a Pápa, meg a Kaposvár, adták-vették az NBI indulási jogokat.. Na, onnantól elegem lett.
több mint 12 éve
nem hagytál ki semmit...csak azt ,hogy a Tuzsér ki esett az NBII-bőlGerzson volt az utolsó futbalista, akit még láttam játszani. te jó ég, ilyen régen voltam utoljára meccsen???? :/zemanlaIgazából Szalai sem reménytelen, és sokkal jobban tilitolizik/tartja meg a labdát 2-3 másodpercig 4 védő közt, mint bármelyik csatárunk az elmúlt 20 évben... Töki bazmeg, az ötösről én is be tudom b@szni a hálóba....majd Gera újra éled a Fradiba csak jönne már vissza! 😊Kiss
Kifejezetten tetszik ez a csapat: Bogdán, Juhász, Dzsudzák, Koman, Varga, Szalai tengelyre lehet építeni.. és még Gyurcsóból is lehet valami. Csak ne lőjön ennyit 😛
(bár azt még mindig sajnálom, hogy Gera évtizedét elszórakoztuk..)Igor
Samaras játszott?
több mint 12 éve
Gerzson volt az utolsó futbalista, akit még láttam játszani. te jó ég, ilyen régen voltam utoljára meccsen???? :/Igazából Szalai sem reménytelen, és sokkal jobban tilitolizik/tartja meg a labdát 2-3 másodpercig 4 védő közt, mint bármelyik csatárunk az elmúlt 20 évben... Töki bazmeg, az ötösről én is be tudom b@szni a hálóba....majd Gera újra éled a Fradiba csak jönne már vissza! 😊Kiss
Kifejezetten tetszik ez a csapat: Bogdán, Juhász, Dzsudzák, Koman, Varga, Szalai tengelyre lehet építeni.. és még Gyurcsóból is lehet valami. Csak ne lőjön ennyit 😛
több mint 12 éve
Igazából Szalai sem reménytelen, és sokkal jobban tilitolizik/tartja meg a labdát 2-3 másodpercig 4 védő közt, mint bármelyik csatárunk az elmúlt 20 évben... Töki bazmeg, az ötösről én is be tudom b@szni a hálóba....majd Gera újra éled a Fradiba csak jönne már vissza! 😊
Samaras játszott?
több mint 12 éve
Én szerintem lassan idevehetjük Korcsmárt is, bár eligazolhatna valami színvonalasabb bajnokságba is lassan talán.Schleckáh, jó az a norvég liga, a válogatottban úgy is nagy százalékban kell lóbaszó csatárokkal verekedni. ideális szerepkör 😀
több mint 12 éve
Igazából Szalai sem reménytelen, és sokkal jobban tilitolizik/tartja meg a labdát 2-3 másodpercig 4 védő közt, mint bármelyik csatárunk az elmúlt 20 évben... Töki bazmeg, az ötösről én is be tudom b@szni a hálóba....Én szerintem lassan idevehetjük Korcsmárt is, bár eligazolhatna valami színvonalasabb bajnokságba is lassan talán.
több mint 12 éve
Igazából Szalai sem reménytelen, és sokkal jobban tilitolizik/tartja meg a labdát 2-3 másodpercig 4 védő közt, mint bármelyik csatárunk az elmúlt 20 évben... Töki bazmeg, az ötösről én is be tudom b@szni a hálóba....Kifejezetten tetszik ez a csapat: Bogdán, Juhász, Dzsudzák, Koman, Varga, Szalai tengelyre lehet építeni.. és még Gyurcsóból is lehet valami. Csak ne lőjön ennyit 😛
(bár azt még mindig sajnálom, hogy Gera évtizedét elszórakoztuk..)
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 12 éve
Tényleg nem. 😂Elnézve ezeket az íreket: egyenként 10-15 kg izommal több van rajtuk, mint a mieinken.....nem mintha ez sokat jelentene azért...
Némelyik úgy néz ki, mint egy rugby játékos. :/zemanla
sajnos bal bekkünk még mindig nincs, a szünetben pedig Szalai beállhatna Tököli helyett, amúgy nem rossz csapat ezjjncaa
Évek óta nem nézek gurulós focit, csak vb, eb-t... de ezek legalább sportolónak néznek ki.....
(Tökölire még emlékszek de ki az a Szalai????? 😊 )
több mint 12 éve
:rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:Elnézve ezeket az íreket: egyenként 10-15 kg izommal több van rajtuk, mint a mieinken.....a szünetben pedig Szalai beállhatna Tököli helyett,jjncaa
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 12 éve
Elnézve ezeket az íreket: egyenként 10-15 kg izommal több van rajtuk, mint a mieinken.....nem mintha ez sokat jelentene azért...
sajnos bal bekkünk még mindig nincs, a szünetben pedig Szalai beállhatna Tököli helyett, amúgy nem rossz csapat ez
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
Szalai vazze... Miért nem lehet raszúrni???
több mint 12 éve
Halmosi = 😂nincs más. mondjuk ő se balbekk.
Hogy a rákba lehet ez az ember MAGYAR VÁLOGATOTT?JC6
talán majd Korhut
több mint 12 éve
Halmosi = 😂Kit rakjon oda?
Hogy a rákba lehet ez az ember MAGYAR VÁLOGATOTT?JC6
több mint 12 éve
Na néha egész pofás dolgokat csinálunk...De a védelem még mindig instabil.