Soccer
41 feliratkozó
több mint 12 éve
alapból az tippjáték tárgya hogy ki nyeri, nem azt hogy kinek drukkolsz 😛 tippmixen se azért rakom meg a Barcát vagy a Giantst mert szeretem őket 😀lol, a portugálokat ha támogatja valaki, akkor elismeri, hogy a kisasszonyfutballt szereti. menő az?Hörivalaki vállalja be a görögöket is mert különben megint megnyerik 😀 a csehek helyett meg nekünk kéne indulniHöria portugálok is alul vannak értékelve amúgy. akkora portugál-francia döntő lesz mint ide 'Böszörmény. 😊
a görög-cseh meg alapból esélyes, ugyanabban a (leggyengébb) csoportban vannak viszonylag nagy az esély rá hogy valamelyikük továbblép, onnan meg ha megfelelő taktikát választanak (értsd ez alatt a BUNKERt) bármi megtörténhet 😊eaglesmcnabb
amúgy meg Pepe a világ legjobb védője :cool: , CR a világ legjobb támadója, kisasszonysoccer ide vagy oda...
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
valaki vállalja be a görögöket is mert különben megint megnyerik 😀 a csehek helyett meg nekünk kéne indulniHöriA görögök az EB kezdetéig visszamondják a dolgot, mert nem lesz pénzük kifizetni az utazási költséget + a szállást. Vagy mi vagy a bosnyákok kapunk/kapnak utolsó pillanatban zöld lámpát és megnyerjük/megnyerik a tornát, mint anno a dánok '92ben. 😊
több mint 12 éve
lol, a portugálokat ha támogatja valaki, akkor elismeri, hogy a kisasszonyfutballt szereti. menő az?valaki vállalja be a görögöket is mert különben megint megnyerik 😀 a csehek helyett meg nekünk kéne indulniHöria portugálok is alul vannak értékelve amúgy. akkora portugál-francia döntő lesz mint ide 'Böszörmény. 😊
a görög-cseh meg alapból esélyes, ugyanabban a (leggyengébb) csoportban vannak viszonylag nagy az esély rá hogy valamelyikük továbblép, onnan meg ha megfelelő taktikát választanak (értsd ez alatt a BUNKERt) bármi megtörténhet 😊eaglesmcnabb
több mint 12 éve
valaki vállalja be a görögöket is mert különben megint megnyerik 😀 a csehek helyett meg nekünk kéne indulniHöria portugálok is alul vannak értékelve amúgy. akkora portugál-francia döntő lesz mint ide 'Böszörmény. 😊
a görög-cseh meg alapból esélyes, ugyanabban a (leggyengébb) csoportban vannak viszonylag nagy az esély rá hogy valamelyikük továbblép, onnan meg ha megfelelő taktikát választanak (értsd ez alatt a BUNKERt) bármi megtörténhet 😊
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
valaki vállalja be a görögöket is mert különben megint megnyerik 😀 a csehek helyett meg nekünk kéne indulniFranciaország: eaglesmcnabb, JoeyPorter, kristóf17sapka
[colour=orange]Hollandia[/colour]: kristof, xrace77, Divat, Duff, vassadi, Hanni, Hurka, peach, Csabiii, Dexxter Tailor, ulpianus, Sebii, shawnka, Bazzani, tüsi91, gabtsi
[colour=green]Portugália[/colour]: miilann
Olaszország: empty taxi, zolika26, Rataxes, Beki, Habi, Kovi470
[colour=black]Németország[/colour]: Vrijbloed, Double B, Amadeus, Iktriad, zinedine5, Dzsokijuing, Matthew99, gamerkr, FViktor93, zavi27, danyly, braxa88
Spanyolország : davemayer, Sinisa, Bálesz, MarioAna, szaba, csi77, Blevi, dande
Oroszország : Stez, Schleck , yooker
Anglia: lol, Gogo, Keano, fetomy, Raider89
Írország: Mikey, Gergőbácsi, Mex
Horvátország: jj, JC6,zemanla
Zlatan: Höri, kisvanek4
Ukrajna: Sütianap, sapka
Lengyelország: Joci
Dánia: kaszo,Raider89
több mint 12 éve
a kis agresszív, először csak azt írtad hogy "Ja." 😛Ja. Baj?JC6Nem én, mert én komolyan írtam, hogy ismerem Gera Zolit és nagyon jó a kapcsolatom vele. És ezt nem nagyképűen írom, meg hogy ki vagyok én, pusztán csak közölni szerettem volna az itteni FTC szurkolókkal a "hírt".JC6Hitgyüliben találkoztatok? 😊Asbee
Innen is üdvözöljük Zoltánt, akire hallgat (khm) az meg dolgozza meg kicsit hogy jöjjön haza.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 12 éve
Nézegetem én ezt az angol keretet... Jó, annyira nem vagyok képben, de számomra tele van no name játéksokkal... Pusztán nevek alapján, mikor volt ilyen szerény az angol keret?Vrijbloedamióta én követem őket jó 20 éve biztos nem, lehet hogy tényleg most nyernek? 😀 ááá, tuti nem :/
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Ja. Baj?Nem én, mert én komolyan írtam, hogy ismerem Gera Zolit és nagyon jó a kapcsolatom vele. És ezt nem nagyképűen írom, meg hogy ki vagyok én, pusztán csak közölni szerettem volna az itteni FTC szurkolókkal a "hírt".JC6Hitgyüliben találkoztatok? 😊Asbee
több mint 12 éve
Franciaország: eaglesmcnabb, JoeyPorter, kristóf17
[colour=orange]Hollandia[/colour]: kristof, xrace77, Divat, Duff, vassadi, Hanni, Hurka, peach, Csabiii, Dexxter Tailor, ulpianus, Sebii, shawnka, Bazzani, tüsi91, gabtsi
[colour=black]Németország[/colour]: Vrijbloed, Double B, Amadeus, Iktriad, zinedine5, Dzsokijuing, Matthew99, gamerkr, FViktor93, zavi27, danyly, braxa88
Ukrajna: Sütianap, sapka
Dánia: kaszo,Raider89
Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 12 éve
ugyan barátságos meccs, de most megy a Mexikó-Brazília a Cowboys Stadiumban 😊 2:0, juhéé!
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
Nézegetem én ezt az angol keretet... Jó, annyira nem vagyok képben, de számomra tele van no name játéksokkal... Pusztán nevek alapján, mikor volt ilyen szerény az angol keret?
több mint 12 éve
Pont Kelly az akire egy szava nem lehetne senkinek 😊))))) Mert Hendot, Stue-t megértem. Talán még Andyt is az idény eleje és félig a közepe miatt, de mondjuk Steve, Glen, Kelly egyáltalán nem annyira meglepő. Szerintem persze."OFFICIAL: The FA have confirmed that England are out of EURO 2012 and will be replaced by Liverpool."majd a liverpooli selejtekkel nyerik meg az Eb-t..törvényszerűKiss
Cahill kettős állkapocscsonttörése után Kellyt hívták be 😂kristof
Kuyt meg... Háttérképem marad életem végéig szerintem 😕((((
több mint 12 éve
Na most már hivatalosan is megnyertük az NB2-t.ja és persze---> Nyáron irány Európa. 😊
közben a R. Carlos-Zidane-Figo fémjelezte Real tolja a Van Der Sar-Teddy Sheringham féle MU ellen.
http://www.lshunter.tv/index.php?option=com_lsh&view=lsh&event_id=97679&tid=270551&channel=0&tmpl=component&layout=popup&Itemid=327
több mint 12 éve
"OFFICIAL: The FA have confirmed that England are out of EURO 2012 and will be replaced by Liverpool."majd a liverpooli selejtekkel nyerik meg az Eb-t..törvényszerű
Cahill kettős állkapocscsonttörése után Kellyt hívták be 😂kristof
Samaras játszott?
Még szép, ollózott is egy gyönyörű fejesgólt, csak nem adták meg intentional grounding miatt :/
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
"OFFICIAL: The FA have confirmed that England are out of EURO 2012 and will be replaced by Liverpool."Cahill kettős állkapocscsonttörése után Kellyt hívták be 😂
több mint 12 éve
nem, a parton privát bulit tart 100 kétes erkölcsű nő társaságában 😉Gallianit ma délután Barcelona belvárosában fényképezték le+majdnem a teljes vezetőség is Barcelonában tartózkodik.Messi? David Villa? Victor Valdes?Amadeus91
Nah lehet találgatni vajon miért van ott. 😀Beki
én személy szerint tutira eladnám 70ért Patoval együtt Silvát a PSG-be.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 12 éve
Mikey
18 940
Kuyt a Liverpooltól a Fenerbahcéhoz igazolt, dolgozik a Poolnál az új menedzsment úgy látom. :oBekiHm, pedig gondolkoztam, hogy jövőre ismét megpróbálom megnézni a Liverpool meccseit. De így, hogy az egyetlen alázatos játékosuk sincs már ott?? Háát...
több mint 12 éve
Gallianit ma délután Barcelona belvárosában fényképezték le+majdnem a teljes vezetőség is Barcelonában tartózkodik.Mondj újdonságot.
De Galliani megmondta, hogy 45-50 milla alatt nem adják el Silvát, ráadásul mi kifejezetten ragaszkodnánk a Tiago Alcantara+pénz kombóhoz, amit a Barca szerintem nem fog megadni.
Én egyébként 30milla+Alcantaraért eladnám, de akkor rögtön jönnie kell Ogbonnának vagy másnak.
Csak amitől félek, hogy akármennyi zsét is kapunk Silváért, a felét sem fogjuk visszaforgatni és játékosokra költeni, mivel Berlusconi nagy majom ilyen szempontból, a Kakáért kapott 65 millióból sem forgatott vissza semmit sem az erősítésekre.
Nekem egyébként a legideálisabb egy Alcantara+Dani Alves csere volna, mivel utóbbit nem titkoltan trade blockra rakta a Barca és megfelelő ajánlat esetén eladják.
több mint 12 éve
Amadeus the Young
33 077
Gallianit ma délután Barcelona belvárosában fényképezték le+majdnem a teljes vezetőség is Barcelonában tartózkodik.Messi? David Villa? Victor Valdes?
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Gallianit ma délután Barcelona belvárosában fényképezték le+majdnem a teljes vezetőség is Barcelonában tartózkodik.Nah lehet találgatni vajon miért van ott. 😀
több mint 12 éve
Franciaország: eaglesmcnabb, JoeyPorter, kristóf17
Ukrajna: Sütianap
Dánia: kaszo,gabtsi
Just Win Baby!
több mint 12 éve
Amadeus the Young
33 077
Vidám Vasárnap mi? 😀Nem én, mert én komolyan írtam, hogy ismerem Gera Zolit és nagyon jó a kapcsolatom vele. És ezt nem nagyképűen írom, meg hogy ki vagyok én, pusztán csak közölni szerettem volna az itteni FTC szurkolókkal a "hírt".JC6Hitgyüliben találkoztatok? 😊Asbee
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Kuyt a Liverpooltól a Fenerbahcéhoz igazolt, dolgozik a Poolnál az új menedzsment úgy látom. :o
több mint 12 éve
szaba
10 685
Azért ne ferdítsd légyszi. Pakson akart volna játszani, csak nem hajlandó a vezetés külföldi játékosokat tartani. Ezért maradt a balcsi partja.én most beszéltem Messivel,azt mondta hogy ő csak Siófokon hajlandó játszaniJocijaja én nagyon kíváncsi vagyok ,hogy mi lesz ebből emlékszek régen még mikor Gera itthon játszott volt ,hogy csak azért ki jöttek ,hogy őt meg nézzék ,hogy hogy focizik sztem ő még mindig vonzaná a nézőketKissVan szerencsém ismerni Zolit, hamarosan hazatér 😊 és akkor csakis az FTC jöhet szóba.JC6
több mint 12 éve
Nem én, mert én komolyan írtam, hogy ismerem Gera Zolit és nagyon jó a kapcsolatom vele. És ezt nem nagyképűen írom, meg hogy ki vagyok én, pusztán csak közölni szerettem volna az itteni FTC szurkolókkal a "hírt".JC6Hitgyüliben találkoztatok? 😊