Soccer

41 feliratkozó

több mint 11 éve
FViktor93 New England Patriots 2 173
"A FEB az MTK–FTC mérkőzéssel kapcsolatban az MTK-t, rendezési hiányosságok miatt, a soron következő hazai NB I-es bajnoki mérkőzésén a kötelezően előírt rendezői létszám 15 fővel történő felemelésére"

legalább ennek köszönhetően duplájára fog nőni a nézők száma...csebi
jaja most is csak 5000-en voltunk 😊eaglesmcnabb
Ebből mennyi volt MTK drukker? 😊
több mint 11 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 22 674 — je suis poloska
"A FEB az MTK–FTC mérkőzéssel kapcsolatban az MTK-t, rendezési hiányosságok miatt, a soron következő hazai NB I-es bajnoki mérkőzésén a kötelezően előírt rendezői létszám 15 fővel történő felemelésére"

legalább ennek köszönhetően duplájára fog nőni a nézők száma...csebi
jaja most is csak 5000-en voltunk 😊

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 11 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 25 949 — Lucas Scott

legalább ennek köszönhetően duplájára fog nőni a nézők száma...

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 11 éve
Ettemlevest Chicago Bears 1 134 — Bears fan
Szőlő pogácsát már rég fel kelett volna húzni egy fára, számomra a vezér legiritálóbb csahos,láncos kutyája...peach
Pedig nem kevés irritáló ökör veszi körül. De ez itt OFF.

touchdown..... touchdown, bears!!
több mint 11 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 83 656 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Szőlő pogácsát már rég fel kelett volna húzni egy fára, számomra a vezér legiritálóbb csahos,láncos kutyája...peach
Ezek tényleg nem veszik észre, hogy ebből tényleg csak rosszul fognak kijönni?

Az FFTn reagáló levelük két része önmagában egy rohadt nagy vicc.
Egy politikai torzszülött klub sajátítaná ki Puskás nevét....
...Egy NB I-es magyar futballcsapat, amely egy politikusnak köszönheti a létét. Egy magyar futballklub, ellenszenves módon összelopott játékoskerettel. Egy mesterségesen fölfuttatott kiscsapat a futballbolond diktátor hátszelével.

Szerintem szinte mindenki egy másik jelenleg épp NB1es csapatra asszociálna ezekből a sorokból, pedig ezt a Honvédnak szánták.....

Még a jó öreg Hemibá is csapata szurkolói mellett állt ki ma:
 honvedfc.hu/hirek/10222
több mint 11 éve
peach Atlanta Falcons 15 612 — a new hope (again)
Szőlő pogácsát már rég fel kelett volna húzni egy fára, számomra a vezér legiritálóbb csahos,láncos kutyája...

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 11 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 83 656 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Na jó, ez már tényleg gyomorforgatóan undorító:
 sportgeza.hu/futball/2014/03/10/kispesti_puskas_molino_felcsuton/
 444.hu/2014/03/10/van-lejjebb-felcsuton-de-ez-mar-tenyleg-valahol-a-legalja-lehet/
több mint 11 éve
slowmotion Dallas Cowboys 26 931 — Cowboys fan
SZERVUSZ LAJOS!SZERVUSZ LAJOS!Kenny
true legend. de igaza van.
több mint 11 éve
ZoliZoltán Minnesota Vikings 5 361 — E/1
 ultrasliberi.hu/hatalmas-ongolt-lott-a-felcsut/
több mint 11 éve
Kenny Atlanta Falcons 11 368 — Omar's Coming Yo!

SZERVUSZ LAJOS!SZERVUSZ LAJOS!

több mint 11 éve
JoeyPorter Pittsburgh Steelers 2 647 — Volt egy kis zápor
Tegnap egy kis időutazáson vettem részt a barátaimmal Csanádpalotán.

Ha valaki egy igazi kincsét akarja megtapasztalni a magyar futballnak akkor látogasson el oda.
Miről nevezetes a palotai futball? Remek pálya, becsületes vezetőség, feltörekvő magyar fiatalok. Ja nem. 8-10 román játékos a kezdőben, olyan göröngyös pálya amit még életemben nem láttam, kurvaanyázó vécésnéni, ordas csaló vezetőség.

Amikor otthon játszottunk velük 2-2es eredmény született egy jó meccsen. Igen ám de mint kiderült az egyik játékos (Lakatos) jogosulatlanul -az egyik román játékos igazolásával- játszott. Volt annyira okos, hogy a saját facebook oldalára kirakott egy képet miszerint szép gólt lőtt ellenünk. Okos, miénk a 3 pont. A SportKlub-on lett is egy műsor az ügyből ami kiderítette, hogy a Csongrád megyei fociban mindenki rasszista és ezért bántják őket.

Ennek az ügynek (meg valljuk be, hogy a románok iránt érzett ellenszenv miatt) mintegy 50fős vásárhelyi-szegedi-makói kontingens (ez a 3 tábor sok helyre utazik együtt, régi baráti viszony) kelt útra. Jóelőre megbeszéltük, hogy ne románozzunk, cigányozzunk mert lefújják a meccset.
Meg is érkeztünk rendben (italosan páran), jegyszedés semmi, rendőrökkel megbeszélve a helyzet. Észbe is kaptak hamar a helyiek, hogy nézdmán ezek sokan vannak és a 20perc környékén elkezdtek jegyet szedni csak tőlünk, nem sok sikerrel. Ki is alakult némi szóváltás, az egyik rendező (gondolom Erdei meccsére készülve) kiütött közénk eltalálva az egyik szegedit. Lett is ereszd el a hajamat gyorsan, de az indulatok csitultak.
Jóelőre szóltak nekünk, hogy menni fog a provokáció, na ez igaz is lett. A román edző egész meccsen dumált kifelé (rohadt magyarok és egyéb amit mindenkinek a fantáziájára bízok), véletlenül közénk rúgott labda miegymás, persze befelé sem a dicséret ment.
Közben csordogált a meccs (piros nálunk, kihagyott tizi nálunk, gól náluk), megérdemelten vezetett a Palota.
Időközben a palotaiak észrevették, hogy ennyi emberre kevés az 5 rendező így a nem játszó cserejátékosok is rendezői mellényt kaptak. A második félidő is viszonylag csendben lement, volt pár helyzetünk de kikaptunk 1-0ra.
Természetesen a palotai játékosok/rendezők/edzők nem bírták ki hergelés nélkül be is léptek páran a korláton belülre tőlünk (nem kellett volna), majd a szóváltás közben az egyik palotai rendezőcserejátékos szószerint kiütött egy szegedi drukkert aki elájult és mentő vitte el.
Ekkor szabadult el a pokol és ritkán látható tömegbunyó kezdődött a szurkolók, rendezők, palotai játékosok között. Aminek hosszú idő után (20perc) a rendőrök vetettek véget.
Biztos vagyok benne, hogy minket fognak elmeszelni (részben jogosan), de ilyet mint ez a palotai csapat keveset látni az országban. Sokadik balhéba fulladt meccsük (legszebb talán amikor az edző fejelte le a bírót). Beszélgettem pár ottani normálisabb emberrel és ifijátékossal, mindenkinek a töke tele van a román brigáddal.
Mit akartam elmondani az egésszel? Semmit és nem is várom senkitől, hogy bárkinek a pártjára álljon, csak gondoltam leírom az egészet mert ebből valószínűleg lesz még újságcikk és riport a médiában.Bazzani
 www.csongradfoci.hu/tartalom/cikk/262977_fekete_nap_a_csongrad_megyei_futballban

több mint 11 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 694 — capitaine du château de Vienne 1487
Interistákcsak!
| A KAPITÁNY NAPJA

Időpont: 2014.04.13.
Helyszín: Csepel Stadion
1212 Budapest, Béke tér 1.

Ezen a napon tartjuk A KAPITÁNY című könyv bemutatóját, amire sok szeretettel meghívunk minden Inter szurkolót és Zanetti szimpatizánst!

A könyv bemutatása mellett sok-sok programmal várunk Titeket:

- KAPITÁNY KUPA

8 csapatos kispályás bajnokság a Kapitány Kupáért!

(A nevezési díj 15.000 HUF/csapat, amely magában foglalja a pálya bérlést, a bírók és a díjak árát.)

- Zanetti Quíz élőben a helyszínen – a fődíj egy utazás az Inter – Lazio mérkőzésre
 www.intermania.hu/inter-lazio-buszos-utazas

- közös meccsnézés (Sampdoria – Inter)

- a foci tornán résztvevő csapatok illetve az Inter Club Ungheria minden tagja a vendégünk egy tányér bográcsgulyásra és egy korsó sörre!

A helyszínen büfé fog működni enni, inni lesz lehetőség.

A helyszínen a megjelenő könyv megvásárolható lesz kedvezményesen 2500 HUF-ért.

A forduló pontos időbeosztása még nincsen meg, amint a szövetség kiírja a fordulót akkor pontosításra kerül a program!

Várunk mindenkit sok szeretettel, várjuk kispályás csapatok jelentkezését is!

E-mail: info@intermania.hu

Info: +3620 2857905
|

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 11 éve
bálnalekvár Washington Commanders 696
elég durva a srác 😊
 www.dailymotion.com/video/x1fjwlg_aron-johannsson2_sport

akkorisredskins
több mint 11 éve
YoungZeeZee 9 412
csi77!

no meg h allunk fel?ellenfellel szemben.

Egyedul a honved meccse nem erheto el az mlsz tvn.😕
több mint 11 éve
davemayer Chicago Bears 15 321 — "Grammar maci"
már rajta volt az ujjam a Wigan 19-es szorzóján, csak hogy szivathassam az itteni wigan-drukker kollégát h a nyomorba taszít a csapata de aztán inkább kihagytam és csak szurkoltam nekik. Ritka szimpatikus csapat.

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 11 éve
csi77 Chicago Bears Illinois Fighting Illini 9 184 — Bears & Illinois fan
Még a szerdai meccsre reflektálnék...
Főleg Pinyő nyilatkozatára.
Annyira furcsa az, h emlegeti, hogy csak 2 hónapja vagyunk együtt a finnek meg 2 éve. No meg h, ez a játékrendszer új..Milyen játékrendszer? Feltalálta a spanyolviaszt? Profikról beszélünk.
Tény, sokat kell gyakorolni , h minden úgy működjön, ahogy kell, de elemei hibákat vétettünk. Főleg Lipták. Alap dolgok a keresztezés és befutok a belső védő helyére....

No meg az összeállítás. Ilyen formában még nem volt együtt ez a csapat...háát 1-2 új ember volt.

Futács Márkó viszont remélem tovább fejlődik.ZoliMP
Én ismerem Pintér játékrendszerét: Lapos labdát lábbal, magas labdát fejjel! Guruló labdába ne fejelj!
Bonyolult...........

Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 11 éve
bergerdani Atlanta Falcons USC Trojans 4 960
Nem szeretem, hogy a politika beleszól a fociba, de remélem, ha egyszer eltűnik a mostani vezetés, a felcsúti stadiont beszántják, lebombázzák, és nem hogy behintik sóval, hanem lángszórókkal égetik fel az egész kurva tarlót, hogy száz év múlva is alkalmatlan legyen focira. A pofám leszakad.berger90
A politika mindig beleszólt a fociba.
Ez a mostani vezetés meg eléggé bebetonozta magát (szószerint és képletesen egyaránt), szóval nem érdemes erre várnod.
Inkább örüljünk együtt Orbán Gáspár NB1-es debütálásának.Sobri Jóska
Tudom, persze, ez így van minden országban, de én nem tudom megszokni és elfogadni, tűrök.

Úgy látom, mások már örültek az országos lapokban helyettem is, szóval kihagyom. 😊

Mindig jövőre
több mint 11 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 35 186 — #NoStress
Nem szeretem, hogy a politika beleszól a fociba, de remélem, ha egyszer eltűnik a mostani vezetés, a felcsúti stadiont beszántják, lebombázzák, és nem hogy behintik sóval, hanem lángszórókkal égetik fel az egész kurva tarlót, hogy száz év múlva is alkalmatlan legyen focira. A pofám leszakad.berger90
A politika mindig beleszólt a fociba.
Ez a mostani vezetés meg eléggé bebetonozta magát (szószerint és képletesen egyaránt), szóval nem érdemes erre várnod.
Inkább örüljünk együtt Orbán Gáspár NB1-es debütálásának.

több mint 11 éve
slowmotion Dallas Cowboys 26 931 — Cowboys fan
Érdekes hogy 2 óra alatt bukja el a Barca a bajnoki címet és a Fradi az EL-t.Kenny
A Fradi 3 pontra van az EL-helytől, a Barca meg 1-re (ha nyerünk délután, 4-re) az első helytől, és 11 forduló van hátra mindkét bajnokságban, azért hagyjuk már az ilyen temetéseket még...kaszo
viszont a Realnak már csak egy meccse van top3 ellen (a második bajnoki Classico), a Barcelonának meg még vagy egy Atletico elleni hazai meccs is.slowmotion
az oké, csak épp az elmúlt két-három hétben mutatta meg a Valladolid a Barca ellen, az Osasuna meg az AtMa ellen, hogy a top3 is simán kikaphat a bottom5-tól is akár 😊kaszo
mindkét klub erősen kezdte a szezont, és most gödörben van.
a Real gödre szvsz a szezon elején volt, abból kilábaltak, és most ha nyögvenyelősen is, de hozzák a pontokat. kezd összeállni a csapatuk, mondhatni.
több mint 11 éve
YoungZeeZee 9 412
Még a szerdai meccsre reflektálnék...
Főleg Pinyő nyilatkozatára.
Annyira furcsa az, h emlegeti, hogy csak 2 hónapja vagyunk együtt a finnek meg 2 éve. No meg h, ez a játékrendszer új..Milyen játékrendszer? Feltalálta a spanyolviaszt? Profikról beszélünk.
Tény, sokat kell gyakorolni , h minden úgy működjön, ahogy kell, de elemei hibákat vétettünk. Főleg Lipták. Alap dolgok a keresztezés és befutok a belső védő helyére....

No meg az összeállítás. Ilyen formában még nem volt együtt ez a csapat...háát 1-2 új ember volt.

Futács Márkó viszont remélem tovább fejlődik.
több mint 11 éve
Kenny Atlanta Falcons 11 368 — Omar's Coming Yo!
Érdekes hogy 2 óra alatt bukja el a Barca a bajnoki címet és a Fradi az EL-t.Kenny
A Fradi 3 pontra van az EL-helytől, a Barca meg 1-re (ha nyerünk délután, 4-re) az első helytől, és 11 forduló van hátra mindkét bajnokságban, azért hagyjuk már az ilyen temetéseket még...kaszo
Egyik csapat játékán se lehet érezni hogy képesek odaért.Messze vannak tőle nagyon..

több mint 11 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 028 — Axel Foley
Tegnap egy kis időutazáson vettem részt a barátaimmal Csanádpalotán.

Ha valaki egy igazi kincsét akarja megtapasztalni a magyar futballnak akkor látogasson el oda.
Miről nevezetes a palotai futball? Remek pálya, becsületes vezetőség, feltörekvő magyar fiatalok. Ja nem. 8-10 román játékos a kezdőben, olyan göröngyös pálya amit még életemben nem láttam, kurvaanyázó vécésnéni, ordas csaló vezetőség.

Amikor otthon játszottunk velük 2-2es eredmény született egy jó meccsen. Igen ám de mint kiderült az egyik játékos (Lakatos) jogosulatlanul -az egyik román játékos igazolásával- játszott. Volt annyira okos, hogy a saját facebook oldalára kirakott egy képet miszerint szép gólt lőtt ellenünk. Okos, miénk a 3 pont. A SportKlub-on lett is egy műsor az ügyből ami kiderítette, hogy a Csongrád megyei fociban mindenki rasszista és ezért bántják őket.

Ennek az ügynek (meg valljuk be, hogy a románok iránt érzett ellenszenv miatt) mintegy 50fős vásárhelyi-szegedi-makói kontingens (ez a 3 tábor sok helyre utazik együtt, régi baráti viszony) kelt útra. Jóelőre megbeszéltük, hogy ne románozzunk, cigányozzunk mert lefújják a meccset.
Meg is érkeztünk rendben (italosan páran), jegyszedés semmi, rendőrökkel megbeszélve a helyzet. Észbe is kaptak hamar a helyiek, hogy nézdmán ezek sokan vannak és a 20perc környékén elkezdtek jegyet szedni csak tőlünk, nem sok sikerrel. Ki is alakult némi szóváltás, az egyik rendező (gondolom Erdei meccsére készülve) kiütött közénk eltalálva az egyik szegedit. Lett is ereszd el a hajamat gyorsan, de az indulatok csitultak.
Jóelőre szóltak nekünk, hogy menni fog a provokáció, na ez igaz is lett. A román edző egész meccsen dumált kifelé (rohadt magyarok és egyéb amit mindenkinek a fantáziájára bízok), véletlenül közénk rúgott labda miegymás, persze befelé sem a dicséret ment.
Közben csordogált a meccs (piros nálunk, kihagyott tizi nálunk, gól náluk), megérdemelten vezetett a Palota.
Időközben a palotaiak észrevették, hogy ennyi emberre kevés az 5 rendező így a nem játszó cserejátékosok is rendezői mellényt kaptak. A második félidő is viszonylag csendben lement, volt pár helyzetünk de kikaptunk 1-0ra.
Természetesen a palotai játékosok/rendezők/edzők nem bírták ki hergelés nélkül be is léptek páran a korláton belülre tőlünk (nem kellett volna), majd a szóváltás közben az egyik palotai rendezőcserejátékos szószerint kiütött egy szegedi drukkert aki elájult és mentő vitte el.
Ekkor szabadult el a pokol és ritkán látható tömegbunyó kezdődött a szurkolók, rendezők, palotai játékosok között. Aminek hosszú idő után (20perc) a rendőrök vetettek véget.
Biztos vagyok benne, hogy minket fognak elmeszelni (részben jogosan), de ilyet mint ez a palotai csapat keveset látni az országban. Sokadik balhéba fulladt meccsük (legszebb talán amikor az edző fejelte le a bírót). Beszélgettem pár ottani normálisabb emberrel és ifijátékossal, mindenkinek a töke tele van a román brigáddal.
Mit akartam elmondani az egésszel? Semmit és nem is várom senkitől, hogy bárkinek a pártjára álljon, csak gondoltam leírom az egészet mert ebből valószínűleg lesz még újságcikk és riport a médiában.

több mint 11 éve
Törölt felhasználó
A szezon végéig tuti Pécs szurkoló lettem. A 4. gólnál potyogott a könnyem, csodás volt.
😀
több mint 11 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 028 — Axel Foley
Elnézve a Pécs játékát illetve összehasonlítva a miénkkel kinéz egy komolyabb picsás a kupameccsen két hét múlva. Volt a Kaposvárnak legalább három olyan helyzete, amikor a védőink gyakorlatilag végignézték a csatárok előretörését, de odalépni egyik sem... minek.

berger90
Hogy tetszik mondani?
Én olyanról nem tudok.
Van ott pár valaki, de védőnek nevezni őket elég komoly túlzás.

több mint 11 éve
bergerdani Atlanta Falcons USC Trojans 4 960
Elnézve a Pécs játékát illetve összehasonlítva a miénkkel kinéz egy komolyabb picsás a kupameccsen két hét múlva. Volt a Kaposvárnak legalább három olyan helyzete, amikor a védőink gyakorlatilag végignézték a csatárok előretörését, de odalépni egyik sem... minek.

Nem szeretem, hogy a politika beleszól a fociba, de remélem, ha egyszer eltűnik a mostani vezetés, a felcsúti stadiont beszántják, lebombázzák, és nem hogy behintik sóval, hanem lángszórókkal égetik fel az egész kurva tarlót, hogy száz év múlva is alkalmatlan legyen focira. A pofám leszakad.

Mindig jövőre