Soccer
41 feliratkozó
több mint 11 éve
1. Soccer topicban róttam volna fel szóval semmi köze az amcsifocihoz….TocaOlaszországban végre rájöttek mennyire bugyuta egy sport a gurulós foci, és eszerint is kezdik kezelni.
Most ezt felróni nekik egy amerikai focis oldalon, több, mint morbid.Sobri Jóska
2. Igazából nem is róttam fel, csak elmondtam, hogy szarok 😀
több mint 11 éve
….TocaOlaszországban végre rájöttek mennyire bugyuta egy sport a gurulós foci, és eszerint is kezdik kezelni.
Most ezt felróni nekik egy amerikai focis oldalon, több, mint morbid.
több mint 11 éve
Realtól mindenki messze van ezen csapatok közül.sőt, a Realtól is sokkal messzebb vannak, mert ők két meccsen rúgtak hármat a Realnak, a Sevillának meg egy is elég volt ehhez ( | igaz, ők ott hetet kaptak | )slowmotionJuve hihetetlen erős hisz a Kobehavn és a Galata ellen is elértek 1 win-t és 3 döntetlent...nem szoktam közvetítések miatt gyűlölködni, de mi a kurva anyjáért nem adják a pécs-mtk-t? komolyan nem hiszem el, erre vártam egész héten...esetleg azért, mert van egy meccs, ami picivel több nézőt érdekel, és pont egy időben kezdődik? szimultán meg nem szoktak meccset adni, legalábbis még nem tart ott a bajnokság, majd esetleg az utolsó fordulókban.
megjegyzem ha a 2 spanyolt összepakolták volna a 2 olasszal, nem a 2 olasz jutott volna tovább. annyira szánalmasan gyenge a focijuk 😊eaglesmcnabb
olaszokat meg nem kell lebecsülni, Fiorentinát például egész jól összerakták a végkiárusított játékosokból, Juventus meg - ha komolyan vennék az EL-t - mindkét spanyolt gyakná, a legerősebb tizenegyük simán jobb, mint a spanyoloknál is csak erős középcsapat Sevilla, meg az év végén csont nélkül kipottyanó Betis.slowmotion
Fio lehet Olaszorgszágban nem rossz de a Sevilla szerintem jobb csapat.
De, hogy ebből az Olasz ligából a Juve ennyire kiemelkedik az Olasz foci gyásza, meg hogy Napolinál Benitez az edző.Toca
De persze te biztos nagy olasz foci fan vagy, nem akarom ledegardálni e hatalmasan erős bajnokság bajnokát hiszen 3. tudott lenni a BL csoportjába tehát még folytathatja az EL-ben.
Mondjuk igen hatalmas nagy erény hogy az olasz bajnokot a spanyol 6.-7. kell mérni, hogy valami eredmény feléjük billenhessen.
Mondjuk számomra is triviálisnak tűnik, hogy a Spanyol - Olasz csatából 2 olasz win jönne ki, hisz BL-ben ugyan 8-ban nincs már olasz csapat, csak 3 spanyol, ELben meg űgy tűnik lesz 1 db olasz míg spanyol itt is CSAK 2.
Végül is lassan a liga rangsorban a Franciák és a Portugálok is megelőzik őket.
Persze ilyen alapon megengedhetik maguknak pl. hogy ne koncentráljanak az EL-re. Csak BL-ben mondjuk top8ba már olasz csapatot nem raknék. Mondjuk biztos, fontosabb, hogy 78 pont előnnyel nyerjék a bajnokságot minthogy kicsit az EL-re koncentráljanak. El halad mellettük a világ, már az EL-ben sem mondanám top favoritnak őket, a szurkolók meg mantráznak, hogy hát azért a 6.-7. legjobb spanyol csapatot még eltudnák verni, az komoly...
több mint 11 éve
sőt, a Realtól is sokkal messzebb vannak, mert ők két meccsen rúgtak hármat a Realnak, a Sevillának meg egy is elég volt ehhez ( | igaz, ők ott hetet kaptak | )Juve hihetetlen erős hisz a Kobehavn és a Galata ellen is elértek 1 win-t és 3 döntetlent...nem szoktam közvetítések miatt gyűlölködni, de mi a kurva anyjáért nem adják a pécs-mtk-t? komolyan nem hiszem el, erre vártam egész héten...esetleg azért, mert van egy meccs, ami picivel több nézőt érdekel, és pont egy időben kezdődik? szimultán meg nem szoktak meccset adni, legalábbis még nem tart ott a bajnokság, majd esetleg az utolsó fordulókban.
megjegyzem ha a 2 spanyolt összepakolták volna a 2 olasszal, nem a 2 olasz jutott volna tovább. annyira szánalmasan gyenge a focijuk 😊eaglesmcnabb
olaszokat meg nem kell lebecsülni, Fiorentinát például egész jól összerakták a végkiárusított játékosokból, Juventus meg - ha komolyan vennék az EL-t - mindkét spanyolt gyakná, a legerősebb tizenegyük simán jobb, mint a spanyoloknál is csak erős középcsapat Sevilla, meg az év végén csont nélkül kipottyanó Betis.slowmotion
De, hogy ebből az Olasz ligából a Juve ennyire kiemelkedik az Olasz foci gyásza, meg hogy Napolinál Benitez az edző.Toca
több mint 11 éve
Juve hihetetlen erős hisz a Kobehavn és a Galata ellen is elértek 1 win-t és 3 döntetlent...nem szoktam közvetítések miatt gyűlölködni, de mi a kurva anyjáért nem adják a pécs-mtk-t? komolyan nem hiszem el, erre vártam egész héten...esetleg azért, mert van egy meccs, ami picivel több nézőt érdekel, és pont egy időben kezdődik? szimultán meg nem szoktak meccset adni, legalábbis még nem tart ott a bajnokság, majd esetleg az utolsó fordulókban.
De, hogy ebből az Olasz ligából a Juve ennyire kiemelkedik az Olasz foci gyásza, meg hogy Napolinál Benitez az edző.
több mint 11 éve
az ünnep miatt vasárnapra szorult több meccs és úgy gondolták ez a Pécs-MTK nem lesz olyan jóde nem ilyen korán, a 20. forduló környékén.
(annyit, hogy a sporttv-n bizony volt, hogy egyszerre volt 4 órakor 2 meccs, egyik a sport1-en, másik a 2-ön)NB2
(mondjuk azt is elfogadnám, ha adnának MTK meccseket, elvégre jövőre már nem fognak, mert az NBII-t csak elvétve mutatják 😛, de akkor is: ez most így talán érthető választás volt.)
több mint 11 éve
az ünnep miatt vasárnapra szorult több meccs és úgy gondolták ez a Pécs-MTK nem lesz olyan jó(annyit, hogy a sporttv-n bizony volt, hogy egyszerre volt 4 órakor 2 meccs, egyik a sport1-en, másik a 2-ön)
több mint 11 éve
nem szoktam közvetítések miatt gyűlölködni, de mi a kurva anyjáért nem adják a pécs-mtk-t? komolyan nem hiszem el, erre vártam egész héten...esetleg azért, mert van egy meccs, ami picivel több nézőt érdekel, és pont egy időben kezdődik? szimultán meg nem szoktak meccset adni, legalábbis még nem tart ott a bajnokság, majd esetleg az utolsó fordulókban.
olaszokat meg nem kell lebecsülni, Fiorentinát például egész jól összerakták a végkiárusított játékosokból, Juventus meg - ha komolyan vennék az EL-t - mindkét spanyolt gyakná, a legerősebb tizenegyük simán jobb, mint a spanyoloknál is csak erős középcsapat Sevilla, meg az év végén csont nélkül kipottyanó Betis.
több mint 11 éve
nem szoktam közvetítések miatt gyűlölködni, de mi a kurva anyjáért nem adják a pécs-mtk-t? komolyan nem hiszem el, erre vártam egész héten...megjegyzem ha a 2 spanyolt összepakolták volna a 2 olasszal, nem a 2 olasz jutott volna tovább. annyira szánalmasan gyenge a focijuk 😊
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 11 éve
És ezt lájkolja. 😀Nem érted, ha a nagy ligák csapatai nem a többi liga csapatával kerülnek össze akkor az UEFA szánalmas. EnnyiTocaAz sem mindegy, hogy az EL-ben Juve - Fio meg Sevilla - Betis van. Szégyen UEFA...JC6miért, jobb lett volna egy Juve-Sevilla meg egy Fio-Betis, két olasz továbbjutóval? (persze csak ha érdekli a digókat az EL, mert a Juve tegnap látványosan tartalékosan állt ki)slowmotion
több mint 11 éve
Nem érted, ha a nagy ligák csapatai nem a többi liga csapatával kerülnek össze akkor az UEFA szánalmas. EnnyiAz sem mindegy, hogy az EL-ben Juve - Fio meg Sevilla - Betis van. Szégyen UEFA...JC6miért, jobb lett volna egy Juve-Sevilla meg egy Fio-Betis, két olasz továbbjutóval? (persze csak ha érdekli a digókat az EL, mert a Juve tegnap látványosan tartalékosan állt ki)slowmotion
több mint 11 éve
Az sem mindegy, hogy az EL-ben Juve - Fio meg Sevilla - Betis van. Szégyen UEFA...JC6miért, jobb lett volna egy Juve-Sevilla meg egy Fio-Betis, két olasz továbbjutóval? (persze csak ha érdekli a digókat az EL, mert a Juve tegnap látványosan tartalékosan állt ki)
több mint 11 éve
NB I-et néz valaki? Tényleg azt nyilatkozta kecskeméti emberünk a meccs előtt, hogy olyan játékosokat is rak a csapatba, akik tudnak futballozni? 😀😀WyattJa,nem is egyet!
több mint 11 éve
NB I-et néz valaki? Tényleg azt nyilatkozta kecskeméti emberünk a meccs előtt, hogy olyan játékosokat is rak a csapatba, akik tudnak futballozni? 😀😀

több mint 11 éve
így legalább lesz kieső spanyol, és bentmaradó olasz. kellett ez nagyon 😛
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Az sem mindegy, hogy az EL-ben Juve - Fio meg Sevilla - Betis van. Szégyen UEFA...
több mint 11 éve
nem megy,legalábbis jövő csütörtökig,akkor ülésezik a bmlsz,hogy azonnal blasz4 vagy másik működtető kft viheti-e az újpestet.Milyen érdekes hogy megint előkerült Hrutka neve,most éppen az újpestet vezette meg."A múlt szerdán arra az elhatározásra jutottam, hogy elhagyom Magyarországot. Az elmúlt két napban rengeteg pozitív üzenetet kaptam, mindenki a támogatásáról biztatott”
Mikor takarodik már el a magyar fociból ez a féreg?Kenny
eközben Újpesten.Amadeus91
Hétfőn dől el a sorsuk,hogy elrendelik-e a felszámolás,ha igen akkor megy és blasz4,ha nem akkor vár csütörtökig a bmlsz döntésére.
több mint 11 éve
Milyen érdekes hogy megint előkerült Hrutka neve,most éppen az újpestet vezette meg."A múlt szerdán arra az elhatározásra jutottam, hogy elhagyom Magyarországot. Az elmúlt két napban rengeteg pozitív üzenetet kaptam, mindenki a támogatásáról biztatott”
Mikor takarodik már el a magyar fociból ez a féreg?Kenny
eközben Újpesten.
több mint 11 éve
Mi lesz velünk nélküled Sanyi bá???? dandehát örö-bódottá 😀
több mint 11 éve
"Nach Gesprächen mit meiner Familie habe ich mich entschlossen, das Urteil des Landgerichts München II in meiner Steuerangelegenheit anzunehmen. Ich habe meine Anwälte beauftragt, nicht dagegen in Revision zu gehen. Das entspricht meinem Verständnis von Anstand, Haltung und persönlicher Verantwortung. Steuerhinterziehung war der Fehler meines Lebens. Den Konsequenzen dieses Fehlers stelle ich mich",
3 és félév letöltendő a kóterben Ulinak. Remélem összezárják valami javíthatatlan balossal.
(ezt a szégyent bazmeg Herr "Nem veszek benzint ettől meg ettől, mert a ruszki maffiát és a Chelseat támogatom vele, de elcsaltam 15 millió eurót" Hoeneß.)
jó eséllyel Landsbergbe kerül. Itt ült Hitler meg Heß is.Amadeus91
több mint 11 éve
Milyen érdekes hogy megint előkerült Hrutka neve,most éppen az újpestet vezette meg.Mikor takarodik már el a magyar fociból ez a féreg?
több mint 11 éve
Mi lesz velünk nélküled Sanyi bá???? Ki mondja meg a frankót a másik (Puhl) Sanyibának vagy Iván cárnak??? 😛 😀sportgeza.hu/futball/2014/03/13/zomborit_megbuntette_a_sportteve_a_kiszolasert/
több mint 11 éve

3 és félév letöltendő a kóterben Ulinak. Remélem összezárják valami javíthatatlan balossal.
(ezt a szégyent bazmeg Herr "Nem veszek benzint ettől meg ettől, mert a ruszki maffiát és a Chelseat támogatom vele, de elcsaltam 15 millió eurót" Hoeneß.)

jó eséllyel Landsbergbe kerül. Itt ült Hitler meg Heß is.
több mint 11 éve
Olasz liga:kinek lenne jó?
nagyon le vannak maradva.A juve aki siman vezeti a ligat sehol sincs.
A milan is kizuhant.Jo lenne ha felebredne olaszorszag.ZoliMP
Végre méltó helyükre kerültek, maradjanak is ott!
Francia liga már most erősebb 😊 és ott legalább hemzsegnek a tehetségek, amellett hogy van zseton.
olaszoknál öregszik a "focitársadalom" és se lóvé, se néző.
több mint 11 éve
Nekem nem kell ezt bizonygatnod 😉Schweinsteiger van olyan hasznos mint pl Xavi még akkor is, ha nincs rajta hype😊 Azért Ribéry, Robben, Götze, Shaqiri tud szép dolgokat a labdával...AsbeeAzért ettől a tili tolitól pl a Barcánál az első-két évben eléggé el volt ájulva mindenki, és nincs is vele semmi baj, gyönyörű megmozdulások voltak. Csak azt a tempót amiben ez élvezetes lenne egy max két idénynél tovább nem lehet bírni pláne ennyi meccsmenyiségnél. Szerintem pusztán erről van szó. S ehhez a játékstílushoz kell is a jó kedv a fantázia, ami ha megnyertél mindent akarva akaratlanul el kezd fogyni. Különösen ha az ellenfelek beállnak védekezni mert rájönnek ez az egyetlen ellenszer meg a kontra. A Barcánál ez a folyamat, ha valakin ez Messin tökéletesen látszik. Emlékezzetek már másfél-két éve kezdtem reklamálni, hogy hiányzik a mosoly a társakkal való szóbeli kommunikáció tőle. Ezt kéne a lelkébe visszacsempészni és a többiekébe is. Akkor sok minden megváltozna.Én attól se voltan elájulva, viszont ott volt pár varázsló, aki minden meccsen produkált olyan dolgokat, hogy csuda. ez a Bayernnél messze nincs. (kedvencem mindig a passz statisztikák, amikor írták, hogy Xavi passzolt ezret, 80% feletti hatékonysággal magasan. Jah, csak azt nem tették hozzá, hogy az átlag távolsága a passzoknak 3 méter...)kishaszi
Kíváncsi leszek mi történik ha esetleg a Bayern-Barca összekerül.dande
gamerkr igazságod van, bunker ellen nem megy. btw, amikor csak szimplán nem megy a bsizembaszom foci - lásd brutál 1-1-ezés - ez a mai anyagokkal már megy 😉 -, akkor volt olyan, hogy Iniesta is ellőtte 25-ről frusztráltságában😛
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."