Soccer
41 feliratkozó
több mint 12 éve
Puyol nem lesz ott a EB-n akár még para is lehet.Tocaígy legalább összeállhat a Ramos-Pique oszlop!!! 😊

több mint 12 éve
Puyol nem lesz ott a EB-n akár még para is lehet.
több mint 12 éve
Létavértesenés Ő hol játszik? 😊Divatno azért Sanyi Gyuriról se feledkezünk meg, de sztem még Dini is befuthat!DivatLassan, Dózsás, húzd meg magad,
Könnyen emberedre akadsz;
Ha el nem férsz a bőrödbe',
Majd kihúzunk mi belőle!
💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋
amúgy meg Fake tényleg nagy esélyesJoci
több mint 12 éve
és Ő hol játszik? 😊no azért Sanyi Gyuriról se feledkezünk meg, de sztem még Dini is befuthat!DivatLassan, Dózsás, húzd meg magad,
Majd kihúzunk mi belőle!
💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋
amúgy meg Fake tényleg nagy esélyesJoci

több mint 12 éve
Pepe az 1.számú jelölt ez kb. egyértelmű.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
legyen Liktápé a golden ból 😀
több mint 12 éve
no azért Sanyi Gyuriról se feledkezünk meg, de sztem még Dini is befuthat!DivatLassan, Dózsás, húzd meg magad,
Majd kihúzunk mi belőle!
💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋
amúgy meg Fake tényleg nagy esélyes
több mint 12 éve
no azért Sanyi Gyuriról se feledkezünk meg, de sztem még Dini is befuthat!

több mint 12 éve
Xanyi egyértelműen 😀 A levegő ura!
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Nálam meg Fake.Nálam Maróti 😀AsbeeNálam amúgy Llorrente az aranylabdás.szabaNálam meg Kevin-Prince Boateng :cool:Stez
több mint 12 éve
Nálam Maróti 😀Nálam amúgy Llorrente az aranylabdás.szabaNálam meg Kevin-Prince Boateng :cool:Stez
több mint 12 éve
Nálam amúgy Llorrente az aranylabdás.szabaNálam meg Kevin-Prince Boateng :cool:

több mint 12 éve
Blackburn - Wigan kiesési rangadó most, jó meccsnek ígérkezik, egy tyúk már beszaladt a pályára 😀
több mint 12 éve
Nálam amúgy Llorrente az aranylabdás.
több mint 12 éve
Igen!Mert?ZoliZoltáncsak mert a szaktársam csinálja, aztán így meglepően up-to-date vagyok 😀

több mint 12 éve
Igen!Mert?
több mint 12 éve
1-0 NOLAN barátom !!!ZoliZoltána west hames népsport blogot szoktad olvasni?

több mint 12 éve
1-0 NOLAN barátom !!!
több mint 12 éve
Na hát akkor ma lezúzzuk a Cardiffot és irány a döntő! 😛 :cool:
több mint 12 éve
messi minden idők egyik legjobbja, ha majd visszavonul pelével és maradonával fogják egy lapon emlegetni... az h ebben a világban teszi ezt ahol a sajtó előszeretettel kreál földöntúli hősöket nem az ő sara, és nem is a barcáé....peachLatod ez is túlzás.
Tudod mikor lesz az o neve Pelevel vagy Maradonaval egyenlo ? Majd ha valogatott szinten letesz valamit. Napjaink elitje akinek eredmenyessegehez hozzatartozik hogy olyan csapat van korulotte hogy az embertelen.
több mint 12 éve
messi minden idők egyik legjobbja, ha majd visszavonul pelével és maradonával fogják egy lapon emlegetni... az h ebben a világban teszi ezt ahol a sajtó előszeretettel kreál földöntúli hősöket nem az ő sara, és nem is a barcáé....

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 12 éve
Ki mondta, hogy hibátlan? A magamfajta Barcások? Mert milyen fajta vagyok?Ez az egezs foleg nem Messi ellen szol igazabol o csak mint szenvedo alany van benne.
Attól, mert egyszer CR-es példát hozok, nem igazán értem, hogy miért jön le az, hogy bármi bajom lenne vele, direkt le is írtam, hogy nem semmi amit ő is letesz folyamatosan az asztalra.
Nem kell kedvelni, de nem csak nekem tűnt fel, hogy túlzásba viszed a nyafogást.Eazzy
JC6 altal emlitett elcelodes kozelebb all az igazsaghoz minthogy nyavajognek.
Tulzasba is lehet estem , hat ez van 😀 vegre kicsit fordult a kocka , es nem nekem kell az el elodest elturni 😀
több mint 12 éve
Hihetetlen, hogy ugyanarról az értelmetlen témáról képesek vagytok vitát generálni majdnem minden héten...