Soccer
41 feliratkozó
több mint 11 éve
Természetesen nem.Kassai ismét korrektül, hibátlanul vezette a Fradi meccset.azért remélem nem az utolsó ordas nagy műesés miatti sárgán akadtál ki 😊kaszo
Ja nem...Sinisa
Mezőnyben, sárgák. Csak a szokásos.
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 11 éve
www.facebook.com/torghelle.sandor/posts/470792123020922?stream_ref=10az elején csordogált a meccs, talán egy fokkal jobbak voltatok mezőnyben, és Sanyi kihagyott egy orbitális gólhelyzetetet, de kb ennyi
"ha érzékeny lelkű vagy hagyd el az oldalt" aztán besírnak egy torghelle oltástól! Óriási ISTEN 😀 😀
közben rodenbücher nyomatja a jennering-et a pécs ellen, el is kúrta a meccsünket 😀eaglesmcnabb
aztán jött Pölö (a miénk) és egyszercsak elterült az ötös sarkánál, spori 3 mp múlva sípol, piros az mtk-snak és tizi, meg kell nézni HF-ben, mert szerintem semmi nem volt, de én mondjuk abból indulok ki, hogy a magyarok mindig rájátszanak😊
utána helyzetecskéink meg egy nagy Márkvárt helyzetünk volt, nektek az emberhátrány miatt semmi, Sanyi összeszedett egy sárgát, hamar le is kapták, mert látszott, hogy begőzölt.
Így megérdemelten nyertünk, de ha nincs a piros és a minusz egy ember, háááát....
több mint 11 éve
Kassai ismét korrektül, hibátlanul vezette a Fradi meccset.azért remélem nem az utolsó ordas nagy műesés miatti sárgán akadtál ki 😊
Ja nem...Sinisa
több mint 11 éve
Kassai ismét korrektül, hibátlanul vezette a Fradi meccset.Ja nem...
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 11 éve
"ha érzékeny lelkű vagy hagyd el az oldalt" aztán besírnak egy torghelle oltástól! Óriási ISTEN 😀 😀
közben rodenbücher nyomatja a jennering-et a pécs ellen, el is kúrta a meccsünket 😀
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 11 éve
Kellett nekem dicsérnem Gerrardot. 😀Döbbenetesen szar meccs volt.
BTW ez a meccs kicsit kárpótol az elmúlt évekért. Három tizi, abból egy minimum véleményes, egy pedig szimpla kamu.
De legalább a kiállítás meglett, ha már elmaradt Rafaelnél.
Clattenburgnek mindenesetre botrányos meccse van.
Ez közben egy jogos tizi lett volna... 😀Mikey
1. Rafaelt ki kellett volna állítani az első tizinél.
2. A másodikról lemaradtam, de egy ismétlést látva Jones-é véleményes volt.
3. Vidic szerintem labdát ért el, nem volt tizi.
4. Carrick felrúgja a csatárt, elmarad a tizenegyes.
+1. Johnson lekopizza Rafael kezezését, elmarad a tizenegyes.
több mint 11 éve
A mai meccs meg egy rangadó.hétvége van rangadó az 1 millió sem kizárt.Kennyez oké, de eddig 1 vagy 2 meccs kivételével leadták az összes mennyei meccset. Most meg beraktak 3 meccset egyidőbe hogy véletlenül se adjanak le csak egyet a 3ból. Ez basz fel, nem az hogy a legjobb és a legnépszerűbb csapat meccsét adják helyettünk.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 11 éve
Kellett nekem dicsérnem Gerrardot. 😀BTW ez a meccs kicsit kárpótol az elmúlt évekért. Három tizi, abból egy minimum véleményes, egy pedig szimpla kamu.
De legalább a kiállítás meglett, ha már elmaradt Rafaelnél.
Clattenburgnek mindenesetre botrányos meccse van.
Ez közben egy jogos tizi lett volna... 😀
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 11 éve
amúgy ezt a Jones csávót leigazolhatná valaki safety posztra, most is milyen szép tackle-t csinált Allenen 😊
több mint 11 éve
Tavaly, mikor a Siófok otthon játszott éppen ellenünk, a TrollFoci "felhívására" több mint háromezren voltak kint. A szezonátlag, azt hiszem, 500 körül volt ott. Persze, egybe lehetett kötni egy balatonozással meg ilyenek, csak hát...Rekopra ahogy nézem, ez kevésbé jellemző. Vállalja az olasz kötődést is, de nem nagyon ismerek nála nagyobb Kispest-drukkert a köztudatban. És ha csak egyvalaki kimegy miatta magyar meccsre, már beljebb is vagyunk, addig se a Bőrszalonnát nézik a fiatal srácok.berger90Nem hinném, hogy a Trollfoci miatt többen járnának magyar meccsre.
kit érdekel az eddig is kiment aki meg a "Mineknézzemegyszarazegész!" csoporthoz tartozott az ezután sem fogja.Bazzani
Mindig jövőre
több mint 11 éve
Rekopra ahogy nézem, ez kevésbé jellemző. Vállalja az olasz kötődést is, de nem nagyon ismerek nála nagyobb Kispest-drukkert a köztudatban. És ha csak egyvalaki kimegy miatta magyar meccsre, már beljebb is vagyunk, addig se a Bőrszalonnát nézik a fiatal srácok.berger90Nem hinném, hogy a Trollfoci miatt többen járnának magyar meccsre.
Akit érdekel az eddig is kiment aki meg a "Mineknézzemegyszarazegész!" csoporthoz tartozott az ezután sem fogja.
több mint 11 éve
Realtól mindenki messze van ezen csapatok közül.BL-szereplést is el lehet baszni, a Juventus meg is tette. első két meccset ellazsálták, utána meg már későn kezdtek el játszani. akkor is a Real ellen 1-2, 2-2 az teljesen vállalható szerintem. döntő meccsen meg mindenkinek becsúszhat egy 0-1 úgy, hogy elhalasztják a meccset egy nappal, aztán a havas pályán egy gólt talál a hazai csapat, miközben minden kifelé jön. ez van.
De persze te biztos nagy olasz foci fan vagy, nem akarom ledegardálni e hatalmasan erős bajnokság bajnokát hiszen 3. tudott lenni a BL csoportjába tehát még folytathatja az EL-ben.
Mondjuk igen hatalmas nagy erény hogy az olasz bajnokot a spanyol 6.-7. kell mérni, hogy valami eredmény feléjük billenhessen.
Mondjuk számomra is triviálisnak tűnik, hogy a Spanyol - Olasz csatából 2 olasz win jönne ki, hisz BL-ben ugyan 8-ban nincs már olasz csapat, csak 3 spanyol, ELben meg űgy tűnik lesz 1 db olasz míg spanyol itt is CSAK 2.
Végül is lassan a liga rangsorban a Franciák és a Portugálok is megelőzik őket.
Persze ilyen alapon megengedhetik maguknak pl. hogy ne koncentráljanak az EL-re. Csak BL-ben mondjuk top8ba már olasz csapatot nem raknék. Mondjuk biztos, fontosabb, hogy 78 pont előnnyel nyerjék a bajnokságot minthogy kicsit az EL-re koncentráljanak. El halad mellettük a világ, már az EL-ben sem mondanám top favoritnak őket, a szurkolók meg mantráznak, hogy hát azért a 6.-7. legjobb spanyol csapatot még eltudnák verni, az komoly...Toca
ettől még a spanyol bajnokságban a Juventus simán harcban lehetne a negyedik BL-helyért. van a Real-Barca-Atletico, de aztán ki? egy szakadék van, aztán meg hektikus csapatok. nem a Juventus hibája, hogy annyival vezeti az olasz bajnokságot, mint ahogy nem (csak) a Real meg a Barca hibája volt, amikor kétszereplős volt a spanyol bajnokság.
több mint 11 éve
Rekopra ahogy nézem, ez kevésbé jellemző. Vállalja az olasz kötődést is, de nem nagyon ismerek nála nagyobb Kispest-drukkert a köztudatban. És ha csak egyvalaki kimegy miatta magyar meccsre, már beljebb is vagyunk, addig se a Bőrszalonnát nézik a fiatal srácok.Én ezt értem, csak ez olyan mintha a tiszta focit Kenesei Zoltánnal próbálnád eladni.Azért nem kis öngól a Trollfocinak, hogy az egyik szerkesztőjük az olasz meccseket szakérti nem mellesleg Lazio drukker.Rekop nagyon régóta Lazio drukker.Több Lazios találkozón is volt,1-2 éve pedig már derbykre is jár velünk.
Vagy ilyenkor nem biszem-baszom?
(Vágom, hogy egy poén az egész, meg én is százszor inkább magyar focit nézek mint külföldit de mégis.)Bazzani
Trollfocinak csak kellett egy olyan ember aki beviszi őket a köztudatba és erre pont kapóra jött Rekop aki ugye Kispest drukker is.
Zenei párhuzamot kéne venni akkor arra ott van a Kiss Ádám Punnany Massif páros.Ott ugyanez történt.Kenny
Lazio sapkában nyomod a biszem-baszom ellenes dumát?Bazzani
Mindig jövőre
több mint 11 éve
Van benne némi ellentmondás,mondjuk nem lennék meglepődve ha a TF arcai ugyanúgy szurkolnának egy külföldi sztárcsapatnak.Én ezt értem, csak ez olyan mintha a tiszta focit Kenesei Zoltánnal próbálnád eladni.Azért nem kis öngól a Trollfocinak, hogy az egyik szerkesztőjük az olasz meccseket szakérti nem mellesleg Lazio drukker.Rekop nagyon régóta Lazio drukker.Több Lazios találkozón is volt,1-2 éve pedig már derbykre is jár velünk.
(Vágom, hogy egy poén az egész, meg én is százszor inkább magyar focit nézek mint külföldit de mégis.)Bazzani
Trollfocinak csak kellett egy olyan ember aki beviszi őket a köztudatba és erre pont kapóra jött Rekop aki ugye Kispest drukker is.
Zenei párhuzamot kéne venni akkor arra ott van a Kiss Ádám Punnany Massif páros.Ott ugyanez történt.Kenny
Lazio sapkában nyomod a biszem-baszom ellenes dumát?Bazzani
több mint 11 éve
Én ezt értem, csak ez olyan mintha a tiszta focit Kenesei Zoltánnal próbálnád eladni.Azért nem kis öngól a Trollfocinak, hogy az egyik szerkesztőjük az olasz meccseket szakérti nem mellesleg Lazio drukker.Rekop nagyon régóta Lazio drukker.Több Lazios találkozón is volt,1-2 éve pedig már derbykre is jár velünk.
Lazio sapkában nyomod a biszem-baszom ellenes dumát?
több mint 11 éve
Azért nem kis öngól a Trollfocinak, hogy az egyik szerkesztőjük az olasz meccseket szakérti nem mellesleg Lazio drukker.Rekop nagyon régóta Lazio drukker.Több Lazios találkozón is volt,1-2 éve pedig már derbykre is jár velünk.
Zenei párhuzamot kéne venni akkor arra ott van a Kiss Ádám Punnany Massif páros.Ott ugyanez történt.
több mint 11 éve
Azért nem kis öngól a Trollfocinak, hogy az egyik szerkesztőjük az olasz meccseket szakérti nem mellesleg Lazio drukker.Vagy ilyenkor nem biszem-baszom?
(Vágom, hogy egy poén az egész, meg én is százszor inkább magyar focit nézek mint külföldit de mégis.)
több mint 11 éve
nem szoktam közvetítések miatt gyűlölködni, de mi a kurva anyjáért nem adják a pécs-mtk-t? komolyan nem hiszem el, erre vártam egész héten...egy pécs-mtk-t megnéznek a tvben mondjuk 100-150 ezren.míg egy akármilyen Fradi meccset 6-800ezren.
megjegyzem ha a 2 spanyolt összepakolták volna a 2 olasszal, nem a 2 olasz jutott volna tovább. annyira szánalmasan gyenge a focijuk 😊eaglesmcnabb
A mai meccs meg egy rangadó.hétvége van rangadó az 1 millió sem kizárt.
több mint 11 éve
Ez mondjuk csak azért nem volt sárga Rafaelnek, mert az egyben kiállítás is lett volna.Mindegy, vezetünk.
BTW Gerrard félelmetes magabiztossággal értékesíti a büntetőket idén.
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 11 éve
nemtudom miért most kell szidni az olasz focit, kb 80 éve ugyan ilyen a színvonala, csak akkor több pénz volt benne és nemzetközi porodon is mutattak valamit, most meg nem.
több mint 11 éve
Magyar Foci !!!!!!!Lassan kezdődik a derby! 😀 Mezőkövesd! 😛
több mint 11 éve
Olasz focit éppen tíz éve nem nézek, a Juve-Milan BL-döntő tette be nálam a kaput. A folyamatos 1-0, 1-1, 0-0 az agyamra ment. Ennél még a francia bajnokság vagy a belga is jobb, előbbit mindig meg is nézem, ha odajutok. Nagyon örülök, hogy haldoklik az olasz foci, pedig nagyságrendekkel többet loptak benne, mint nálunk, és mégis csak most, azért ez is milyen durva.
Mindig jövőre