Soccer

41 feliratkozó

több mint 11 éve
Löfli Tampa Bay Buccaneers Indiana Hoosiers 22 835 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
EL negyeddöntők, hátha érdekel valakit:
AZ Alkmaar - Benfica
Lyon - Juve
Basel - Valencia
Porto - Sevilla

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 11 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 22 674 — je suis poloska
de ha kizárják és véletlen blasz4be akkor is van 😊 csak a döntés között nem 1 osztály a különbség hanem 6. 😊

a barca-atleti sima barca meg nem tudom hogy jött ki 😊

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 11 éve
Kenny Atlanta Falcons 11 369 — Omar's Coming Yo!
Minket kizarnak a lilakat nem.
Nincs kettos merce es megkerdojelezhetlen a fejlodes.Kenny
megnéztem volna mit szóltatok volna Ti fradisták, ha nem az NB2be hanem a Blasz4be száműznek 😊
SZerintem Az lett volna az igazi kettős mérce ha őket a hetedbe sorolják. Nb2-t szó nélkül bevállalták volna ebben biztos vagyok
Ha jól számolom, még most se lenne meg az NB1 😊

A Betist sajnálom, dehát Beto kapus 3 éve még a Kolozsvárral lett bajnok, egyértelmű volt hogy a szemüket is kivédi 😊eaglesmcnabb
nem blaszIV-ről beszélek,hanem NB2-ről,NB3-ról.Ha nem zárják ki őket,márpedig nem fogják akkor van kettős mérce.

több mint 11 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
BL-sorsolás végén ez a zene valakinek megvan? Előadó, cím?

több mint 11 éve
psg-chelsea lesz a legnézhetőbb meccs.
sima real sima barca sima bayern.

több mint 11 éve
yooker New York Giants 7 460 — Expect the Best !
na !!!
mostantól már érdemes lesz végre BL meccseket nézni!!
több mint 11 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 184 — Így remélem megfelelek nektek.....
Az a finom, de legalább idegenben lesz a visszavágó. Igazából még mindig Villa miatt fáj egy kicsit a szívem és félek valamelyik meccsen ellenünk nagyon kijön neki a lépés. Ráadásul Simeone nekem edzőként többet mutatott, mint Martino, meglátjuk hogy jövünk ki a köv. 3 meccsből. Bízom benne a lendület most már év végéig kitart, amin lök egyet a vasárnapi meccs.
több mint 11 éve
örülök hogy nem a Bayern-PSG duó valamelyikét kaptuk, ez a 2 csapat aki reálisan nézve kiejthet bennünket, MUnak mondjuk jobban örültem volna

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 11 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 221
Barca - Atletico
Real - Dortmund
PSG - Chelsea
Man Utd - Bayern
nem rossz, az elődöntőben simán lehet egy Barca, Real, Chelsea, Bayern négyesDexxter Tailor
meg egy Bayern, Dortmund, PSG, Atletico is.
több mint 11 éve
Löfli Tampa Bay Buccaneers Indiana Hoosiers 22 835 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
Barca - Atletico
Real - Dortmund
PSG - Chelsea
Man Utd - Bayern
nem rossz, az elődöntőben simán lehet egy Barca, Real, Chelsea, Bayern négyes

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 11 éve
Tony New Orleans Saints Notre Dame Fighting Irish 885 — 'Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: "Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!" '
BL negyeddöntők párosai:
Barca - Atletico Madrid
Man. United - Bayern München
Real Madrid - Dortmund
PSG - Chelsea
több mint 11 éve
Tony New Orleans Saints Notre Dame Fighting Irish 885 — 'Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: "Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!" '
ja, mert amikor a fradi nem kapott licencet, akkor az egész első osztályban egyedül az a csapat nem teljesítette, ugyanmár hagyjuk...

nembaj úgy néz ki lesz cirkusz a lila bóhocok nélkül is, vannak még mások is.csebi
Mondjuk az látszik, hogy magyar klubnak nem való a profi liszensz. Egyszerűen nem megy nekik a normális gazdálkodás. Stadionok helyett amatőr státuszt kellett volna kapnia az egész szarkupacnak, amit ma labdarúgásnak neveznek itthon.
A külföldi megítélésünkön meg k.rvára nem változtat a labdarúgás, mert klubszinten is csak bokszzsákok vagyunk, a válogatott menedzserének meg külön köpőcsészét kell mindenhová felszerelni, mert arra turhál, amerre épp áll.
több mint 11 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 25 949 — Lucas Scott
ja, mert amikor a fradi nem kapott licencet, akkor az egész első osztályban egyedül az a csapat nem teljesítette, ugyanmár hagyjuk...

nembaj úgy néz ki lesz cirkusz a lila bóhocok nélkül is, vannak még mások is.

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 11 éve
 www.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_i/duchatelet-a-szovetseg-nemet-mondott-vesztettunk-2323359

Amikor már a sz.r is ízetlen.
több mint 11 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 184 — Így remélem megfelelek nektek.....
megnéztem volna mit szóltatok volna Ti fradisták, ha nem az NB2be hanem a Blasz4be száműznek 😊
SZerintem Az lett volna az igazi kettős mérce ha őket a hetedbe sorolják. Nb2-t szó nélkül bevállalták volna ebben biztos vagyok

A Betist sajnálom, dehát Beto kapus 3 éve még a Kolozsvárral lett bajnok, egyértelmű volt hogy a szemüket is kivédi 😊eaglesmcnabb
Őszintén? Komolyan ezt kellett volna. De nemcsak a Fradival az összes kutyaütővel együtt. Apám, aki Puskásékon nőtt fel (amúgy MTK drukker 😉) már húsz éve mondja, hogy el kéne zavarni az összeset kapálni.

Egyébként meg nem annyira akadémiák kellenek hanem grundok, a gyereket fiatalokat kizavarni a gép mellől focizni kosarazni stb.. és szépen kitermelődnének tehetségek. De persze megfelelő szakemberek is kellenének. Sztem itt a főgond!
több mint 11 éve

A Betist sajnálom, dehát Beto kapus 3 éve még a Kolozsvárral lett bajnok, egyértelmű volt hogy a szemüket is kivédi 😊

több mint 11 éve
YoungZeeZee 9 412
hatalmas parharc volt..
erezni lehetett..az utolso betis rugo navyon a kapust neztr...
több mint 11 éve
Csóri Betis....... 😕
több mint 11 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 221
Réti Zsolt szerint felszámolják az Újpestet.
több mint 11 éve
YoungZeeZee 9 412
volt fanyalgas a sevilla betisre...
az elso meccs elvezetes jo hangulatu osszecsapas volt.
a masodik is hasonloan jo.
soha rosszabbat!
több mint 11 éve
vagy - hogy aktuálisabb példát hozzunk - amikor a Rangers FC visszaminősíttetett negyedosztályúnak.slowmotion
Tényleg, a Rangers, pedig gondolkoztam is, hogy hol volt erre már példa.

Most kaptunk stadiont, plusz tartozásunkat is vállaltak át, szóval ez nem rossz kárpótlás.
több mint 11 éve
Nincs kettos merce es megkerdojelezhetlen a fejlodes.

több mint 11 éve
slowmotion Dallas Cowboys 26 931 — Cowboys fan
pedig egyszer el kéne kezdeni rendet rakni...NB2
Érdekes szitu, mert én józan paraszti ésszel, ha átveszek egy céget, aminek tartozása van, vagy rögzítem írásban, hogy melyeket fizetem ki (pontos dátummal, számokkal) vagy ha enélkül aláírtam, akkor kifizetem mindet.
Másik részről, legalább lehet derbit nézni, azért itt nem a másodosztályba kerülésről lett volna szó (szerintem azt még be is vállalta volna az MLSZ), ez olyan döntés lett volna, mint amikor az NCAA kinyírta a SMU football programját.
De jó lenne, ha lassan a szabályok vagy mindenkire vonatkoznának vagy senkire, mert legközelebb majd erre a döntésre fognak mások mutogatni.Tony
vagy - hogy aktuálisabb példát hozzunk - amikor a Rangers FC visszaminősíttetett negyedosztályúnak.
több mint 11 éve
Érdekes szitu, mert én józan paraszti ésszel, ha átveszek egy céget, aminek tartozása van, vagy rögzítem írásban, hogy melyeket fizetem ki (pontos dátummal, számokkal) vagy ha enélkül aláírtam, akkor kifizetem mindet.
Másik részről, legalább lehet derbit nézni, azért itt nem a másodosztályba kerülésről lett volna szó (szerintem azt még be is vállalta volna az MLSZ), ez olyan döntés lett volna, mint amikor az NCAA kinyírta a SMU football programját.
De jó lenne, ha lassan a szabályok vagy mindenkire vonatkoznának vagy senkire, mert legközelebb majd erre a döntésre fognak mások mutogatni.
több mint 11 éve
davemayer Chicago Bears 15 321 — "Grammar maci"
Úgy néz ki, hogy lesznek ezután is derbik.

www.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_i/megmenekul-az-ujpest-az-mlsz-jovahagyta-az-indulasi-jog-atruhazasat-2323335Tony
igen, csak ha most kezdik akkor nem az lesz a bajnok aki a legtöbb pontot szerzi hanem aki állva marad a végéig 😊

BEARS BABY!

Sir Alex immortal