Soccer

41 feliratkozó

több mint 11 éve
Kenny Atlanta Falcons 11 492 — Omar's Coming Yo!
bár Höri nem fog örülni, hogy ezt beírom, de ennyire nincs semmi komment innen a podcastre? 😕Hurka
Nekem kifejezetten tetszett,ha lesz olyan blokk ahol a Fradit kell elemezgetni szivesen okoskodnék 😀

több mint 11 éve
LEAKED: Liverpool's scouting tactics.

több mint 11 éve
Hurka Green Bay Packers Michigan State Spartans 4 107
bár Höri nem fog örülni, hogy ezt beírom, de ennyire nincs semmi komment innen a podcastre? 😕
több mint 11 éve
gordon New England Patriots Auburn Tigers 4 597 — JAFL Tampa GM
Nézzük miről is van szó végre:
 sportgeza.hu/futball/2014/07/30/venaszkenner/

tavaly 3600an váltottak bérletet. Idén eddig 5500an. Érdekes.
több mint 11 éve
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 797 — no es importante
Kenny a letöltendő meg majd akkor lesz elrettentő ha meglesz az első "áldozata", addig ez az őrjöngés közepén kevésnek fog átvillanni az agyán.davemayer
Hazaárulás miatt se nagyon ítéltek még el senkit itthon, attól maga a törvény még lehet elrettentő erő. Ahogy a vénaszkenner és a sok kamera pedig az erre való emlékeztető.

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
davemayer Chicago Bears 15 470 — "Grammar maci"
Ez az adat pláne nevetségessé teszi a szkenner ellen vergődők próbálkozásait:
Egy biztos, eddig 5500-an váltottak bérletet az új arénába, ami sokkal több, mint ahányan tavaly vásároltak bérletet: 3612.Hanni
emellé jön max 3-4 ezer jegyes(sokat mondtam) és 8000ezren ülnek csendben(!) az új stadionban.
Nem véletlenül a LUSS kezeli a stadiont,mi csődbe vinnénk.a focimeccsek bevétele elenyésző lesz a többi rendezvényhez képest.Kenny
mert csak attól volt hangulat a fradi meccsen hogy a b-közép rázendített? Abban igazad van hogy ők a meghatározók a fradi meccseken (álltam én is benne is, mellette is) de azért ha 8-10 ezer ember van kint egy jó akusztikájú stadionban akkor ott azért van hang, még ha nem is olyan intenzitású mint amit a b-közép csinál. Amúgy meg ezt a skenner ellenességet pláne nem értem, semmi olyan személyi adatot nem használ fel amit te ellened bármilyen formában is fel lehetne használni. Miért pont ezzel van a baj??? Aki látni akarja a meccseket, az ordíthat a szkennelés után is bent a stadionban, ezzel a csak azt akadályozzák meg hogy vki a másik kártyájával lépjen be.
Ha már tiltakozni kéne vmi ellen akkor a sorozatos büntetések ellen kéne a politikai és egyéb rigmusokért.

Egyébként komolyan kíváncsi vagyok mi lesz az első fradi-újpesten, rossz előérzetem van, ugyanis egyik csapat majom-kontingense sem készült fel szellemileg arra hogy nincs rács amit rázhat...davemayer
Ha jönnek az eredmények akkor a "B-közép" is szép lassan visszaszivárog a stadionba.
Már rég nem a stadionba verekednek, vagy a meccs előtt vagy után, térfigyelő nélküli utcákban.gordon
az hogy kimennek a mezőre egymást gyepálni már egyáltalán nem izgat, engem ebből csak az érdekel hogy az én szórakozásomat ne rontsák el.

Kenny a letöltendő meg majd akkor lesz elrettentő ha meglesz az első "áldozata", addig ez az őrjöngés közepén kevésnek fog átvillanni az agyán.

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 11 éve
gordon New England Patriots Auburn Tigers 4 597 — JAFL Tampa GM
Egy biztos, eddig 5500-an váltottak bérletet az új arénába, ami sokkal több, mint ahányan tavaly vásároltak bérletet: 3612.Hanni
emellé jön max 3-4 ezer jegyes(sokat mondtam) és 8000ezren ülnek csendben(!) az új stadionban.
Nem véletlenül a LUSS kezeli a stadiont,mi csődbe vinnénk.a focimeccsek bevétele elenyésző lesz a többi rendezvényhez képest.Kenny
mert csak attól volt hangulat a fradi meccsen hogy a b-közép rázendített? Abban igazad van hogy ők a meghatározók a fradi meccseken (álltam én is benne is, mellette is) de azért ha 8-10 ezer ember van kint egy jó akusztikájú stadionban akkor ott azért van hang, még ha nem is olyan intenzitású mint amit a b-közép csinál. Amúgy meg ezt a skenner ellenességet pláne nem értem, semmi olyan személyi adatot nem használ fel amit te ellened bármilyen formában is fel lehetne használni. Miért pont ezzel van a baj??? Aki látni akarja a meccseket, az ordíthat a szkennelés után is bent a stadionban, ezzel a csak azt akadályozzák meg hogy vki a másik kártyájával lépjen be.
Ha már tiltakozni kéne vmi ellen akkor a sorozatos büntetések ellen kéne a politikai és egyéb rigmusokért.

Egyébként komolyan kíváncsi vagyok mi lesz az első fradi-újpesten, rossz előérzetem van, ugyanis egyik csapat majom-kontingense sem készült fel szellemileg arra hogy nincs rács amit rázhat...davemayer
Ha jönnek az eredmények akkor a "B-közép" is szép lassan visszaszivárog a stadionba.
Már rég nem a stadionba verekednek, vagy a meccs előtt vagy után, térfigyelő nélküli utcákban.
több mint 11 éve
elektromos nyakörv, a pályára beugrás esetén megb*sz mint atom...slowmotion
nem lesz gond.ha jól tudom mostmár a pályára történő berohanás után egyből letöltendőt kapsz.Azért ez elég elrettentő.

több mint 11 éve
Hanni Seattle Seahawks Army Black Knights 8 632 — Poloska confirmed
elektromos nyakörv, a pályára beugrás esetén megb*sz mint atom...slowmotion
Denagy lenne, valahogy direkt csibészeltetném a köcsögöket 😀😀😀
több mint 11 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 221 — Cowboys fan
elektromos nyakörv, a pályára beugrás esetén megb*sz mint atom...
több mint 11 éve
davemayer Chicago Bears 15 470 — "Grammar maci"

Egyébként komolyan kíváncsi vagyok mi lesz az első fradi-újpesten, rossz előérzetem van, ugyanis egyik csapat majom-kontingense sem készült fel szellemileg arra hogy nincs rács amit rázhat...

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 11 éve
Nem véletlenül a LUSS kezeli a stadiont,mi csődbe vinnénk.a focimeccsek bevétele elenyésző lesz a többi rendezvényhez képest.

több mint 11 éve
Hanni Seattle Seahawks Army Black Knights 8 632 — Poloska confirmed
Egy biztos, eddig 5500-an váltottak bérletet az új arénába, ami sokkal több, mint ahányan tavaly vásároltak bérletet: 3612.
több mint 11 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 492
német - portugál holnap, ingyé. valaki? 😊  index.hu/mindekozben/poszt/2014/07/30/nemet-portugal_ingyen_ujpesten/Dexxter Tailor
ez a városháza előtti?
több mint 11 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
ha már soccer az USA-ban, múlt szerdai nézőszámok, mikor öt mérkőzés ment egy este:

1. Manchester United vs. Los Angeles Galaxy (FS1): 308,000 viewers
2. Sporting Kansas City vs. Manchester City (ESPN2): 297,000 viewers
3. Toronto FC vs. Tottenham Hotspur (ESPN2): 189,000 viewers
4. Liverpool vs. AS Roma (NBCSN): 140,000 viewers
5. San Jose vs. Chicago (NBCSN): 67,000 viewers

az ötödik az MLS-meccs, az egyetlen, téttel is bíró mind közül...baggio
Ennyien hogyan férnek be??????!!?!?!!?!

több mint 11 éve
ha már soccer az USA-ban, múlt szerdai nézőszámok, mikor öt mérkőzés ment egy este:

az a legdöbbenetesebb, hogy az új Falcons-stadionban lesz csapat, asszem 2017-ben alakul majd meg a franchise. Hacsak nem hozza be az NFL a kieső nézőszámot (esetleg pár college-meccs), komolyan rá fog faragni az öreg Blank.berger90
nem fog, már csak azért sem, mert nem "pár college meccs"-ről beszélünk, hanem év eleji rangadókról, az SEC-döntőről és a Peach Bowlról, az új rendszerrel meg de facto mini (?) Super Bowlokat hoztak létre, mivel ugye a döntőre ezentúl ugyanúgy pályázni lehet, mint az SB-rendezésre (Atlanta az új stadionnal simán mindkettőre esélyes)

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Ez Seydi valami hihetetlen rossz játékos.
A második félidőt sikerült elkapnom tegnap, egy labdát nem tudott megtartani, egyszer nem tudta megverni egy az egyben az emberét...és az a helyzet a végén...áh..
Fogalmam sincs, hogy kerülhetett ez Debrecenbe..
több mint 11 éve
Löfli Buffalo Bills Indiana Hoosiers 23 454 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
német - portugál holnap, ingyé. valaki? 😊  index.hu/mindekozben/poszt/2014/07/30/nemet-portugal_ingyen_ujpesten/

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 11 éve
bergerdani Atlanta Falcons USC Trojans 4 968

az a legdöbbenetesebb, hogy az új Falcons-stadionban lesz csapat, asszem 2017-ben alakul majd meg a franchise. Hacsak nem hozza be az NFL a kieső nézőszámot (esetleg pár college-meccs), komolyan rá fog faragni az öreg Blank.

Mindig jövőre
több mint 11 éve

az ötödik az MLS-meccs, az egyetlen, téttel is bíró mind közül...

---
több mint 11 éve
dugo93 Indianapolis Colts 4 522

Hatalmas ahogy le tudják sz@rni a soccert az amerikai szerkesztők. Emlékszem pár éve Berbatov nyilatkozott ilyen névvel: Dimi Berbaton 😀

több mint 11 éve
 www.101greatgoals.com/blog/romas-seydou-keita-refused-to-shake-pepes-hand-threw-water-bottle-at-real-madrid-man-video/

nagyon aljaeaglesmcnabb
ha én fekete lennék és lemajmoznának pofán is basztam volna pepét.
Nem volt korrekt Keitatól egyáltalán,sőt gyerekes..

több mint 11 éve
tüsi91 Chicago Bears 11 023
Mondjuk a végén azt hittem agyfaszt kapok, hogy egy,sima mezei 2-1 szitut nem sikerült normálisan végigvinni...rossz volt nézni a két játékos mozgását, főleg bouadláé aki ahelyett h keresztbe vezette volna a bogyót, elindult az oldalvonal felé.... szomorú jelenet volt 😕peach
S még így is ajtó-ablak ziccer lett. Ám min csodálkozunk? Két vendégmunkásról volt szó, aranylábú fiaink két gólt lőttek volna egy támadásból. 😊

Pinyő szervezi a válogatott összetartásokat augusztusra és egy tesztmeccset is akar. Persze jól jönnek a koefficiens pontok. Javaslom az üzbég U19-es csapatot ellenfélnek.
több mint 11 éve
eaglesmcnabb Baltimore Ravens Virginia Tech Hokies 23 096 — je suis poloska
 www.101greatgoals.com/blog/romas-seydou-keita-refused-to-shake-pepes-hand-threw-water-bottle-at-real-madrid-man-video/

nagyon alja

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 11 éve
peach Atlanta Falcons 15 780 — a new hope (again)
Mondjuk a végén azt hittem agyfaszt kapok, hogy egy,sima mezei 2-1 szitut nem sikerült normálisan végigvinni...rossz volt nézni a két játékos mozgását, főleg bouadláé aki ahelyett h keresztbe vezette volna a bogyót, elindult az oldalvonal felé.... szomorú jelenet volt 😕

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...