Soccer
41 feliratkozó
több mint 12 éve
Szegény Höri, kiesett a Vasas 😕JC6"Abüdösúristenit!"
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Szegény Höri, kiesett a Vasas 😕
több mint 12 éve
Szeged - Vác 0-2-ről Orosz mesterhármasával 3-2. Mióta Tóth Bálint az edző, nem lehet a gyereket lelőni se. Pont az Eaglesbe kell igazolnia, ez legalja 😛 Sikerült feljönni 11. helyre azok után, hogy egész tavasszal kiesőhely jutott.

több mint 12 éve
Dortmund egész korrekt lesz a következő szezonban a nemzetközi porondon is szerintem 😊 Bár idénre is azt mondtam,de azért a rutin kijött sajna 😕 Kíváncsi leszek kiket akarnak majd elkapkodni a topklubok a nyáron :/

több mint 12 éve
ezt a kommentátort a fáj hallgatni a Barca meccsen, így hagyják melózni? :rolleyes:davemayerEz nagyon durva..
több mint 12 éve
ezt a kommentátort fáj hallgatni a Barca meccsen, így hagyják melózni? :rolleyes:
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 12 éve
ezt a Dortmund elleni meccsen is gyorsan el kell felejteni.... Már a sokadik ilyen sajnos.

több mint 12 éve
Na kiesett a Vasas.Akkor most kizárják a Fradit megint? 😉

több mint 12 éve
Loki Loki Loki!
több mint 12 éve
Derbi - muhahahahahaaztakurvaeget, jól tettem hogy kimentem füvet nyírni a 2. félidőben. 2 kiesőjelölt "élet-halál" meccse 😂 😂 😂
remélem a zöldek most kaptak inni
Lokinak grat a 6-hoz. teljesen megérdemelt bajnoki cím.

több mint 12 éve
Nem írt alá, hamarosan fog csak aláírni.van Bommel már aláírt a psv-hezHabiGattuso 😕Már meg volt szellőztetve, hogy megy.
Egyik legnagyobb kedvencem...JC6
De jelentős erősítést nem is jelent már 1-2 éve, leginkább csak gyengíti a csapatot. De remélem ez nem azt jelenti, hogy Flamini marad viszont. van Bommel maradjon maximum, egyébként hozni kell egy jobb nevet is, mert ez egy nagy lófasz jelenleg.Stez
Mi is megdobtuk még egy ajánlattal, így vacilál, de én biztos vagyok benne, hogy a PSV-be megy majd vissza.
szerk.:
közben hivatalos, Montolivo a Milanban folytatja!

több mint 12 éve
nem tudom amúgy mire számítottatok (leírtuk itt is) magasan a leggyengébb Fradi és magasan a leggyengébb Újpest játszott.Ettől féltem,hogy egy kalap sz@r lesz a meccs.Az volt!ZoliZoltánSajnos igen, pocsék derbi volt amúgy!zavi27
Titkon reménykedtem benne hogy a sok védelmi hiba sok gólt fog eredményezni de 1 gól és 2 helyzet után megállt a Fradi.
Kapura lövés nélkül gólt lőni- de imádom az ilyet.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 12 éve
Ettől féltem,hogy egy kalap sz@r lesz a meccs.Az volt!ZoliZoltánSajnos igen, pocsék derbi volt amúgy!
több mint 12 éve
Ettől féltem,hogy egy kalap sz@r lesz a meccs.Az volt!
több mint 12 éve
Jézusom Kassai mekkora homály...
több mint 12 éve
góóól!!
több mint 12 éve
Szenvedés ez a meccs....Mi miért nem rúgunk kapura mikor 0-1 ??? :mad: :mad: :mad:
több mint 12 éve
Ennél az Újpestnél olyan komoly építkezés folyik mint a Lionsnál Millen idején.Eninful személyesíti meg Travis Fishert.
Ez a belga edző is csak egy bàb.
Remélem Szivics nem lesz az.

több mint 12 éve
vicc mind a 2 csapat, de a fradi legalább imitálja a focit, az újpest még annyit sem. Fizikai fájdalom nézni.Amadeus91szerintem amúgy nem is olyan szar, tényleg néha már egy-két futballra emlékeztető jelenet is volt. Én még ennél is rosszabbra számítottam.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 12 éve
Züllőin is 3 rugó volt a vendég...jó lenne ha nem szenvednétek ezen,mert ez a vicc kategória.nem azt mondtam hogy a máshol nincs ilyen (mondjuk azt nem tudtam hogy nálunk is ilyen köcsögösködés megy) csak hogy bunkóság ennyit elkérni ezért.
egyébként meg nem ezért nem mentél...ZoliZoltán
Egyébként meg azért nem mentem ki mert eldöntöttem a tavalyi Vidi 0-5 után hogy az egész következő szezonban nem fogok kimenni, mondjuk a csapat is megkönnyítette azt hogy betarthassam a "játékukkal"...
Jövőre ha jól sikerül a csapat megerősítése és látszani fog mit akarnak a pályán akkor újra kimegyek, addig nem.
Kiscsaj: "...tettél egy lépést a halhatatlanság felé..."
Grúz arca priceless 😂
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
vicc mind a 2 csapat, de a fradi legalább imitálja a focit, az újpest még annyit sem. Fizikai fájdalom nézni.Amadeus91akkor kapcsold ki a gecibe v nezd addig ameddig mar nem erzed a fajdalmat !
több mint 12 éve
vicc mind a 2 csapat, de a fradi legalább imitálja a focit, az újpest még annyit sem. Fizikai fájdalom nézni.
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Úristen de gyenge a meccs, és mi is sajnos. Ki fog itt gólt rúgni, kapura lőni egyáltalán?! 😕zavi27a felidoben az U9es labdaszedogyerekek !