Soccer
41 feliratkozó
több mint 11 éve
PL-ben sem szórakoznak😊6-0, 5-0, 3-6 bár hol van ez a mennyeitől?😊
több mint 11 éve
Kell találni egy balhátvédet, mert az nem mindig jöhet össze, hogy többet rúgunk, mint amennyit Flanaganről kapunk. Félelmetesen gyenge mind a hátra-, mind az előrejátékban.De a lényeg, hogy nyertünk! YNWA
Ott voltam Szakmázgató születésénél :cool:
több mint 11 éve
gyönyörű edzőbuktatás megy fehérváron mint anno nálunk moniz esetében.nem látom a meccset, de már előre röhögök, hogy megint a bírókat meg a szövetséget fogja ekézni. tényleg minden portugál edző ekkora surmó amúgy, mint ez a Gomes?
ennyire szarul nem játszhat a fehérvár.
eltelt 5 perc és 0-2😀Kenny
Mindig jövőre
több mint 11 éve
gyönyörű edzőbuktatás megy fehérváron mint anno nálunk moniz esetében.ennyire szarul nem játszhat a fehérvár.
eltelt 5 perc és 0-2😀
több mint 11 éve
nem mondtam, hogy Szcz rossz, csak rutintalan, és nagyon sokszor rossz döntést hoz. második számú kapusnak kellett volna lennie még egy ideig, Fab sérülése ide vagy oda.Giroud akkor se lenne jó, ha Suarez lenne mellette, egyszerűen rohadt kevés ehhez a szinthez, egy nagy alibi. egy cselt nem tud megcsinálni, egy fikarcnyi erő nincs a lövéseiben, egy valamiben jó, a labdát megtartani, ahhoz megvan a termete, de ezt leszámítva nagy nulla, és sosem lesz klasszis, hiába adunk neki még egy évet.
a másik, hogy Wenger akkor sem játszana 4-4-2-t, ha az élete múlna rajta.
Özillel nincs bajom, de nem rá volt szükségünk elsősorban, az meg, hogy milyen üzenete van annak az elköltött 50 milliónak, a téli átigazolási szezon nagyon jól szemlélteti... muszáj lett volna hozni 1-2 embert, tudjuk mennyire porcelán mindenki.
persze, jövőre jók leszünk, minden évben ezt mondjuk, aztán jön a nagy pofára esés.
Dennis Bergkamp.
több mint 11 éve
felesleges védeni Wengert, nem ő volt a pályán, de ő baszta el, és nem most.nem értek egyet. Szcz szerintem egyáltalán nem rossz. Giroud-nak ha lenne társa és nem egy Bendő Sanogo páros lenne a helyettese szerintem jobban játszana. ha nem minden meccsen ő lenne az egyetlen csatár, hanem pl csak a meccsek felén kezdene, sokkal eredményesebb lenne (Podolskit, Walcottot megpróbálták középre rakni, de szerintem egyiknek se jött be). Özilnek én adok egy évet, hogy beleszokjon abba, hogy más a csapat körülötte, ha következő szezon végére is ilyen marad, akkor kidobott 50 misi. viszont amellett hogy vettek egy játékost 50-ért üzenete is volt az igazolásnak, hogy az Arsenal már nem az a csapat, aki 3-4 éve volt, és lehet azzal számolni, hogy ők is fognak nagy neveket igazolni. ha idén behúzzák az FA-t akkor már a trófea nélküli évek se érv. akkor az ilyen RvP féle emberek nem mennek el a csapatból és máris ütőképesebb gárda lesz itt 2 év múlva. (gondolom erre gondolt Newman is)
szarul igazol, 50 misit kifizettünk Özilért, mikor egy tavaly epic Cazorla van a posztján, ahelyett, hogy egy épkézláb csatárba fektettünk volna, mert Giroudnak semmi köze nincs ehhez a szóhoz.
egy impotens, lassú, örök vesztes, francia 2 szint. mi nem tudjuk pótolni Walcott, Ramsey, Wilshere hiányát, nincs olyan depth, ami cselzinél megvan. és télen hozunk egy Kallstromöt? are you serious?
én rohadt sokáig türelmes voltam, de változás kell. muszáj. ez már egy másik foci, nem az, amiben Arséne király volt, és az ő gondolkozása nem fog már megváltozni. 10 éve lehetett így bajnokságot nyerni, azóta megjöttek az arabok/oroszok.
kuka: Arteta, Giroud. ja és Szczesny amilyen lepkéket ma betolt... persze Fabianski megy el, aki az elmúlt pár meccsen hihetetlen jól védett.
Arsenal way... gratula Wenger az 1000.-hez, szép hétvéget csinált nekem a csapat ismét.lol
igaz én nagyon bírom Wengert, minden hibája ellenére, de kérlek mondj már egy olyan menedzsert akit szívesen látnál az Arsenal padján és le is ülne ide.
több mint 11 éve
Ő emlékeim szerint a szezon elejen mindenki egészseges volt + özil és giroud is kva jó volt...aztán jöttek a serülesek + giroud es özil is elfáradt...depth kell ennek a csapatnak es jó lesz ez szvsz....
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 11 éve
felesleges védeni Wengert, nem ő volt a pályán, de ő baszta el, és nem most.szarul igazol, 50 misit kifizettünk Özilért, mikor egy tavaly epic Cazorla van a posztján, ahelyett, hogy egy épkézláb csatárba fektettünk volna, mert Giroudnak semmi köze nincs ehhez a szóhoz.
egy impotens, lassú, örök vesztes, francia 2 szint. mi nem tudjuk pótolni Walcott, Ramsey, Wilshere hiányát, nincs olyan depth, ami cselzinél megvan. és télen hozunk egy Kallstromöt? are you serious?
én rohadt sokáig türelmes voltam, de változás kell. muszáj. ez már egy másik foci, nem az, amiben Arséne király volt, és az ő gondolkozása nem fog már megváltozni. 10 éve lehetett így bajnokságot nyerni, azóta megjöttek az arabok/oroszok.
kuka: Arteta, Giroud. ja és Szczesny amilyen lepkéket ma betolt... persze Fabianski megy el, aki az elmúlt pár meccsen hihetetlen jól védett.
Arsenal way... gratula Wenger az 1000.-hez, szép hétvéget csinált nekem a csapat ismét.
több mint 11 éve
gondolom nem Arsenal szurkoló vagy, ha ennyire képben vagy 😀Wengert meglepik a fiúk az 1000.meccsén egy kurva ronda vereséggel.*elkezdtünk 5 éve.
Látszik, hogy még csak az építkezés elején vagyunk, remélem folytatjuk, amit elkezdtünk nyáron.....Newman
így helyes 😊kovi470
legutóbbi nyáron nem adtuk el az értékeinket és vettünk is jó játékosokat, erre gondoltam 😉
az utóbbi években nyögtük az Emirates költségeit, de ezeknek az időknek elvileg vége, a világ egyik legjobban álló klubja az Arsenal, szóval, ha csak nem köcsögölnek a tulajdonosok (megint 😊 ), akkor mehetünk tovább az úton
több mint 11 éve
Wengert meglepik a fiúk az 1000.meccsén egy kurva ronda vereséggel.*elkezdtünk 5 éve.
Látszik, hogy még csak az építkezés elején vagyunk, remélem folytatjuk, amit elkezdtünk nyáron.....Newman
így helyes 😊
"We can't run. We can't pass. We can't stop the run. We can't stop the pass. We can't kick. Other than that, we're just not a very good football team right now."

www.twitter.com/m87k
több mint 11 éve
Wengert meglepik a fiúk az 1000.meccsén egy kurva ronda vereséggel.Látszik, hogy még csak az építkezés elején vagyunk, remélem folytatjuk, amit elkezdtünk nyáron.....
több mint 11 éve
szép 1000. meccs... Marriner is mekkora egy gyökér. mindenki mondja neki, hogy Ox ért bele kézzel, de ő csak azért is kiállítja Gibbs-et. nem értem miért nem változtatja meg ilyenkor a döntését. második félidőre meg Wenger értelemszerűen megpróbálja elkerülni, hogy 6-nál több legyen a vége.
több mint 11 éve
Micsoda véletlen, hogy papíron a jelenleg 4 legerősebb csapat elkerülte egymást
több mint 11 éve
Tony
885
— 'Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: "Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!" '
885
— 'Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: "Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!" '
úgy gondolom azért, ezzel nem léptem át a határt, igazából csak a drapéria miatt használtam ezt a kifejezést... amúgy teljesen mind1, mi történik, nálunk is kimondták, hogy jogtalan volt a kizárás, de sokat nem értünk vele...A "baj" az, hogy ha elkezdenek következetesek lenni, akkor gyakorlatilag az NB1-es csapatok döntő többségét ki lehetne zárni. Azért baromi kíváncsi lennék, ha kiküldenének mindenhová egy könyvvizsgáló bizottságot, hány csapat maradna "tiszta". Sose lesz következetesség, ha csak azokat szűrik ki, akiknél már kiöntött a lavorból a sz.r. Ha meg mindenkit elkezdenének vizsgálni, akkor lehet hogy tényleg megszűnne a profi státusz Magyarországon.
amúgy zárják ki a lilákat, de akkor nem csak ott vannak problémák, következetesség hiányzik sztem nagyon, mint anno a mi esetünkben, akkor egy Vác kapott jogot az indulásra...csebi
több mint 11 éve
úgy gondolom azért, ezzel nem léptem át a határt, igazából csak a drapéria miatt használtam ezt a kifejezést... amúgy teljesen mind1, mi történik, nálunk is kimondták, hogy jogtalan volt a kizárás, de sokat nem értünk vele...amúgy zárják ki a lilákat, de akkor nem csak ott vannak problémák, következetesség hiányzik sztem nagyon, mint anno a mi esetünkben, akkor egy Vác kapott jogot az indulásra...
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 11 éve
Tony
885
885
Sőt ,egy Barca, Real, PSG, MU is, ráadásul ez lenne a legszimpibb..... 😊csi77Habár bármi megeshet, azért nagyon meglepő lenne, ha Moyes vezérletével az MU legyőzné a Bayernt. Szerintem a Barca-Atletico és a Chelsea-PSG a kétesélyes, a Dortmund idén nagy meglepetés lenne és "sajnos" az MU is. Bár cáfoljanak rám a csapatok és mindenhol a végsőkig kiélezett meccsek legyenek. 😊
több mint 11 éve
Sőt ,egy Barca, Real, PSG, MU is, ráadásul ez lenne a legszimpibb..... 😊Barca - Atleticomeg egy Bayern, Dortmund, PSG, Atletico is.Amadeus91
Real - Dortmund
PSG - Chelsea
Man Utd - Bayern
nem rossz, az elődöntőben simán lehet egy Barca, Real, Chelsea, Bayern négyesDexxter Tailor
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 11 éve
Az idézett cikk végén ugye Duchatelet-ről van szó a szürkekeretesben, akkor még nyugodtak voltunk, hogy minden hiénát elhajtott a nemiszervbe. Mennyit változik a világ egy év alatt... 😕Folyamatosan újabb és újabb követelések jönnek elő.Pont ugyanez a helyzet, mint bármelyik magyar csapatnál, ahova jön egy külföldi tulajdonos. Az Egert megvásároló angollal készült interjú tanulságos, mintha a jelenlegi Újpestről beszélne: sportgeza.hu/futball/2013/05/02/ez_a_masodik_vilaghaborum/Schleck
Rengeteg feljelentést tett, 20 feletti ügy van függőben.
Sajnos nem látunk bele a dolgokba de azért az a Csehi nevű csóka még nem nyilatkozott kétszer ugyanúgy...
Én soha nem voltam belgapárti de most drukkolok neki.Bazzani
Hajrá Lilák!
Mindig jövőre
több mint 11 éve
Folyamatosan újabb és újabb követelések jönnek elő.Pont ugyanez a helyzet, mint bármelyik magyar csapatnál, ahova jön egy külföldi tulajdonos. Az Egert megvásároló angollal készült interjú tanulságos, mintha a jelenlegi Újpestről beszélne: sportgeza.hu/futball/2013/05/02/ez_a_masodik_vilaghaborum/
Rengeteg feljelentést tett, 20 feletti ügy van függőben.
Sajnos nem látunk bele a dolgokba de azért az a Csehi nevű csóka még nem nyilatkozott kétszer ugyanúgy...
Én soha nem voltam belgapárti de most drukkolok neki.Bazzani
több mint 11 éve
Folyamatosan újabb és újabb követelések jönnek elő.Rengeteg feljelentést tett, 20 feletti ügy van függőben.
Én soha nem voltam belgapárti de most drukkolok neki.
több mint 11 éve
Elvileg erről amit most keresnek rajta nem is tudott...
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 11 éve
Tony
885
885
1. Szerintem nem kellene itt lila bohócozni.Na most egy tartozás behajtás, végelszámoló kiküldés nem két nap. Tett a belga úriember (idejében) rendőrségi feljelentést illetve bírósághoz fordult-e a sziklaszilárd bizonyítékaival, hogy csalás történt? Ha igen, mi lett a jogerős ítélet, ha nem miért nem?
2. Kurvára nem engedett semmit az MLSZ csak átruházta a döntést egy másik szervre.
3. Már rég nem az a kérdés, hogy kizárják e a csapatot. Megszűnés lesz, majd valószínűleg az Újpest2 jogán NB3.
4. A belga kifizetné a tartozásokat, de a hamis és visszadátumozott nem mellesleg teljesítés nélküli szerződéseket nem.
5. Hajrá Lilák!Bazzani
Mert most az édeskevés, hogy ő kijelenti nem fizeti ki, mert jogtalan. Hol van róla a hivatalos papír?
Én nem bánnám, ha maradna a derbi és lehetne nézni. Nem kívánom, hogy szűnjön meg az Újpest. Az viszont kicsit szúrja a szemem, hogy "a belga" mindent másra hárít. Nem vagyok milliárdos, de ha tartozást veszek át, akkor van annyi eszem pontosan leíratom, hogy mennyi az és azt fizetem. Ugye azt csak le tudják írni, hogy x cég felé, y összeg, z dátummal esedékes fizetnivaló van nem?
több mint 11 éve
1. Szerintem nem kellene itt lila bohócozni.2. Kurvára nem engedett semmit az MLSZ csak átruházta a döntést egy másik szervre.
3. Már rég nem az a kérdés, hogy kizárják e a csapatot. Megszűnés lesz, majd valószínűleg az Újpest2 jogán NB3.
4. A belga kifizetné a tartozásokat, de a hamis és visszadátumozott nem mellesleg teljesítés nélküli szerződéseket nem.
5. Hajrá Lilák!
több mint 11 éve
EL negyeddöntők, hátha érdekel valakit:hát nem Alkmaar-Basel döntő lesz, az biztos... franciáknak meg jó, hogy ott van az a katari gárda, mert különben nem maradna állva egy csapatuk sem a kupákban
AZ Alkmaar - Benfica
Lyon - Juve
Basel - Valencia
Porto - SevillaDexxter Tailor
több mint 11 éve
sportgeza.hu/futball/2014/03/21/tevez_igazi_bunko_a_kapus_fejet_taposta/0:20-tól Webb arckifejezése priceless, kb ahhoz hasonló, mint amikor az Arsenal-Liverpool meccsen Sterling hozzáért, erre elővette ezt a "ki evett a tányérkámból?!"-nézést