Soccer
41 feliratkozó
több mint 12 éve
Nem vagyok szomorú, hogy nem játszik a döntőben.Terryt hogy alázza Suarez, jézusom...Schleckszegény embert az ág is húzza...kristof
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Terryt hogy alázza Suarez, jézusom...Schleckszegény embert az ág is húzza...
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
ja amúgy ennek volt előzménye is, csak azt elfelejtettem linkelni 😀 http://mueses.blog.nepsport.hu/archives/2012/05/07/Rugjuk_tokon_a_rasszizmust/
több mint 12 éve
Aztarohadt. Utána meg mutatja, hogy "nyugi, igen, én voltam".http://www.youtube.com/watch?v=AAQQ3BqI1sY&feature=player_embeddedretkes hentesempty taxi
a pirosért mit kellett volna csinálnia? 😀kristof
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Hehh, most találtam meg ezt a topicot. 😀 Röviden '99 óta Juventus szurkoló vagyok, így javarészben csak olasz meccseket nézek, de természetesen minden nagyobb ország csapataival képben vagyok. 😀
több mint 12 éve
reméljük Emrének van gyereke, mert nem vagyok benne biztos, hogy még lesz ezek után 😀http://www.youtube.com/watch?v=AAQQ3BqI1sY&feature=player_embeddeda műesésért csak sárga járt ! 😉yooker

több mint 12 éve
Rasszista vagy. 😀 Csak hentes. 😀http://www.youtube.com/watch?v=AAQQ3BqI1sY&feature=player_embeddedretkes hentesempty taxi
több mint 12 éve
http://www.youtube.com/watch?v=AAQQ3BqI1sY&feature=player_embeddedretkes hentes

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 12 éve
Hamár bunda akkor Szeged 2011.Több helyről hallottam, veszik a meccseket.

több mint 12 éve
http://www.youtube.com/watch?v=AAQQ3BqI1sY&feature=player_embeddeda műesésért csak sárga járt ! 😉
több mint 12 éve
http://www.youtube.com/watch?v=AAQQ3BqI1sY&feature=player_embeddedBoncolni.
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
http://www.youtube.com/watch?v=AAQQ3BqI1sY&feature=player_embeddeda pirosért mit kellett volna csinálnia? 😀
több mint 12 éve
😊
több mint 12 éve
v a steelers... 😊Inkább azért mert így MI hátha kiesünk... :rolleyes:ZoliZoltánOlyannyira is sok,hogy Dózsa ellen is el lett bundázva 😕JoeyPorterami tuti bunda volt az a fradi-pápa. És nem azért mert amúgy nem vernének meg minket hanem mert még magyar szinten is álltak a játékosok a gyepen és elcsesztek mindent. Ja most jövök rá a Honvéd meccsen is ugyanez volt 😀davemayer

több mint 12 éve
Inkább azért mert így MI hátha kiesünk... :rolleyes:ami tuti bunda volt az a fradi-pápa. És nem azért mert amúgy nem vernének meg minket hanem mert még magyar szinten is álltak a játékosok a gyepen és elcsesztek mindent. Ja most jövök rá a Honvéd meccsen is ugyanez volt 😀davemayerSzerintetek mennyi az esélye annak hogy a hétvégiOlyannyira is sok,hogy Dózsa ellen is el lett bundázva 😕JoeyPorter
Honvéd meccs bunda volt....??? 😉 :rolleyes:yooker
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
ami tuti bunda volt az a fradi-pápa. És nem azért mert amúgy nem vernének meg minket hanem mert még magyar szinten is álltak a játékosok a gyepen és elcsesztek mindent. Ja most jövök rá a Honvéd meccsen is ugyanez volt 😀davemayernem beszélve arról, hogy nevetgéltek egymással a pályán a játékosok, lefújás után...
több mint 12 éve
Ha bundát kerestek, akkor nézzétek meg az nb2 keleti csoportot: csóri Békéscsaba és Szolnok alig tudta leadni az előnyt az Egernek, amit féltávig összeszedtek. Nevetséges amúgy ez a csoport, gyakorlatilag egy csapat sem érdemli meg a feljutást. Ott van ugye a feljutni nem akaró Békéscsaba és Szolnok, egy egykori "Vasas-sztárokkal" megerősített Eger, egy tulajdonos által kiherélt Szparika (tavasszal ez a gyenge csapat is kb az első háromban lehet, innen is látszik milyen gyenge a csoport), egy, a bundabotrány miatt gyakorlatilag egy kezdőcsapatnyit elveszítő Reac és a többi, futottak még kategória.Nem tudom,hogy mennyire lehet bunda pl a Csaba,mert a befektető neve már a télen felmerült,még is csak most írnak róla mindenhol.Amit Pásztor is mond az tény és való,hogy ezzel a játékoskerettel kb középcsapatnak kellene lenniük nb2-ben,szóval bőven túlteljesítettek eddig,lehet,hogy kicsit korábban kellett volna felreptetni ezt a befektetős dolgot,akkor talán már bajnokok is lennének.A Szolnokiakat sem értem,hiába nyilatkozzák azt,hogy stabil középcsapatot akartak csinálni erre a szezonra,azért az kicsit ellentmond ezzel,hogy télen külföldi edzőtáborban voltak,ahol kb a tehetősebb nb1-es csapatok.
Nagyon várom már az összevont, egycsoportos nb2-t, ami persze minket már nem fog érinteni, mert úgy is feljutunk jövőre! :cool:Szokol

több mint 12 éve
Ha bundát kerestek, akkor nézzétek meg az nb2 keleti csoportot: csóri Békéscsaba és Szolnok alig tudta leadni az előnyt az Egernek, amit féltávig összeszedtek....Szokolez "csak" ellazsálás , győzni nem akarás , nem klasszikus bunda
de elég elszomorító azért mindenképp!
ami viszont zajlik az NB1-ben az elképesztő , gyakorlatilag nem lehet komolyan venni szinte 1 meccset sem ...
csoda hogy nem mennek ki a nézők ????
egy középcsapat akinek már nincs tétje úgy adja-veszi a meccseket ahogy akarja!
több mint 12 éve
Ha bundát kerestek, akkor nézzétek meg az nb2 keleti csoportot: csóri Békéscsaba és Szolnok alig tudta leadni az előnyt az Egernek, amit féltávig összeszedtek. Nevetséges amúgy ez a csoport, gyakorlatilag egy csapat sem érdemli meg a feljutást. Ott van ugye a feljutni nem akaró Békéscsaba és Szolnok, egy egykori "Vasas-sztárokkal" megerősített Eger, egy tulajdonos által kiherélt Szparika (tavasszal ez a gyenge csapat is kb az első háromban lehet, innen is látszik milyen gyenge a csoport), egy, a bundabotrány miatt gyakorlatilag egy kezdőcsapatnyit elveszítő Reac és a többi, futottak még kategória.Nagyon várom már az összevont, egycsoportos nb2-t, ami persze minket már nem fog érinteni, mert úgy is feljutunk jövőre! :cool:
több mint 12 éve
ami tuti bunda volt az a fradi-pápa. És nem azért mert amúgy nem vernének meg minket hanem mert még magyar szinten is álltak a játékosok a gyepen és elcsesztek mindent. Ja most jövök rá a Honvéd meccsen is ugyanez volt 😀Szerintetek mennyi az esélye annak hogy a hétvégiOlyannyira is sok,hogy Dózsa ellen is el lett bundázva 😕JoeyPorter
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 12 éve
Szerintetek mennyi az esélye annak hogy a hétvégiOlyannyira is sok,hogy Dózsa ellen is el lett bundázva 😕

több mint 12 éve
Szerintetek mennyi az esélye annak hogy a hétvégi Honvéd meccs bunda volt....??? 😉 :rolleyes:
több mint 12 éve
Sok mindenben egyetértünk. Számomra a nagy sztárok összehasonlítása mindig a válogatottnál kezdődik. Mivel az,hogy épp milyen csapatban vagy azért abba kell szerencse. Szerintem Messihez közel hasonló teljesítményt ebben a Barcában legalább 4-5 ember eltudna érni, persze jobbak valószínűleg nem lennének.szerintem nem ez nem feltétlen igaz, az ő idejükben ( főleg pelénél ) még a válogatott sikerek sokkal nyomatékosabbak voltak mint mostanában... nem vitatom fontosságát, sőt a szurkolóknak, játékosoknak sztem a mai napig az a csúcs, de nem a pénznek... messi klubsikereinek se pelé, se maradona a közelébe nem ért... m1, meddő vita majd az idő úgyis eldönti 😊peachmessi minden idők egyik legjobbja, ha majd visszavonul pelével és maradonával fogják egy lapon emlegetni... az h ebben a világban teszi ezt ahol a sajtó előszeretettel kreál földöntúli hősöket nem az ő sara, és nem is a barcáé....peachLatod ez is túlzás.
Tudod mikor lesz az o neve Pelevel vagy Maradonaval egyenlo ? Majd ha valogatott szinten letesz valamit. Napjaink elitje akinek eredmenyessegehez hozzatartozik hogy olyan csapat van korulotte hogy az embertelen.Toca
Válogatottban meg azért nagyjából kiegyenlítődik a dolog hisz ott a legjobbak vannak behívva. Mondjuk az edző kicsit árnyalhatja a képet, de azért ez az argentín válogatott keret mocsok erős és mégse jön ki belőle semmi.
Ebből számomra az jön le,hogy Messi nagyon jó ha megvannak a társai akik kicsit alkalmazkodnak hozzá illetve megvan ugyanaz a szervező képesség mint benne (Xavi,Iniesta).
Nagyjából ugyanezt gondolom egyébként Ronaldoról is (annyi különbség, hogy ő már több csapatban bizonyított) , hogy ha majd a portugálokkal felmutat egy kiemelkedő eredményt, akkor lehet Pelé-Maradona szinten emlegetni addig versengjen csak Messivel 😀
Amúgy meg ahogy mondtad az idő majd eldönti, lehet Messi nyer egy VB-t 2 év múlva aztán már nem tudok majd mivel védekezni 😀, bár ha Mou átveszi majd a Portugál válogatottat lehet CRnek nagyobb esélye lesz 😀
több mint 12 éve
szerintem nem ez nem feltétlen igaz, az ő idejükben ( főleg pelénél ) még a válogatott sikerek sokkal nyomatékosabbak voltak mint mostanában... nem vitatom fontosságát, sőt a szurkolóknak, játékosoknak sztem a mai napig az a csúcs, de nem a pénznek... messi klubsikereinek se pelé, se maradona a közelébe nem ért... m1, meddő vita majd az idő úgyis eldönti 😊messi minden idők egyik legjobbja, ha majd visszavonul pelével és maradonával fogják egy lapon emlegetni... az h ebben a világban teszi ezt ahol a sajtó előszeretettel kreál földöntúli hősöket nem az ő sara, és nem is a barcáé....peachLatod ez is túlzás.
Tudod mikor lesz az o neve Pelevel vagy Maradonaval egyenlo ? Majd ha valogatott szinten letesz valamit. Napjaink elitje akinek eredmenyessegehez hozzatartozik hogy olyan csapat van korulotte hogy az embertelen.Toca

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...