Soccer

41 feliratkozó

több mint 11 éve
NB2 New England Patriots 27 467 — nabege2@yahoo.com
Úgy néz ki, hogy lesznek ezután is derbik.

www.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_i/megmenekul-az-ujpest-az-mlsz-jovahagyta-az-indulasi-jog-atruhazasat-2323335Tony
pedig egyszer el kéne kezdeni rendet rakni...
több mint 11 éve
Tony New Orleans Saints Notre Dame Fighting Irish 885 — 'Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: "Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!" '
Úgy néz ki, hogy lesznek ezután is derbik.

www.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_i/megmenekul-az-ujpest-az-mlsz-jovahagyta-az-indulasi-jog-atruhazasat-2323335
több mint 11 éve
Keano Atlanta Falcons Virginia Tech Hokies 1 059 — Falcons Fan
szerintem egy mostani formát mutató dortmund ellen van keresnivalója a MU-nak...a többi már necces...😊

több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Én nem vitatom a 11-es jogosságát, de hogy mezőnyben ennyire hazafújni nem lehet, az tuti. Legyen szó a MU-ról vagy tudomisén, a Bacelonáról. Egyébként konkrétan a szabadrúgás előtti "falt" csípte nagyon a szemem, de hát ezen már kár fennakadni.
Sajnálom a görögöket, De Gea nagyon jó napot fogott ki.
Ha a bajnoki formát fogja mutatni a következő körben a vörös ördög gárda, akkor szerencsés lesz, aki velük játszik, viszont, ha a tegnapi formát hozzák, jaj lehet bárkinek.
több mint 11 éve
NB2 New England Patriots 27 467 — nabege2@yahoo.com
Mit ne mondjak, szépen nyomták ma a bírók a MU-et...JC6
a görögök meg sok gólt lőttek idegenben...
de most tényleg a 8 helyzetből ha egyet benyesnek most ők ünnepelnek, ennyi
több mint 11 éve
slowmotion Dallas Cowboys 26 931 — Cowboys fan
Igaz. A necces szitukat nagy részben mind megkapták. Hazai pálya, klub név. Azt ne akard megmagyarázni, hogy nem volt tizenegyes. 😊

Nagyot melóztak, felvették a munkásruhát. Jelen pillanatban ennyit tud ez a csapat, de ma mindent kitettek a pályára. Sajnálom a Moyes hater United drukkereket. Gondolom nem tudnak ennek örülni.tüsi91
én nem komázom már annyira Moyest mint a kinevezésekor de kb 4 hónapja nem játszottak így mint most. Reméljük ez vminek a kezdete.

ez k... nagy :

Stretford End
"Tudjátok mi lenne a legjobb? Ha a United megnyerné a BL-t, a Liverpool pedig a 4. helyen végezne a bajnokságban." (Everred a sokadik sör után a Mozaikban)davemayer
végülis a Dinamo is csak megnyerte a BL-t, igaz, nekik több közük volt a focihoz... de az idei BL-hez ez a MU rettentő kevés, konkrétan talán nekik van a megmaradt 8 csapat közül a győzelemre - a negyeddöntőben szerintem meccset sem fognak már nyerni*

*és döntetlen sem lesz mindkét meccs, még mielőtt valaki idevizionálna egy 0-0, 1-1 idegenben lőtt több gólos továbbjutást
több mint 11 éve
davemayer Chicago Bears 15 321 — "Grammar maci"
Igaz. A necces szitukat nagy részben mind megkapták. Hazai pálya, klub név. Azt ne akard megmagyarázni, hogy nem volt tizenegyes. 😊

Nagyot melóztak, felvették a munkásruhát. Jelen pillanatban ennyit tud ez a csapat, de ma mindent kitettek a pályára. Sajnálom a Moyes hater United drukkereket. Gondolom nem tudnak ennek örülni.tüsi91
én nem komázom már annyira Moyest mint a kinevezésekor de kb 4 hónapja nem játszottak így mint most. Reméljük ez vminek a kezdete.

ez k... nagy :

Stretford End
"Tudjátok mi lenne a legjobb? Ha a United megnyerné a BL-t, a Liverpool pedig a 4. helyen végezne a bajnokságban." (Everred a sokadik sör után a Mozaikban)

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 11 éve
tüsi91 Chicago Bears 11 023

Nagyot melóztak, felvették a munkásruhát. Jelen pillanatban ennyit tud ez a csapat, de ma mindent kitettek a pályára. Sajnálom a Moyes hater United drukkereket. Gondolom nem tudnak ennek örülni.
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Mit ne mondjak, szépen nyomták ma a bírók a MU-et...
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Micsoda egy kibaszott vicc ez a vidi. Pécs totál B/ifi-vel 1-1-et játszott az egy magyarral felálló Vidivel. Hogy nem ég le a pofájukról a bőr?zinedine5
mindhárom "nagy" elég csúnyán megégett az odavágón, kíváncsi vagyok mennyire veszik komolyan majd a jövőbeni LK meccseiket
több mint 11 éve
Löfli Tampa Bay Buccaneers Indiana Hoosiers 22 835 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
azért sajnálom, hogy Taktikus Sanyit eltiltotta a sportTV, hiányzik a "2-0 a legveszélyesebb eredmény" és a hasonló magasröptű gondolatok 😊

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 11 éve
zinedine5 New England Patriots Arkansas Razorbacks 7 281 — Ajmo Vatreni
Micsoda egy kibaszott vicc ez a vidi. Pécs totál B/ifi-vel 1-1-et játszott az egy magyarral felálló Vidivel. Hogy nem ég le a pofájukról a bőr?
több mint 11 éve
Tony New Orleans Saints Notre Dame Fighting Irish 885 — 'Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: "Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!" '
"Villás Boa" már nem lesz Barca edző, 2 évre aláírt a Zenithez.
több mint 11 éve
ano92 Philadelphia Eagles LSU Tigers 5 312 — Robert Griffin III && Tom Savage && DeShone Kizer fan
HAJRÁ GALATA HOZD A RETKES MIXEMET!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 8.1 ben vettem ki a cselzi-galatatürküszaraj meccset.

több mint 11 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 22 674 — je suis poloska
na azért ez kemény!
Még a véleményes tizenegyesnél és kiállításnál nem is mondtam semmit, a bírói tévedés sajnos benne van a játékban, ráadásul előtte egy sima tizit nem adtak meg a Pécsnek. Szóval ahhoz egy szavam nem lehet. Már persze magát a kiállítást is jogtalannak éreztem, de nem is erről van szó. De hogy 3 meccses eltiltás jár mindezért, az elég durva. Ilyenkor mit gondol az MLSZ? Ráadásul ennek a szurkolói regisztrációs mizériának sincs az égvilágon semmi értelme, a zsidózó, buzi MLSZező drukkerekből még eddig egyet sem láttam előállítani, akkor meg minek? Szerencsétlen nyuggerek, 80 évesen elszenvedtek a stadionig fradi meccsen is (volt ilyen nem is kevés) aztán baszhatták mert nem engedték be őket, mivel meccsnapon stadionnál nem lehetett jegyet venni. Interneten meg nem feltétlen szörfölgetnek 80 évesen a népek.

Közben a sokadjára magyart szidó Steauat a román szövi megbaszta, előreláthatóan jön majd pár zárt kapus meccs is nekik. az tetszik. 😊

penamadridista.hu/index.php?mod=nw_d&hr_id=1657 az emberileg szar ronaldo meg itt van 😊

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 11 éve
FViktor93 New England Patriots 2 173
A gond az, hogy hiába van jobb formában a Real, idén a rangadókon nem megy. A bajnokság eddigi 3 fontos meccsén sikerült 1 pontot szerezni azt is úgy, hogy irdatlan nagy mázlink volt. Szvsz Ancelotti túl defenzív felfogásban küldi fel ezekre a meccsekre a csapatot. Arról meg ne is beszéljünk, hogy ezeken a meccseken milyen a csapat összetétel. Carlo megfelelő edző a Real számára, de jó lenne ezt a klasszikust behúzni és kiejteni a Barcát a versenyfutásból.
több mint 11 éve
Toca Minnesota Vikings 20 127 — Vikings fan
Nekem mindegy, csak verjük a Realt és az Atleticot nyerjük meg vhogy a BL-t a többi csak ráadás 😛 ha összejön.dande
Bilibe lóg a kezed, ébresztő! 😀
több mint 11 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 184 — Így remélem megfelelek nektek.....
Nekem mindegy, csak verjük a Realt és az Atleticot nyerjük meg vhogy a BL-t a többi csak ráadás 😛 ha összejön.
több mint 11 éve
Úgy tűnik a Barcánál kezdenek a srácok észbe kapni, a legutóbbi két meccs nagyon rendben volt. Bízom benne, hogy maradt tartalék a Reál ellen is, de CR-t és Bale-t nem tudom hogy állítjuk meg. Egyikük szét tudja futni a védelmünket nemhogy ketten és ha még szabadrúgást is kapnak... na mindegy bízzunk egy szoros X-ben 😛dande
Máskor is volt már, hogy majd most a Reál szétver minket és a végén mi nyertünk (volt hogy könnyed játékkal). Egyrészt más a motiváció egy el classicon, mint mondjuk egy Almeria ellen, másrészt mivel a Realnak is támadnia kell, nem felállt fal ellen játszunk. Bár ettől még simán bújhatunk Ronaldoéktól, de nem nagyon lehet prognosztizálni semmit.Tony
miért kellene támadniuk? amikor utoljára néztem, még négy pont előnyük volt a Barca és három az Atletico előtt. egyáltalán nincsenek lépéskényszerben, a Barcelona viszont igen. ha döntetlen is lenne a meccs, akkor sem kerül hozzájuk közelebb a katalán gárda, és az Atleti sem éri utol őket. Ancelotti meg szerintem pont telibe szarja, hogy milyen játékot várnak tőle, hazai pálya ide vagy oda. pont meg van az a pár kiszabott gyors emberük, aki labdaszerzés után be tud száguldani a védelem réseibe, onnan meg már csak be kell lőni a helyzeteket...slowmotion
Azért az a 4 és a 3 simán behozható, nem 40 és 30. 😊
Plusz ha a Real legyőz egy közvetlen riválist, mindjárt jobb, mintha arra játszik, hogy sosem hibázik egy meccsen sem az elkövetkezőkben.Tony
persze. de a Barcelona ugyanúgy megbotolhat.
ráadásul az utolsó 15 meccsen a Real 39, az Atleti 33, a Barca 29 pontot szerzett. az első 13-on ugyanez 31, 34, 37. gólkülönbségben ez +33, +21, +29, első 13 meccsre +18, +22, +30. némileg más pályát írnak le a csapatok, szóval én inkább arra tippelnék, hogy ezután is a Barca fog több pontot veszíteni, mint a Real (kivéve, ha Cé lesérül). a Realnak a Barcával szemben két meccsnyi előnye van (ennyit adhat döntetlenre), és még akkor is pontegyenlőség van. ja, és a Real-Barca mellett még van egy Barca-Atletico is.
több mint 11 éve
Úgy tűnik a Barcánál kezdenek a srácok észbe kapni, a legutóbbi két meccs nagyon rendben volt. Bízom benne, hogy maradt tartalék a Reál ellen is, de CR-t és Bale-t nem tudom hogy állítjuk meg. Egyikük szét tudja futni a védelmünket nemhogy ketten és ha még szabadrúgást is kapnak... na mindegy bízzunk egy szoros X-ben 😛dande
Máskor is volt már, hogy majd most a Reál szétver minket és a végén mi nyertünk (volt hogy könnyed játékkal). Egyrészt más a motiváció egy el classicon, mint mondjuk egy Almeria ellen, másrészt mivel a Realnak is támadnia kell, nem felállt fal ellen játszunk. Bár ettől még simán bújhatunk Ronaldoéktól, de nem nagyon lehet prognosztizálni semmit.Tony
miért kellene támadniuk? amikor utoljára néztem, még négy pont előnyük volt a Barca és három az Atletico előtt. egyáltalán nincsenek lépéskényszerben, a Barcelona viszont igen. ha döntetlen is lenne a meccs, akkor sem kerül hozzájuk közelebb a katalán gárda, és az Atleti sem éri utol őket. Ancelotti meg szerintem pont telibe szarja, hogy milyen játékot várnak tőle, hazai pálya ide vagy oda. pont meg van az a pár kiszabott gyors emberük, aki labdaszerzés után be tud száguldani a védelem réseibe, onnan meg már csak be kell lőni a helyzeteket...slowmotion
Azért az a 4 és a 3 simán behozható, nem 40 és 30. 😊
Plusz ha a Real legyőz egy közvetlen riválist, mindjárt jobb, mintha arra játszik, hogy sosem hibázik egy meccsen sem az elkövetkezőkben.
Plusz nem mindenki Mourinho, hogy megteheti kontrára játszik egy classicon. 😊
több mint 11 éve
miért kellene támadniuk? amikor utoljára néztem, még négy pont előnyük volt a Barca és három az Atletico előtt. egyáltalán nincsenek lépéskényszerben, a Barcelona viszont igen. ha döntetlen is lenne a meccs, akkor sem kerül hozzájuk közelebb a katalán gárda, és az Atleti sem éri utol őket. Ancelotti meg szerintem pont telibe szarja, hogy milyen játékot várnak tőle, hazai pálya ide vagy oda. pont meg van az a pár kiszabott gyors emberük, aki labdaszerzés után be tud száguldani a védelem réseibe, onnan meg már csak be kell lőni a helyzeteket...
több mint 11 éve
Máskor is volt már, hogy majd most a Reál szétver minket és a végén mi nyertünk (volt hogy könnyed játékkal). Egyrészt más a motiváció egy el classicon, mint mondjuk egy Almeria ellen, másrészt mivel a Realnak is támadnia kell, nem felállt fal ellen játszunk. Bár ettől még simán bújhatunk Ronaldoéktól, de nem nagyon lehet prognosztizálni semmit.
több mint 11 éve
nincs mese, be kell állni védekezni és kontrázni 😉
több mint 11 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 184 — Így remélem megfelelek nektek.....
Úgy tűnik a Barcánál kezdenek a srácok észbe kapni, a legutóbbi két meccs nagyon rendben volt. Bízom benne, hogy maradt tartalék a Reál ellen is, de CR-t és Bale-t nem tudom hogy állítjuk meg. Egyikük szét tudja futni a védelmünket nemhogy ketten és ha még szabadrúgást is kapnak... na mindegy bízzunk egy szoros X-ben 😛
több mint 11 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 22 674 — je suis poloska
 www.facebook.com/torghelle.sandor/posts/470792123020922?stream_ref=10

"ha érzékeny lelkű vagy hagyd el az oldalt" aztán besírnak egy torghelle oltástól! Óriási ISTEN 😀 😀

közben rodenbücher nyomatja a jennering-et a pécs ellen, el is kúrta a meccsünket 😀eaglesmcnabb
az elején csordogált a meccs, talán egy fokkal jobbak voltatok mezőnyben, és Sanyi kihagyott egy orbitális gólhelyzetetet, de kb ennyi
aztán jött Pölö (a miénk) és egyszercsak elterült az ötös sarkánál, spori 3 mp múlva sípol, piros az mtk-snak és tizi, meg kell nézni HF-ben, mert szerintem semmi nem volt, de én mondjuk abból indulok ki, hogy a magyarok mindig rájátszanak😊
utána helyzetecskéink meg egy nagy Márkvárt helyzetünk volt, nektek az emberhátrány miatt semmi, Sanyi összeszedett egy sárgát, hamar le is kapták, mert látszott, hogy begőzölt.
Így megérdemelten nyertünk, de ha nincs a piros és a minusz egy ember, háááát....NB2
kösz a leírást, követtem az online közvetítést, ott is ezt írták kb, az első félidőben volt 3 helyzetünk, utána kb annyi.
Ellenetek, meg a hali ellen sose megy, benne volt 😊

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!