Soccer

41 feliratkozó

több mint 11 éve
YoungZeeZee 9 412
a sevilla es betis jo kis meccset jatszik.
kuzdelem sok-sok helyzettel.
az iram meg olyan h rossz nezni.

Pep!
Egy bayern meccset lattam eddig a londonit.
A vezetok nem tudom mit vartak kb tudtak kit hoznak.Lehet azt hittek h tobb "oldala" van Peppnek.
Ahol o atvette a csapatot.Onnan csak bukni lehetet bar rekordokat dontogetnek!!!!

Barca:
A nyero tengely kezd szetesni.orgednek.kivancsi leszrk az atmeneti idoszakra h meddig fog tartani.

Olasz liga:
nagyon le vannak maradva.A juve aki siman vezeti a ligat sehol sincs.
A milan is kizuhant.Jo lenne ha felebredne olaszorszag.
több mint 11 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 183 — Így remélem megfelelek nektek.....
Azért ettől a tili tolitól pl a Barcánál az első-két évben eléggé el volt ájulva mindenki, és nincs is vele semmi baj, gyönyörű megmozdulások voltak. Csak azt a tempót amiben ez élvezetes lenne egy max két idénynél tovább nem lehet bírni pláne ennyi meccsmenyiségnél. Szerintem pusztán erről van szó. S ehhez a játékstílushoz kell is a jó kedv a fantázia, ami ha megnyertél mindent akarva akaratlanul el kezd fogyni. Különösen ha az ellenfelek beállnak védekezni mert rájönnek ez az egyetlen ellenszer meg a kontra. A Barcánál ez a folyamat, ha valakin ez Messin tökéletesen látszik. Emlékezzetek már másfél-két éve kezdtem reklamálni, hogy hiányzik a mosoly a társakkal való szóbeli kommunikáció tőle. Ezt kéne a lelkébe visszacsempészni és a többiekébe is. Akkor sok minden megváltozna.

Kíváncsi leszek mi történik ha esetleg a Bayern-Barca összekerül.dande
mi lenne? megint lesz egy 7-0. a két csapat között az a különbség, hogy a bajoroknak vannak hátvédjeik is, nem csak labdazsonglőreik.slowmotion
Részben igazad van, de azért abban a 7-0-ban a Villanova körüli zűrzavar is benne volt rendesen. Ez persze nem von le semmit a Bayern érdemeiből de talán nem lett volna 7-0. Mondjuk ami azt illeti jelenleg Tata körül se minden tiszta 😛
több mint 11 éve
slowmotion Dallas Cowboys 26 931 — Cowboys fan
Azért ettől a tili tolitól pl a Barcánál az első-két évben eléggé el volt ájulva mindenki, és nincs is vele semmi baj, gyönyörű megmozdulások voltak. Csak azt a tempót amiben ez élvezetes lenne egy max két idénynél tovább nem lehet bírni pláne ennyi meccsmenyiségnél. Szerintem pusztán erről van szó. S ehhez a játékstílushoz kell is a jó kedv a fantázia, ami ha megnyertél mindent akarva akaratlanul el kezd fogyni. Különösen ha az ellenfelek beállnak védekezni mert rájönnek ez az egyetlen ellenszer meg a kontra. A Barcánál ez a folyamat, ha valakin ez Messin tökéletesen látszik. Emlékezzetek már másfél-két éve kezdtem reklamálni, hogy hiányzik a mosoly a társakkal való szóbeli kommunikáció tőle. Ezt kéne a lelkébe visszacsempészni és a többiekébe is. Akkor sok minden megváltozna.

mi lenne? megint lesz egy 7-0. a két csapat között az a különbség, hogy a bajoroknak vannak hátvédjeik is, nem csak labdazsonglőreik.
több mint 11 éve
gamerkr Green Bay Packers 11 540 — The sharif don't like it - welcome to the casbah club

Én attól se voltan elájulva, viszont ott volt pár varázsló, aki minden meccsen produkált olyan dolgokat, hogy csuda. ez a Bayernnél messze nincs. (kedvencem mindig a passz statisztikák, amikor írták, hogy Xavi passzolt ezret, 80% feletti hatékonysággal magasan. Jah, csak azt nem tették hozzá, hogy az átlag távolsága a passzoknak 3 méter...)kishaszi
Schweinsteiger van olyan hasznos mint pl Xavi még akkor is, ha nincs rajta hype😊 Azért Ribéry, Robben, Götze, Shaqiri tud szép dolgokat a labdával...Asbee
számomra még mindig az a kérdés, hogy ha szarban a haza, a már néha előforduló görcsösség helyett, mennyire tudunk elszakadni a tiki-takától. Bastian lődözött becsülettel, de basszus mikor látok majd olyat, hogy Götze, ne adj isten Lahm 16-oson kívülről esetleg kapura lő, ha az ellenfél beáll 10 emberrel védekezni.

több mint 11 éve
Asbee New York Giants California Golden Bears 6 771 — OL- és Afrika szakértő

Én attól se voltan elájulva, viszont ott volt pár varázsló, aki minden meccsen produkált olyan dolgokat, hogy csuda. ez a Bayernnél messze nincs. (kedvencem mindig a passz statisztikák, amikor írták, hogy Xavi passzolt ezret, 80% feletti hatékonysággal magasan. Jah, csak azt nem tették hozzá, hogy az átlag távolsága a passzoknak 3 méter...)kishaszi
Schweinsteiger van olyan hasznos mint pl Xavi még akkor is, ha nincs rajta hype😊 Azért Ribéry, Robben, Götze, Shaqiri tud szép dolgokat a labdával...

Magyar Giants Blog a Facebookon és a Twitteren is! 2018-as FA TRACKER
több mint 11 éve
kishaszi Pittsburgh Steelers 5 858 — Steelers fan

Én attól se voltan elájulva, viszont ott volt pár varázsló, aki minden meccsen produkált olyan dolgokat, hogy csuda. ez a Bayernnél messze nincs. (kedvencem mindig a passz statisztikák, amikor írták, hogy Xavi passzolt ezret, 80% feletti hatékonysággal magasan. Jah, csak azt nem tették hozzá, hogy az átlag távolsága a passzoknak 3 méter...)

"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 11 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 183 — Így remélem megfelelek nektek.....

Kíváncsi leszek mi történik ha esetleg a Bayern-Barca összekerül.
több mint 11 éve
slowmotion Dallas Cowboys 26 931 — Cowboys fan
Martino lép a szezon végén.Régen örültem ennyire hírnek a Barcelona kapcsán!
Villas Boas felkészül.Kenny
új szezon = új edzőAmadeus91
 bayernmunchen.blog.nepsport.hu/archives/2014/03/12/Guardiola_takarodj/

ezt magyarázd meg kérlek.
Rommávertek mindenkit a bundásban is,BL-ben is és akkor születik egy ilyen cikk.Kenny
iróniaAmadeus91
a poszt legnagyobb hátránya (bár nem önerőből), hogy kikerült az nso blogketrecébe, az majdnem olyan mint a zindexes hülyefogó a jobb oldalon.
én végül kétszer olvastam el, most már kezdem kapisgálni a lényeget.
viszont ha valakinek nem szomorú az élete (=nem néz Bayern-meccset - pl én 😀), akkor ne is fáradjon vele. már persze nem azért, mert nincs meg az alany-állítmány-tárgy, hanem mert akkor nem jönnek rá az életben, hogy szerkesztőségileg ki lett adva, hogy poénból oltsák Pepet.
több mint 11 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 219

Rommávertek mindenkit a bundásban is,BL-ben is és akkor születik egy ilyen cikk.Kenny
irónia
több mint 11 éve
kishaszi Pittsburgh Steelers 5 858 — Steelers fan

Címet elolvasva is kb szarráröhögtem magam, inkább el sem olvasom. Biztosan nem tetszik nekik a játék képe és az, hogy Guardiola spanyol. FB-n is nem egy ilyen kommentet látok, nagyjából minden egyes meccs után mikor nincs 4 vagy 5 gólos győzelem egyből jön, hogy ez nem jó az nem jó, bezzeg tavaly... Heynckes-nél egy más rendszer volt, most pedig van ez. Mindkettő kegyetlen sikeres. Lehet pont ez a változtatás a siker kulcsa, egy új kihívást ad a játékosoknak. Triplázás nem lesz, BL-ben szvsz legkésőbb elődöntőben eljön a vég. 2 éve is megvolt a döntő, ez mai focinál nálam elképzelhetetlen, hogy egy csapatnak sorozatban ennyiszer kijöjjön a lépés. Sebaj utána majd leírhatja minden fanyalgó, hogy Jupp újra triplázott volna.Asbee
Így összevetni felesleges szerintem, de én elég régóta csípem a BM-t, de az is tény, hogy eredményesség ide vagy oda, ettől a tilitolitól nekem hidegrázásom van. Ettől még a stílust se értem persze, ez kb. akkor lenne elfogadható, ha a játék mellé még egy nagy kalap fosch is lenne a csapat úgy en bloc.

"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 11 éve
Tony New Orleans Saints Notre Dame Fighting Irish 885 — 'Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: "Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!" '

A magyarázat, hogy ma már minden trágár idióta írhat blogot.
több mint 11 éve
Asbee New York Giants California Golden Bears 6 771 — OL- és Afrika szakértő

Címet elolvasva is kb szarráröhögtem magam, inkább el sem olvasom. Biztosan nem tetszik nekik a játék képe és az, hogy Guardiola spanyol. FB-n is nem egy ilyen kommentet látok, nagyjából minden egyes meccs után mikor nincs 4 vagy 5 gólos győzelem egyből jön, hogy ez nem jó az nem jó, bezzeg tavaly... Heynckes-nél egy más rendszer volt, most pedig van ez. Mindkettő kegyetlen sikeres. Lehet pont ez a változtatás a siker kulcsa, egy új kihívást ad a játékosoknak. Triplázás nem lesz, BL-ben szvsz legkésőbb elődöntőben eljön a vég. 2 éve is megvolt a döntő, ez mai focinál nálam elképzelhetetlen, hogy egy csapatnak sorozatban ennyiszer kijöjjön a lépés. Sebaj utána majd leírhatja minden fanyalgó, hogy Jupp újra triplázott volna.

Magyar Giants Blog a Facebookon és a Twitteren is! 2018-as FA TRACKER
több mint 11 éve
Kenny Atlanta Falcons 11 368 — Omar's Coming Yo!

Rommávertek mindenkit a bundásban is,BL-ben is és akkor születik egy ilyen cikk.

több mint 11 éve
Matthew99 New Orleans Saints 10 106 — Invisible man
"A magyar válogatott egy helyet javítva a 43. a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) legfrissebb, csütörtökön nyilvánosságra hozott világranglistáján"
az előrelépés megkérdőjelezhetetlen!Dexxter Tailor
Már csak 42 meccset kell elveszíteni sorozatban és elsők vagyunk. Bízunk bennetek!

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 11 éve
Löfli Tampa Bay Buccaneers Indiana Hoosiers 22 835 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
"A magyar válogatott egy helyet javítva a 43. a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) legfrissebb, csütörtökön nyilvánosságra hozott világranglistáján"
az előrelépés megkérdőjelezhetetlen!

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 11 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 219
új szezon = új edző
több mint 11 éve
Azért a visszavágót megvárhatták volna..... AVB pedig ne, amióta eljött a Portótól nem nagyon bizonyított. Fogalmam sincs ki lenne jó, esetleg Puyival egy gyorstalpaló, hátha még egyszer beválik a recept 😛dande
Á Puyol megy a NYRB-hoz.Összeáll a Marquez-Puyol Henry hármas,továbbá az sem kizárt hogy Xavi is csatlakozik hozzájuk.

több mint 11 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 25 949 — Lucas Scott
15 néző ide, 15 néző oda: JÁTSZIK A LIBA!!!
Öröm nézni hogy Kanta még mindig a legjobb itthon, de sosem lesz már válogatotteaglesmcnabb
ezt amúgy speciel én sem értettem sose... nem lehet azt mondani, hogy elfogult lennék az Mtk-vel szemben, de sztem is Kanta simán válogatott szint, főleg most amikor kb a győri lakcímkártya is elég a behívóhoz....

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 11 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 22 674 — je suis poloska
15 néző ide, 15 néző oda: JÁTSZIK A LIBA!!!
Öröm nézni hogy Kanta még mindig a legjobb itthon, de sosem lesz már válogatott

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 11 éve
ZoliZoltán Minnesota Vikings 5 361 — E/1
Talán továbbmentünk!Idegenben jó ez a 3-1 😊
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Hát, ha a Barca szerencsétlenebbnél szerencsétlenebb éveket szeretne, akkor nyugodtan jöhet AvB...
több mint 11 éve
Azért a visszavágót megvárhatták volna..... AVB pedig ne, amióta eljött a Portótól nem nagyon bizonyított. Fogalmam sincs ki lenne jó, esetleg Puyival egy gyorstalpaló, hátha még egyszer beválik a recept 😛
több mint 11 éve
Villas Boas felkészül.

több mint 11 éve
NB2 New England Patriots 27 467 — nabege2@yahoo.com
 www.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_i/ujpest-duchatelet-kiteregette-a-szennyest-kozlemenyben-valaszolt-csehinek-2321491
több mint 11 éve
 ultrasliberi.hu/cristiano-ronaldo-kifizette-a-sulyos-beteg-kisfiu-18-millios-mutetjet/

respect!