Soccer
41 feliratkozó
több mint 11 éve
Hú, Hámész is baszottul kell abba a támadósorba. De nem baj, Di Maria, aki top formában van, szívesen padozik, vagy akár a másik oldalon Bale. Ja nem, Hámész középen is tud játszani, úgyhogy ha már megvettük Iscot egy valag léért és fiatal, kurva jó, ráadásul spanyol is, hát padozzon ő. És akkor ott van a pityogós, akinek a kezdőhelye nem is lehet kérdés, szezonkezdetre meg azért fel kéne épülnie. Na ez pont ugyanolyan hányadék húzás Péreztől ismét, mint a pénzes majmoké.
több mint 11 éve
Irónikus pont a Monaco ellen aljas húzásról beszélni 😀miért lenne aljas húzás Pereztől Hámesz megszerzése?slowmotionÚgy érzem ha zsebbe kell nyúlni akkor nem lesz túl sportszerű.eaglesmcnabb
több mint 11 éve
miért lenne aljas húzás Pereztől Hámesz megszerzése?slowmotionÚgy érzem ha zsebbe kell nyúlni akkor nem lesz túl sportszerű.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 11 éve
30-ért Kroos, 37-ért meg megy Khedira manU-ba.zinedine5na tessék. nyernek egy játékost, és még némi zsozsót is keresnek rajta.
Nem jön Sztörling, állítólag James Rodriguez jön, mondjuk az aljas húzás lenne Pereztől 😀miért lenne aljas húzás Pereztől Hámesz megszerzése?
Középpályára meg Kroos érkezése már szinte biztos. Értem én hogy Khediránál klasszisokkal jobb, de minek?eaglesmcnabb
több mint 11 éve
Nem jön Sztörling, állítólag James Rodriguez jön, mondjuk az aljas húzás lenne Pereztől 😀30-ért Kroos, 37-ért meg megy Khedira manU-ba.
Középpályára meg Kroos érkezése már szinte biztos. Értem én hogy Khediránál klasszisokkal jobb, de minek?eaglesmcnabb
több mint 11 éve
Nem jön Sztörling, állítólag James Rodriguez jön, mondjuk az aljas húzás lenne Pereztől 😀Középpályára meg Kroos érkezése már szinte biztos. Értem én hogy Khediránál klasszisokkal jobb, de minek?
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 11 éve
Meanwhile in Liverpool:valahol olvastam, hogy a sérült Cé helyére vinné Sztörlinget a Margit.
Liverpool FC remain in talks to sign highly-rated Belgium striker Divock Origi - but are likely to complete the transfer of Adam Lallana today.Nagyonjóóó! :cool:Mikey
The Southampton midfielder is expected sign later today for a deal worth £23m plus add-ons after completing a medical over the weekend.Liverpool Echo
Perez bácsinál messzire gurult a gyógyszer...
több mint 11 éve
Meanwhile in Liverpool:Liverpool FC remain in talks to sign highly-rated Belgium striker Divock Origi - but are likely to complete the transfer of Adam Lallana today.Nagyonjóóó! :cool:
The Southampton midfielder is expected sign later today for a deal worth £23m plus add-ons after completing a medical over the weekend.Liverpool Echo
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 11 éve
YoungZeeZee
9 571
meglepodnenk?afrikaiknal mindig van vmi penzes balhe
m.origo.hu/foci-vb-2014/hirek/20140629-perumal-a-bundakiraly-megmondta-mi-lesz-a-kameruni-horvat-meccsen.html#comments
több mint 11 éve
Összesen 2 hollandról volt eddig szó. De Vrij is aláírt asszem közben, szerintem ő nem lesz rossz de Jongról meg tudjuk milyen (egy büdös paraszt de elég sok labdát szerez ami nem hátrány).Azért az MU fanok nem panaszkodhatnak arra, hogy nem elég aktív a csapat az átigazolási piacon. Herrera és Shaw már megvan, de Vrij és De Jong nagy valószínűséggel érkezik és ez még csak a kezdet.Aztán majd szépen rájönnek arra is, hogy Van Gaal holland kedvencei sem elég jók, a csapat pedig hosszútávon nem tud elég jó lenni. Pedig feltölti majd hollandokkal a keretet. 😊Stez
Rájöttek, hogy erősítések nélkül nem jutnak sokáig a BL-ben és nem esélyesek a bajnoki címre?Bazzani
Én nem akarom sem dicsérni sem kritizálni az igazolásokat, pusztán annyit jegyeztem meg, hogy végre történik valami a csapatnál.
Ahogy nézem amúgy idén az Arsenal sem akar tétlenkedni a piacon, nagy harcban vannak Vidalért (akit szintén vinne az MU is).
Sajnálatos, hogy az olasz csapatok képben sincsenek a top játékosoknál. A gazdaság hanyatlása nagyon kihatott a csapatokra is természetesen.
több mint 11 éve
Azért az MU fanok nem panaszkodhatnak arra, hogy nem elég aktív a csapat az átigazolási piacon. Herrera és Shaw már megvan, de Vrij és De Jong nagy valószínűséggel érkezik és ez még csak a kezdet.Én nem vagyok a költekezések nagy híve, de most kell. Ferguson csapata már vele is a végsőket rúgta, és a font százmilliókból feltörő ManCity és Chelsea szégyene volt a 12/13-as bajnokságot utcahosszal nyerte a United. Ferguson mondjuk akkora pluszt tett hozzá, amit senki nem képzelt. Nyilván a 7. helynél azért jobb volt a keret, de jelen pillanatban a United minőségben, és talán mennyiségben is le van maradva a Citytől és Chelseatől. A Liverpoollal jó kérdés mi lesz, így, hogy Európában is teljesíteni kell.
Rájöttek, hogy erősítések nélkül nem jutnak sokáig a BL-ben és nem esélyesek a bajnoki címre?Bazzani
Van Gaal fel tud építeni egy csapatot, ide most az kell. Idős játékosok Giggs, Rio, Vidic nincsenek, új generáció jön. Herrera 22, Shaw 19. Én ettől az évtől azt várom, hogy TOP4-be jöjjön be a MU és az egyik hazai kupát nyerje meg. Mert ki tudja Van Gaal mit akar játszatni, de szerintem egy csapatjátékot, egy csapat védekezést, különböző variációkat begyakorolni nem rövid idő. Főleg a VB miatt maga van Gaal munka kezdése is csúszik, szóval nagy döcögésre számítok az elején.
De Jongtól viszont a hideg kiráz. Carrick ötször különb futballista nála és cserébe nem egy paraszt. Mondjuk egy Roy Keane mentalitású ember elférne a csapatba.
több mint 11 éve
Azért az MU fanok nem panaszkodhatnak arra, hogy nem elég aktív a csapat az átigazolási piacon. Herrera és Shaw már megvan, de Vrij és De Jong nagy valószínűséggel érkezik és ez még csak a kezdet.>MU
>BL
lel
több mint 11 éve
Azért az MU fanok nem panaszkodhatnak arra, hogy nem elég aktív a csapat az átigazolási piacon. Herrera és Shaw már megvan, de Vrij és De Jong nagy valószínűséggel érkezik és ez még csak a kezdet.Aztán majd szépen rájönnek arra is, hogy Van Gaal holland kedvencei sem elég jók, a csapat pedig hosszútávon nem tud elég jó lenni. Pedig feltölti majd hollandokkal a keretet. 😊
több mint 11 éve
Azért az MU fanok nem panaszkodhatnak arra, hogy nem elég aktív a csapat az átigazolási piacon. Herrera és Shaw már megvan, de Vrij és De Jong nagy valószínűséggel érkezik és ez még csak a kezdet.Rájöttek, hogy erősítések nélkül nem jutnak sokáig a BL-ben és nem esélyesek a bajnoki címre?
több mint 11 éve
a napnál csak egy veszélyesebb van, a sarki fényNem Európában volt az utsó 2 VB? Sokat számít ám.NB2Lehet, hogy engem ütött meg a nap, de Dél - Afrika mióta van Európában?JC6

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 11 éve
Felvetés: Érdekes, hogy az utolsó két vb-n hogy visszaestek az európaiakNem Európában volt az utsó 2 VB? Sokat számít ám.NB2Lehet, hogy engem ütött meg a nap, de Dél - Afrika mióta van Európában?JC6
Válasz: Mondjuk azért, mert nem Európában volt az utolsó két vb?
csak röviden írta, így félreérthető.
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Nem Európában volt az utsó 2 VB? Sokat számít ám.NB2Lehet, hogy engem ütött meg a nap, de Dél - Afrika mióta van Európában?
több mint 11 éve
A DVSC-TEVA sikereinek egyik meghatározó záloga, hogy pontosan addig nyújtózkodunk, ameddig a takarónk ér." 😉JugheadEz teljesen jó. Csak furcsa, hogy milliárdokat ölünk stadionokba közben meg a magyar bajnoknak nincs arra pénze, hogy megerősítse a keretét egy BL szereplésre, mert ez a csapat semmire nem lesz elég. Jó lenne odaérni legalább egy EL csoportkörre, ahhoz pedig a BL-ben is menni kell pár kört.
Szerk: amúgy valóban Szakály, Mészáros és Kulcsár is kezdő lehet még.
több mint 11 éve
Más téma.Azért nem ez lesz a kezdő, amit te felvázoltál, de való igaz, hogy túl sok erősítés nem érkezett. Ám sajnos a klub jelenleg nem áll úgy anyagilag, hogy igazán komoly erősítést tudjon végrehajtani, így a stáb úgy döntött, hogy akkor inkább próbáljuk meg egyben tartani az összeszokott csapatot, hátha kisül belőle valami igazán jó, és akkor lehet még erősíteni, ha sikerülne valamelyik kupában valami bravúrt végrehajtani. De egyelőre a vezetőség szponzorokat keres, hogy tudjunk nemzetközi szinten is tényezők lenni, addig pedig, ahogy Szima fogalmazott: "A DVSC-TEVA sikereinek egyik meghatározó záloga, hogy pontosan addig nyújtózkodunk, ameddig a takarónk ér." 😉
Csak bennem merült fel kérdésként, hogy mi a francért nem erősít a Loki a BL-re?
Most játszanak éppen edzőmeccset a Fradival, A kezdőcsapat így néz ki:
DVSC: Novakovics – Jovanovic, Máté P., Brkovics, Korhut – Bódi, Ludánszki, Se. Bouadla., Ferenczi J. – Sidibe, Volas.
Ehhez jön még hozzá Varga Józsi és ennyi.
Ez a magyar mezőnyben meg az első BL meccsen elég lesz, aztán egy közepes ellenfél kiveri őket.
Vagy most a szép új kurvadrága stadion olyan erőt ad, hogy nem is kell senki?Bazzani
Épp úgy, ahogy 2002-ben, 94-ben, vagy 86-ban, akkor ez még miért nem számított ennyire?Érdekes az utolsó 2 VB-n hirtelen, hogy visszaestek az európaiak, vajon a többi kontinens érte utol végérvenyesen Európát vagy Sobrinak van igaza?JugheadNem Európában volt az utsó 2 VB? Sokat számít ám.NB2
Egyik sem. Szvsz arról van szó h a klubfutball robbanásszerű gazdasági változásokon ment keresztül az az elmúlt 5-6 évben ( cr 100 milkó hahó ) aminek az a vonzata h minőségi európai labdarúgók kurva drágák lettek ìgy egy kis-középcsapat nem engedheti meg magának h ezek közül válogasson, ìgy nyìlván h fel tudja venni a versenyt a nagyokkal olyan piacok felé fordul aminek sokkal nagyobb a mélysége ( afrikai, dél amerikai játékosok ) és olcsóbb is. ennek hatására egyre több latin,afrikai játékos kerül európába ahol még megfelelő taktikai,erőnléti képzést kapnak a meglévő tudás mellé, ìgy a nagy számok törvénye miatt (is) egyszercsak olyan csapatok jönnek össze mint uruguay,kolumbia vagy chile akiknél 5-6 csapatot leszámìtva az európai mezőny gyengébb jelenleg...peachSzóval szerinted Európának köszönhetően a többi kontinens végérvenyesen utol érte Európát (akkor viszont nem egyik sem a válasz, hanem az utol érte 😀 )
több mint 11 éve
Érdekes az utolsó 2 VB-n hirtelen, hogy visszaestek az európaiak, vajon a többi kontinens érte utol végérvenyesen Európát vagy Sobrinak van igaza?JugheadNem Európában volt az utsó 2 VB? Sokat számít ám.
több mint 11 éve

10 percig gondolkodtam, hogy Laércio Cordeiro de Morais (az Újpest próbajátékon lévő brazil játékosa) miért olyan ismerős.
Megfejtés:
encrypted-tbn3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSAGeSUednQFvRDmIOuaCYrKk7m45GZE_AOyxUZupUK5F-953BA
😊
több mint 11 éve
Más téma.Csak bennem merült fel kérdésként, hogy mi a francért nem erősít a Loki a BL-re?
Most játszanak éppen edzőmeccset a Fradival, A kezdőcsapat így néz ki:
DVSC: Novakovics – Jovanovic, Máté P., Brkovics, Korhut – Bódi, Ludánszki, Se. Bouadla., Ferenczi J. – Sidibe, Volas.
Ehhez jön még hozzá Varga Józsi és ennyi.
Ez a magyar mezőnyben meg az első BL meccsen elég lesz, aztán egy közepes ellenfél kiveri őket.
Vagy most a szép új kurvadrága stadion olyan erőt ad, hogy nem is kell senki?
több mint 11 éve
Egyik sem. Szvsz arról van szó h a klubfutball robbanásszerű gazdasági változásokon ment keresztül az az elmúlt 5-6 évben ( cr 100 milkó hahó ) aminek az a vonzata h minőségi európai labdarúgók kurva drágák lettek ìgy egy kis-középcsapat nem engedheti meg magának h ezek közül válogasson, ìgy nyìlván h fel tudja venni a versenyt a nagyokkal olyan piacok felé fordul aminek sokkal nagyobb a mélysége ( afrikai, dél amerikai játékosok ) és olcsóbb is. ennek hatására egyre több latin,afrikai játékos kerül európába ahol még megfelelő taktikai,erőnléti képzést kapnak a meglévő tudás mellé, ìgy a nagy számok törvénye miatt (is) egyszercsak olyan csapatok jönnek össze mint uruguay,kolumbia vagy chile akiknél 5-6 csapatot leszámìtva az európai mezőny gyengébb jelenleg...
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 11 éve
Érdekes az utolsó 2 VB-n hirtelen, hogy visszaestek az európaiak, vajon a többi kontinens érte utol végérvenyesen Európát vagy Sobrinak van igaza?Nyolcaddöntős európai válogatottak a VB-ken:
1986: Anglia, Belgium, Szovjetunió, Spanyolország, Dánia, Franciaország, Olaszország, Lengyelország, Bulgária, NSZK (10)
1990: NSZK, Hollandia, Csehszlovákia, Anglia, Belgium, Olaszország, Írország, Románia, Jugoszlávia, Spanyolország (10)
1994: Hollandia, Írország, Svédország, Románia, Németország, Belgium, Bulgária, Spanyolország, Olaszország, Svájc (10)
1998: Olaszország, Norvégia, Franciaország, Németország, Románia, Horvátország, Dánia, Hollandia, Jugoszlávia, Anglia (10)
2002: Dánia, Anglia, Belgium, Svédország, Törökország, Spanyolország, Írország, Olaszország, Németország (9)
2006: Németország, Svédország, Olaszország, Svájc, Ukrajna, Anglia, Portugália, Hollandia, Spanyolország, Franciaország (10)
2010: Hollandia, Szlovákia, Németország, Anglia, Spanyolország, Portugália (6)
2014: Franciaország, Németország, Hollandia, Görögország, Svájc, Belgium (6)