NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 430
44
02:05 CFB Playoff - Alabama @ Oklahoma (ARENA4)
Soccer
41 feliratkozó
több mint 12 éve
várható volt h korcsmár megy föl varga mellé, ezzel teljesen instabillá téve a belső védő kettőst mert nyílván mind2 játszott már korcsmár mellett, de együtt még. zsolti meg általában szar sajnos a középpályán. ilyenkor kár h vadócz nem szerethető.... nah m1, koman hátha nem lesz olyan szar mint amikor csak teljesen ki van szorítva a szélre... ha jól játszik és dzsudzsi meg szalai-böde kombó kapják a normális labdákat akkor még jól is elsülhet....
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 12 éve
Bogdán – Vanczák, Guzmics, Lipták, Kádár – Koman, Korcsmár, Varga J., Dzsudzsák – Böde – Szalaideyellnem rossz ez, de Liktápról biztos kapunk egy gólt, Koman meg borzalmasan formán kívül van, bár nem is tudom ki játszhatna helyette

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
Lipták. 1-0 oda.Koman nagyszerűen játszik a klubjában... ami miatt anno Huszti nem játszhatott. Két csatár, nem hittem volna, hogy ez a beszari Sanyi bá bevállalja.
több mint 12 éve
az előbb nyilatkozott telefonon a vonatos túra szervezője.... tudom meglepő, de ő is azt mondta h a román szurkolók/rendőrök állat viselkedése, provokálásától indult a balhé.... szóval nyílván a kettő között van az igazság, de nem csak a magyarokat kéne szidni, akármekkora állat is némelyik...
több mint 12 éve
Bogdán – Vanczák, Guzmics, Lipták, Kádár – Koman, Korcsmár, Varga J., Dzsudzsák – Böde – Szalai
buhloone mindstate
több mint 12 éve
YoungZeeZee
9 404
A szerbia - horvát meccsen nem lesz balhé, mivel egy vendég szurkoló sem mehet6nem engedik be.Az odavágón is ez volt!😉
több mint 12 éve
Kösz hogy szóltok Concorde-l még odaérek a kezdésre 😛nem mukodik, annyira oda vagy szőröstalpúakért meg a magyarok ellen, h én már nem tudom mire gondoljak nálad, lehet te is az vagy... 😀😀😀tessék az irónia gombot benyomni, kedves barátom. Amúgy leírhatod (akár privátban is), maximum kiröhöglek 😊Amadeus91Ha a nyomorult szurkolóink miatt fognak pontlevonással büntetni minket, annak örülnék még kurvára...Schleckmozart tudod kit kéne lelőni?? inkább nem írom le, mert 5* annyi időre kitiltanának, mint téged szoktak!Divat
Dani állítólag kezdeni fog!!!Divat
több mint 12 éve
Szerbia-Horvátország is lesz ma😊 a román-magyar babazsúr lesz ahhoz képest😊
több mint 12 éve
Semmilyen szankció nem lesz, meg is ölhetjük egymást. Nem közel keleti az ellenfél.
több mint 12 éve
Komolyan ez olyan hatalmas nagy szám, hogy rendőr-szurkoló összecsapás van Bukarestben. Akik ezen meglepődnek úgy látszik nem szokták nézni a híreket az angol csapatok BL meccsei előtt.
több mint 12 éve
Haha Eppel 3 nap alatt 2 meccs 4 gól, az év igazolása. Ja hogy rajta kívül nem is volt más igazolásunk? 😀
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
már vártalak 😀Az nem új, hogy nem értjük a "poénjaid" 😀Asbeetessék az irónia gombot benyomni, kedves barátom. Amúgy leírhatod (akár privátban is), maximum kiröhöglek 😊Amadeus91Ha a nyomorult szurkolóink miatt fognak pontlevonással büntetni minket, annak örülnék még kurvára...Schleckmozart tudod kit kéne lelőni?? inkább nem írom le, mert 5* annyi időre kitiltanának, mint téged szoktak!Divat
több mint 12 éve
Az nem új, hogy nem értjük a "poénjaid" 😀tessék az irónia gombot benyomni, kedves barátom. Amúgy leírhatod (akár privátban is), maximum kiröhöglek 😊Amadeus91Ha a nyomorult szurkolóink miatt fognak pontlevonással büntetni minket, annak örülnék még kurvára...Schleckmozart tudod kit kéne lelőni?? inkább nem írom le, mert 5* annyi időre kitiltanának, mint téged szoktak!Divat
több mint 12 éve
nem mukodik, annyira oda vagy szőröstalpúakért meg a magyarok ellen, h én már nem tudom mire gondoljak nálad, lehet te is az vagy... 😀😀😀tessék az irónia gombot benyomni, kedves barátom. Amúgy leírhatod (akár privátban is), maximum kiröhöglek 😊Amadeus91Ha a nyomorult szurkolóink miatt fognak pontlevonással büntetni minket, annak örülnék még kurvára...Schleckmozart tudod kit kéne lelőni?? inkább nem írom le, mert 5* annyi időre kitiltanának, mint téged szoktak!Divat
Dani állítólag kezdeni fog!!!
|
több mint 12 éve
tessék az irónia gombot benyomni, kedves barátom. Amúgy leírhatod (akár privátban is), maximum kiröhöglek 😊Ha a nyomorult szurkolóink miatt fognak pontlevonással büntetni minket, annak örülnék még kurvára...Schleckmozart tudod kit kéne lelőni?? inkább nem írom le, mert 5* annyi időre kitiltanának, mint téged szoktak!Divat
több mint 12 éve
Ha a nyomorult szurkolóink miatt fognak pontlevonással büntetni minket, annak örülnék még kurvára...Schlecka balhé az borítékolható itt is, ott is! aminek, az igazi nyertesei a törökök lehetnek...
de csak h ne csak a magyar legyen szidva egy állítólag magyar fórumon:
"Hegedűs Gábor, az nb1.hu munkatársa azzal a vonattal utazott Bukarestbe, amely a legnagyobb magyar szurkolói csoportot szállította az esti világbajnoki selejtezőre.
- Ahogy a vonat három óra után nem sokkal megérkezett a Bukarest-Nord vasútállomásra, román drukkerek egy csoportja kövekkel megdobálta a vonatunkat. Az első fél órában semmiféle rendőri felvezetést nem kaptak a magyar szurkolók, most már bent vagyunk mi is a konvojban, amely a fanzone felé tart. A vonat elleni incidensnek nincsenek sérültjei, ám arról tudok, hogy egy diósgyőri szurkolót megkéseltek tegnap este. Hogy mi lett vele, milyen sérülései vannak, arról egyelőre nincsenek híreim - mondta Hegedűs Gábor."
Rongálásban a román huligánok is kitettek magukért, több magyar rendszámú autónak betörték a szélvédőjét, kiszúrták a kerekét Bukarestben. Az összecsapások azonban csitulni látszanak, miután a rendőrség összeterelte a magyar szurkolókat a stadionhoz vezető szűk utcában, amit a vendégdrukkerek számára jelöltek ki szurkolói zónaként, innen már a stadionba vezetik majd a drukkereket. Egy dunaharaszti szurkoló, József a Nemzeti Sport Online-nak elmondta, a Bukarest belvárosában a szurkolók és a rendőrök közti összecsapásnak nem volt előzménye. Ők már szerda óta a román fővárosban tartózkodnak egy nagyobb csoporttal, és ez idáig semmilyen atrocitás nem érte őket. „Napok óta Bukarestben vagyunk egy százhúsz fős csoporttal, nem volt benne a levegőben, hogy eldurvul a helyzet. A belvárosban iszogattunk, amikor a rendőrök elkezdték feltoloncolni a szurkolói buszokra a drukkereket, könnygázt és gumibotokat vetettek be. Most már összezsúfolták a magyarokat a stadion közeli, teljesen lezárt utcába. A szervezetten nagy csoportokban érkezők mind itt vannak, több mint kétezren várjuk, hogy beléphessünk a stadionba. Az utcát hermetikusan lezárták, se be, se ki nem lehet közlekedni” – ismertette a délutáni történéseket és a jelenlegi helyzetet a magyar drukkerek szemszögéből az általunk megkérdezett fanatikus.
mozart tudod kit kéne lelőni?? inkább nem írom le, mert 5* annyi időre kitiltanának, mint téged szoktak!
|
több mint 12 éve
most lövik őket agyon.poénnak szántam, sorry 😕Jelzem, hogy nso komment, de jobb félni mint megilyedni:Ez nyilvánvaló faszság, most ilyet mi értelme van betenni?Schleck
Király - Varga, Vanczák, Lipták, Laczkó - Koman, Hajnal, Elek, Szakály, Dzsudzsák - Szalai
Így próbáljuk meglepni a románokat, most hívtak Bukarestből.peach
amúgy tényleg akkora balhé van kint? haveromék ki vannak kapcsolva...peach
webtv.realitatea.net//bataie-intre-suporteri-maghiari-si-romani_911749.html?p=1#video
látom sikerült a jogász-fizikus-orvos szurkolói réteget kiküldeni az első hullámmal.
több mint 12 éve
www.youtube.com/watch?v=8DhLZfsBKoUBár remélem a szar Romániát, Trianont és lesz még Erdélyt majd hanyagolják, a saját érdekükben. És azt is remélem, hogy aki kocsival ment, az gondolt a magyar rendszám "eltüntetésére". Viccen kívül, mert ma hatalmas erők szabadulnak fel Romániában, az tuti.nem lesz lófaszse. Kimennek a szokásos nagy pofával, aztán a román rebiszesek nyakon verik őket maximum. Nem kell túlaggódni 😊Amadeus91
JC6
Ennyi. Ez egy külön vonatos brigád, ahogy elnézem nem ijednek meg a saját árnyékuktól.
Egyébként akik itt fikáznak ebben az évben hány focimeccsen voltak élőben Mo-n?
több mint 12 éve
poénnak szántam, sorry 😕Jelzem, hogy nso komment, de jobb félni mint megilyedni:Ez nyilvánvaló faszság, most ilyet mi értelme van betenni?Schleck
Király - Varga, Vanczák, Lipták, Laczkó - Koman, Hajnal, Elek, Szakály, Dzsudzsák - Szalai
amúgy tényleg akkora balhé van kint? haveromék ki vannak kapcsolva...
több mint 12 éve
Ha a nyomorult szurkolóink miatt fognak pontlevonással büntetni minket, annak örülnék még kurvára...
több mint 12 éve
Sanyi bá: "Természetesen mint igazi sportemberek, szeretnénk győzelemre játszani, de tudjuk, hogy ez Bukarestben nagyon nehéz."Nem tudom, hogy én vagyok-e ezzel így, de én nem leszek csalódott, ha úgy kapunk ki, hogy a srácok mindent megtesznek a győzelemért, és tényleg azért kapunk ki, mert jobb az ellenfél. De ha megint előadunk egy beszari xre játszó játékot, akkor Sanyi bá, inkább haza se jöjjön.
😀😀 😀😀 😀😀.tüsi91
több mint 12 éve
Jelzem, hogy nso komment, de jobb félni mint megilyedni:Ez nyilvánvaló faszság, most ilyet mi értelme van betenni?
több mint 12 éve
Jelzem, hogy nso komment, de jobb félni mint megilyedni:Király - Varga, Vanczák, Lipták, Laczkó - Koman, Hajnal, Elek, Szakály, Dzsudzsák - Szalai
Így próbáljuk meglepni a románokat, most hívtak Bukarestből.
több mint 12 éve
YoungZeeZee
9 404
Nem,de nem is ezt írtam.Könnyeben kialakul, egy lelki "kötődés" ha személyes tapasztalataid vannak/lesznek.
több mint 12 éve
Sanyi bá: "Természetesen mint igazi sportemberek, szeretnénk győzelemre játszani, de tudjuk, hogy ez Bukarestben nagyon nehéz."😀😀 😀😀 😀😀.