Soccer

41 feliratkozó

több mint 12 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 232 — Cowboys fan
Juve drukkerként mondom szánalom és teljesen megérdemeltük. Nincs mese az EL-t becsületből meg kell nyerni bárki jön.
A Bl-ben most már maradt "csak" a Barca. Bár vannak kérdéseim a játék alakulását látva, hogy meddig? Annyira nem tetszik Tata munkája. Még úgy ahogy tart a lendület, de félek, hogy késő tavaszra vagy jövőre már elfogyatkozik. Ne legyen igazam! Mások nyilván mást gondolnak erről 😛dande
Esélytelen hogy a juve odafokuszal az EL-re , legalabbis egyik nagynak se sikerult mostansag.Toca
olasz csapatokra szűkítve igaz az állítás
több mint 12 éve
NB2 New England Patriots 28 135 — nabege2@yahoo.com
Pont akkor kapcsoltam oda, ha jól értettem 1 perc alatt sikerült összeszedni a 2 sárgát😊
A BVB-nak ez nagy esély, de kb mintha egyenlő lenne a létszám, tök pontatlanok, véletlenül sem futtatnák a széleket. Remélem azért bedarálják a franszoázokat, a szurkolóikat bírom a dortmundiaknak.
több mint 12 éve
Jakehomer Carolina Panthers Kentucky Wildcats 22 664 — Panthers fan
Az év bírója ez a csávó a Marseilles-Dortmundon, kiállított egy franciát, második sárga műesésért 😊

Tepper takarodj!
több mint 12 éve
Toca Minnesota Vikings 20 268 — Vikings fan
Juve drukkerként mondom szánalom és teljesen megérdemeltük. Nincs mese az EL-t becsületből meg kell nyerni bárki jön.
A Bl-ben most már maradt "csak" a Barca. Bár vannak kérdéseim a játék alakulását látva, hogy meddig? Annyira nem tetszik Tata munkája. Még úgy ahogy tart a lendület, de félek, hogy késő tavaszra vagy jövőre már elfogyatkozik. Ne legyen igazam! Mások nyilván mást gondolnak erről 😛dande
Esélytelen hogy a juve odafokuszal az EL-re , legalabbis egyik nagynak se sikerult mostansag.Toca
tavaly, Chelsea? 😛Dexxter Tailor
Nagycsapatokról votl szó 😛

Jó ezt benéztem , kivétel erősíti a szabályt és egyéb közhelyek 😀
több mint 12 éve
Stez SMU Mustangs 47 610 — Whoops, looks like something went wrong.
A Milan nem eshet ki. 😀
A Juvenak orulunk. 😊Stez
Pont rad gondoltam mikor a Milan kiesesi eselyeit elemeztem, hogy mit paradeznal ha kiesnenek 😀Toca
Semmit, papírforma lenne.
Meg szégyen és szánalom, de az már más tészta.

több mint 12 éve
Löfli Buffalo Bills Indiana Hoosiers 23 466 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
tavaly, Chelsea? 😛

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 12 éve
A Milan nem eshet ki. 😀
A Juvenak orulunk. 😊Stez
Pont rad gondoltam mikor a Milan kiesesi eselyeit elemeztem, hogy mit paradeznal ha kiesnenek 😀
több mint 12 éve
Esélytelen hogy a juve odafokuszal az EL-re , legalabbis egyik nagynak se sikerult mostansag.
több mint 12 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 294 — Így remélem megfelelek nektek.....
A Bl-ben most már maradt "csak" a Barca. Bár vannak kérdéseim a játék alakulását látva, hogy meddig? Annyira nem tetszik Tata munkája. Még úgy ahogy tart a lendület, de félek, hogy késő tavaszra vagy jövőre már elfogyatkozik. Ne legyen igazam! Mások nyilván mást gondolnak erről 😛
több mint 12 éve
az milyen szép lenne ha a dortmund és a napoli is nyerne ma, és valamelyik csapat 12 ponttal esne ki 😀 a galata meg 7 ponttal jutott tovább, az is newlow szerintem 😊

Don't blink!
több mint 12 éve
eaglesmcnabb Baltimore Ravens Virginia Tech Hokies 23 104 — je suis poloska
Annyira szép nap lenne, ha kiesne az összes olasz csapat a picsába 😀
Nah jó a Napolit kicsit sajnálnám, de legalább beárazná a fos focijukat.Toca
az már bevan évek óta 😀

most is egyedül a ROma ér valamit, az is azóta haldoklik amióta Totti nem játszik.

egyébként ne csak az NFL-el példálózzunk, mennyei se marad el, ha esik ha fúj!

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
Stez SMU Mustangs 47 610 — Whoops, looks like something went wrong.
A Milan nem eshet ki. 😀
A Juvenak orulunk. 😊

több mint 12 éve
Annyira szép nap lenne, ha kiesne az összes olasz csapat a picsába 😀
Nah jó a Napolit kicsit sajnálnám, de legalább beárazná a fos focijukat.
több mint 12 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 232 — Cowboys fan
nem a Juve meccshez tartozik, de a zindexen a félidióta újságíró belinkelt egy videot, és a Linfield-Glentoran meccset ('95 karácsony) alsóbb osztályú angol bajnokinak titulálta. asszem ha elmenne Belfastba és ezt ott elmondaná, akkor a két tábor csak abban értene egyet, hogy élve nem távozhat a stadionból...
több mint 12 éve
eaglesmcnabb Baltimore Ravens Virginia Tech Hokies 23 104 — je suis poloska
ahahaha stúdióba nem tom mivolt, Schleck majd fejtsd már ki légyszi komolyan érdekel. 😀

Hát igen, a szar gyep a technikás focistáknak kedvez, meg is nyerték a törökök. GYenge nulla olaszfoci, nem is tudom ki várta hogy ebből a csoportból továbbmennek 😀 de persze ment a duma a koppenhága x után hogy sima Real-Juve továbbjutás. Ezt nektek 😀

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
peach Atlanta Falcons 15 784 — a new hope (again)
Mivolt? 😊

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 12 éve
Szép volt! Remélem nem fogják megszívatni a Galatát a térfelekkel való trükközés miatt. 😀Schleck
Most miért ? Mert elcseszte a hómunkás ? Hát tehet erről a klub ? 😀
több mint 12 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
Nagyon vicces ez a Juventus szopkodás, ami a sport tv stúdiójában megy.

több mint 12 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
Szép volt! Remélem nem fogják megszívatni a Galatát a térfelekkel való trükközés miatt. 😀

több mint 12 éve
davemayer Chicago Bears 15 472 — "Grammar maci"
ezért volt jó erre a meccsre juve vagy x-et tenni, ha nem jön be annak is örülök 😀 gyökér banda

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 12 éve
Sneijder 😀 😀
több mint 12 éve
hát a srácok nem most fogják megdönteni a legtöbb pontos passz rekordját 😊

Don't blink!
több mint 12 éve
jelenleg az under 1,5 gólra 1.62-es szorzó van 😀😀

Don't blink!
több mint 12 éve
Ez mekkora 😀
Bekapcsolják Puhl Sanyit, hogy elemezze a helyzetet, erre leoszt mindenkit a picsába, majd elmondja, hogy innen nem lehet ezt megállapítani és senki nem humorizáljon a studióban 😀
EPIC 😀
több mint 12 éve
Matthew99 New Orleans Saints 10 252 — Invisible man
13:00 órakor folytatják, lesznek öten a stadionban.😀Zolee23
Az is mind hókotró munkás lesz 😀

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.