Soccer
41 feliratkozó
több mint 12 éve
olasz csapatokra szűkítve igaz az állításJuve drukkerként mondom szánalom és teljesen megérdemeltük. Nincs mese az EL-t becsületből meg kell nyerni bárki jön.Esélytelen hogy a juve odafokuszal az EL-re , legalabbis egyik nagynak se sikerult mostansag.Toca
A Bl-ben most már maradt "csak" a Barca. Bár vannak kérdéseim a játék alakulását látva, hogy meddig? Annyira nem tetszik Tata munkája. Még úgy ahogy tart a lendület, de félek, hogy késő tavaszra vagy jövőre már elfogyatkozik. Ne legyen igazam! Mások nyilván mást gondolnak erről 😛dande
több mint 12 éve
Pont akkor kapcsoltam oda, ha jól értettem 1 perc alatt sikerült összeszedni a 2 sárgát😊A BVB-nak ez nagy esély, de kb mintha egyenlő lenne a létszám, tök pontatlanok, véletlenül sem futtatnák a széleket. Remélem azért bedarálják a franszoázokat, a szurkolóikat bírom a dortmundiaknak.
több mint 12 éve
Az év bírója ez a csávó a Marseilles-Dortmundon, kiállított egy franciát, második sárga műesésért 😊
Tepper takarodj!
több mint 12 éve
Nagycsapatokról votl szó 😛tavaly, Chelsea? 😛Dexxter TailorJuve drukkerként mondom szánalom és teljesen megérdemeltük. Nincs mese az EL-t becsületből meg kell nyerni bárki jön.Esélytelen hogy a juve odafokuszal az EL-re , legalabbis egyik nagynak se sikerult mostansag.Toca
A Bl-ben most már maradt "csak" a Barca. Bár vannak kérdéseim a játék alakulását látva, hogy meddig? Annyira nem tetszik Tata munkája. Még úgy ahogy tart a lendület, de félek, hogy késő tavaszra vagy jövőre már elfogyatkozik. Ne legyen igazam! Mások nyilván mást gondolnak erről 😛dande
Jó ezt benéztem , kivétel erősíti a szabályt és egyéb közhelyek 😀
több mint 12 éve
Semmit, papírforma lenne.A Milan nem eshet ki. 😀Pont rad gondoltam mikor a Milan kiesesi eselyeit elemeztem, hogy mit paradeznal ha kiesnenek 😀Toca
A Juvenak orulunk. 😊Stez
Meg szégyen és szánalom, de az már más tészta.
több mint 12 éve
tavaly, Chelsea? 😛Juve drukkerként mondom szánalom és teljesen megérdemeltük. Nincs mese az EL-t becsületből meg kell nyerni bárki jön.Esélytelen hogy a juve odafokuszal az EL-re , legalabbis egyik nagynak se sikerult mostansag.Toca

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 12 éve
A Milan nem eshet ki. 😀Pont rad gondoltam mikor a Milan kiesesi eselyeit elemeztem, hogy mit paradeznal ha kiesnenek 😀
A Juvenak orulunk. 😊Stez
több mint 12 éve
Juve drukkerként mondom szánalom és teljesen megérdemeltük. Nincs mese az EL-t becsületből meg kell nyerni bárki jön.Esélytelen hogy a juve odafokuszal az EL-re , legalabbis egyik nagynak se sikerult mostansag.
több mint 12 éve
Juve drukkerként mondom szánalom és teljesen megérdemeltük. Nincs mese az EL-t becsületből meg kell nyerni bárki jön.A Bl-ben most már maradt "csak" a Barca. Bár vannak kérdéseim a játék alakulását látva, hogy meddig? Annyira nem tetszik Tata munkája. Még úgy ahogy tart a lendület, de félek, hogy késő tavaszra vagy jövőre már elfogyatkozik. Ne legyen igazam! Mások nyilván mást gondolnak erről 😛
több mint 12 éve
az milyen szép lenne ha a dortmund és a napoli is nyerne ma, és valamelyik csapat 12 ponttal esne ki 😀 a galata meg 7 ponttal jutott tovább, az is newlow szerintem 😊

Don't blink!
több mint 12 éve
Annyira szép nap lenne, ha kiesne az összes olasz csapat a picsába 😀az már bevan évek óta 😀
Nah jó a Napolit kicsit sajnálnám, de legalább beárazná a fos focijukat.Toca
most is egyedül a ROma ér valamit, az is azóta haldoklik amióta Totti nem játszik.
egyébként ne csak az NFL-el példálózzunk, mennyei se marad el, ha esik ha fúj!
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
A Milan nem eshet ki. 😀A Juvenak orulunk. 😊
több mint 12 éve
Annyira szép nap lenne, ha kiesne az összes olasz csapat a picsába 😀Nah jó a Napolit kicsit sajnálnám, de legalább beárazná a fos focijukat.
több mint 12 éve
nem a Juve meccshez tartozik, de a zindexen a félidióta újságíró belinkelt egy videot, és a Linfield-Glentoran meccset ('95 karácsony) alsóbb osztályú angol bajnokinak titulálta. asszem ha elmenne Belfastba és ezt ott elmondaná, akkor a két tábor csak abban értene egyet, hogy élve nem távozhat a stadionból...
több mint 12 éve
ahahaha stúdióba nem tom mivolt, Schleck majd fejtsd már ki légyszi komolyan érdekel. 😀Hát igen, a szar gyep a technikás focistáknak kedvez, meg is nyerték a törökök. GYenge nulla olaszfoci, nem is tudom ki várta hogy ebből a csoportból továbbmennek 😀 de persze ment a duma a koppenhága x után hogy sima Real-Juve továbbjutás. Ezt nektek 😀
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
Mivolt? 😊
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 12 éve
Szép volt! Remélem nem fogják megszívatni a Galatát a térfelekkel való trükközés miatt. 😀SchleckMost miért ? Mert elcseszte a hómunkás ? Hát tehet erről a klub ? 😀
több mint 12 éve
Nagyon vicces ez a Juventus szopkodás, ami a sport tv stúdiójában megy.
több mint 12 éve
Szép volt! Remélem nem fogják megszívatni a Galatát a térfelekkel való trükközés miatt. 😀
több mint 12 éve
ezért volt jó erre a meccsre juve vagy x-et tenni, ha nem jön be annak is örülök 😀 gyökér banda
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 12 éve
Sneijder 😀 😀
több mint 12 éve
hát a srácok nem most fogják megdönteni a legtöbb pontos passz rekordját 😊

Don't blink!
több mint 12 éve
jelenleg az under 1,5 gólra 1.62-es szorzó van 😀😀

Don't blink!
több mint 12 éve
Ez mekkora 😀Bekapcsolják Puhl Sanyit, hogy elemezze a helyzetet, erre leoszt mindenkit a picsába, majd elmondja, hogy innen nem lehet ezt megállapítani és senki nem humorizáljon a studióban 😀
EPIC 😀
több mint 12 éve
13:00 órakor folytatják, lesznek öten a stadionban.😀Zolee23Az is mind hókotró munkás lesz 😀

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.