Soccer
41 feliratkozó
több mint 12 éve
www.nemzetisport.hu/spanyol_labdarugas/allami-penzzel-tomik-a-realt-es-a-barcat-vizsgalodik-az-eu-2302219ejnye no!
több mint 12 éve
Most hogy a Tottenham kirúgta Vilas-Borast, ideje újra felvenni a kapcsolatot Ted Lassoval. 😀😀
több mint 12 éve
Simunic 10 meccses eltiltás. Kicsit erősnek érzem a büntetést.FViktor93Remélhetőleg most majd beépítik Lovrent. Egyébként meg egy ostoba fasz!
több mint 12 éve
Simunic 10 meccses eltiltás. Kicsit erősnek érzem a büntetést.
több mint 12 éve
Na az Arsenal megint belenyúlt a tutiba. Real szempontból jó lett ez a Schalke sima lesz.Hát kérem szépen Nápolyban kellett volna gürizni egy X-ért és máris könnyebb ellenfeleket kaphattak volna.
Viszont elég szar, hogy 1db érdekes párharc lesz, a többi elég egyértelmű.FViktor93
Az viszont tuti, hogy voltak mákos csapatok, akik megúszták a "nagyokat".
több mint 12 éve
Bayern,ez az.....Mondjuk tavaly gyengébb csapattal majdnem kiejtettük őket, hátha most. 😊
(bár sok esélyt nem látok rá)
több mint 12 éve
City sajnálhatja, hogy nem most vannak a meccsek hanem majd tavasszal.vagy pont nem.
Hajrá City.Toca
Agüero nélkül nem lenne annyira egyszerű, márpedig ő kb január végéig kidőlt.
több mint 12 éve
A legszebb ebben az 5-0-ban, hogy Gerrard és Sturridge nélkül érte el a csapat.Mi beavatás lehetett az öltözőben 😀
Flanagan góljának NAGYON örülök. :cool:Mikey
több mint 12 éve
City sajnálhatja, hogy nem most vannak a meccsek hanem majd tavasszal. Hajrá City.
több mint 12 éve
Na az Arsenal megint belenyúlt a tutiba. Real szempontból jó lett ez a Schalke sima lesz.A Barca-City és az Arsena-Bayern biztosan jó meccs lesz.
Viszont elég szar, hogy 1db érdekes párharc lesz, a többi elég egyértelmű.FViktor93
több mint 12 éve
Na az Arsenal megint belenyúlt a tutiba. Real szempontból jó lett ez a Schalke sima lesz. Viszont elég szar, hogy 1db érdekes párharc lesz, a többi elég egyértelmű.
több mint 12 éve
Váháááááá csak megkaptuk a City-t most aztán Tata gatya felkötve. Yaya néhány agyútűzétől meg Agüerotól tarthatunk rendesen. Ha ezen túl jutunk és esetleg vgéné nyerünk nem mondhatják, hogy ajándékba kaptuk a trófeát.Amúgy itt a teljes lista:
Manchester City (angol)–Barcelona (spanyol)
Olympiakosz (görög)–Manchester United (angol)
Milan (olasz)–Atlético Madrid (spanyol)
Bayer Leverkusen (német)–Paris Saint-Germain (francia)
Galatasaray (török)–Chelsea (angol)
Schalke (német)–Real Madrid (spanyol)
Zenit (orosz)–Borussia Dortmund (német)
Arsenal (angol)–Bayern München (német)
több mint 12 éve
Klinsmannal a kispadon, a keretben tele európai játékossal, bizonyosanKét egyértelmű kezezést nem adtak meg a Marylandnek a tizenhatoson belül, és így kaptak ki 2-1-re az NCAA férfi soccerdöntőben, a meccs végén ehhez képest egyetlen játékosuk sem reklamált a bírónál, hanem kis szomorkodás után mentek gratulálni a Notre Dame-nek. Ez Amerika... Mi csak azért sajnálhatjuk a Terrapins vereségét, mert a keretükben Kabelik Dávid személyében volt egy magyar játékos is, az idényben két gólt is lőttbaggioHa USA ellen elfújnának egy VB nyolcaddöntőt azért maradjunk annyiba, hogy lenne rinya nem kicsi.Toca

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
Két egyértelmű kezezést nem adtak meg a Marylandnek a tizenhatoson belül, és így kaptak ki 2-1-re az NCAA férfi soccerdöntőben, a meccs végén ehhez képest egyetlen játékosuk sem reklamált a bírónál, hanem kis szomorkodás után mentek gratulálni a Notre Dame-nek. Ez Amerika... Mi csak azért sajnálhatjuk a Terrapins vereségét, mert a keretükben Kabelik Dávid személyében volt egy magyar játékos is, az idényben két gólt is lőttbaggioHa USA ellen elfújnának egy VB nyolcaddöntőt azért maradjunk annyiba, hogy lenne rinya nem kicsi.
több mint 12 éve
www.nemzetisport.hu/angol_labdarugas/tottenham-a-nagy-zako-utan-kirugtak-villas-boast-sajtohir-2301937kell is hogy jöjjön szöv kapitánynak hozzánk, de minimum a Fradiba 😛
Állítólag kirúgták Villas-Boast.HanSolo
több mint 12 éve
Két egyértelmű kezezést nem adtak meg a Marylandnek a tizenhatoson belül, és így kaptak ki 2-1-re az NCAA férfi soccerdöntőben, a meccs végén ehhez képest egyetlen játékosuk sem reklamált a bírónál, hanem kis szomorkodás után mentek gratulálni a Notre Dame-nek. Ez Amerika... Mi csak azért sajnálhatjuk a Terrapins vereségét, mert a keretükben Kabelik Dávid személyében volt egy magyar játékos is, az idényben két gólt is lőtt

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Pont írni akartam, hogy jó lenne már megszabadulni tőle...
több mint 12 éve
www.nemzetisport.hu/angol_labdarugas/tottenham-a-nagy-zako-utan-kirugtak-villas-boast-sajtohir-2301937Állítólag kirúgták Villas-Boast.
több mint 12 éve
A legszebb ebben az 5-0-ban, hogy Gerrard és Sturridge nélkül érte el a csapat.Flanagan góljának NAGYON örülök. :cool:
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 12 éve
durván tolja a liverpool meg suarez ismét, azt hittem, van egy kis sansza a totthamnek az ikszre 😊

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 12 éve
Tisztelt Real szurkolók!Tessék nagyon gyorsan leszállni Lajosról! Jól érzi ő magát a Liverpoolnál, most már vannak játszópajtásai is (pl.) Coutinho és Sturridge személyében. Nem megy ő sehova!
Legalábbis remélem 😊
Ott voltam Szakmázgató születésénél :cool:
több mint 12 éve
Tiszta Dzsudzsi!www.origo.hu/sport/focivilag/20131215-per-mertesacker-lehordta-mesut-ozilt-aki-nem-koszonte-meg-az-arsenal-szurkolonak-a-biztatast.html
több mint 12 éve
Amíg ott van Ronaldo és rá épül minden addig lehet bárki a csatár....( szerencsére 😊 )Ez a Barcara is igaz Messire, Neymar is most kezd kivirágozni.
több mint 12 éve
higuainra értettem a gyökeret 😀 szerkesztem is a hsz-t mert tényleg kétértelmű.nehogy azt hidd hogy azzal a gyökérrel jobbak lennénk 😀én féltem Suarezt, a sok gyökér között szerintem elszürkülne...slowmotion
eaglesmcnabb
igazából benzema is nulla volt ma, meg sok más meccsen, de ha nem kap labdát sokat ő se tud vele kezdeni. Gyanítom hogy Suarez sem kapna több labdát. Abban igazad van hogy ahogy Bale, úgy Suarez is elszürkülne CR mellett, ez egyértelmű. Pedig top5 csatár.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
nehogy azt hidd hogy azzal a gyökérrel jobbak lennénk 😀én féltem Suarezt, a sok gyökér között szerintem elszürkülne...
eaglesmcnabb