Soccer

41 feliratkozó

több mint 12 éve
Kenny Atlanta Falcons 11 357 — Omar's Coming Yo!
Én az Újpest helyében elvinném Rudolfot. Csibuánál semmivel nem rosszab. Persze úgyis a Puskásba megy mind.Bazzani
nincs nektek pénzetek rá.

több mint 12 éve
bergerdani Atlanta Falcons USC Trojans 4 960
Én az Újpest helyében elvinném Rudolfot. Csibuánál semmivel nem rosszab. Persze úgyis a Puskásba megy mind.Bazzani
Rudolf egy akkora nulla, hogy a Felcsútnak sem kell. Kiköt nálunk 4 millióért, nulla játékkal.

Mindig jövőre
több mint 12 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 017 — Axel Foley
Én az Újpest helyében elvinném Rudolfot. Csibuánál semmivel nem rosszab. Persze úgyis a Puskásba megy mind.

több mint 12 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
pénteken indul a világ 2. legizgalmasabb bajnoksága, beharangozó PR-t ide írtam
https://bowl.hu/logo/bowl-hu-black-512.png
NB1 sorrend - Egyéb játékok | Bowl.hu
Magyarország első számú amerikai futball oldala

több mint 12 éve
peach Atlanta Falcons 15 607 — a new hope (again)
ügynök nélkül ilyen másfél évvel a háta mögött nehéz lesz... az eb selejtezőkön egyedül vitte a magyar csapatot, a legjobb formában lévő magyar volt, 5. lett a selejtezők gól lövő listáján
nagyon kiváncsi lennék,hogy jutott idáig. Meggyőződésem ha annó az ajaxba megy és nem saját szakállára a genoaba most nem itt tartana. Mindenesetre én szurkolok neki,hogy szedje össze magát....

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 12 éve
Kenny Atlanta Falcons 11 357 — Omar's Coming Yo!
Rudolf és Seydi átadólistán, végre, remélem Takács és Elek is követő őket hamarosan!kristof
ja,mert sivicnél teljesíteni kell,rudiknak az meg nem nagyon megy.

több mint 12 éve
slowmotion Dallas Cowboys 26 891 — Cowboys fan
Downing megy a WHU-ba, ó jee! :cool:
Szépen takarítják ki a szemetet Rodgersék...Mikey
és két marék szotyinál többet kapunk érte?
két év alatt 7 gól és 11 assziszt, nagyon jó kis befektetés volt 20 milláért...slowmotion
A SkySports 5 millió fontot ír vételárként. Kb. annyit is ér(t már 2 éve is).
Comolli hogy tudott ilyen nagy pénzeket kiadni ilyen átlag alatti játékosokért - Carrollt és Hendersont is ő igazolta - azóta se értem.Mikey
mondjuk a Pool alapból felárral szerzi meg a játékosokat, akárcsak a Manure, a Citeh, a Dinamo meg azok, akik nem képesek még a Mikiegér-kupát sem megnyerni. (kivéve persze akkor, ha tizennyolc éves kor alatt rabolják le a piacot).

bár azért az 5m helyett a 20m tényleg sok, még a big4 premiummal és az angol állampolgársággal együtt is
több mint 12 éve
Divat Minnesota Vikings 4 193 — Vikes fan
Alempijevic távozik a Fraditól: Az FTC és a szerb középpályás a mai napon közös megegyezéssel szerződést bontott egymással.Bay Area
szerintem már a határt is átlépte és vissza se néz... Az MLSZ elüldözte 😀

Nem nagy kár érte, nem volt olyan jó mint kecsón.davemayer
várható volt....sajnálom is, meg nem is! szvsz nem volt rossz nálunk, kár h sokat volt sérült és eltiltott!
fél - 1 év múlva tuti látjuk még magyar csapatnál. 😊

már csak Ottennek kéne elhúznia a belét, aztán nagyjából ki is szórtuk a felesleget!

|
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Rudolf és Seydi átadólistán, végre, remélem Takács és Elek is követő őket hamarosan!
több mint 12 éve
davemayer Chicago Bears 15 296 — "Grammar maci"
Alempijevic távozik a Fraditól: Az FTC és a szerb középpályás a mai napon közös megegyezéssel szerződést bontott egymással.Bay Area
szerintem már a határt is átlépte és vissza se néz... Az MLSZ elüldözte 😀

Nem nagy kár érte, nem volt olyan jó mint kecsón.

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 12 éve
Bay Area Las Vegas Raiders 416 — Killa Kali
Alempijevic távozik a Fraditól: Az FTC és a szerb középpályás a mai napon közös megegyezéssel szerződést bontott egymással.

több mint 12 éve
Törölt felhasználó
két év alatt 7 gól és 11 assziszt, nagyon jó kis befektetés volt 20 milláért...slowmotion
Comolli hogy tudott ilyen nagy pénzeket kiadni ilyen átlag alatti játékosokért - Carrollt és Hendersont is ő igazolta - azóta se értem.Mikey
 twitter.com/InfostradaLive/status/367250722967920641 😊
több mint 12 éve
Ez a Valpoort srác amúgy fasza. Ahogy beállt szombaton, azonnal dobott is a játékon. Nem alibizni szállt be, villogott. Gyors, jól cselez, jó felépítésű. Besic mellett szerintem ő lesz a másik meghatározó légiós. Ja és az "ikertestvére" sem rossz, ha hozzuk ezt a spanyol védőt, akkor középen jók lehetnek Adamsel, Besicet meg ki lehetne baszni szélre, nagyon jó sebessége van, jól lát a pályán, és jók a felfutásai is, kár lenne "elvesztegetni" középső védőként a tehetségét - habár ott is nagyon jó.Bay Area
Mateos hétvégén csereként játszott az Inter ellen felkészülési meccsen...Ancelotti igazán eldönthetné már, h kell-e neki v sem! szerintem nem fog jönni..
Ger(z)son viszont már itt van, ő brazil U21 válogatott hátvéd, Rapidba volt...ő is jó lehet hátul "Valpoortal"(bár állítólag Abdi effektus, de talán Ricardo megnevelheti), és akkor Mume feljebb mehet a helyére!
Buzsákynak pedig még nem az igazi a térde sajnos, pedig elnéztem volna alibigyurka helyett...bár lehet akkor is bérelt helye lenne! 😕

|
több mint 12 éve
 fradisas.eu/site/hir/2013-08-13-a-piros-lap-manias-farkas-adam-vezeti-a-fradi-mtk-t?utm_source=dlvr.it&utm_medium=facebook
"Farkas Ádám vezeti a Fradi-MTK-t, aki mindössze 3 forduló elteltével már 5 kiosztott piros lapnál jár.
Az előző fordulóban 3 piros lapot is kiszórt, emellett az első és a második fordulóban 1-1-et."
dejó.

több mint 12 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 20 643 — Csodabogár
amúgy nem vágom miért próbáljuk meggyőzni a másikat, Neked tévés szemcsid van, nekem fagyis...ez így van rendjén, az miatt pedig hadd "hőbörögjek" már, h ezek a PROFI játékvezetők miket fújnak, ondó, solymósi, pökhendi kásszájjal az élen! de amíg a puhlpitus hétről hétre megvédi őket, addig érdemi javulás nem lesz sajnos!Divat
nem idézem az egészet 😊 lehet jogosan szidni a jv-ket, mert vannak hajmeresztő ítéleteik. ami gáz az az hogy már lassan abba hajlik az egész hogy Vidinek mindent, Fradinak semmit féle bohóckodás, holott a többi csapat is simán benoymhatja ezt. písz ^ ^

Szebeni meg egy rossz ripacs. már rég a Zombori-Bognár Gy kategória (illetve az alatti, mert az utóbbiaknak legalább a múltjuk megvan ahhoz hogy belepofázzanak - még ha eszük nincs is), de most feltette a koronát az eddigi "szakértéseire". Gondolom a Loki-Kaposvár meccs közben is megfogalmazódott benne a 10.perc tájékán ez a "költői" kérdés...

Mezőkövesd meg simán kiszorítja Kaposvárt és PFLA-t az mb1-ből. Véber Gyuri 4 prez

több mint 12 éve
zavi27 Seattle Seahawks Oregon Ducks 5 451 — Amerikai sportok rajongója
Marha szánalmasak már a zöld olvtársaim. Megnézem nektek a zöldség nagykerárat mennyi a savanyú szőlő kilójapetey
Inkább a narancsot nézegesd, bár nektek az gondolom ingyen van 😛Shilkor
Ekkora öngólt is ritkán látnipetey
Ja mert minket nyomtak a bíró ellenetek is, meg Győrben is, bezzeg a két pécsi piros is teljesen jogos volt...Shilkor
hagyjad kedves székletfehérvári barátunkat, elvakítja a tévés szemcsi, no de majd a puhlpitus megvédi jó szokás szerint!
Divat
Olyan megkapó látni, amikor fradista megmondók felhorgadnak egyes játékvezetői ítéleteken, amik nem is a Fradi meccsén történtek. Nyilván nagyon nehéz beleképzelni magukat abba a helyzetbe, hogy egy csapat javára tévednek a bírók.
kíváncsi vagyok hol nyomnak minket a jv-k. Hali ellen amikor Nagy Gábort le kellett volna zavarni a 20. percben és végigjátszotta a meccset?
Fradi ellen amikor Otten labdáját is Kassai rúgta nekünk oda? amikor Töjp nem rúgott be 3 100%-os ziccert? Juhászt lerántotta Alempijevics, közben elgáncsolta. tényleg semmi. a piros+4 hónap mondjuk tényleg sok de az más téma.
Pécs ellen én nem tudom tizi volt-e, Uzoma nem reklamált, Niko nem az a dobálós fajta.
Grumics meg hülye volt, ettől függetlenül erős volt a piros.

Nektek nem adták meg Győr ellen amit szintén megadhattak volna, szar ügy, majd legközelebb. nyertetek nem? akkor miért hőbörögtök.
ja igen, Pécs ellen ti hogy nyertetek, frissítsd fel az emlékezetem.petey
mi köze Otteneknek meg Tájpnak a bírói hibákhoz? múlt héten is elmondtam, most is elmondom h nem azon múlt, reggelig játszunk akkor se nyertünk volna.
Juhásznak ugyanúgy kint volt a keze, és tolta el Alempijevityet, mit is mondott erre Puhl a múltkor? h az ilyen ide is oda is adható, majd most pedig a Bödés esetnél azt mondta, h ha mind2 játékosnak kint a keze akkor aza futball velejárója....most akkor döntsük el már h h védi a mundért!! 4 hónap pedig egyáltalán nem sok, mivel Aco fegyelmezetlen volt, egy jv-t nem lökhet meg semmilyen körülmények között és még így is a minimális büntetést kapta, ugye akár 1 évet is kaphatott volna.
szvsz az nem lehet egy bírónál (meg senkinél se) viszonyítási alap, h Niko nem aza dobálós fajta, Puhl a sokadik visszajátszás után is csak annyit tudott mondani, h lehet h elérte Uzoma...
Grumics csupán annyira volt hülye, mint Vinicius...érdekesség h utána pont ő rúgta a gólt is.
Szebeni amúgy órási volt HF-be, és Puhl mondta ki a nagy igazságot: "LEHET, h a elkövetkező fordulók valamelyikében SAJNOS a Videoton javára is tévedni fognak" köszi Sanyi! 😀

Pécs ellen? nem tudom mire gondolsz...Szatmárit már jóval előtte ki kellett volna állítani, de tény h amire 2. sárgáját kapta hivataloson az egy vicc volt, de már ezt is leírtam a múltkor.

amúgy nem vágom miért próbáljuk meggyőzni a másikat, Neked tévés szemcsid van, nekem fagyis...ez így van rendjén, az miatt pedig hadd "hőbörögjek" már, h ezek a PROFI játékvezetők miket fújnak, ondó, solymósi, pökhendi kásszájjal az élen! de amíg a puhlpitus hétről hétre megvédi őket, addig érdemi javulás nem lesz sajnos!Divat
Szebeni nekem is tetszett nagyon, szinte minden temahoz kemenyen szolt hozza, Puhlt is osztotta rendesen, kis Bognarra is beszolt ironikusan mikor mar ajnaroztak micsoda spiler o, odamart a lelektelen Diosgyornek stb. Remelem lesz tobbszor is majd.
több mint 12 éve
Ez a Valpoort srác amúgy fasza. Ahogy beállt szombaton, azonnal dobott is a játékon. Nem alibizni szállt be, villogott. Gyors, jól cselez, jó felépítésű. Besic mellett szerintem ő lesz a másik meghatározó légiós. Ja és az "ikertestvére" sem rossz, ha hozzuk ezt a spanyol védőt, akkor középen jók lehetnek Adamsel, Besicet meg ki lehetne baszni szélre, nagyon jó sebessége van, jól lát a pályán, és jók a felfutásai is, kár lenne "elvesztegetni" középső védőként a tehetségét - habár ott is nagyon jó.

több mint 12 éve
Marha szánalmasak már a zöld olvtársaim. Megnézem nektek a zöldség nagykerárat mennyi a savanyú szőlő kilójapetey
Inkább a narancsot nézegesd, bár nektek az gondolom ingyen van 😛Shilkor
Ekkora öngólt is ritkán látnipetey
Ja mert minket nyomtak a bíró ellenetek is, meg Győrben is, bezzeg a két pécsi piros is teljesen jogos volt...Shilkor
hagyjad kedves székletfehérvári barátunkat, elvakítja a tévés szemcsi, no de majd a puhlpitus megvédi jó szokás szerint!
Divat
Olyan megkapó látni, amikor fradista megmondók felhorgadnak egyes játékvezetői ítéleteken, amik nem is a Fradi meccsén történtek. Nyilván nagyon nehéz beleképzelni magukat abba a helyzetbe, hogy egy csapat javára tévednek a bírók.
kíváncsi vagyok hol nyomnak minket a jv-k. Hali ellen amikor Nagy Gábort le kellett volna zavarni a 20. percben és végigjátszotta a meccset?
Fradi ellen amikor Otten labdáját is Kassai rúgta nekünk oda? amikor Töjp nem rúgott be 3 100%-os ziccert? Juhászt lerántotta Alempijevics, közben elgáncsolta. tényleg semmi. a piros+4 hónap mondjuk tényleg sok de az más téma.
Pécs ellen én nem tudom tizi volt-e, Uzoma nem reklamált, Niko nem az a dobálós fajta.
Grumics meg hülye volt, ettől függetlenül erős volt a piros.

Nektek nem adták meg Győr ellen amit szintén megadhattak volna, szar ügy, majd legközelebb. nyertetek nem? akkor miért hőbörögtök.
ja igen, Pécs ellen ti hogy nyertetek, frissítsd fel az emlékezetem.petey
mi köze Otteneknek meg Tájpnak a bírói hibákhoz? múlt héten is elmondtam, most is elmondom h nem azon múlt, reggelig játszunk akkor se nyertünk volna.
Juhásznak ugyanúgy kint volt a keze, és tolta el Alempijevityet, mit is mondott erre Puhl a múltkor? h az ilyen ide is oda is adható, majd most pedig a Bödés esetnél azt mondta, h ha mind2 játékosnak kint a keze akkor aza futball velejárója....most akkor döntsük el már h h védi a mundért!! 4 hónap pedig egyáltalán nem sok, mivel Aco fegyelmezetlen volt, egy jv-t nem lökhet meg semmilyen körülmények között és még így is a minimális büntetést kapta, ugye akár 1 évet is kaphatott volna.
szvsz az nem lehet egy bírónál (meg senkinél se) viszonyítási alap, h Niko nem aza dobálós fajta, Puhl a sokadik visszajátszás után is csak annyit tudott mondani, h lehet h elérte Uzoma...
Grumics csupán annyira volt hülye, mint Vinicius...érdekesség h utána pont ő rúgta a gólt is.
Szebeni amúgy órási volt HF-be, és Puhl mondta ki a nagy igazságot: "LEHET, h a elkövetkező fordulók valamelyikében SAJNOS a Videoton javára is tévedni fognak" köszi Sanyi! 😀

Pécs ellen? nem tudom mire gondolsz...Szatmárit már jóval előtte ki kellett volna állítani, de tény h amire 2. sárgáját kapta hivataloson az egy vicc volt, de már ezt is leírtam a múltkor.

amúgy nem vágom miért próbáljuk meggyőzni a másikat, Neked tévés szemcsid van, nekem fagyis...ez így van rendjén, az miatt pedig hadd "hőbörögjek" már, h ezek a PROFI játékvezetők miket fújnak, ondó, solymósi, pökhendi kásszájjal az élen! de amíg a puhlpitus hétről hétre megvédi őket, addig érdemi javulás nem lesz sajnos!

|
több mint 12 éve
Mikey Cincinnati Bengals 20 576
Comolli hogy tudott ilyen nagy pénzeket kiadni ilyen átlag alatti játékosokért - Carrollt és Hendersont is ő igazolta - azóta se értem.

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 12 éve
peach Atlanta Falcons 15 607 — a new hope (again)
Tavaly Bl fantasyhoz jó lett volna, de én nem talältam sehol 😕

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 12 éve
danyly Miami Dolphins Georgia Bulldogs 8 561 — Dolphins fan
Bajnoki fordulók előtt várható kezdőcsapat + sérült lista milyen oldalon található meg (nemcsak magyar bajnokság, hanem az európaiak is)?

Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 12 éve
engem mondjuk a hétvégi Pápa-Kaposvár meccsről érdekelne a Ródenbüccser hentelése, mert a csodaműsort (HF) nem láttam, meccset sehol nem közvetítették, viszont az egyetlen elérhető összefoglalóból jótékonyan kihagyták.

arccsont meg ritkán törik focimeccsen, jó lenne látni, hogy vajon tényleg sárgát ért-e a sárga sárgája...
több mint 12 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
nem voltam itt majdnem 3 hétig, de az nb1 mélyemelzéseket csak visszaolvastam 😀

sokat mondó, hogy múlt héten mindenki eltemette a mezőkövesdet, de most egy kurva szó nem esett róluk a fordulóban. simán meglesz a 11. hely.

több mint 12 éve
két év alatt 7 gól és 11 assziszt, nagyon jó kis befektetés volt 20 milláért...
több mint 12 éve
zinedine5 New England Patriots Arkansas Razorbacks 7 273 — Ajmo Vatreni
Remélem minden Vidi szurkoló büszke erre a győzelemre. Nyilván kellett az a második piros a tizedannyiból gazdálkodó Pécs ellen.zinedine5
az mondjuk szép, hogy az amúgy is rettentően szubjektív szabályok alkalmazása közben a játékvezetőnek már nemcsak a hazai pályát kell "megfújnia", hanem a klubok költségvetését is mérlegelnie... xDjjncaa
Az nem a bírónak szól, inkább a szurkolóknak, akik ezt -így- esetleg egy bravúros sikerként értékelik.

Mellesleg nem szép dolog egy dühös, csalódott szurkoló hozzászólást, hideg fejjel kielemezni. 😉