Soccer

41 feliratkozó

több mint 12 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 016 — Axel Foley
Ha a Bayern a BL győztes, de a Győr eddig veri a Bayernt, de a Fradi tegnap verte a Győrt, de a Vidi meg verte a Fradit akkor a Vidi Európa legjobbja?😊))NB2
Az utolsó állítás az előtte lévőktől függetlenül igaz.szaba
Egyedül az Orbán Puskás Akadémia érhet a nyomába.

több mint 12 éve
szaba Los Angeles Chargers 11 873
Ha a Bayern a BL győztes, de a Győr eddig veri a Bayernt, de a Fradi tegnap verte a Győrt, de a Vidi meg verte a Fradit akkor a Vidi Európa legjobbja?😊))NB2
Az utolsó állítás az előtte lévőktől függetlenül igaz.
több mint 12 éve
NB2 New England Patriots 27 453 — nabege2@yahoo.com
Ha a Bayern a BL győztes, de a Győr eddig veri a Bayernt, de a Fradi tegnap verte a Győrt, de a Vidi meg verte a Fradit akkor a Vidi Európa legjobbja?😊))
több mint 12 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 016 — Axel Foley
„Bebizonyítom, hogy helyem van a Sampdoriában! A magyar bajnokság más, mint az olasz, itt a fizikum dominál, de tapasztalatszerzés céljából ideális helyen vagyok. Jól akarok teljesíteni, és vissza akarok térni a Samphoz – nyilatkozta Testardi, aki kitért arra is, hogy a Honvéd keretét főképp fiatal játékosok alkotják. – Remek törekvés, de ennek is megvan a határa. Ugyanis amikor tapasztaltabb futballisták lépnek pályára a csapatban, akkor érezni a különbséget.”

Van humora az biztos.

több mint 12 éve
YoungZeeZee 9 399
Nem kamu.1ev utan lattam ujra nb1es bajnokit.Egy evig csak nso-t olvastam.
utolso jo 15-20 percet csiptem el.Tetszett.Lattam meglepoen szep mozdulatokat.Ha minden meccs hasonlo lenne mint ez talan fejlodne az egesz.Az idegenlegiosok is jol mozogtak.a fradi 2golja meg egyszeru volt de szep.a foci ennyi.fel/passz uresbe mozogsz.
Izgalmas volt.a fradi nem allt vissua.
Az edzoket birom h felpalyarol mutogatnak h less nem less kint volt nem volt kin az alapvonalon a labda.igazi gyokerseg.
Kozvetites.egy nyomorok ora es eredmeny sav se volt kint?!!
A lenti kollega meb azt se tudta hol van es mit mondjon😕

Roviden ennyi!
több mint 12 éve
Bálesz Indianapolis Colts Texas Longhorns 3 111 — Illegális gyakorló
Na, ez a meccs végre tetszett 😊 Egyszer nem megyek Győrbe, nyerünk is. Hát, ha ezen múlik... 😀
Ha leigazoljuk Gersont, akkor szerintem ő lesz Adams mellett középen, Besic pedig fellép középpályára. A trinidadi srác eddig nagy meglepetés, remélem ezt tudja állandósítani.

Pintér meg egy gyökér.

több mint 12 éve
r.baggio New York Giants Army Black Knights 64 258 — no es importante
megérdemelte a Fradi, többet és jobban támadott. de mindkét csapatban a középpálya nem létező elem volt. ez a Győr eddig nem a tavalyi formáját mutatja. Böde fájdalmasan lassú, Diallo még jó is lehet ha nem esne el a menetszéltől mikor elfutnak mellette. Pinyő meg Pinyő. alapvetően a Győr ha megszállta volna a középpályát jobban tudta volna játszani a kontráit, semmi szűrő nem volt, nyílt sisakkal ment az adok-kapok.petey
Böde legalább jól tartja a labdát, na de a cukic+józsi belső középpálya szerintem az összes mb1-es csapatnál komoly problémát jelentene... ha őket sikerül Adamshez hasonló minőségi játékosokra leváltani, akkor kerül szerintem minden a helyére

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 20 643 — Csodabogár
megérdemelte a Fradi, többet és jobban támadott. de mindkét csapatban a középpálya nem létező elem volt. ez a Győr eddig nem a tavalyi formáját mutatja. Böde fájdalmasan lassú, Diallo még jó is lehet ha nem esne el a menetszéltől mikor elfutnak mellette. Pinyő meg Pinyő. alapvetően a Győr ha megszállta volna a középpályát jobban tudta volna játszani a kontráit, semmi szűrő nem volt, nyílt sisakkal ment az adok-kapok.

több mint 12 éve
Sinisa New England Patriots 3 143 — Gràcies Pep!
Adams játéka nekem nagyon tetszett.
Nyilván 1 meccs alapján nem lehet megítélni, de a párharcokat, fejpárbajokat nagy magabiztossággal nyerte, 1-1-eket is szépen megoldotta. Próbált egyszerűen játszani, kockázatot minimalizálni.
Ha Besic marad a másik CB pont egy ilyen társ kell mellé: ball player + cover.
Gyömbi pedig mehet fel DM-be.
Lassan a helyére kerül minden puzzle.

TITO
JOHAN
Per Sempre Etern

This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
múltkor panaszkodtam pont a színvonalra, ez a meccs már tetszett 😛 viszont továbbra is nagyon fáj, hogy az MTVA-nál ennyire fogalmatlan minden kommentátor, odakerülni bezzeg kb. lehetetlen...
több mint 12 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
Ez a Pintér nagyon hülye. Nyilván erre gondolt:  sport.hir24.hu/foci/2013/07/08/megvaltozott-a-lesszabaly-ertelmezese/
Értelmezni már viszont nem sikerült neki, itt a Fradi védő rohadtul nem szándékosan játszotta meg a labdát, az tök egyértelmű.

Amúgy jó meccs volt, nekem semlegesként is tetszett.

több mint 12 éve
gamerkr Green Bay Packers 11 510 — The sharif don't like it - welcome to the casbah club
húúú pont írtam volna hogy Jenner ebben a szezonban semmi, aztán ő dönt... Amikor a betömörült védelemmel szenvedtünk, töketlenkedtünk középen azt hittem eldobom az agyam, szélsőjáték nuku.

több mint 12 éve
Takarodjon már Pintér de komolyan,szánalmas a magyarázkodása minden pontvesztés után.Kenny
MUHAHAHAHAHA
Miről beszél???
A lesen álló játékos rúgta be...

TITO
JOHAN
Per Sempre Etern

This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 12 éve
Kenny Atlanta Falcons 11 356 — Omar's Coming Yo!
Takarodjon már Pintér de komolyan,szánalmas a magyarázkodása minden pontvesztés után.

több mint 12 éve
"A győzelem a Ferencvárosé..."

TITO
JOHAN
Per Sempre Etern

több mint 12 éve
Kiss New Orleans Saints 2 151 — Who Dat Nation
mekkora góóóóóóóóól 😀😀😀

Bode
Samaras játszott?
Még szép, ollózott is egy gyönyörű fejesgólt, csak nem adták meg intentional grounding miatt :/
több mint 12 éve
JULIEN KIRÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁLY!

több mint 12 éve
Shilkor Pittsburgh Steelers 4 119 — Falcons GM, 2021 Div1 winner
Jenner végre!!!
több mint 12 éve
Ez a Rapidos srác is belső védő?Kiss
Igen, Adams viszont tud balhátvédet is játszani.Shilkor
Szerintem oda lassú lenne, a méreteiből kiindulva.

Sztevanovics-nak mielőbbi gyógyulást!Sinisa
Hidvéginél így is gyorsabb. Diallo mekkora kapufa!Shilkor
Nem baj ha a két CB helyre vannak hárman. 😊

JENŐ!!!

TITO
JOHAN
Per Sempre Etern

több mint 12 éve

Sztevanovics-nak mielőbbi gyógyulást!Sinisa
Hidvéginél így is gyorsabb. Diallo mekkora kapufa!
több mint 12 éve
Adams-Vaalport
újabb Leonardo szindróma.

több mint 12 éve
bazdmeeeeeeeeeg szerencsénk sincs

Bode
Samaras játszott?
Még szép, ollózott is egy gyönyörű fejesgólt, csak nem adták meg intentional grounding miatt :/
több mint 12 éve

Sztevanovics-nak mielőbbi gyógyulást!

TITO
JOHAN
Per Sempre Etern

több mint 12 éve
Pintért is elküldhetnék a padról. Végig pofázta a meccset..

Bode
Samaras játszott?
több mint 12 éve
Diallo mekkora tackle-t osztott. Remélem azért nincs nagy baja Sasának.