Soccer

41 feliratkozó

több mint 13 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 21 588 — KARTAL CITY CHIEFS örökös fantasy 2. helyezett
1-7, majd 1-6, most meg 0-4. Gyerekek nem látjátok a fejlődést? 😂

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
Gogo New England Patriots Army Black Knights 2 428 — Tuskó Hopkins
jó oké, egyetértek, de én nem is az eredményen vagyok fennakadva, hanem a hype-on, a hurráhangulaton. tisztában vagyok a különbségekkel, de ezt többször ne próbálják már lenyomni a torkunkon...JC6
Akkor csak ötezer ember lézengene a stadionban, harmada holland, a többi meg kimegy megnézni élőben Sneijdert meg Kuyt-öt.
Ezt a két meccset csak akkor kötötték volna le okosabban, ha az első meccs odakint van, és ott rommá vernek minket kb. hasonló arányban. Akkor vajon milyen lett volna a beharangozó és mennyi néző lett volna kint a Puskásban?

I swung a saber and I was a young Hussar

"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
jó oké, egyetértek, de én nem is az eredményen vagyok fennakadva, hanem a hype-on, a hurráhangulaton. tisztában vagyok a különbségekkel, de ezt többször ne próbálják már lenyomni a torkunkon...
több mint 13 éve
davemayer Chicago Bears 14 809 — "Grammar maci"
Amikor 1 játékos ára ér annyit mint a mi egész csapatunk hízelgő a 0-4.

Akinek ez túlzásnak hatna elég ha megnézi a két náció futballkultúrájában levő anyagi különbséget - ez az a különbség amit csak lelkesedéssel (ami ma sem volt meg...) nem lehet kompenzálni.
Ha megkérdeznének egy holland játékost a meccsről és őszintén nyilatkozna kb ezt mondaná: "sem az iram, sem a játék nem hasonlított egy nemzetközi találkozóhoz de nekünk ez egy ilyen zsúfolt versenynaptárban csak jól jött. Látszott hogy egy ritmusváltással gólt érünk el minden fajta erőfeszítés nélkül"

Lehet beszélni magyar labdarúgásról de lassan 20 éve követem és még nem láttam hogy egy ilyen meccset meg tudjunk nyerni.

Ma meg sem izzadtak a hollandok szó szerint. Unokatesóm mondta jól a második félidőben: az csinálta jól aki már nem ezt nézi hanem a pénztárban számolja a bevételt :rolleyes:

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 13 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
kikaptunk 4-0ra a VILÁG 2. legjobb csapatától. És?

El tudom képzelni milyen világvége hangulat lehetett mondjuk a Georgia State csapatánál, amikor fossáverte őket idén az Alabama...

Reális eredmény. ennyivel jobbak azt kész.haromt
Igazad van.

több mint 13 éve
Törölt felhasználó
kikaptunk 4-0ra a VILÁG 2. legjobb csapatától. És?

El tudom képzelni milyen világvége hangulat lehetett mondjuk a Georgia State csapatánál, amikor fossáverte őket idén az Alabama...

Reális eredmény. ennyivel jobbak azt kész.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Összegezve:

Először is. Ez a hányadék M1 egy vicc. Az, hogy Mezey Dani vagy kicsoda osztja az észt..öcsém, maradtál volna az úszásnál vagy a műkorcsolyánál. A csajról nem is beszélve...

Igen, ez a 0-4 a realitás. És itt páran mondtuk is a fórumon. Ha mi lennénk az MLSZ-ben, most fordított eredmény született volna 😀 Fejétől bűzlik a hal. Az egész ótvar, korrupt vezetéstől. Lássuk be, már nem Puskásék korában élünk. Itt is megint csak a múltból akarunk megélni. Nem tudom mikor ébredünk fel, de jobb lenne minél előbb.

Lassúak, körülményesek vagyunk, mentálisan teljesen a padlón vannak aranylábú fiaink. És a legnagyobb baj az, hogy évek óta (!!!) ezt hallom, látom, olvasom és tapasztalom. Mikor változik ez meg?

Kár a szóért. 2 éve is ugyan ez volt, hatalmas hype, 45 ezres stadion, 2. helyen a csapat, aztán a megszokott helyünkre kerültünk. Azt nem értem, hogy hogy a fenébe lehet egymás után 3-4szer megetetni az embereket, hogy dobjanak ki több (10)ezer forintot egy alázásért. Egyszer még elmegy, hogy elhiszed, Svédország ellen most van esélyünk. Aztán kiderül, hogy nincs, de ez más tészta. Az a lehúzás, ami megy... Mondom, a stadionunk is nevetséges, tiszta Colosseum feeling, bár ott a nézőtér közelebb volt a küzdőtérhez. 2 normális játékosunk, ha van, a többiek epizodisták, fasza menedzserrel a hátuk mögött. A nagykutyák zsebe csak dagad, a magyar ember meg álmodozik, és reménykedik, hogy na, majd most kijön a lépés...

Ááá, csak idegesítem magam, a semmire...
több mint 13 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
ha JSanyo játszana nyernénk :/Joci
Na nekem innentől kezdve lett kétértelmű, a "Sanyit a válogatottba!" szlogen 😂
ha edzőtábor akkor meg csakis Albertirsa...eaglesmcnabb
az irsai strandot is behatóan ismerem, akárcsak a mizse edzőpályát, ezt nevezem én bennfentességnek

több mint 13 éve
Sinisa New England Patriots 2 953 — Gràcies Pep!
A francik legyűrik a félelmetes Luxemburgot, és vezetnek a csehek is 😀 jah és visszaelőztük a Reality showk topicot.Hanni
Ja, a spanyolok egyelőre égnek Xavi 100. meccsén.

TITO
JOHAN
Per Sempre Etern

This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 13 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 21 588 — KARTAL CITY CHIEFS örökös fantasy 2. helyezett
Na nekem innentől kezdve lett kétértelmű, a "Sanyit a válogatottba!" szlogen 😂
ha edzőtábor akkor meg csakis Albertirsa...

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
Hanni Seattle Seahawks Army Black Knights 8 344 — Je suis kobranadrág
A francik legyűrik a félelmetes Luxemburgot, és vezetnek a csehek is 😀 jah és visszaelőztük a Reality showk topicot.
több mint 13 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
úgy látszik ennyit ért a dubai kiruccanás,mentek volna lajosmizséreJoci
ott még én is játszottam 😀

legalább a szerbek fordítottak az északírek ellen 😂

több mint 13 éve
Sanco Green Bay Packers 2 737 — Rest of the World fan
Nagyon kíváncsi vagyok mit talál ki a keddi meccsre a mester. Mindenesetre a promót már most várom! 😀
több mint 13 éve
Joci 2 599 — The Georgia Peach
úgy látszik ennyit ért a dubai kiruccanás,mentek volna lajosmizsére

http://imsomeanimakemedicinesick.tumblr.com/
több mint 13 éve
0-4-re tippelek. Ha bejön felkészültem rá és nem koppanok, ha mégse akkor jó a magyar csapat (bár sajnos tudom hogy nem).eaglesmcnabb
bejött. :/
ez a realitás, Hollandia top5 csapat, a média el akarja hitetni velünk hogy van keresnivalónk, de szerencsére mi okosak vagyunk, és tudjuk hogy ez nem így van.

több mint 13 éve
Hanni Seattle Seahawks Army Black Knights 8 344 — Je suis kobranadrág
Ez tény.eaglesmcnabb
nDRo is jól focizik ;D
több mint 13 éve
sapka Washington Commanders 6 616 — sapka
Ez tény. + ha többet akarnánk kihozni, honosíthatnánk Herremanst, ha Lockout lenne simán kijuthatnánk az EB-re. Persze ez csak egy felvetés, az adott gazdasági helyzetben lehet nincs rá kerete az országnak.
eaglesmcnabb
egy Harrison megfordíthatná a meccset, lenne egy kis passrush a holland kapuson, najó 11v10 lenne, de üres kapura csak berúgnánk...

Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 13 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 19 078 — Csodabogár
Ha lenne egy atombiztos védelmünk, akkor arra lehetne építeni és talán jobban futballozhatnánk a kpályán és elől. De a gond hogy gyorsaságban, fejben és gondolkozásban vagyunk rettenetesen elmaradva. Mikor Elek, Rudolf labdát szerzett sem tudtunk élni vele mert a többiek valahol még a saját 16-osunknál jártak.

több mint 13 éve
Törölt felhasználó
kösz eagle, nyugodtan alszom 😀 😛

figyeljétek Egérvárit!
több mint 13 éve
Ez tény. + ha többet akarnánk kihozni, honosíthatnánk Herremanst, ha Lockout lenne simán kijuthatnánk az EB-re. Persze ez csak egy felvetés, az adott gazdasági helyzetben lehet nincs rá kerete az országnak.
JC6 ment a lájk 😛

Amellett hogy Laczkó a balhátvéd, és Vanczák a jobbhátvéd, számomra hihetetlen hogy Egervári komolyan gondolta ezt az Elek-Varga labdavesztő-középpályás kombót 😀

több mint 13 éve
Ezeket az idiótákat miért mutatja a kamera? Ez az, amit soha nem értettem...

több mint 13 éve
Vrijbloed Baltimore Ravens 4 295 — No ghosts left to haunt you
LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL. 😂 😂 😂 😂 😂 😂
több mint 13 éve
Gogo New England Patriots Army Black Knights 2 428 — Tuskó Hopkins
Hülye urak a pályán...

I swung a saber and I was a young Hussar

"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 13 éve
Rudolf és Dzsudzsák nagyjából hozzák magukat. Többen nem nagyon.

több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Sinisa-nak egy sört kérek, 0-1-ről, 2-1, hogy mi lehet ott 😀
Te meg itthon maradtál, hős magyar testvérem! 😀 😀 Sajnállak... 😀