NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Tampa Bay Buccaneers - Atlanta Falcons
6
4
2:15, ARENA4
Soccer
41 feliratkozó
több mint 12 éve
Willy innentől argentin válogatott?
több mint 12 éve
Akkor most a Malaga choker?
több mint 12 éve
De tényleg megérdemelte volna a Dortmund a kiesést, valamikor a 70. perc környékén kezdtek el focizni.
Tepper takarodj!
több mint 12 éve
Óriási meccs volt, jaj de örülök a Dortmundnak!!!
több mint 12 éve
Annyira egyértelmű volt, hogy a Dortmund meccset kellett volna adni...FViktor93szerinted mi a csíkokat nézzük gamecenteren? O.o
több mint 12 éve
Annyira egyértelmű volt, hogy a Dortmund meccset kellett volna adni...FViktor93Egy sima 3-0-s odavágó után én sem értem...
több mint 12 éve
Ez a bíró se hozott sok jó ítéletet...Jakehomersikerült a tegnapi kosárdöntőt alulmúlni, ami azért nagy szó 😊

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
Annyira egyértelmű volt, hogy a Dortmund meccset kellett volna adni...
több mint 12 éve
Ez a bíró se hozott sok jó ítéletet...
Tepper takarodj!
több mint 12 éve
év bl meccse or what? mondjuk főleg a bírói hibáknak köszönhetően lett ilyen izgalmas 😀

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 12 éve
Bááázmeg shawnka, te látnok vagy?😀 Kegyetlen ez a meccs. 😀
több mint 12 éve
Ez az Arbeloa nagy csere volt. Értelmeset nem csinált ma...

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 12 éve
mondtam.
több mint 12 éve
Mindegy, nagy rakás szar volt a BvB, már az első meccsen is.JakehomerNem értek a labdarúgáshoz, de Götze most már azért kapja be, nem?shawnkamekkora les...gamerkr
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ mekkoraMindegy, nagy rakás szar volt a BvB, már az első meccsen is.JakehomerNem értek a labdarúgáshoz, de Götze most már azért kapja be, nem?shawnkamekkora les...gamerkr
több mint 12 éve
3-2 lesz ide 😀
több mint 12 éve
Még jó, hogy ez a párharc eldőlt a 7. percben különben roppant mód zavarna ez a játék amit a Madrid előadott ma. Így ráfogom arra, hogy letojták nagy ívben mi lesz a vége.
több mint 12 éve
szerintem a kapufát találta volna el 😀 azért a Malaga kapusa baszki miket védett (magyarul hihetetlen szerencséje volt 😛)bement volna, rendes volt Thomson 😀HöriNem értek a labdarúgáshoz, de Götze most már azért kapja be, nem?shawnkamekkora les...gamerkr

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 12 éve
Mindegy, nagy rakás szar volt a BvB, már az első meccsen is.Nem értek a labdarúgáshoz, de Götze most már azért kapja be, nem?shawnkamekkora les...gamerkr
Tepper takarodj!
több mint 12 éve
bement volna, rendes volt Thomson 😀Nem értek a labdarúgáshoz, de Götze most már azért kapja be, nem?shawnkamekkora les...gamerkr
több mint 12 éve
Nem értek a labdarúgáshoz, de Götze most már azért kapja be, nem?shawnkamekkora les...
több mint 12 éve
Törököknél tiltott a bwin vagy miért nincs fent a real mezén?JayBnemcsak a bwin, hanem minden sportfogadás reklám tiltott a mezeken úgy emlékszem
több mint 12 éve
Törököknél tiltott a bwin vagy miért nincs fent a real mezén?JayBmert itt BLose van nekik
több mint 12 éve
Nem értek a labdarúgáshoz, de Götze most már azért kapja be, nem?
több mint 12 éve
Törököknél tiltott a bwin vagy miért nincs fent a real mezén?
|