Soccer
41 feliratkozó
több mint 13 éve
Jó lenne ez a kurva Chelsea, csak gecire hiányzik Terry, Lampard, na meg Drogba. Faszér nincs egy szaros befejező csatárunk...

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 13 éve
A Shaktar nem piskóta gólt lőtt. Teljesen szabályos.Kíváncsi vagyok, hogy fogják megbüntetni őket ezért. Három tizi ellenük a kieséses szakaszban? 😊 Ilyet nem lehet csinálni.
füligjimmy
Tepper takarodj!
több mint 13 éve
Nagyon szemezek vele, különösen az őrbódés fejezet érdekel, arról még keveset hallottam😊 De ha tavasszal is így termeli a gólokat, akkor megveszem!hát elvileg az miatt volt most "tüntetés", de amúgy igazad van talán az is meglesz jövőre a bajnoki cím mellé! 😀jut eszembe Zavi tényleg nálatok is bevezetik a szurkolói kártyát? kíváncsi leszek Ti, h reagáljátok majd le, mindenesetre kicsit megtévesztő volt látni, h a siófoki blama idején alatt vonultak félre az ultrák!DivatNem hallottam róla eddig, de egyetértenék amúgy vele. De szerintem nálunk max jövőre, nálunk minden csak akkor történik mindig😊zavi27
petike könyvét megvetted már v majd csak karácsonyra lesz ajándék? 😀Divat
több mint 13 éve
Rui Pedro mesterhármas 😂 Hát igen a luzitánoknál nem kellett rehova, csak ne nyert volna a galata', így azért necces lesz a top16.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
www.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_i/honved-a-juventusban-nevelkedett-olasz-csatar-erkezett-2193123championship
több mint 13 éve
Csoda hogy nem törték ketté Alaba lábát...teljesen jó nekik az X...
Mondjuk bekaphatják, olyan tisztán a 0-0-ra játszanak, hogy az valami hihetetlenAsbee
|
több mint 13 éve
Csoda hogy nem törték ketté Alaba lábát...Mondjuk bekaphatják, olyan tisztán a 0-0-ra játszanak, hogy az valami hihetetlen
több mint 13 éve
A Shaktar nem piskóta gólt lőtt. Teljesen szabályos. Szerencsétlen Braga,a z ág is húzza őket. Az MU ellen is minimum pontot érdemeltek volna, most is teljesen elszálltak az esélyeik, kaptak 5 lövésből 3 gólt.
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 13 éve
hát elvileg az miatt volt most "tüntetés", de amúgy igazad van talán az is meglesz jövőre a bajnoki cím mellé! 😀jut eszembe Zavi tényleg nálatok is bevezetik a szurkolói kártyát? kíváncsi leszek Ti, h reagáljátok majd le, mindenesetre kicsit megtévesztő volt látni, h a siófoki blama idején alatt vonultak félre az ultrák!DivatNem hallottam róla eddig, de egyetértenék amúgy vele. De szerintem nálunk max jövőre, nálunk minden csak akkor történik mindig😊zavi27
petike könyvét megvetted már v majd csak karácsonyra lesz ajándék? 😀
|
több mint 13 éve
jut eszembe Zavi tényleg nálatok is bevezetik a szurkolói kártyát? kíváncsi leszek Ti, h reagáljátok majd le, mindenesetre kicsit megtévesztő volt látni, h a siófoki blama idején alatt vonultak félre az ultrák!DivatNem hallottam róla eddig, de egyetértenék amúgy vele. De szerintem nálunk max jövőre, nálunk minden csak akkor történik mindig😊
több mint 13 éve
Amadeus91ez még csak most ért el germán földre? pedig már kezdtem örülni, h vmi újat dobsz be Mozart... 😀
|
több mint 13 éve
prieger zsolt beszélgetett egy haverommal fociról, főként barca és hollandia a téma. hátha érdekel vkit:www.rangado.hu/tartalom/cikk/237109_michels_az_atya_cruyff_a_fiu_pep_a_szentlelek
ami nem hajlik, az törik!
több mint 13 éve
Anno 6-7 éve szó volt róla, hogy kötelezővé teszik, nekem volt is... 😀
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
elvileg nálunk is lesz tavasztól, az ultrák megmondták, hogy akkor nem fognak kimenni a hazaiakra.
több mint 13 éve
jut eszembe Zavi tényleg nálatok is bevezetik a szurkolói kártyát? kíváncsi leszek Ti, h reagáljátok majd le, mindenesetre kicsit megtévesztő volt látni, h a siófoki blama idején alatt vonultak félre az ultrák!
|
több mint 13 éve
ejj ezek a pyromániás állatok!!! na majd a csányi banda ezeknek is küldi a több milliós csekket! ilyen hangulatba nem lehet meccsekre járni!
|
több mint 13 éve
több mint 13 éve
Nem tudta volna kimondani, hogy Koplárovics. 😊Végre valaki, aki ért a focihoz, Snoopnak Samaras a kedvenc játékosa.Mi lett volna, ha anno a ZTE-t felfedezi 50 Cent 😀Asbee
sports.yahoo.com/blogs/soccer-dirty-tackle/snoop-dogg-wants-invest-celtic-because-beat-barcelona-180544033--sow.htmlJakehomer
több mint 13 éve
Végre valaki, aki ért a focihoz, Snoopnak Samaras a kedvenc játékosa.Mi lett volna, ha anno a ZTE-t felfedezi 50 Cent 😀
sports.yahoo.com/blogs/soccer-dirty-tackle/snoop-dogg-wants-invest-celtic-because-beat-barcelona-180544033--sow.htmlJakehomer
több mint 13 éve
Végre valaki, aki ért a focihoz, Snoopnak Samaras a kedvenc játékosa.sports.yahoo.com/blogs/soccer-dirty-tackle/snoop-dogg-wants-invest-celtic-because-beat-barcelona-180544033--sow.html
Tepper takarodj!
több mint 13 éve
a lényegen így sem változtat, hogy ez a bohóc játszik Balogh meg nem. Szvsz simán válogatott szint volt amikor játszott, igaz eléggé elfogult vagyok vele kapcsolatban. Ha sokáig mellőznék akár vissza is lehetne csábítani Vukmir helyére, bár ha Domonyain és Deutschon múlik akkor ide senki nem jön az ziher..most látom hogy tegnap mit össze nem balfaszkodott ez a szerencsétlen Vaskó 😀 És emiatt a bohóc miatt ültette le horváthferi Balogh Bécit aki 140 meccsen keresztül volt állandó kezdő. 😀 van bajeaglesmcnabbPóti szorította ki Baloghot, Vaskó mindig is kezdő volt a KTE-ben.kristof
minden esetre mostmár bírja ki azt a 2 hetet, remélem ellenünk játszik Vaskó 😀
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
most látom hogy tegnap mit össze nem balfaszkodott ez a szerencsétlen Vaskó 😀 És emiatt a bohóc miatt ültette le horváthferi Balogh Bécit aki 140 meccsen keresztül volt állandó kezdő. 😀 van bajeaglesmcnabbPóti szorította ki Baloghot, Vaskó mindig is kezdő volt a KTE-ben.
több mint 13 éve
most látom hogy tegnap mit össze nem balfaszkodott ez a szerencsétlen Vaskó 😀 És emiatt a bohóc miatt ültette le horváthferi Balogh Bécit aki 140 meccsen keresztül volt állandó kezdő. 😀 van baj
több mint 13 éve
Döbbenetesen szar volt a Fradi.Ennyire megzavarta volna a fejeket, hogy késett a fizu?!?
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.