NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Karácsonyi dupla
560
60
19:00-től, NETFLIX
Soccer
41 feliratkozó
több mint 14 éve
Hurka
4 103
ja és a legkeményebbet nem mondtam 😀előttem pont Maróti szülei ültek, akik ugye veszprémiek azt hiszem, és a szünetben ilyet kiabált be az apja a fiának:
"Hé Béla, nem tudunk megvárni, mert megyünk nézni az X-faktort" 😂 😂
Kemény egyébként, hogy fogalma sem volt, hogy kik játszanak a Fradiban, és még Szűcsöt sem ismerte 😀
több mint 14 éve
Hurka
4 103
hát ez 😕igazából ma minden a városom ellen volt, és bár hiába játszott sokkal jobban a Fradi ( természetesen grat is nekik), a Fradi drukkerektől távolabb levő partjelzőt futballpálya közelébe sem szabad engedni: 2 lest is elnézett, amiből mindkettőből gól lett (2. és 3. is az volt, pont egyvonalban voltam a két esettel) + egy csomó ilyen szituációt, döbbenetes volt, amit csinált...
bírom Gyurit, mint edzőt, de a mai meccs nagyon kicsúszott a kezéből sajna.. Maric sérülésénél teljesen tanácstalan lett, mert nem tette Balit a kispadra (amit nem is értek), és betette az egyáltalán nem center alkat Jovánczait...
Tóth Norbi megint lealibizett egy meccset, köszönet neki, elmehet innen. Szal grat a Fradinak, de itt ma tényleg minden a Pápa ellen játszott 😀
több mint 14 éve
vassadi
15 620
Ez egy kellemes szombat lett.... :cool:KeanoMint MU-szurkoló, maximálisan egyetértek veled. 😉 :cool:
több mint 14 éve
Na kérem, ez egy mesteri ötös volt 😊Csak sajna nem a helyszínen 😕
több mint 14 éve
fuck a bírónak ha megadta volna a szabályos gólt, most vezethetnénk, erre döntetlen 😒
több mint 14 éve
Szegény Vébernek elfogyott a Sport Szeletje? 😊
több mint 14 éve
heinz a rookie of the year 😂
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
hihetetlen h ennyire nem tudjuk pótolni a kiesett a embereket, pedig a cserék se szarok.rossz volt nézni ma a chelseat 😕
több mint 14 éve
Foster ezen a meccsen a cselszki ellen több labdát fogott mint a MU-ban összesen... 😀
több mint 14 éve
Na hát ez egy igazán jó kis nap volt. Arsenal cumi, Chelsea cumi, MU win. Most már csak a Poo' van hátra, remélhetőleg példát véve az első kettőről. Azért ezt nem gondoltam volna, így a forduló előtt, hogy így jövünk ki ebből...Pedig viszonylag pozitív gondolkodású emberke vagyok, de nem nagyon tudtam magamnak bemagyarázni, hogy a Birmingham elveri a Chelseat.. 😊
több mint 14 éve
Hihetetlen ez a Hernandez... Milyen kifacsart testhelyzetből képes góltfejelni... :cool:Bay Areaez egy mexikói csuka volt.... 😀
több mint 14 éve
Már kezdek hinni a lakótársam elméletében, hogyha kikap az Arsenal, akkor a Chelsea is kiszop. Ez hihetetlen..
több mint 14 éve
Hihetetlen ez a Hernandez... Milyen kifacsart testhelyzetből képes góltfejelni... :cool:
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Korai volt az örömöm, bealudt az Arsenal.Matthew99de még hogy.....fujj de megérdemelte a sp*rs...szebbíthetne a szombatomon ha a cselszkij is szopna....
grat a sp*rs-nek!!!!
GO GUNNERS!!!
több mint 14 éve
23' [1 - 0] C. Metzelder 45' [2 - 0] Raul
56' [3 - 0] Raul
71' [4 - 0] Raul
Hehe a Schalke gólszerzői.
Egykét éve ez még a Realnál is lehetett volna.
több mint 14 éve
Korai volt az örömöm, bealudt az Arsenal.
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 14 éve
Ezt a Bale gyereket eltudnám képzelni mint Giggs utódját... :cool: Közben Evra... :rolleyes: góljával megy a MU...
Arsenal zakó, ég a Cselszki is...lehet hogy kellemes szombat lesz ez..... 😊
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
durva ez a bale vdv duó.
több mint 14 éve
Ez az. Szép volt Nasri.
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 14 éve
csak neked... 😊remélem lesz rendőri felvezetés mint dábrácán előtt, ahol kivették a Fradista autósokat és együtt bevezettek minketPest felől.Hörina jó, de ha mondanak egy utcát, vagy egy kocsmát, ahova például be akarnak menni abból már hátha tudnék segíteni 😀Hurka
amúgy mondd onnan hogy beérünk a városba 😀Joci
|
több mint 14 éve
remélem lesz rendőri felvezetés mint dábrácán előtt, ahol kivették a Fradista autósokat és együtt bevezettek minketna jó, de ha mondanak egy utcát, vagy egy kocsmát, ahova például be akarnak menni abból már hátha tudnék segíteni 😀Hurkaabban tudok segíteni, merről jöttök?HurkaPest felől.Höri
amúgy mondd onnan hogy beérünk a városba 😀