Soccer

41 feliratkozó

több mint 14 éve
Hurka Green Bay Packers Michigan State Spartans 4 103
ja, még visszatérve a pápai meccshez 😊 azért az is mutatja, hogy Schembri milyen jól játszott, hogy amikor lecséréltéék, még a teljes pápai közönség is megtapsolta..Hurka
mi lesz bicebóca vébergyurival?Joci
úgyis marad, egyszerűen nem szabadna ilyeneket nyilatkozni felindultságból
több mint 14 éve
Joci 2 599 — The Georgia Peach
ja, még visszatérve a pápai meccshez 😊 azért az is mutatja, hogy Schembri milyen jól játszott, hogy amikor lecséréltéék, még a teljes pápai közönség is megtapsolta..Hurka
mi lesz bicebóca vébergyurival?

http://imsomeanimakemedicinesick.tumblr.com/
több mint 14 éve
Hurka Green Bay Packers Michigan State Spartans 4 103
ja, még visszatérve a pápai meccshez 😊 azért az is mutatja, hogy Schembri milyen jól játszott, hogy amikor lecséréltéék, még a teljes pápai közönség is megtapsolta..
több mint 14 éve
fetomy 9 005 — Törölt Felhasználó
ennyit nem lehet rábízni a lilákokra, h legalább egy X-et összehozzanak... 😊Divat
nem is tudom hogy reménykedhettem abban hogy nyernekJoci
mert Michigan szurkoló vagy, Fradi szurkoló vagy, Pats szurkoló vagy.... összefoglalva: hülye vagy ^^
több mint 14 éve
Divat Minnesota Vikings 4 193 — Vikes fan
ennyit nem lehet rábízni a lilákokra, h legalább egy X-et összehozzanak... 😊Divat
nem is tudom hogy reménykedhettem abban hogy nyernekJoci
én egy X-nek is örültem volna...de aza lényeg h 6-0, a többi nem számít. 😊

|
több mint 14 éve
nem is tudom hogy reménykedhettem abban hogy nyernek

több mint 14 éve
ennyit nem lehet rábízni a lilákokra, h legalább egy X-et összehozzanak... 😊

|
több mint 14 éve
szép volt lilák 😀

több mint 14 éve
Matthew99 New Orleans Saints 9 681 — Invisible man
De Jong most Gerát könyökölte le, tőle megszokott módon.

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 14 éve
Polonkai lejött, Fetomy indulhatsz a meccsre 😀Bálesz
áh, Polonkai helyett bejött valaki, aki képes gólt lőni, komolyan szégyen! én ilyenhez nem adom a nevem... 😡
több mint 14 éve
Stez SMU Mustangs 43 352 — Whoops, looks like something went wrong.
sérült újra ő is 😊Divat
Azért a gyenge Serie A-ban még Eto'o és Milito nélkül is illene gólt lőni.
De hogy meccsek óta ennyire kilátástalan ez az Inter ez vicc, Moratti már eddig is fenyegetőzött, szerintem a következő vereség után repül Benítez, a tavaly mindent megnyerő Internél nincs meg a türelem vele szemben, ami neki kéne. De hatalmasat szakadnék, ha a mindenki által várt Leonardo lenne az új edző majd az Internél. 😂Stez
állítólag 2 meccses ultimátumot kapott, de meccs előtt azt mondta Moratti, h ha kikapunk akkor is marad Rafa...pedig Spaletti mellett ő a favorit a posztra. 😊

illeni illene de látod Pandevnek üres kapura se megy 😊Divat
Ezekről hallottam, de Moratti akkor sem egy türelmes ember, nem fogja Rafát hagyni.
És gondolom nem viccből ebédelt az előző héten Leonardoval, szóval ő szerintem már nagyban az új edzőt keresi. Leonardora kíváncsi leszek, hogy akar majd ebből az Interből támadó, 4-3-3-mas csapatot csinálni. 😀

több mint 14 éve
Bálesz Indianapolis Colts Texas Longhorns 2 950 — Illegális gyakorló
Polonkai lejött, Fetomy indulhatsz a meccsre 😀

több mint 14 éve
Talán berakja Militot és visszanyeri a formáját.Matthew99
sérült újra ő is 😊Divat
De hogy meccsek óta ennyire kilátástalan ez az Inter ez vicc, Moratti már eddig is fenyegetőzött, szerintem a következő vereség után repül Benítez, a tavaly mindent megnyerő Internél nincs meg a türelem vele szemben, ami neki kéne. De hatalmasat szakadnék, ha a mindenki által várt Leonardo lenne az új edző majd az Internél. 😂Stez
állítólag 2 meccses ultimátumot kapott, de meccs előtt azt mondta Moratti, h ha kikapunk akkor is marad Rafa...pedig Spaletti mellett ő a favorit a posztra. 😊

illeni illene de látod Pandevnek üres kapura se megy 😊

|
több mint 14 éve
azabaj h még így se fogjuk folytatni, mivel Eto'o-t elmeszelik 2-3 meccsre és akkor nem tudom ki fog gólt rúgni...Divat
sérült újra ő is 😊Divat
De hogy meccsek óta ennyire kilátástalan ez az Inter ez vicc, Moratti már eddig is fenyegetőzött, szerintem a következő vereség után repül Benítez, a tavaly mindent megnyerő Internél nincs meg a türelem vele szemben, ami neki kéne. De hatalmasat szakadnék, ha a mindenki által várt Leonardo lenne az új edző majd az Internél. 😂

több mint 14 éve
milyen szép kis köd szállt le RBD-nél...gondolom kolompár orbán engedélyezhette nekik. 😀Divat
jah, vagy megoldották úgy, ahogyan az összes többi magyar csapat szurkolói szokták 😉😛fetomy
h-h nem vagy kint? sztrájkolsz polonkai miatt? 😊Divat
nincs lóvé 😕 de most, hogy mondod..királyabb, hogy igen, amíg ő kezdő, én ki nem megyek.. 😀

Szép volt Rajczi, bazdmeg az anyád 😉
több mint 14 éve
sérült újra ő is 😊Divat
Na az szívás.

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 14 éve
Komolyan, nekem tetszik ez az Inter, most mi a baj vele? 😀
Ha így folytatják, még a végén meg is nyerhetjük a bajnokságot idén. 😊Stez
azabaj h még így se fogjuk folytatni, mivel Eto'o-t elmeszelik 2-3 meccsre és akkor nem tudom ki fog gólt rúgni...Divat
sérült újra ő is 😊

|
több mint 14 éve
Talán berakja Militot és visszanyeri a formáját.

több mint 14 éve
milyen szép kis köd szállt le RBD-nél...gondolom kolompár orbán engedélyezhette nekik. 😀Divat
jah, vagy megoldották úgy, ahogyan az összes többi magyar csapat szurkolói szokták 😉😛fetomy
h-h nem vagy kint? sztrájkolsz polonkai miatt? 😊

|
több mint 14 éve
jah, vagy megoldották úgy, ahogyan az összes többi magyar csapat szurkolói szokták 😉😛
több mint 14 éve
azabaj h még így se fogjuk folytatni, mivel Eto'o-t elmeszelik 2-3 meccsre és akkor nem tudom ki fog gólt rúgni...

|
több mint 14 éve
konqueror 2 491 — ...
A Rockies a baseball csapatunk. 😀
Lopez az idény elején igazolt hozzánk, lehet akkor itt annyira nem vertem nagy dobra, de csak néha szokott játszani csereként, akkor viszont nagyon jól fel tudja pörgetni a játékot még mindig. Meg a tizenegyespárbajban is belőtte a magáét a főcsoport-elődöntőben.TheMileHighCity
izé Rapids. elírtam

csoporttársamnak volt Rockies gatyája és abban soccerolt, csak ezért keverhettem 😀konqueror
én most akarok egy Valderrama Rapids mezt. Gondolom nem sokat tolta Denverben de akkor is.haromt
2002-2004, onnan vonult vissza

+ ha jól tudom Valderrama adta a legtöbb TD passzt az MLS-ben 😊
több mint 14 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 19 019 — Csodabogár
hajrá Vidi!

több mint 14 éve
Ha így folytatják, még a végén meg is nyerhetjük a bajnokságot idén. 😊

több mint 14 éve
milyen szép kis köd szállt le RBD-nél...gondolom kolompár orbán engedélyezhette nekik. 😀

|