Soccer
41 feliratkozó
több mint 13 éve
Igen. MOL kártyád is van? 😀 😛de frankón a kedvenc csapatotok az EL playoffért hajt és ti itt eredmény-követőztök ?!?gabtsiNekem van vidis karkötőm és kulcstartóm, én is beletartozom ebbe a körbe? 😊jjncaa
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
afenébe, ha ez így marad, éjszaka el kell mennem tankolni...
több mint 13 éve
nyilván fetomynak és peteynek szólt.de frankón a kedvenc csapatotok az EL playoffért hajt és ti itt eredmény-követőztök ?!?gabtsiNekem van vidis karkötőm és kulcstartóm, én is beletartozom ebbe a körbe? 😊jjncaa
utóbbinak akkor azért jár a faszkorbács mert még olyan állapotban van h tud írni 😛
ami nem hajlik, az törik!
több mint 13 éve
de frankón a kedvenc csapatotok az EL playoffért hajt és ti itt eredmény-követőztök ?!?gabtsiszegény Niners már csak az europaligára hajt?
több mint 13 éve
Viktor megmentett!Hát te még itt? H élted túl Jc6+mozart lájkot?? Amúgy eredménytöl függöen úgyis változik a "megfelelö" irányba... 😊Divatde frankón a kedvenc csapatotok az EL playoffért hajt és ti itt eredmény-követőztök ?!?gabtsitúl drága a benzin, nem maradt a jegyrefetomy
jaja alakul az 500-as benzin :/
több mint 13 éve
Hát te még itt? H élted túl Jc6+mozart lájkot?? Amúgy eredménytöl függöen úgyis változik a "megfelelö" irányba... 😊de frankón a kedvenc csapatotok az EL playoffért hajt és ti itt eredmény-követőztök ?!?gabtsitúl drága a benzin, nem maradt a jegyrefetomy
|
több mint 13 éve
többesszámban beszélt, lehet petey-re gondolt még?JC6ő is fehérvári ráadásul itt közismerten vidi-fan, és még írt is ide közben, míg te messze laksz innen és nem szereted a vidit, tehát ha jól gondolom valószínűbb, hogy rá gondolt igen 😀
több mint 13 éve
de frankón a kedvenc csapatotok az EL playoffért hajt és ti itt eredmény-követőztök ?!?gabtsiNekem van vidis karkötőm és kulcstartóm, én is beletartozom ebbe a körbe? 😊

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
többesszámban beszélt, lehet petey-re gondolt még?
több mint 13 éve
ugye, szerintem is felháborító, de hát ezek már csak ilyen tolvajszutykok 😕Nehogymár ne fizessék ki fetamásnak a jegyet ? Nem léptél be a pártba ? 😀Tocade frankón a kedvenc csapatotok az EL playoffért hajt és ti itt eredmény-követőztök ?!?gabtsitúl drága a benzin, nem maradt a jegyrefetomy
JC6: Feltételezem nem is kifejezetten rád gondolt 😛
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
nekem aztán nem a kedvenc csapatom...
több mint 13 éve
Nehogymár ne fizessék ki fetamásnak a jegyet ? Nem léptél be a pártba ? 😀de frankón a kedvenc csapatotok az EL playoffért hajt és ti itt eredmény-követőztök ?!?gabtsitúl drága a benzin, nem maradt a jegyrefetomy
több mint 13 éve
de frankón a kedvenc csapatotok az EL playoffért hajt és ti itt eredmény-követőztök ?!?gabtsitúl drága a benzin, nem maradt a jegyre
több mint 13 éve
de frankón a kedvenc csapatotok az EL playoffért hajt és ti itt eredmény-követőztök ?!?
ami nem hajlik, az törik!
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Ezt kihagyni...
több mint 13 éve
Mikor jött Bozso éreztem baj lesz. Viszont a Genk bal oldalán nyerjük a csatát
több mint 13 éve
B+ JJ, mire találok egyet törlöd?? 😀 😀Ja firstrowon van story4-es is
nutjob.eu/njtvx10.htmlapeszos
Bozso szokásos, vagy parádé vagy potya, a szünetben remélen jön Kaka helyett Szekeres 😊

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Tudatlan Bozsovics...
több mint 13 éve
miután éveken át próbálták megszerezniEgészen télig, már legalább egy hónapja cikkeznek róla, hogy nem kedvelik egymást Allegrivel, és a védők közül őt el akarja adni a Milan.StezFú de kurvára röhögni fogok, amikor két nap múlva Galliani lenyilatkozza, hogy ez a Milan Ibráék nélkül is simán továbbment a csoportból, a keretünk a világ egyik legjobbja, és nincs is szükség világverő igazolásokra itt télen. 😀 És hogy a mostani győzelem után valami elindult, kilábaltunk a hullámvölgyből. 😀Mit akarsz, ott van nálatok Mexesimovic... 😀Double B
Ja, és nem marad majd el, hogy kicsit kinyalja Berlusconi seggét, és dícséri, hogy bezony a játékos mennyire küzdenek azóta, hogy a Zsici meglátogatta őket Milanelloban. 😂
Ő a legjobb klubtulajdonos!!!!Stez