Soccer

41 feliratkozó

több mint 13 éve
Double B Indianapolis Colts 800 — In Irsay We Trust!
Fú de kurvára röhögni fogok, amikor két nap múlva Galliani lenyilatkozza, hogy ez a Milan Ibráék nélkül is simán továbbment a csoportból, a keretünk a világ egyik legjobbja, és nincs is szükség világverő igazolásokra itt télen. 😀 És hogy a mostani győzelem után valami elindult, kilábaltunk a hullámvölgyből. 😀
Ja, és nem marad majd el, hogy kicsit kinyalja Berlusconi seggét, és dícséri, hogy bezony a játékos mennyire küzdenek azóta, hogy a Zsici meglátogatta őket Milanelloban. 😂
Ő a legjobb klubtulajdonos!!!!Stez
Mit akarsz, ott van nálatok Mexesimovic... 😀Double B
Egészen télig, már legalább egy hónapja cikkeznek róla, hogy nem kedvelik egymást Allegrivel, és a védők közül őt el akarja adni a Milan.Stez
Akkor nem szóltam... 😀
több mint 13 éve
Szobi22 Green Bay Packers 2 484 — Bajnok
 www.youtube.com/watch?v=qPch4HPr0CQ&feature=share
legalább a Chelsea szurkolókon még tudok röhögni 😀kristof
top komment 😀
"Please respect for the spanish waiters, we are better than Benitez.
Thanks for your support
A spaniard waite"

több mint 13 éve
Stez SMU Mustangs 46 730 — Whoops, looks like something went wrong.
Fú de kurvára röhögni fogok, amikor két nap múlva Galliani lenyilatkozza, hogy ez a Milan Ibráék nélkül is simán továbbment a csoportból, a keretünk a világ egyik legjobbja, és nincs is szükség világverő igazolásokra itt télen. 😀 És hogy a mostani győzelem után valami elindult, kilábaltunk a hullámvölgyből. 😀
Ja, és nem marad majd el, hogy kicsit kinyalja Berlusconi seggét, és dícséri, hogy bezony a játékos mennyire küzdenek azóta, hogy a Zsici meglátogatta őket Milanelloban. 😂
Mit akarsz, ott van nálatok Mexesimovic... 😀Double B
Egészen télig, már legalább egy hónapja cikkeznek róla, hogy nem kedvelik egymást Allegrivel, és a védők közül őt el akarja adni a Milan.

több mint 13 éve
Mit akarsz, ott van nálatok Mexesimovic... 😀
több mint 13 éve
Ő a legjobb klubtulajdonos!!!!

több mint 13 éve
Vrijbloed Baltimore Ravens 4 295 — No ghosts left to haunt you
Mennyi nyíregyházi O.o Egyébként mindhárom német csapat továbbjutott. fákjeeeDouble B
Bezony. 😀 😀
több mint 13 éve
Mennyi nyíregyházi O.o Egyébként mindhárom német csapat továbbjutott. fákjeee
több mint 13 éve
Vrijbloed Baltimore Ravens 4 295 — No ghosts left to haunt you
Ibra who?  www.dailymotion.com/video/xv9wb4_meeexes-and0-2acm-spherachannel_sport?start=1Duff
Engem átirányít... 😀 :S
több mint 13 éve
Duff Seattle Seahawks 3 369
Ibra who?  www.dailymotion.com/video/xv9wb4_meeexes-and0-2acm-spherachannel_sport?start=1
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
az a shitty 11-es 😀 😀 😀
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Stez, bele se merek gondolni, hogy Shaarawy nélkül hol állna most ez a Milan, mind a bajnokságban, mind a BL-ben... 😀
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
 www.youtube.com/watch?v=qPch4HPr0CQ&feature=share
legalább a Chelsea szurkolókon még tudok röhögni 😀
több mint 13 éve
Ma eddig nagyon jó a Milan, épp hogy el nem alszom az eddig 35 percen. 😀
De mondjuk az, hogy nem kaptunk 2 gólt 20 perc alatt, mindenképpen pozitívum! Kilábaltunk a hullámvölgyből!!!
De attól még kikapunk.

több mint 13 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 169
Na Benítez szerintem szar választás. Mindig is túlértékeltnek véltem a palit, egy évre nagyon összenyomta a Poolt anno, amelyik emg is szivatott minket a BL döntőben, de egyébként semmi extra, évek óta mindenhol megbukik.Stez
Internél azt hiszem télig sem húzta.
több mint 13 éve
Szokol Pittsburgh Steelers 7 262 — Steelers fan
Piros mezbe bújtatott, ótvaros cigány.. 😊 A többit illik ismerni! Megvertük a hurkások b-csapatát, de továbbra is gyengén focizunk. Télen meg kell erősíteni a védelmet és jöhet a feljutás, röhögve.
több mint 13 éve
Na Benítez szerintem szar választás. Mindig is túlértékeltnek véltem a palit, egy évre nagyon összenyomta a Poolt anno, amelyik emg is szivatott minket a BL döntőben, de egyébként semmi extra, évek óta mindenhol megbukik.

több mint 13 éve
Törölt felhasználó
de ez tényleg mekkora már 😀 ha úgy veszed, 90 perces egy meccs (tudom, +hosszabbítás) és a 89. percben még vezet a láki 2-1re és mi a vége? 3-2re kikap 😀 gigaLOL
több mint 13 éve
Boston New England Patriots Boston College Eagles 2 350 — dart@freestart.hu
HA volt már esetleg elnézést, szerintem hatalmas:
 videa.hu/videok/sport/ibrahimovic-parodia-null-x75OgVCMUF5bQRCs

Do your job
több mint 13 éve
Löfli Tampa Bay Buccaneers Indiana Hoosiers 22 660 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
 www.chelseafc.com/news-article/article/2987554/title/benitez-appointed

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
sztem elég tudatos az építkezés, Cech helyére Curtois volt az első lépés azóta Luiz, Cahill, Azpilicueta + a saját nevelésűek a védelembe, Lukaku, Torres + pár fiatal a csatársorba, én is a kp-ra hoztam volna embert, bár nem adtam volna ennyit kölcsönbe. Torres sztem tuti marad, főleg ha Benítez(Guardiola?) formába hozza, de érkezik majd mellé Neymar/Falcao/nagy csatár név, nem tudom mondjuk mire lesz elég 😀

Sisa meg végre felajánlotta a lemondását miután 4-0ra szoptunk ki MK-ban a Honvédtól...

szerk. közben Benítez is hivatalos.
több mint 13 éve
promax Chicago Bears 811 — very grizzly
Lecsaptuk a Kondát 😊 Nagyon kláccs volt a csapat 😀gdavid
De szép is lenne továbbjutni... 😀Double B
Meseszép lenne! Hihetetlen nagyképű volt a "Láki", Kondás csomagolhat lassan.
több mint 13 éve
peach Atlanta Falcons 15 604 — a new hope (again)
Én meg inkább eladnám az 50 millás befektetésem, ha a megvétele óta a nagyanyám is eredményesebben focizna nála.
Jöjjön csak Falcao, akkor lesz aprítás.Stez
eladnád... max 20 millért. falcaoért meg fizetnél 50et... szóval úgymond csak 30 millát buktál egyszer, meg még egyszer mikor torresért adtál 50et, most meg kapsz érte 20at. ez így már 60 misi. ...akármilyen észnélküli világ is ez, azért a pénz súlyát nem kell elfelejteni. még egy abramovics félénél sem.
am. sztem is mostmár eladják, de gondolom vártak a kukázássál ameddig csak bírtak.

a másik meg h ok, h csak középpályást vettek, de ez nem úgy működik h akkor elköltöttem már kb 70 millát, akkor elbaszok még 70et csatárra meg hátvédre is. éppen ezt hívnák fokozatos építkezésnek. egyszer ide, egyszer amoda költök-veszek embert.

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 13 éve
Lecsaptuk a Kondát 😊 Nagyon kláccs volt a csapat 😀gdavid
De szép is lenne továbbjutni... 😀
több mint 13 éve
gdavid New England Patriots 3 917 — Patriots fan
Lecsaptuk a Kondát 😊 Nagyon kláccs volt a csapat 😀

Ott voltam Szakmázgató születésénél :cool:
több mint 13 éve
Csak a szpari 😀 😀