Soccer

41 feliratkozó

több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Fernando Torres averages 2.75 goals per manager at Chelsea 😀 😀 😀davemayer
mondjuk ez kissé sarkított, csak PL és benne van a következő edző is, de tényleg durva 😀
több mint 13 éve
davemayer Chicago Bears 15 293 — "Grammar maci"
Fernando Torres averages 2.75 goals per manager at Chelsea 😀 😀 😀

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 13 éve
Stez SMU Mustangs 46 730 — Whoops, looks like something went wrong.
Én meg inkább eladnám az 50 millás befektetésem, ha a megvétele óta a nagyanyám is eredményesebben focizna nála.
Jöjjön csak Falcao, akkor lesz aprítás.

több mint 13 éve
peach Atlanta Falcons 15 604 — a new hope (again)
én is kilószámra venném a csatárokat mikor ott van az 50 millás befektetésem!!!

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 13 éve
Löfli Tampa Bay Buccaneers Indiana Hoosiers 22 660 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
abramovics továbbra is egy kretén szvsz. di matteo megnyerte tavaly azzal a szutyok chelseavel a bl-t és a fa kupát, idén vezették a bajnokságot. ok az elmúlt 1 hó gyenge volt, de mindenhol szoktak hullámvölgyek lenni. a bl-ből sem estek még a tegnapi zakóval sem. idén tudott játékosokat venni, és meg akarta valósítani a saját gondolkodását a csapattal. erre di matteo cut. baromság...peach
sok értelme volt kirúgni Di Matteot, tényleg... mondjuk lehet, hogy nem csak középpályást kellett volna venni nyáron, hanem hátvédet meg csatárt

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 13 éve
most láttam a Sahtar gólját. vérlázító..jobb helyeken ilyenkor rúgatnak egyet az ellenféllel...JC6
itt is ezt akarták, a vitát követően a Sahtar edzője utasítására hagyta volna gólt szerezni ellenfelét, azonban Taras Stepanenko leütközte a kapura törő Nicolai Stokholmot, mert nem értette mit kell tennie...kristof
nem láttam csak ezt a gólt de ugye ez a 24.-ben esett, a 2-1-es vezető gólja az északiaknak meg a 26.-ban. Azt nem engedték be?davemayer
tessék lássék módjára védekeztek csak, ha normálisan odafigyelnek nem gól, ettől függetlenül bódulat nagyot vágott a dán gyerek...

több mint 13 éve
most láttam a Sahtar gólját. vérlázító..jobb helyeken ilyenkor rúgatnak egyet az ellenféllel...JC6
itt is ezt akarták, a vitát követően a Sahtar edzője utasítására hagyta volna gólt szerezni ellenfelét, azonban Taras Stepanenko leütközte a kapura törő Nicolai Stokholmot, mert nem értette mit kell tennie...kristof
nem láttam csak ezt a gólt de ugye ez a 24.-ben esett, a 2-1-es vezető gólja az északiaknak meg a 26.-ban. Azt nem engedték be?

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
itt is ezt akarták, a vitát követően a Sahtar edzője utasítására hagyta volna gólt szerezni ellenfelét, azonban Taras Stepanenko leütközte a kapura törő Nicolai Stokholmot, mert nem értette mit kell tennie...
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
most láttam a Sahtar gólját. vérlázító..jobb helyeken ilyenkor rúgatnak egyet az ellenféllel...
több mint 13 éve
abramovics továbbra is egy kretén szvsz. di matteo megnyerte tavaly azzal a szutyok chelseavel a bl-t és a fa kupát, idén vezették a bajnokságot. ok az elmúlt 1 hó gyenge volt, de mindenhol szoktak hullámvölgyek lenni. a bl-ből sem estek még a tegnapi zakóval sem. idén tudott játékosokat venni, és meg akarta valósítani a saját gondolkodását a csapattal. erre di matteo cut. baromság...

több mint 13 éve
Mikey Cincinnati Bengals 20 576
jön a pincér, vele mindent megnyernek- hahadavemayer
az kinek a beceneve? 😀kristof

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
jön a pincér, vele mindent megnyernek- hahadavemayer
az kinek a beceneve? 😀 Guardiola, Redknapp, Benítez triót hallottam, egyiknek se örülnék, de utóbbira van legnagyobb esély, talán ő majd visszahozza a régi Torrest, de sztem ez nagyon elbaszott lépés volt.
több mint 13 éve
Jó lenne ez a kurva Chelsea, csak gecire hiányzik Terry, Lampard, na meg Drogba. Faszér nincs egy szaros befejező csatárunk...Dexxter Tailor
Torres?Mikey
😂
szegényke már csak elrettentésnek jó, remélem télen visszahozzuk Lukakut.kristof
Én sem gondoltam komoly kérdésnek, annál inkább zrikának. Remélem Suárezt is viszi a Dynamo 50 millióért, hasonló sikerrel.

több mint 13 éve
Most olvasom hogy kirúgják Di Matteot, vicces amikor keresik a lehetőséget hogy kirúgjanak valakit és az első adandó alkalommal meg is teszik. Csak a BL-győzelem miatt nem kerestek helyette mást pedig sztem többet érdemelt volna, szépen összekapta a Chelseat. Abra ismét alkotott, de hát már megszokhattuk 😀

jön a pincér, vele mindent megnyernek- haha

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 13 éve
Zsoca Atlanta Falcons 769 — next time, maybe...
nem érdemes többet írni annál, hogy Forza Juve!!!

több mint 13 éve
Hanni Seattle Seahawks Army Black Knights 8 579 — Poloska confirmed
Jó lenne ez a kurva Chelsea, csak gecire hiányzik Terry, Lampard, na meg Drogba. Faszér nincs egy szaros befejező csatárunk...Dexxter Tailor
nem sikerült senkit sem kilóra megvenni.Amadeus91
Ez a duma már kezd egy hangyafasznyit unalmas lenni.
több mint 13 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 22 663 — je suis poloska
A Shaktar nem piskóta gólt lőtt. Teljesen szabályos. füligjimmy
És végtelenül szánalmas.
Mondjuk én csapattársként is hamarabb köpnék elé, minthogy lepacsizzak vele.
kaszo
mi volt? nem találok normális linketkristof
 pepsifoci.hu/node/127898

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
És végtelenül szánalmas.
kaszo
mi volt? nem találok normális linket
több mint 13 éve
kaszo Atlanta Falcons 3 168 — Falcons fan
És végtelenül szánalmas.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Torres?Mikey
😂
szegényke már csak elrettentésnek jó, remélem télen visszahozzuk Lukakut.
több mint 13 éve
Asbee New York Giants California Golden Bears 6 771 — OL- és Afrika szakértő
Csoda hogy nem törték ketté Alaba lábát...

Mondjuk bekaphatják, olyan tisztán a 0-0-ra játszanak, hogy az valami hihetetlenAsbee
teljesen jó nekik az X...Divat
Hát meleg volt. Nekem tippmix miatt Bayern győzelem lett volna jó, csak erre nem figyeltek 😀 De így emberelőnyben egy Valencia ellen nyerni kellett volna. Kisebb mélypont fog most következni úgy látom.

Magyar Giants Blog a Facebookon és a Twitteren is! 2018-as FA TRACKER
több mint 13 éve
Torres?

több mint 13 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 063 — Így remélem megfelelek nektek.....
Csak egy tökéletes nap:

Nyert a Barca nyert a Juve 😀 nem is akárhogy.
több mint 13 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 169
nem sikerült senkit sem kilóra megvenni.
több mint 13 éve
Löfli Tampa Bay Buccaneers Indiana Hoosiers 22 660 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
Jó lenne ez a kurva Chelsea, csak gecire hiányzik Terry, Lampard, na meg Drogba. Faszér nincs egy szaros befejező csatárunk...

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!