Soccer
41 feliratkozó
több mint 12 éve
Coentrao kölcsönbe jött a United-be. Fontos volt nagyon, akárcsak Fellaini...........Duffmert Willian is olyan fontos volt a Chelseanek, gondolom, Mata-Hazard-Oscar-Ramires-De Brüyne-Shürrle mellé.
Fellaini kellett nekünk, ez a középpálya silány, Carrickről leveszi a terhet legalább.
több mint 12 éve
Welcome to Manchester, PUMUKLI 😊én örülök neki, már Fergusonnál is reménykedtem tavaly, hogy elhozza. és annak is örülök, hogy Özil nem nálunk kötött ki. GGMU!
több mint 12 éve
Coentrao kölcsönbe jött a United-be. Fontos volt nagyon, akárcsak Fellaini...........
több mint 12 éve
Bár igazából csak holnap reggel lesz végleges a keret, mert még lehet, hogy van egy fű alatti igazolás, de valszeg több játékosa már nem lesz az Arsenalnak. Az idei átigazolási szezon összességében eléggé pozitív, mert a szennyektől 2 kivétellel megszabadultak, és végre kb. 9 év után sztárjátékost is igazoltak, viszont én hiányolom, hogy összesen csak 4 játékos jött a csapathoz. Félek, hogy nagyon vékony lett a csapat, főleg, hogy idén is 4 színtéren játszanak. A kezdő erős, többféle kezdő 11-et is ki lehet állítani, viszont a sérülések nagyon kettévághatják a szezont sajnos (pl. ha Giroud megsérülne, akkor Walcott/Sanogo/Bendő lenne középen 2 hónapig, vagy ha Kos/Merte párosból az egyik lesérülne akkor Sagna-nak kéne játszania középen novemberig kb.) Így úgy gondolom, hogy idén is meglehet a 4.ik hely, de rég volt ennyire együtt az első 6 a PL-ben, mint idén. Egy nagyon jó szezont várok.
több mint 12 éve
Végre Özil, Istenem hogy örülök, bár nem hiányposztra érkezett, de egy ilyen játékos áldás. 😊a nagy lófaszt, abból indult az egész, hogy azért jött Bale a Realba, mert a Fradi elvitte Mateost
Háháh 😀
...krixtofer
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
Ezt meg NSO-s kommentből loptam:És bemutatták: ő Zil! 😊
több mint 12 éve
dvtk: futácsNyugi igazoljanak a csak "sztárokat..." bajnokok mi meg leszünk pláne hogy már van egy Mat(th)e(u)osunk. 😛
eto: ludolf
dvsc. seydi
mi meg lófaszt se igazolunk itt a véghajrába, azért ilyen jó csapatunk nincs..............Divat
több mint 12 éve
Végre Özil, Istenem hogy örülök, bár nem hiányposztra érkezett, de egy ilyen játékos áldás. 😊Háháh 😀
több mint 12 éve
Mégsem volt kacsa a Mateos-dolog 😊Még Vass Ádi aláírását várom, utána pedig egy sört kérek 😀

több mint 12 éve
dvtk: futács"A Ferencvárosi Torna Club, a Real Madrid és a királyi klub játékosa, David Mateos egy többfordulós tárgyalási sorozatot, valamint Orosz Pál és Ricardo Moniz múlt heti madridi látogatását követően a mai nap folyamán mindenben megegyezett egymással, így a spanyol labdarúgó egyesületünkhöz igazolt."
eto: ludolf
dvsc. seydi
mi meg lófaszt se igazolunk itt a véghajrába, azért ilyen jó csapatunk nincs..............Divat
built for this shit
több mint 12 éve
Rudolf --> ETO. Hamarosan újból szerethető lesz.
több mint 12 éve
dvtk: futácseto: ludolf
dvsc. seydi
mi meg lófaszt se igazolunk itt a véghajrába, azért ilyen jó csapatunk nincs..............
|
több mint 12 éve
YoungZeeZee
9 839
Az az..nalunk is van tv a melohelyen.Meg vannak orulve az angolok.A spanyolok meg kb le sem szarjak😀
több mint 12 éve
nem felvagaskeppp..a sky sports newsra gondolsz? na az brutális, tényleg úgy van felépítve mint a többi hírcsatorna, de ami vicces volt hogy pl már egy hónappal ezelőtt is visszaszámoltak a tranfer deadline-ra meg ajánlgatták a PL meccseket (kicsit vicces volt látni mondjuk júl 21.-én azt hogy aug 22.-én 12.30-tól Aberdeen-Celtic lesz a sky sports 3-on, NÉZZED 😀 )
Az angolok megadjak a modjat.mint a cnn szalagcim,beszelgetes..aktualitas.ZoliMP
Van 3 LCD tv az ebédlőben a melóhelyemen, egyiken mindig ez megy 😊
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 12 éve
YoungZeeZee
9 839
nem felvagaskeppp..Az angolok megadjak a modjat.mint a cnn szalagcim,beszelgetes..aktualitas.
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
eagles, bármibe fogadok veled, hogy Bale nem fog kiszorulni a kezdőből, mivel még benne sincs 😀a viccet félretéve, tényleg fogadok, bármibe. meghatározó playa lesz, az tuti.
több mint 12 éve
Fehervar mit muvel?hova igazolnak vedot?Kennyahol van pénz...
de nem panaszkodhatok én sem, visszahoztuk kölcsönbe Eppelt xD, most már van csatárunk.
És ha Csikit és Kelement nem sikerül eladni végre játszani is fognak 😀
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
Ezek semmiből sem tanulnak.Ruszkiföldön az összes magyar ráfázott.
Nemgyőztek menekülni onnan.
Aláírom anyagilag biztos érthető, de szakmailag egy holland középcsapat is jobb megoldás. Bár szerintem Pintér egy német alsó-közép csapatba is beférhetne.
több mint 12 éve
Voli meg úgy néz ki mégse tér haza a Rohoncziba hanem marad a veretes Urálba!
|
több mint 12 éve
Pintér Tomszk.lehet megedződik kint...a lényeg h filipovity megint megcsinálta a frankót!! (ja nem)
Jól elbaszta.Bazzani
|