Soccer
41 feliratkozó
több mint 13 éve
"Nyilván neki van igaza, mert ő van ott és ő látja jól" 😂Ilyen alapon az összes bírónak, minden esetben mindig igaza van... nem kell a videóbíró 😛 😊
Nem fújt rosszul, de azért volt egy-két kisebb tévedése..
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 13 éve
Kassaiék parádésak tényleg.
több mint 13 éve
mocskos kurva életbe, hogy a meccs felét nem láttam, mert a gyökér nőm rinyál már megint
több mint 13 éve
Mintha ez olyan egyszerű lett volna, és Di Natale 10-ből 10 vetődős kapást be szokott vágni :rolleyes:IgorNyilván nem volt egyszerű de olyan szinten egyedül volt h talán még le is vehette volna.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 13 éve
Mintha ez olyan egyszerű lett volna, és Di Natale 10-ből 10 vetődős kapást be szokott vágni :rolleyes:
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 13 éve
hopsz egy meccslabda ami kimaradt

Madden hates me.
több mint 13 éve
Buffon és az átlépős csel 😀empty taxiSzó szerint ugyanerre gondoltam 😂 még nem megy olyan jól neki mint Cro-nak, de egész ígéretes volt.
Ezt majd Benny Hill zene alá be kell vágni az EB végén.. (a RvP/Samaras helyzetekkel/mellélövésekkel/luftokkal)
több mint 13 éve
Torres fail, Llorrenténél ez gól - de tuti nem szereli állva Buffon OMGdavemayerfílingmentes Llorrenténél biztos nem

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
Torres fail, Llorrenténél ez gól - de tuti nem szereli állva Buffon OMG
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 13 éve
Istenem, mi ez a szellemi kútmérgezés ami a kommentátorállásból árad?? Torresben nem volt benne a meccsfeeling!!!!
több mint 13 éve
loool 😀 Azért az nagyon ült volna, ha ez is betalál, kár, hogy előbb vágja le a lábát, minthogy gólt lőjön.
több mint 13 éve
Buffon és az átlépős csel 😀

Madden hates me.
több mint 13 éve
Huhh, annyira megindult, hogy már azt hittem bármi is lehet ebből, de aztán annyira határozottan mutatott Kassai, hogy szabadrúgás kifelé.valaki a labdát követi a meccsen, de az igazi szakértők tudják, hogy a játékvezető mozgása számít, azt kell figyelni :p
Aztakurva!fetomy
Torres beállt, akkor ez már 1-1 marad

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
és jön a Kölyök!!! :cool:
több mint 13 éve
Nem fejberúgásról, hanem lábon fejelésről volt ott szó!Huhh, annyira megindult, hogy már azt hittem bármi is lehet ebből, de aztán annyira határozottan mutatott Kassai, hogy szabadrúgás kifelé.Hát pedig elég sokszor szoktak 11est adni azért, ha valakit fejberúgnak a Saját 16osán belül!Duff
Aztakurva!fetomy

Madden hates me.
több mint 13 éve
Huhh, annyira megindult, hogy már azt hittem bármi is lehet ebből, de aztán annyira határozottan mutatott Kassai, hogy szabadrúgás kifelé.Hát pedig elég sokszor szoktak 11est adni azért, ha valakit fejberúgnak a Saját 16osán belül!
Aztakurva!fetomy
több mint 13 éve
Szép gól volt...
több mint 13 éve
Btw Pirlo ma nem kicsit focizik.

Madden hates me.
több mint 13 éve
Huhh, annyira megindult, hogy már azt hittem bármi is lehet ebből, de aztán annyira határozottan mutatott Kassai, hogy szabadrúgás kifelé.Aztakurva!
több mint 13 éve
Jaja a család fakóbbik oldaláról.Joe WingoShawn84Ronnie Wingo rokona ?Höri
több mint 13 éve
Szerintem még egy kapus kellett volna.. és akkor nem kapott volna Iker gólt!Navast küldte be 😂IgorMi ezen ennyire vicces, kellett már végre egy középpályás is.fetomy
Jólvan, Jordi Alba... állíttasd még ki magad, hamár a kapitányom vagy ma.
több mint 13 éve
Navast küldte be 😂IgorMi ezen ennyire vicces, kellett már végre egy középpályás is.
több mint 13 éve
Joe Wingo
több mint 13 éve
Navast küldte be 😂