Soccer
41 feliratkozó
több mint 12 éve
egyértelmű. ott a határ, pár emberért kimentek a szabadkai piacra 😀Höri amúgy kurva jó megye1. Csupa derby van. Bazzaninektek biztos jó, de nekem mint BKK megye szorgos leszármazottjának ezek a városnevek semmit se mondanak futballügyben.
btw nem tudom olvastátok-e twitteren, hogy a Tompa-Tiszakécskén a megye1-ben úgy nyertek a hazaik 14-0-ra, hogy hét légióssal kezdtek 😀Höri
több mint 12 éve
Ősrealos létemre Cocu volt a kedvenc játékosom amíg vissza nem vonult. Na meg Kluivert, Overmars, Rivaldo, Ronaldinho... mekkora, és legfőképp milyen szimpatikus játékosok voltak Istenem...eaglesmcnabbHöri említette a twitterét, te csak ezt olvastad ott? 😀
Oh, what a tangled web we weave
When first we practise to deceive!
több mint 12 éve
Ősrealos létemre Cocu volt a kedvenc játékosom amíg vissza nem vonult. Na meg Kluivert, Overmars, Rivaldo, Ronaldinho... mekkora, és legfőképp milyen szimpatikus játékosok voltak Istenem...
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
Höri amúgy kurva jó megye1. Csupa derby van. Bazzaninektek biztos jó, de nekem mint BKK megye szorgos leszármazottjának ezek a városnevek semmit se mondanak futballügyben.
btw nem tudom olvastátok-e twitteren, hogy a Tompa-Tiszakécskén a megye1-ben úgy nyertek a hazaik 14-0-ra, hogy hét légióssal kezdtek 😀
több mint 12 éve
Érik a szerethető újabb agyréme,Viniciust honosítaná...remélem petey és társai boldogok, h vastagon fogott a cerka...mondjuk csoda h nem kaptunk zártkaput!
800 ezerre büntettek.Kenny
azt csak zárójelbe jegyzem meg, h hasonló "politikai jellegű" drapiért a DiVaToK zéró és 300.000, a kondások szintén zéró büntit kaptak...de nem baj, a lényeg h nincs kettős mérce és csak a fagyista csürhe sír érte. puszi
|
több mint 12 éve
Lol, ez a hazai futsal is kezd nevetségessé válni...Lecserélték az egész bizottságot jobboldaliakra, majd minden indoklás nélkül leváltották a szövetségi kapitányt, aki(t) egyébként (személyesen ismerek), remek munkát végzett.
Csodálatos, jár a taps a majmoknak. Mert a hazai futsal aztán még sikeresnek volt mondható, de nyilván ezt is szét kell baszni.
több mint 12 éve
Kenny viszont h megnyugtassalak a lazionak a mai napig szurkolok akárkivel is játszik akárhol... 😊
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 12 éve
Kocsis, Czibor, Kubala, Szalai, Kaszás...... Ráadásul egyszerre😊na az respect. az utóbbi években csak olyanról hallottam, hogy "jajj hát én nagyon szeretem a barcelonát", de ha egy nevet kérdezel tőle a 10 évvel ezelőtti csapatból, egyet nem tudna mondaniaz ilyeneket jobban lenézem, mint a Matterazzi féle alattomos férgeket...eaglesmcnabbaz ilyenek miatt nem vagyok már vagy 2-3 éve barca szurkoló! (12 év után) (Y)peach
de olyanról eddig nem hallottam, aki az elmúlt években szeretett ki a csapatbóldugo1993
A Van Gaal féle holland csapatot nem annyira kamáztam, de azért a szeretet maradt.
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 12 éve
Az utc nek vége van, gonda laci volt oszt társam kiment németbe melózni....
több mint 12 éve
Höri amúgy kurva jó megye1. Csupa derby van. Most voltunk Mórahalom-HFC-n igazi parázs derby volt. Kiabálták nekünk, hogy "mocskos Lázárbérencek!".Háromszor megyünk Szögedre úgyhogy egy sör beleférhetne.
Szegeden most az UTC-re érdemes figyelni, ők kapják a 2011 lóvéját.
több mint 12 éve
Amugy jo lenne "mestersegesen"szegedre egy csapatZoliMPvan 4 csapatunk a megye1-ben, alig várom a kettős rangadókat.
több mint 12 éve
még azért várok 1-2 külföldi nagy nevet Alcsútra. Remélem Balet is megszerzi a Real elől 😀eaglesmcnabbaz ki? Bálóra gondolsz? 8-)
több mint 12 éve
Cáfolom, bár inkább a soccerbol szerettem ki az ilyenek miatt. Csak az mb1 maradt.még mindig azt mondom ha 12 évig szerettél egy csapatot utánna nem lehet kiszeretni belőle.az ilyeneket jobban lenézem, mint a Matterazzi féle alattomos férgeket...eaglesmcnabbaz ilyenek miatt nem vagyok már vagy 2-3 éve barca szurkoló! (12 év után) (Y)peach
Én lassan 15 éve szurkolok a Barca,Lazio,Fradi hármasnak de még meg sem fordult a fejemben hogy kiszeressek belőlük.Kenny
több mint 12 éve
még mindig azt mondom ha 12 évig szerettél egy csapatot utánna nem lehet kiszeretni belőle.az ilyeneket jobban lenézem, mint a Matterazzi féle alattomos férgeket...eaglesmcnabbaz ilyenek miatt nem vagyok már vagy 2-3 éve barca szurkoló! (12 év után) (Y)peach
Én lassan 15 éve szurkolok a Barca,Lazio,Fradi hármasnak de még meg sem fordult a fejemben hogy kiszeressek belőlük.
több mint 12 éve
na az respect. az utóbbi években csak olyanról hallottam, hogy "jajj hát én nagyon szeretem a barcelonát", de ha egy nevet kérdezel tőle a 10 évvel ezelőtti csapatból, egyet nem tudna mondaniaz ilyeneket jobban lenézem, mint a Matterazzi féle alattomos férgeket...eaglesmcnabbaz ilyenek miatt nem vagyok már vagy 2-3 éve barca szurkoló! (12 év után) (Y)peach
de olyanról eddig nem hallottam, aki az elmúlt években szeretett ki a csapatból
több mint 12 éve
YoungZeeZee
9 838
Csak hangosan gondolkozom...en orulok annak h van par olyan klub mar mo-n ahol elvileg a helyzethez kepest van penz vagy tobb a penz.Debrecen gyor vidi...gyakori volt otthon h hamat 1-2ev utan kilepett a penz a klub mogul.remelem a fradival sem lesz bar nem vagyok fagyi drukker.egy jo ujpest is kene.A dvtknal van penz de ott elcsuszik a dolog....Amugy jo lenne "mestersegesen"szegedre egy csapat,bcsaba se lenne rossz.No meg zala...kb ennyi voltam
több mint 12 éve
még azért várok 1-2 külföldi nagy nevet Alcsútra. Remélem Balet is megszerzi a Real elől 😀
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
Harasztit is kölcsönadta a Vidi a Felcsútnak.Tavaly IR-en volt, előtte Siófokon nagyot alakított, 5 gól, 5 assziszt.
több mint 12 éve
Érik a szerethető újabb agyréme,Viniciust honosítaná...800 ezerre büntettek.
több mint 12 éve
Lecsukatnám!
érik az oscar jordi albának, bár lehet h Diego Costa csúnyán meghúzta a haját!!! 😀Divat
több mint 12 éve
az ilyeneket jobban lenézem, mint a Matterazzi féle alattomos férgeket...eaglesmcnabbaz ilyenek miatt nem vagyok már vagy 2-3 éve barca szurkoló! (12 év után) (Y)
több mint 12 éve
Eduardo is kapott egyszer ha jól emlékszem 2 meccset még anno az Arsenal játékosaként.Amíg az ilyet nem tiltják el meccsekre, addig ez nem változik.csak akkor lenne értelme, ha mindenhol egyszerre csinálnák meg.
zinedine5
nekem egy büntetés rémlik fel színészkedés miatt az elmúlt 4 évből, azt is a Juve kapta, amikor Kraszics feldobta magát egy tiziért, és 3 meccsre elmeszelték - és ami a legszebb, hogy be sem rúgták a büntetőt 😊slowmotion
több mint 12 éve
az ilyeneket jobban lenézem, mint a Matterazzi féle alattomos férgeket...
több mint 12 éve
Amíg az ilyet nem tiltják el meccsekre, addig ez nem változik.csak akkor lenne értelme, ha mindenhol egyszerre csinálnák meg.
zinedine5
nekem egy büntetés rémlik fel színészkedés miatt az elmúlt 4 évből, azt is a Juve kapta, amikor Kraszics feldobta magát egy tiziért, és 3 meccsre elmeszelték - és ami a legszebb, hogy be sem rúgták a büntetőt 😊
több mint 12 éve
érik az oscar jordi albának, bár lehet h Diego Costa csúnyán meghúzta a haját!!! 😀DivatAmíg az ilyet nem tiltják el meccsekre, addig ez nem változik.
Faszért kell ez?