Soccer

41 feliratkozó

több mint 14 éve
Divat Minnesota Vikings 4 193 — Vikes fan
Divat: - Bielsához mit szólsz? Ezzel Sanchez is meg van valószínű, s jön megint az argentin korszak. Mondjuk én nagyon szeretem az öreg Hectort.sutianap
hát meglássuk, 1-2 dél amerikai előtt biztosan megnyílna hozzánk az út...Capitano is őt szeretné, szal nem lehet rossz. 😊

Hiddink lehet jobb lenne, dehát ő úgyis Lokomotívba megy....

|
több mint 14 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 737 — capitaine du château de Vienne 1487
Divat: - Bielsához mit szólsz? Ezzel Sanchez is meg van valószínű, s jön megint az argentin korszak. Mondjuk én nagyon szeretem az öreg Hectort.

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 14 éve
eaglesmcnabb Baltimore Ravens Virginia Tech Hokies 23 117 — je suis poloska
1. Középpályást eljátszok, sok futással.

2.Torghelle az Újpestel tárgyal. Jujj.Bazzani
Remélem nem sikerül dűlőre jutni. A végén még bajnokok lennének a lilákok.

Egyébként a védő poszt igen távol áll tőlem, de elkaristolok balszélső/csatár poszton, ha megkapom a kellő bizalmat 😀

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 14 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 84 743 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
2.Torghelle az Újpestel tárgyal. Jujj.Bazzani
Brrrrr... Kapósak a kispesti nevelésű csatárok arrafelé mostanság (Kabát is az volt ugyebár)... Amúgy én úgy emlékszem Torghelle azt mondta, ha Magyarországon első osztályú csapatban játszana, soha nem lépne pályára a Honvéd ellen(amikor kiestünk volt 1 évet az MTK-nál). Szóval Sanyi, ha már vissza akarsz jönni, gyere haza!!! Összeállhatna akkor pl. egy Herczegfalvi-Torghelle páros.
több mint 14 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 094 — Axel Foley
1. Középpályást eljátszok, sok futással.

2.Torghelle az Újpestel tárgyal. Jujj.

több mint 14 éve
Newman Philadelphia Eagles Clemson Tigers 8 228 — Ready to Rumble
http://www.nemzetisport.hu/nso_hirek/arsenal-gervinho-106-millio-fontert-negy-evre-erkezik-sajtohir-2081925
örülünk Vincent,remélem nem kacsa 😀
kell még egy középső védő,ha Clichy megy,akkor egy szélső is
ha Cesc megy,akkor Nasri helyére egy ember,mert ő megy be Cesc helyére,meg egy kis depht és meg is vagyunk 😊

szerk:remélem nem csak 3.számú kapus vagyok 😛,bár alapvetően ott a helyem (mármint a poszt jó 😛),mert gimiben nagyon elbénultam a soccerezés terén és 4.-ben már itt toltam
ahhoz képest,hogy általánosban még iskola válogatott védő voltam 😛 majd árnyékék,ék aztán vkp és végül most kapus 😀

több mint 14 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 84 743 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Wow - megtisztelő a kerettagság- utoljára high schoolban nyomtam aktivan a soccert. Alapjába véve elől szeretek Klose tipusú csatárként(lesipuskás gólok, kipattanó labda, fejes -ahogy egyszer Patonay Imre mondta nekem, a magasságom megvan hozzá - bár ő a kosárlabdára értette...) nagyot alkotni, de több mint 2 szezonon keresztül inkább mint kapus használtak sokat. Lepkéimmel meg lehetne tölteni egy teljes évadnyi "Come on, man'!-t 😀
több mint 14 éve
Double B Indianapolis Colts 800 — In Irsay We Trust!
Chelsea szurkolóktól kérdezném, hogy Alexről mi a véleményük.
több mint 14 éve
Asbee New York Giants California Golden Bears 6 771 — OL- és Afrika szakértő
Én is elvileg vmi kapus féleség lennék úgy alapba. 😀. Bár a JC6 által adott bal bekk poszt nagyon tetszik. Figyeljetek a balos keresztekre, csak azokkal operálok 😀.
Mindenesetre egy jó szöv. kap ebből a keretből minimum egy VB negyeddöntőt kihoz. 😀tüsi91
én bal bekket játszok egyébként a klubban, pedig jobblábas vagyok 😊Hurka
Te leszel az új Philipp Lahm 😀

Magyar Giants Blog a Facebookon és a Twitteren is! 2018-as FA TRACKER
több mint 14 éve
gabtsi Cincinnati Bengals 6 698 — one & done
az én kondim pont megfelel a tartalék szerephez, mintegy 47 mp oldalvonalról integetés után le is ülnék pihenni.

viszont ha pályára kerülnék, abban a fél percben nincs kegyelem.

ami nem hajlik, az törik!
több mint 14 éve
Hurka Green Bay Packers Michigan State Spartans 4 107
Én is elvileg vmi kapus féleség lennék úgy alapba. 😀. Bár a JC6 által adott bal bekk poszt nagyon tetszik. Figyeljetek a balos keresztekre, csak azokkal operálok 😀.
Mindenesetre egy jó szöv. kap ebből a keretből minimum egy VB negyeddöntőt kihoz. 😀tüsi91
én bal bekket játszok egyébként a klubban, pedig jobblábas vagyok 😊
több mint 14 éve
Nem fogjuk. Szerintem. Bár ha igaz az a pletyka, hogy csak egy évet írna alá, akkor jobb is. Egy Schembri-féle dobbantás elég volt.

Majd megint jön egy kaposvári cimbi (Oláh, bár tudom, hogy nem ugyanaz a poszt). Esetleg körbenézhetnénk, hogy ott kinek járt még le a szerződése, máshonnan nem nagyon igazolunk és kevés ex-rákóczi playa van a keretünkben...Bálesz
Hajrá Kaposváros!!Joci
Oláh még nem is lenne rossz, de ha miatta elbasszuk Lázokot nagyon ideges leszek....

Kvárról amúgy Balázs B., és Kulcsár még jöhetne....persze csak ha viszik helyette Sztanity-ot 😊

|
több mint 14 éve
Gervinho meg végre kiköthet Wengernél...ezzel talán megnyílik az út Fabregas előtt? v mind2-re számíthat?

|
több mint 14 éve
gabtsi Cincinnati Bengals 6 698 — one & done
Basszus, egyre esélyesebbnek tartják Mark Hughest arra, hogy ő legyen a Chelsea managere. Mondanom sem kell, nem nagyon örülnék neki. Jöjjön már inkább Villas Boas vagy Hiddink, légyszi légyszi.Schleck
sztem bontanék egy Moët-t.

ami nem hajlik, az törik!
több mint 14 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
Basszus, egyre esélyesebbnek tartják Mark Hughest arra, hogy ő legyen a Chelsea managere. Mondanom sem kell, nem nagyon örülnék neki. Jöjjön már inkább Villas Boas vagy Hiddink, légyszi légyszi.Schleck
Villas-Boas biztosan nem fog elmenni. Hiddink annál inkább. De sok helyen azt írják, hogy még akár 2 hétig is húzódhat az edzőkinevezés.Habi
Jaja, két hetet mondott Gourlay, de én még reménykedem a portugálban kicsit, bár Hiddink is hasonló jó lenne. 😊

több mint 14 éve
Joci 2 599 — The Georgia Peach
Nem fogjuk. Szerintem. Bár ha igaz az a pletyka, hogy csak egy évet írna alá, akkor jobb is. Egy Schembri-féle dobbantás elég volt.

Majd megint jön egy kaposvári cimbi (Oláh, bár tudom, hogy nem ugyanaz a poszt). Esetleg körbenézhetnénk, hogy ott kinek járt még le a szerződése, máshonnan nem nagyon igazolunk és kevés ex-rákóczi playa van a keretünkben...Bálesz
Hajrá Kaposváros!!

http://imsomeanimakemedicinesick.tumblr.com/
több mint 14 éve
Habi New England Patriots USC Trojans 4 829 — Patriots GM
Villas-Boas biztosan nem fog elmenni. Hiddink annál inkább. De sok helyen azt írják, hogy még akár 2 hétig is húzódhat az edzőkinevezés.

JT Daniels fan
több mint 14 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
Basszus, egyre esélyesebbnek tartják Mark Hughest arra, hogy ő legyen a Chelsea managere. Mondanom sem kell, nem nagyon örülnék neki. Jöjjön már inkább Villas Boas vagy Hiddink, légyszi légyszi.

több mint 14 éve
Habi New England Patriots USC Trojans 4 829 — Patriots GM
Az Inter tényleg nagyon akarja Sanchezt. Leonardo elmegy, elhozzák Bielsat. Ott az adukártya náluk. sajnos

JT Daniels fan
több mint 14 éve
Bálesz Indianapolis Colts Texas Longhorns 3 120 — Illegális gyakorló

Majd megint jön egy kaposvári cimbi (Oláh, bár tudom, hogy nem ugyanaz a poszt). Esetleg körbenézhetnénk, hogy ott kinek járt még le a szerződése, máshonnan nem nagyon igazolunk és kevés ex-rákóczi playa van a keretünkben...

több mint 14 éve
Joci 2 599 — The Georgia Peach
igazoljuk már le Lázokot végre

- A Fradi most kivár, próbázókat tesztel így az ügyem kicsit lelassult. A Fradinál adott egy olyan edző aki már bizonyított, Prukner László nekem egy garancia, de Kubatov és Orosz is. A Fradinál nagyon erős csapat épül, ami a bajnoki címért száll harcba ez nagyon vonzó nekem. Úgy gondolom Top-focistának számítok itthon, így ha a Fradiba kerülök, akkor a kezdőcsapatban akarok játszani. Egy hete 90%-ra mondtam, hogy a Fradiba igazolok, most, hogy megtorpantak a tárgyalások ez csak 50%. Én nagyon szeretnék az Üllői úton játszani.

július 26-án pedig jön a Valencia 😊

http://imsomeanimakemedicinesick.tumblr.com/
több mint 14 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 237 — NFL bracket champion '26
Én fejelek olyan jól mint egy átlag magyar belső védő plusz elég alattomos is vagyok hozzá szal OK 😀
1ébként jobbhátvédeknél még nem került szóba Szélesi aki NK9 csapattársa volt és állítólag a görög bajnokság egyik legjobbja volt a posztján tavaly

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 14 éve
tüsi91 Chicago Bears 11 023
Mindenesetre egy jó szöv. kap ebből a keretből minimum egy VB negyeddöntőt kihoz. 😀
több mint 14 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 304 — Így remélem megfelelek nektek.....
Halihó én legalább a padra nem férek oda? Van két!!! bal lábam és remekül tudok a pályán irányítani.... állva egy helyben dirigálni 😊 😊 Na bevesztek? Léci
több mint 14 éve
valaki2 453 — Saints fan
Szerintetek Adu fog játszani a Gold Cup-on? Tegnap vettem észre h benne van a keretben. Ha csak fele olyan jó játékos lett volna belőle, mint amekkora tehetségnek ki volt kiáltva, most az amerikaiak egész szép jövő elé néznének soccerben vele meg Altidorre-al.
Amúgy kisértetiesen hasonlít a "pályafutása" a mi Krisztiánunkéhoz: mindketten 89-es születésüek, mostanra már alapemberek kéne legyenek minimum egy PSV-szintű csapatban. Az egyik ugyebár Puskás óta a legjobb magyar csatárnak volt kikiáltva, a másik amolyan amerikai Pelének. Most az egyik egy görög középcsapatban játszik (ha játszik), a másik a török másodosztályban csillogtatja a tehetségét.