Soccer

41 feliratkozó

több mint 14 éve
Divat Minnesota Vikings 4 193 — Vikes fan
szombathelyen fieszta van 😊Joci
alamizsna :cool:petey
az a tablótok... 😉

|
több mint 14 éve
Joci 2 599 — The Georgia Peach
alamizsna :cool:petey
látszat fenn tartás :cool:

a makik meg egyre nagyobb veszélyben 😀 😀

http://imsomeanimakemedicinesick.tumblr.com/
több mint 14 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 21 188 — Csodabogár
alamizsna :cool:

több mint 14 éve
vassadi Pittsburgh Steelers Alabama Crimson Tide 15 812
Ez az Arsenal-Liverpool igen gyenge egy meccs volt, a végjáték viszont nem mindennapi. 😊 De a legfontosabb, hogy az 'ágyúsok' ismét pontokat vesztettek, így ha Newcastle-ben nyerünk, legkevesebb 6 pont lesz a lemaradásuk. Szerdán viszont újabb rangadó vár rájuk, az egy hetes pihenő után pályára lépő Tottenham ellen. Ha ott pontokat veszítenek, szerintem nagyjából eldől a bajnokság sorsa, bár így is eléggé reménytelennek tűnik a helyzetük (és a játékuk is).

Haladás pedig veri a bajnok Videotont. Félidőben osztálytársamé volt a kezdőrúgás, szerencsét hozott nekik. 😊
több mint 14 éve
Sebii Seattle Seahawks Oregon Ducks 3 950
miért volt 13 perc hosszabbítás a Pool meccsen?Duff
Carragher elvesztette az eszméletét. 8 perc volt a jelzett hosszabbítás, de a bíró megvárta amíg kiegyenlít a pool.
több mint 14 éve
Joci 2 599 — The Georgia Peach
szombathelyen fieszta van 😊

http://imsomeanimakemedicinesick.tumblr.com/
több mint 14 éve
Mikey Cincinnati Bengals 21 106
miért volt 13 perc hosszabbítás a Pool meccsen?Duff
Carraghert ápolták vagy 6 percet, így emiatt is 8 perc overtime, aztán a hosszabbításban volt két tizenegyes...

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 14 éve
Duff Seattle Seahawks 3 428
miért volt 13 perc hosszabbítás a Pool meccsen?
több mint 14 éve
Sajnos csak bele-bele látok ameccsbe, most én jól láttam, hogy két 100%ost is sikerült elbasznunk??!!?

De sebaj, megjött Polo, oda az igazság.fetomy
jah, Lencse ma úgy döntött nem lő gólt. Miért nem cserélte le félidőben Gyuribá nem is értem..

Mi meg elhittük ma hogy elég a mezt kiküldeni, meg is érdemeljük. Mindegy, egy vereség belefér.
Várom a beírásokat hogy tolnak minket a jv-k 😊

több mint 14 éve
fetomy 9 005 — Törölt Felhasználó
Sajnos csak bele-bele látok ameccsbe, most én jól láttam, hogy két 100%ost is sikerült elbasznunk??!!?

De sebaj, megjött Polo, oda az igazság.
több mint 14 éve
A büdös kurva életbe már... Jövő héten ki sem tudunk majd állni....kristóf17
Nyugi. Majd játszik a 18 éves Coady.

több mint 14 éve
kristóf17 Indianapolis Colts 3 428 — Colts fan
A büdös kurva életbe már... Jövő héten ki sem tudunk majd állni....
több mint 14 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
Hali-Vidi a magyar foci szégyene. ezt a szartpetey
bezzeg a Nyírség-DVTK mi király volt 😊

több mint 14 éve
Hali-Vidi a magyar foci szégyene. ezt a szart

több mint 14 éve
kristóf17 Indianapolis Colts 3 428 — Colts fan
Nahát, Aurelio ezt a meccset sem bírta végig sérülés nélkül.

Jobb oldalon a 18 éves Flanagan, bal oldalon a 17 éves Robinson. Hej.Mikey
Igazán szerencsések vagyunk megint a sérülések szempontjából. Nem semmi....
több mint 14 éve
Nahát, Aurelio ezt a meccset sem bírta végig sérülés nélkül.

Jobb oldalon a 18 éves Flanagan, bal oldalon a 17 éves Robinson. Hej.

több mint 14 éve
A Bayern szép fiesztát rendez a Leverkusen ellen. Gomez már az első félidőben mesterhármast osztott.Matthew99
nincs már a pulyka... 😊

|
több mint 14 éve
Matthew99 New Orleans Saints 10 269 — Invisible man
A Bayern szép fiesztát rendez a Leverkusen ellen. Gomez már az első félidőben mesterhármast osztott.

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 14 éve
Dzsudzsák betalált a Heracles ellen.
több mint 14 éve
A Brescia ellen idegenben mindenki megszenved szal az nem lesz könnyű, ott nem zárok ki egy X-et. Bologna otthon ez kb olyan meccs lesz, mint a tegnapi. Roma idegenben ez meglesz úgy érzem, vhoogy idegenben ők sokkal jobban fociznak. Cagliari otthon ha van csapat amit ismer Allegri akk az a Cagliari ez kötelező. Udinese a Friuliban nah az a meccs lesz kb. 3-3.empty taxi
Brescia lehet, hogy szenvedős lesz, de ott mindenképpen 3 pont kell, ill. én a Roma elleni meccsben nem vagyok ennyire biztos. Az Udinese-meccsen én se kalkulálok győzelemmel, épp ezért kellene már az utolsó előtti fordulóra lezárni mindent, nehogy azon a találkozón és a Napoli-Interen bármi is múljon. Meg hogy a Cagliari elleni bajnoki után, hazai pályán ünnepelhessük a scudettót... 😊
több mint 14 éve
Inter pedig úgy tűnik, végleg kiszállt.vassadi
KI...nagyszerű hétvége volt ez a csapataim szemszögéből... 😕

|
több mint 14 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 239 — NFL bracket champion '26
Milan legalább hozta a három pontot, az Inter pedig úgy tűnik, végleg kiszállt. Öt mérkőzés alatt 8 pontot gyakorlatilag lehetetlen behozni; én úgy számolok, ha a hátralévő öt meccsünkből kettőt megnyerünk (Brescia-Bologna-Cagliari trióból illene ezt kihozni, sőt...), akkor a városi rivális letudva, mert kétlem, hogy a Lazio-Napoli kettős ellen hat pontot hoznának. Annak viszont örülnék, ha az udineiek ma kifognának a Napolin, mert ha egy olyan Romával és Udinesével találkozunk még, akik a BL-indulásért hajtanak, ott azért nem lesz egyszerű dolgunk (ráadásul ha úgy alakul, az Inter simán leadhatja a Napoli elleni meccsét az utolsó fordulóban).

vassadi
A Brescia ellen idegenben mindenki megszenved szal az nem lesz könnyű, ott nem zárok ki egy X-et. Bologna otthon ez kb olyan meccs lesz, mint a tegnapi. Roma idegenben ez meglesz úgy érzem, vhoogy idegenben ők sokkal jobban fociznak. Cagliari otthon ha van csapat amit ismer Allegri akk az a Cagliari ez kötelező. Udinese a Friuliban nah az a meccs lesz kb. 3-3.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 14 éve
Milan legalább hozta a három pontot, az Inter pedig úgy tűnik, végleg kiszállt. Öt mérkőzés alatt 8 pontot gyakorlatilag lehetetlen behozni; én úgy számolok, ha a hátralévő öt meccsünkből kettőt megnyerünk (Brescia-Bologna-Cagliari trióból illene ezt kihozni, sőt...), akkor a városi rivális letudva, mert kétlem, hogy a Lazio-Napoli kettős ellen hat pontot hoznának. Annak viszont örülnék, ha az udineiek ma kifognának a Napolin, mert ha egy olyan Romával és Udinesével találkozunk még, akik a BL-indulásért hajtanak, ott azért nem lesz egyszerű dolgunk (ráadásul ha úgy alakul, az Inter simán leadhatja a Napoli elleni meccsét az utolsó fordulóban).

El Clásico: Nem volt különösebben színvonalas meccs, mindkét oldalon tudták, hogy a bajnokság nagyjából már eldőlt, de még ha a Barca ki is kapott volna, az sem jelentett volna tragédiát a katalánok számára. Azt viszont egy kicsit sajnálhatják, hogy gól- és emberelőnyben nem tudták kihúzni a végéig. Remélhetőleg a szerdai kupadöntő sokkal jobb lesz, ha már ennyire tartalékoltak rá a csapatok.

bázeg a city ment a döntöbe 😕Duff
Ennél nagyobb szégyent per pillanat nem tudok MU drukkerként elképzelni. Óriási Bolton vagy Stoke drukker leszek 4 hét múlva.

Wayne...tüsi91
Vannak olyan meccsek, amiket még mi sem tudunk megfordítani, és már az emberhátrány előtt is érezni lehetett, hogy ez tipikusan olyan. Valami hiányzott ebből a csapatból - talán Rooney, talán a Chelsea elleni mérkőzés túl sokat vett ki a játékosokból, nem tudom... A döntőn én is szurkolni fogok, hogy ne ez az agyatlan zsoldosbanda nyerje a kupát.
több mint 14 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 239 — NFL bracket champion '26
1ébként a 7végén volt értelmes meccs is: Milan-Samp 3:0 😛

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 14 éve
füligjimmy Chicago Bears 6 970 — I used to be with it, but they changed what it was.
kicsit bővebben a Gyuris nyilatkozat 😀
"Nem a szervezettség okozott gondot, hanem az, hogy egy futballozni nem akaró csapattal kerültünk szembe. A vendégek két helyzetből egyet értékesítettek, mi pedig, sajnos, az első félidőben a kaput sem találtuk el. Kecskeméten, noha nem futballoztunk rosszul, de jobb volt a hazai csapat, mégis miénk lett a három pont. Ma mi voltunk a jobbak az antifutballt játszó Honvéddal szemben, de veszítettünk. Szégyenkeznünk nem kell, mert a csapat mindent megtett a győzelemért. Kár a Honvéd felfogásáért, mert a futballt a játék, a gólok viszik előre, nem pedig az ilyen lehetetlen mérkőzések."Hurka
Tény és való, a honvéd lőtt egy gólt, a nemantifutballt játszó Pápa nem lőtt. A Honvédé a három pont. Zseniális a csávó, imádom a dumáját - kifigurázni 😀 Garami mester is kritizálta a bírót, hogy megint nem kaptak meg egy jogos tizit, de ugyanakkor nem akar a bíró mögé bújni.

I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.

- Abe Simpson