Soccer
41 feliratkozó
több mint 14 éve
a fantasys oldal szerint Tevez, meg valami onlinescore-os oldalon is őt írták 😊
több mint 14 éve
nem tudom, a meccset nem néztem, de az online közvetítésben azt olvastam ő hagyta ki (remélem nem)
Oh, what a tangled web we weave
When first we practise to deceive!
több mint 14 éve
a 11est nem Tevez hagyta ki?
több mint 14 éve
üröm az örömben, h a 3 gólja simán lehetett volna 4 ha nem bassza el a tizenegyesét 😊
több mint 14 éve
Agüero eléggé szimpatikusan termeli a gólokat 😀 😀HabiEl sem hiszem, hogy eltaláltam, kit kell CSK-nak rakni 😀
több mint 14 éve
Agüero eléggé szimpatikusan termeli a gólokat 😀 😀

JT Daniels fan
több mint 14 éve
Ezaz tudtam, hogy ez lesz az új mezünk 😊 
egyébként ismét szólok, hátha valaki jön chatre:
http://02.chat.mibbit.com/
IRC.HU
#bowlhu
több mint 14 éve
aztakurva milyen gólt lőtt Sturridge 😐
több mint 14 éve
Na vegre egy szep gyozelem,egyre javulo jatekkal,es egyre golerosebben! Szep volt lilak!
több mint 14 éve
Hajnalt Kagawa, most Okazaki szorítja ki a kezdőből. Ősi ellenségeink, a japánok.
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 14 éve
ha valaki jönne akár úttest-pöcs akár más meccs miatt:http://02.chat.mibbit.com/
irc2.hu server
#bowlhu channel
több mint 14 éve
Sanyigyuri bármilyen rendszerbe beleillik! Sokszor sajnálom, hogy a vidiébe is 😕fetomy😀 😀 😀
Az Ipswichnél mellőzött Priskin Tamás a PL-be vágyik
A válogatottban jó formának örvendő csatár legkésőbb a szezon végén távozik, de maradna külföldön.
wtf? jó forma? akko Szabics és Szalai weltklasse&goldenball??... )
|
több mint 14 éve
Sanyigyuri bármilyen rendszerbe beleillik! Sokszor sajnálom, hogy a vidiébe is 😕
több mint 14 éve
Tőzsér Dani ismét győztes gólt rúgott(szabadrúgásból)....de persze tudjuk h nem illik bele a rendszerbe, bezzeg Sándor Gyuri!!! 😊
|
több mint 14 éve
prizma tv, egyébként a vital tv az mi a faszom (volt)? 😀kristofVmi életviteli csatorna. Nem tudom. Elhiheted, hogy soha nem néztem 😀.
több mint 14 éve
Hát ez a SportM rendkívül gazdag műsorbázissal rendelkezik. 3kor volt a Fradi-Pécs ismétlés, rögtön utána a siófok-dvsc, majd azt követően a fradi-pécs ismétlés 😀 Nem is beszélve arról, hányszor ismételték a sport1 és 2-n is a fradi-pécset, szóval valami ultrazsír meccs lehetett 😀Egyébként meg hoppá! Holnap még nyer a kaposvár, aztán kiderül, hogy nem is volt akkora baki a siófoki és kaposvári pontvesztésünk...
Pro4 adja a BL-t, a Prizma az orosz bajnokságot -és anzsi meccseket- közvetít.
több mint 14 éve
prizma tv, egyébként a vital tv az mi a faszom (volt)? 😀
több mint 14 éve
Kicsit szítom a tüzet, ha nem gond. Azt mondja tesóm, hogy a helyi képújságban olvasta, hogy a csatorna amely a BL meccseket adja a diginn kívül (az a Pro4 vagy mi), az a megszűnő Vital TV helyett bekerül a programcsomagba. :cool:
több mint 14 éve
Ha azt vesszük, hogy lábbal gurította akkor igen."nem úgy adta haza, hanem csak oda gurította"! 😂 Zolikatehát csak kézből-kézbe nem ér.Höri
több mint 14 éve
"nem úgy adta haza, hanem csak oda gurította"! 😂 Zolikatehát csak kézből-kézbe nem ér.
több mint 14 éve
Nálunk teremfocinál volt olyan, hogy nincs becsúszás, de az ellenfél mégis ezt csinálta. A bíró válasza az volt, hogy mivel a feneke nem ért le ezért nem becsúszás.

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 14 éve
Szólok mindenkinek, aki kis pályán focizik, hogy megváltoztak a játékszabályok!Tegnapi meccsünkön egy hazaadást felkapott a kapus. A bíró nem fújt semmit, mi reklamáltunk, hogy is van ez. Az volt a válasz, hogy "nem úgy adta haza, hanem csak oda gurította"! 😂
Agyamat eldobtam...
több mint 14 éve
Sneijder nyilatkozat:Ja, 2 napja még azt nyilatkozta, hogy ő akart maradni, és telefonon Mourinho is azt mondta, hogy maradjon, emiatt sem váltott.
"Szerettem volna a Unitedhez szerződni, hülye lettem volna, ha nem. Volt egy olyan pillanat, amikor közel álltam a váltáshoz, de végül nem történt semmi. Fogalmam sincs, miért nem, talán a United nem akart igazán leigazolni, vagy Massimo Moratti nem akart igazán eladni."Gogo
loli
több mint 14 éve
Szerintem Holczert csak azért szórta ki, mert volt egy-pár másodperce és átfutott rajta, hogy 11 a 9 ellen lesz, ha nem ezt teszi. Nálam Holczer sárga max.hát azért Holczer először nem a sérült bal heréjével foglalkozott, hanem a földön fekvő agyatlannal(gondolom törlesztésnek/ütésnek vette a spori, bár ki tudja a partjelző is vakon volt a meccsen)...én am először azt hittem h a 2. piros Félixé, aki cimbije védelmére igyekezett...oda is járt volna legalább a sárga...Divathttp://pepsifoci.hu/node/96327Nálam egyébként ez Holczernek nem piros. Bár nem tagadom, hogy teljesen elfogulttá váltam az agyatlan cigánnyal szemben.Schleck
Ha valaki nem látta volna ezt a barmot.zinedine5