Soccer

41 feliratkozó

több mint 15 éve
Gabesz92 Los Angeles Chargers 1 488
Socceroo lealázta 4-0ra Indiát. Igen jók vagyunk. GOOOO!!!tüsi91
Juhééé! Reméltem is, hogy megverik őket nagy arányban. Sajnos nem tudtam megnézni a meccset, de majd valahogy pótolom. 😊

több mint 15 éve
Mad Seattle Seahawks Oregon Ducks 496 — Ősembör
Az oké, hogy szépen ölte, de megcsinálta azt amire az eredményekből ítélve a legtöbb csapat nem képes. Én mást se olvasok, mint ezt a fergeteges Barca nyáladzást. Konkrétan helyzet nélkül letudták a meccset. Kitették szélre azt beívelték. Ezt hagyta nekik az Inter és ebben a Barca nem volt jó. Bár én pár hete leírtam, hogy Guardiola jó edző vagy sem vitához erről a véleményem.tüsi91
melyik csapat tudott volna mást csinálni? 11 (10) saját kapuja elé betömörülő játékos ellen nem lehet mit csinálni...de tényleg inkább hagyjuk ezt a témát 😉

az meg, hogy a barcáról, hogy megy a nyáladzás az engem nem érdekel, jelenleg ők a legjobbak, ez gondolom mindenki számára egyértelmű.

@KJuraszik
több mint 15 éve
tüsi91 Chicago Bears 11 023
Az oké, hogy szépen ölte, de megcsinálta azt amire az eredményekből ítélve a legtöbb csapat nem képes. Én mást se olvasok, mint ezt a fergeteges Barca nyáladzást. Konkrétan helyzet nélkül letudták a meccset. Kitették szélre azt beívelték. Ezt hagyta nekik az Inter és ebben a Barca nem volt jó. Bár én pár hete leírtam, hogy Guardiola jó edző vagy sem vitához erről a véleményem.
több mint 15 éve
A spanyol bajnokság egy vicc. Amit ott védekezés címszó alatt művelnek a csapatok azon csak röhögni tudok (Barca, Real kivétel). Még hogy a legerősebb bajnokság. Van 2 erős csapat és csá.Sebii
sztem az a vicc hogy a Barca-Real kettős bármelyik bajnokság első 2 helyét foglalná el. Nem a Spanyol bajnokság szar, hanem ez a 2 csapat egyszerűen túl jó. De ne csak spanyol viszonylatban, hanem világviszonylatban.
ja és CR mutatója (27/30) már jobb mint Messié (26/28) 😀eaglesmcnabb
Néztem még az Almeria elleni Barca 8-0 meccset. Messi megkapja. Átveszi. Megfordul. Rávezeti a védőre, aki áll egy helyben. Lendületből megveri. Lófasz rásegítés. Középpályáról semmi visszazárás. Csak ezt az egy Barca meccset láttam idén, de röhej. Tavaly az Inter -1 emberrel gond nélkül levédekezte a Barcát. Ehhez nem kell nagy futballtudás, csak szervezettség és fegyelmezettség. Mondjuk a latin emberkéknek általában nem ezek a tulajdonságok az erősségük.

szépen ölte ezt a futballnak nevezett játékot az inter, ez nem kérdés....

@KJuraszik
több mint 15 éve
Hát azért oké, hogy a RM és a B ott lenne a top 2-3-ban bármely bajnokságban, de az is biztos, hogy nem ilyen simán. Csak nézd meg:

Atlético Madrid: Kiesett az EL-ből, az Aris és a Leverkusen ellenében. Csak a rosenborgot tudták megverni.
Getafe: Kiesett az EL-ből, a Stuttgart és a Young Boys ellenében.
Villareal: Ők mondjuk továbbmentek, de nem egy durva csoportból
Sevilla: Ők is továbbmentek, de épphogy, és a 3 győzelmükből 2 a Lviv ellen volt, és alapból kiestek a BL-selejtezőben, oda-vissza vereséggel a Bragatól
Valencia: Még kiderül, azért a Bursasport és a Rangerst nem volt annyira nagy cucc megverni, de ők még tartják magukat.

Lényeg, hogy azért most nagyon nem az a spanyol-uralom a jellemző. A B és RM viszik a La Ligát, a többi max európai középcsapat szintjén vannak.fetomy
hiába a szófosás ez a két csapat bármelyik bajnokságban egyeduralkodó lenne. angol bajnokság krízisben, chelsea, mu és a liverpool sem volt már évek óta ilyen gyenge, arsenal alapjáraton harmat gyenge, olaszokról és a németekről már nem is beszélve....Mad
értem. ilyen erővel akkor hiába a szófosás, a spanyol bajnokság k.vagyenge, sose volt még ilyen gyenge...fetomy
ez így van, gyenge a spanyol bajnokság, ez nem kérdés, bár inkább úgy mondanám, hogy túl nagy a szakadék a két nagy csapat után. de én leszarom ám nagy ívben ezt a szánalmas európai pénzes futballt, csak a barcának szorítok ahogyan teszem már 13 éve...amúgy csak a dél-amerikai futball...előbb nézek meg egy chilei bajnokit mint egy robot angol szutyok meccset...

@KJuraszik
több mint 15 éve
sztem az a vicc hogy a Barca-Real kettős bármelyik bajnokság első 2 helyét foglalná el. Nem a Spanyol bajnokság szar, hanem ez a 2 csapat egyszerűen túl jó. De ne csak spanyol viszonylatban, hanem világviszonylatban.
Néztem még az Almeria elleni Barca 8-0 meccset. Messi megkapja. Átveszi. Megfordul. Rávezeti a védőre, aki áll egy helyben. Lendületből megveri. Lófasz rásegítés. Középpályáról semmi visszazárás. Csak ezt az egy Barca meccset láttam idén, de röhej. Tavaly az Inter -1 emberrel gond nélkül levédekezte a Barcát. Ehhez nem kell nagy futballtudás, csak szervezettség és fegyelmezettség. Mondjuk a latin emberkéknek általában nem ezek a tulajdonságok az erősségük.

Ezt azért nem nevezném reprezentatív felmérésnek... Egy 8-0-ás meccs alapján megítélni egy komplett ligát...Black_Adder
Én nem is a ligára írtam, csak a témához, de számomra döbbenet volt ez. Nem nézek spanyol focit épp ezek miatt, nem úgy mintha olyan sokat néznék mint régen.
több mint 15 éve
Black_Adder Denver Broncos 9 477
A spanyol bajnokság egy vicc. Amit ott védekezés címszó alatt művelnek a csapatok azon csak röhögni tudok (Barca, Real kivétel). Még hogy a legerősebb bajnokság. Van 2 erős csapat és csá.Sebii

Ezt azért nem nevezném reprezentatív felmérésnek... Egy 8-0-ás meccs alapján megítélni egy komplett ligát...

Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now

Nothing is more permanent than a temporary solution

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear

The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 15 éve

Socceroo lealázta 4-0ra Indiát. Igen jók vagyunk. GOOOO!!!
több mint 15 éve
Sebii Seattle Seahawks Oregon Ducks 4 031
Nézzünk meg a spanyol bajnokság csapatait. Ott van a világ 2 legjobb csapata. Ez tény. Utána van egy Sevilla, Valencia, Atletico, Villarreal 4-es, akik nem rosszak, de Angliában erős középcsapatok lennének, akik EL-helyért küzdenének. És utána a nagy semmi.
Ezzel szemben az angol liga lehet válságban van, de van jelenleg 5 nagyon erős csapat + a Liverpool sem lesz ilyen gyenge mindig. És akkor még nem is beszéltünk a Boltonról vagy mondjuk Evertonról, akik BL-helyért küzdenének a La Ligában.
+ Nézzetek meg két spanyol középcsapat meccsét. 0. Lassú a játék, szépen passzolgatnak meg minden, jók a cselek, de én is tudok passzolni ha nem védekezik az ellen.
több mint 15 éve
Asbee New York Giants California Golden Bears 6 771 — OL- és Afrika szakértő
értem. ilyen erővel akkor hiába a szófosás, a spanyol bajnokság k.vagyenge, sose volt még ilyen gyenge...fetomy
Tehát mondjuk ki: szar minden 😀

Magyar Giants Blog a Facebookon és a Twitteren is! 2018-as FA TRACKER
több mint 15 éve
fetomy 9 005 — Törölt Felhasználó
Hát azért oké, hogy a RM és a B ott lenne a top 2-3-ban bármely bajnokságban, de az is biztos, hogy nem ilyen simán. Csak nézd meg:

Atlético Madrid: Kiesett az EL-ből, az Aris és a Leverkusen ellenében. Csak a rosenborgot tudták megverni.
Sevilla: Ők is továbbmentek, de épphogy, és a 3 győzelmükből 2 a Lviv ellen volt, és alapból kiestek a BL-selejtezőben, oda-vissza vereséggel a Bragatól
Valencia: Még kiderül, azért a Bursasport és a Rangerst nem volt annyira nagy cucc megverni, de ők még tartják magukat.

Lényeg, hogy azért most nagyon nem az a spanyol-uralom a jellemző. A B és RM viszik a La Ligát, a többi max európai középcsapat szintjén vannak.fetomy
hiába a szófosás ez a két csapat bármelyik bajnokságban egyeduralkodó lenne. angol bajnokság krízisben, chelsea, mu és a liverpool sem volt már évek óta ilyen gyenge, arsenal alapjáraton harmat gyenge, olaszokról és a németekről már nem is beszélve....Mad
értem. ilyen erővel akkor hiába a szófosás, a spanyol bajnokság k.vagyenge, sose volt még ilyen gyenge...
több mint 15 éve

hiába a szófosás ez a két csapat bármelyik bajnokságban egyeduralkodó lenne. angol bajnokság krízisben, chelsea, mu és a liverpool sem volt már évek óta ilyen gyenge, arsenal alapjáraton harmat gyenge, olaszokról és a németekről már nem is beszélve....

@KJuraszik
több mint 15 éve
Mikey Cincinnati Bengals 21 704
Liverpool FC announced today that Steve Clarke has joined the club as first-team coach.
Úgy olvastam, a Chelsea-nél sokáig volt assistant manager, és mióta eljött, nem is a régiek a londoniak.Mikey
Nem kevered véletlenül Wilkinssel? Egyébként nem örülök, hogy hozzátok került, nagy Chelsea legenda ő játékosként.F.Schleck
Én nem, de akitől olvastam, az igen. Most hogy írtad, utánanéztem. Kösz a kijavítást.

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 15 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
Liverpool FC announced today that Steve Clarke has joined the club as first-team coach.
Úgy olvastam, a Chelsea-nél sokáig volt assistant manager, és mióta eljött, nem is a régiek a londoniak.

Jó lesz ez a Dalglish, Clarke, Lee hármas.Mikey
Nem kevered véletlenül Wilkinssel? Egyébként nem örülök, hogy hozzátok került, nagy Chelsea legenda ő játékosként.

több mint 15 éve
Úgy olvastam, a Chelsea-nél sokáig volt assistant manager, és mióta eljött, nem is a régiek a londoniak.

Jó lesz ez a Dalglish, Clarke, Lee hármas.

több mint 15 éve
Black_Adder Denver Broncos 9 477
Ez a viccbajnokság. Mit vártál.Sebii
Nem tudom hova tenni ezt a hsz-t... Mindenesetre alap, hogy VFC győzelmet.
De a Barca így is behozza...esélytelen ez a Madrid, ilyen kp-val... és a védelem se tuti.. de ez nekünk FCB-fanoknak csak jót jelent 😊JC6
Azért nyert az Atletico is EL-t mert egy szar, ugye 😛

Amúgy nagyon jót tenne a spanyol bajnokságnak ha végre nem a Real-Barca kettős közül kerülne ki a győztes, egy Villareal vagy Valencia sikernek jelenleg talán a Realénál is jobban örülnék.
Amúgy is mindegy csak ne a Barca (meg ne az Atletico (meg ne a Sevilla (meg...)))

Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now

Nothing is more permanent than a temporary solution

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear

The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 15 éve
"New Liverpool manager Kenny Dalglish called Webb's penalty decision a "joke" and also disputed Gerrard's dismissal, but his son Paul, the former Newcastle striker, went even further via his own Twitter account.

He said: "Fergie has his puppet Howard Webb on a piece of string." He also made fun of Webb being given an MBE at the start of the year, adding: "Howard Webb MBE. Manc of the Busby Empire."
Hehe. 😂

több mint 15 éve
fetomy 9 005 — Törölt Felhasználó

Lényeg, hogy azért most nagyon nem az a spanyol-uralom a jellemző. A B és RM viszik a La Ligát, a többi max európai középcsapat szintjén vannak.
több mint 15 éve
eaglesmcnabb Cleveland Browns Virginia Tech Hokies 23 365 — je suis poloska
ja és CR mutatója (27/30) már jobb mint Messié (26/28) 😀

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
Jó ez a Juve ...
több mint 15 éve
beszarok ezen a Villareal-on. 30 perc alatt kitömhetnék a realt, erre szívnak, simán.... viccJC6
De a Barca így is behozza...esélytelen ez a Madrid, ilyen kp-val... és a védelem se tuti.. de ez nekünk FCB-fanoknak csak jót jelent 😊JC6
A spanyol bajnokság egy vicc. Amit ott védekezés címszó alatt művelnek a csapatok azon csak röhögni tudok (Barca, Real kivétel). Még hogy a legerősebb bajnokság. Van 2 erős csapat és csá.
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
beszarok ezen a Villareal-on. 30 perc alatt kitömhetnék a realt, erre szívnak, simán.... viccJC6
De a Barca így is behozza...esélytelen ez a Madrid, ilyen kp-val... és a védelem se tuti.. de ez nekünk FCB-fanoknak csak jót jelent 😊
több mint 15 éve
Ez a viccbajnokság. Mit vártál.
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
beszarok ezen a Villareal-on. 30 perc alatt kitömhetnék a realt, erre szívnak, simán.... vicc
több mint 15 éve
kristóf17 Indianapolis Colts 3 428 — Colts fan
Na igen. Elvégre részrehajló volt Webb a manure javára. Hogy szándékosan vagy véletlen, az most mindegy, de befolyásolta a meccset nem kicsit.

Szerintem Babel jól tette. Én játékosként tuti, hogy teljesen véletlenül nyújtottlábbal, á la Rafael, rácsúsztam volna Webbre meccs közben. 😛Mikey
😀 😀 😀 😀 😀 De jókat derülök. De teljesen igazatok van. Borzasztó ami volt, és piszok nagy forma Ryan gyerek 😀 Eddig is szerettem, és ez nem is fog változni 😀