Soccer

41 feliratkozó

10 hónapja
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 31 663
És senki se aggódjon, a Vasas lesz a 2. feljutó 😊
JC6 (Mr. Miele)
Remélem ebben az esetben Radó visszaigazol a másodosztályba.

10 hónapja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 22 787 — Kinek mit intézett a kormánya
Az kemény, hogy még a Vidi is kieshet
JC6 (Mr. Miele)
Pár hete már bemondtam egy Fehérvár kiesést, tartom ma is.

Poloska vagyok.
10 hónapja
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 8 906
És senki se aggódjon, a Vasas lesz a 2. feljutó 😊
10 hónapja
Stez SMU Mustangs 47 627 — Whoops, looks like something went wrong.
JC6 (Mr. Miele)
Debrecen ellen zarnak. Szvsz ki-ki meccs lesz, egyik csapat sem fog nyerni, de jo esellyel pontot sem szerezni addig a meccsig.

10 hónapja
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 31 663
JC6 (Mr. Miele)
A Debrecen fog szerintem a Kecskemét mellett.

10 hónapja
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 8 906
10 hónapja
Duff Seattle Seahawks 3 427
Közben Maddison szezonjának vége (miután Bergvall is kiesett egész szezonra). Szép lesz így az EL döntő, ha egyáltalán a Bodo nem fingat meg a tundrán.
Duff
Maddisonnak elég szar féléve volt, ha Bergvall meg Kulu visszatér akkor megleszünk.
Sixo
Bergvall nem tér vissza én úgy tudom, Kulu meg tré mióta visszajött.
10 hónapja
Beki New York Jets 2 330
Közben Chiellini ott ül a balfasz vezetőség között, tuti csinálnak neki vmi mondvacsinált pozit jövőre, holott semmi köze nem kellene h legyen a klub körüli dolgokhoz.
Beki
Mer mi baj van vele?
Sixo
Nincs szükség a játékosból csinált szakira a klubnál. Giuntoli sem csinálja a dolgát megfelelően, semmi szükségünk a zéró tapasztalattal rendelkező Chiellinire ilyen kritikus pillanatban.
10 hónapja
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 41 084 — LIGHTS OUT!
Közben Chiellini ott ül a balfasz vezetőség között, tuti csinálnak neki vmi mondvacsinált pozit jövőre, holott semmi köze nem kellene h legyen a klub körüli dolgokhoz.
Beki
Mer mi baj van vele?

10 hónapja
Beki New York Jets 2 330
10 hónapja
alatriste Green Bay Packers 11 840 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.
Szerintem ajándék volt 2.21-ért a Chelsea. Amikre valszeg jobban fog pörögni a csapat amikor a Kop előtt játszhat majd, idegenben azért nehéz meccsen egy fél B kerettel várható volt, hogy minőségben nem lesz a szokásos. És hát ez a középpálya azért nagyon köszönőviszonyban sem volt a Grav-Mac-Domi trióval.
Azonban sajnos a meccs végén úgy állok fel a kanapéból, hogy ha tétmeccs van a mai beforgó játékosokból igazán csak Jones az akivel magabiztos lehet lenni.
Endo még okés, emergency 6-osnak kvázi ha nincs Ryan és Mac/Jones se meg a végére 10-15 percekre jó.
Elliott azonban nagyon gyenge volt, amit rettentően sajnálok de ő a középpályán egyszerűen kevés fizikálisan. Neki jobb szélen lehetne helye ahol szerintem lenne is és jövőre már Mo se lesz bérelve minden meccsen 90 perceben mert ő is 1-1 hónapja már csak a neve miatt kezdő meg nyilván a titulus, rekordok stb de tavaszra nagyon elfogyott.
Jotaval nincs bajom ma neki nem volt jó meccse de ő azért A kerettag nagyjából ha egészséges és a forgásban is jó elem.
És akkor Quansah... hát lett 1 öngólja és egy tizije szerintem egyiknél sem ő hibázott. Ellenben rengeteg párharcot vesztett, olyanokat amiket Konaté azért 90%-al elhoz. Ha ő a no4 CB rendben van, ha a 3 meh ok ha a 2 akkor baj van. Túl sokszor forgatták be, tolták el mellette, a párharcokat földön többször bukta. Előre tetszik, hogy Matiposan lendületesen megindul de sok előny nem lett belőle, passzai kevésszer voltak jók 1-1 betolás után.
Chiesa beállt de ha nem jegyzem meg amiatt mert ezzel hivatalosan is bajnok nem tűnt volna fel.

Szóval perememberekből igazán senki se állt oda, Jones szerintem jó volt de ő meg nem peremember...

Jövőhéten otthon 99%-ban biztos vagyok benne, főleg a mai rotáció miatt is és mivel Anfieldi meccs, hogy gálakezdő lesz. És azért mikor bejött Macca és Domi ma is már alakult a játék.

Liverpool Fc
10 hónapja
Egyértelmű les, de legalább szépen fejezte be Nico.

10 hónapja
joey Saputo óráját elfogadnám.

10 hónapja
Beki New York Jets 2 330
Jól van Doveri is velünk van, sok más esély nincs ma.
Sixo
eddig egy bevédett Thuram lövésen túl kurva kevesek vagyunk megint
10 hónapja
Jól van Doveri is velünk van, sok más esély nincs ma.

10 hónapja
Dikk a Kalulu olyan gyors, mint a van de Ven. Klasszis a gyerek, meg kell szerezni a Milántól.

10 hónapja
34% labdabirtoklás, már a mez választásnál éreztem, hogy ez rossz előjel.

10 hónapja
Közben Maddison szezonjának vége (miután Bergvall is kiesett egész szezonra). Szép lesz így az EL döntő, ha egyáltalán a Bodo nem fingat meg a tundrán.
Duff
Maddisonnak elég szar féléve volt, ha Bergvall meg Kulu visszatér akkor megleszünk.

10 hónapja
Ez mi? Az a terv, hogy 0-1el kihúzzuk a 95. percig és akkor minden jó?

10 hónapja
Duff Seattle Seahawks 3 427
10 hónapja
Kolo Muani hamar beilleszkedett a csapatba. 17 perc alatt 3-4 kiemelkedő színészi előadást prezentált.

Szerkesztette: Sixo

10 hónapja
Skorupski jól bevédte.

10 hónapja
KHÉPHREN !!!!

10 hónapja
Szép kezdés , Nico Gonzalez rúgott egy akkora luftot, hogy seggre esett, de annyira teátrálisan, amennyire csak lehet.

10 hónapja
nagylaza, főpohárnok Green Bay Packers 17 309 — beers & Packers
És geci csak nyer a Barcika
zacknorb
Ezt nem hiszem el. A 94. percben... Legalább a BVSC ellen ne kaptuk volna az utolsó másodpercekben azt a félpályás gólt.
Visszasírom Desits Szilárdot.
nagylaza, főpohárnok
Ha tavaly ugyanúgy kibasszák Desitset mint idén Gerát, idén NB1
Pinyő nem képes X-elni, Desits csak arra volt képes.
zacknorb
Ne viccöljünk. Mutass Pinyőtől egy olyan emblematikus győzelmet, mint volt Desits idején az ETO elleni 6-0.
Nem mondom, hogy az maga volt a mennyország, de ehhez a szarhoz képest még az is kinézett valahogy.
Eszembe jutott egy régi rigmus: "Hol a csapatunk?, Hol a csapatunk?"