Soccer
41 feliratkozó
9 hónapja
Ferrán Torres - a valaha volt 2. legjobb F. TorresAz első a túldalon játszott és most otr edző
shagi0206
Poloska vagyok.
9 hónapja
Ez a Yamal gól is tökéletes példája annak, hogy lövésből lesz a gól. Lehet napestig tilizolizni, abból nem lesz, akármi is a modern szemlélet. Ha meg ellövik 16-25-ről, ha tömeg is van, ha nem is tökéletesen sikerül, de akkor is megpattanhat, és lehet gól.Lőni kell, nincs mese.
9 hónapja
Abszolút kimaxolva 🥳🥳🥳Ahogy elnèzem alkalmazhatjuk azt ahoyg mondják mifelènk: a jövő hètig se fogunk itt gólt rúgni 😏max level iktriad. Kosz!
dande2
Kenny
9 hónapja
Ferrán Torres - a valaha volt 2. legjobb F. Torres
9 hónapja
Mert ő játszotta a legtöbbet az utóbbi időben. Ezt szerintem előre megmondta neki a fizio stáb hogy 60 perc.sorlothon elment a meccs 😀Nem is tudom amúgy miért cserélte le Alvarezt. Apró sérülés?
eaglesmcnabb
shagi0206
Szerkesztette: zacknorb
Poloska vagyok.
9 hónapja
sorlothon elment a meccs 😀Nem is tudom amúgy miért cserélte le Alvarezt. Apró sérülés?
eaglesmcnabb
9 hónapja
Remènykedtem benne hogy így lesz 🤣Ahogy elnèzem alkalmazhatjuk azt ahoyg mondják mifelènk: a jövő hètig se fogunk itt gólt rúgni 😏max level iktriad. Kosz!
dande2
Kenny
9 hónapja
sorlothon elment a meccs 😀
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
9 hónapja
Na kèrem az èlthez kell egy kis szerencsi 😀 de mèg nincs vège!
9 hónapja
Ahogy elnèzem alkalmazhatjuk azt ahoyg mondják mifelènk: a jövő hètig se fogunk itt gólt rúgni 😏max level iktriad. Kosz!
dande2
9 hónapja
Már kezdtem írni, hogy ha ennyi marad, akkor a meccs nyertese a real...
9 hónapja
kellett az a 0-2 😀
9 hónapja
lol
9 hónapja
Ezt holnap visszanezem ha felkerul az egész meccs, de kötve hiszem.Én úgy gondolom amúgy, vagyis csak arra tudok gondolni, hogy nem közvetlen abból indult az akció, azután volt még Barca érintés.Ez ha nem volt kéz akkor innentől csak Suárez gólvonal védése az.Ezt én sem értem.
KeyG
Az esetet és a bírót Lewa gólja menti meg.
zacknorb
Tehát új játékhelyzet.
KeyG
Poloska vagyok.
9 hónapja
erdemes megnezni ki ul a var szobaba, egybol kiderul miert nem volt kez😃Amúgy kb a legjobb spanyol VAR bíró vezeti a meccset. Az a baj, hogy a pályán van és nem a VAR szobában.
Kenny
Poloska vagyok.
9 hónapja
Barrios nem volt sárga? Ez pedig a klasszikus esete annak, mikor utólag adni kell.
9 hónapja
erdemes megnezni ki ul a var szobaba, egybol kiderul miert nem volt kez😃Nem, azért nem volt kéz, mert utána beavatkozott még a játékba a Barca.
Kenny
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
9 hónapja
Baszod Sørloth, ilyet én is tudnék 😊
9 hónapja
erdemes megnezni ki ul a var szobaba, egybol kiderul miert nem volt kez😃
9 hónapja
Na szidom mèg egy kicsit őket hátha 😀😀😀 az Eagles is így nyert SBt 🤪😀🤦
9 hónapja
Én úgy gondolom amúgy, vagyis csak arra tudok gondolni, hogy nem közvetlen abból indult az akció, azután volt még Barca érintés.Ez ha nem volt kéz akkor innentől csak Suárez gólvonal védése az.Ezt én sem értem.
KeyG
Az esetet és a bírót Lewa gólja menti meg.
zacknorb
Tehát új játékhelyzet.
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
9 hónapja
Mert Ancelotti tud? Zidane vagy Klopp tudott? Flick ilyen téren egy fokkal sem rosszabb az általam felsoroltaknál, sőt. Ráadásul Yamal és Lewa is kihagyott egy ziccert az első félidőben, azzal mit csináljon Flick?Viszont Flick taktikailag egyre inkább 0....nyomatja amit kitalal oszt annyi vagy jó vagy nem.......🤦🤦🤦Guardiola 2. Az se tud újítani, ha nem ül a taktikája.
dande2
shagi0206
Mondjuk Guardiola tényleg a legalja ilyen téren, a Realnak egy jó meccse volt idén, a city elleni visszavágó, az is azért mert azon az egy meccsen engedték hogy azt játssza a Real amiben jó.