Soccer
41 feliratkozó
10 hónapja
Jah. Jo jatekos es egy szar ember. Ilyen ez a popszakma.Na, bennfentesek kinek a kijèvel volt affèrja? 🤔26 évesen azért csak BL győztes,
www.nemzetisport.hu/francia-labdarugas/2025/08/donnarumma-elbucsuzott-a-szurkoloktol-tavozik-a-paris-saint-germaintol
(Nem rossz kapus de amilyen tehetségnek indult szerintem ahhoz képest nem hozza azt a teljesítményt amire predesztinált volt, ès az sem volt szimpi amit anno a Milannal csinált, örülök hogy anno nem jött Juvèba ès most sem szeretnèm....)
dande2
az EB is már zsebben váltogatottként,, sokszoros bajnok- kupagyőztes
és még van optimálisan is legalább egy ÉvTized hátra a pályafutásából.
Csapattársai ellenfelei elismerik.
Annyira azért nem alakult rosszul az a karrier.
ozibozi
Es amugy meg ugyanazt jatszotta el a PSG-nel, mint a Milannal, az ugynoke meg most nagyban hisztizik, mert a franciak sem voltak hajlandoak megfizetni az igenyet, ugyhogy most ok a soher gecik a kis Raiola szerint.
10 hónapja
már csak 1 dolog maradt: az Elnök úr visszafogottan szerény nyilatkozata, ahol elegánsan belerúg majd valakibe 😀Kérésed parancs:
petey
10 hónapja
MP nagyon sokszor fordult meg a Fradi VIP-ben es nem csak kotelessegbol.Főleg úgy, hogy maga mondta hogy Fradi drukker, még Kubatovval együtt is 😊már csak 1 dolog maradt: az Elnök úr visszafogottan szerény nyilatkozata, ahol elegánsan belerúg majd valakibe 😀“Bár Magyar Péter nyilván a bulgároknak drukkolt… így jártál kicsi”
petey
vpi
bcsarli, Udvari Főkóstoló
Ezert vagyok benne biztos, hogy a focihoz nem fog hozzanyulni, egyreszt mert szereti masreszt meg tudja, hogy a szurkolok kimennek az utcara ha kell.
10 hónapja
Megint az országban KÍ!Szegeden lesz a Nyeman elleni visszavágó.
10 hónapja
jah, a nem jól öregedő kommentem egyike 😊2. Már beindult a dolog, hogy a Fradi meccsének a joga az RTL-nél van és nem kell a tv-ben adniuk. Gondolom most egész héten megy majd az RTL+ reklám, hogy aztán egy nappal a meccs előtt rátegyék mégis a lineárisra 😊Ez mondjuk ha jól tudom annyiban téves, hogy a magyar csapatokat kötelező TV-ben is adniuk.
NB2
És tavaly az is lett mondva, hogy amíg van Fradi, az nagy RTL, csak tavaly nem jutottak el idáig.
zacknorb
rtl.hu/uefa/2025/08/13/fradi-bl-fotabla-rtlplusz-premium
Szerkesztette: NB2
10 hónapja
1. Bírom, hogy több éven át vett a Fradi bantunégereket, folyton mondták, hogy nem lehet magyarokkal, aztán tessék.Ezt most direkt nem akartam pedzegetni, a vezetőség nyilván ugyanolyan dilettáns, mint eddig volt, maradjunk szerintem annál az örömteli ténynél, hogy végre komoly szinten edződhet több magyar is, ami a válogatottnak szintén fontos.
NB2

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
10 hónapja
2. Már beindult a dolog, hogy a Fradi meccsének a joga az RTL-nél van és nem kell a tv-ben adniuk. Gondolom most egész héten megy majd az RTL+ reklám, hogy aztán egy nappal a meccs előtt rátegyék mégis a lineárisra 😊Ez mondjuk ha jól tudom annyiban téves, hogy a magyar csapatokat kötelező TV-ben is adniuk.
NB2
És tavaly az is lett mondva, hogy amíg van Fradi, az nagy RTL, csak tavaly nem jutottak el idáig.
10 hónapja
Két dolog:1. Bírom, hogy több éven át vett a Fradi bantunégereket, folyton mondták, hogy nem lehet magyarokkal, aztán tessék. Külön vicces, amit a Fradi szurkolók művelnek, hogy Buzi Csányi, aztán mégis magyarokkal megy tovább a Fradi
2. Már beindult a dolog, hogy a Fradi meccsének a joga az RTL-nél van és nem kell a tv-ben adniuk. Gondolom most egész héten megy majd az RTL+ reklám, hogy aztán egy nappal a meccs előtt rátegyék mégis a lineárisra 😊
10 hónapja
Friss transzferek:Janis Blaswich (német, kapus) RB Leipzig -> Leverkusen 2 millió EUR
Giacomo Raspadori (olasz, cs) Napoli -> Atlético Madrid 22 millió EUR
Filippo Terracciano (olasz, v) AC Milan -> Cremonese kölcsönbe
Joe Gauci (ausztrál, kapus) Aston Villa -> Port Vale kölcsönbe
Rachid Kouda (olasz, kp) Parma -> Spezia kölcsönbe
Luca Ravanelli (olasz, v) Cremonese -> Monza átigazolási ár nem nyilvános
Paulo Azzi (brazil, v) Cremonese -> Monza átigazolási ár nem nyilvános
Axel Witsel (belga, v) Atlético Madrid -> Girona ingyé
Ernest Poku (holland, cs) AZ Alkmaar -> Leverkusen 10 millió EUR
Ilya Zabarnyi (ukrán, v) Bournemouth -> PSG 63 millió EUR
Dennis Man (román, cs) Parma -> PSV 8.5 millió EUR
Borja Iglesias (spanyol, cs) Betis -> Celta Vigo 2 millió EUR
Álvaro Morata (spanyol, cs) AC Milan -> Como kölcsönbe
Warren Bondo (francia, kp) AC Milan -> Cremonese kölcsönbe
Jozhua Vertrouwd (holland, v) Castellón -> Rayo Vallecano 1.5 millió EUR
Omar Alderete (paraguayi, v) Getafe -> Sunderland 11.6 millió EUR
Alessandro Debenedetti (olasz, cs) Genoa -> Virtus Entella kölcsönbe
Jack Grealish (angol, cs) Manchester City -> Everton FC kölcsönbe
Odysseas Vlachodimos (görög, kapus) Newcastle -> Sevilla kölcsönbe
Sebastiano Esposito (olasz, cs) Internazionale -> Cagliari kölcsönbe
Adam Karabec (cseh, kp) Sparta Praha -> Lyon kölcsönbe
Lennon Miller (skót, kp) Motherwell -> Udinese 5.5 millió EUR
Malick Thiaw (német, v) AC Milan -> Newcastle 35 millió EUR

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
10 hónapja
Lábbal ügyetlen, de klasszikus kapusfeladatokban a Föld legjobbja.Nem a csapatban elèrt eredmènyeit, sikereit vitatom, vagy a kèpessègeit hanem hogy szerintem!!! (lehet tèvedek) hogy teljesítmènyben nincs ott mindig ahol lehetne. Persze az is lehet hogy nincs is rá szüksége. De ez lehet erősen szubjektív ès a unszimpátia is benne van, elfogadom.Na, bennfentesek kinek a kijèvel volt affèrja? 🤔26 évesen azért csak BL győztes,
www.nemzetisport.hu/francia-labdarugas/2025/08/donnarumma-elbucsuzott-a-szurkoloktol-tavozik-a-paris-saint-germaintol
(Nem rossz kapus de amilyen tehetségnek indult szerintem ahhoz képest nem hozza azt a teljesítményt amire predesztinált volt, ès az sem volt szimpi amit anno a Milannal csinált, örülök hogy anno nem jött Juvèba ès most sem szeretnèm....)
dande2
ozibozi
dande2

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
10 hónapja
Guehi igent mondott még bónuszokról megy a tárgyalás de 35 millió fontos átig alapdíj lassan leütve.1 éve a Palace 65-ért se adta el még a Newcastlenek. 😊

Liverpool Fc
10 hónapja
Főleg úgy, hogy maga mondta hogy Fradi drukker, még Kubatovval együtt is 😊már csak 1 dolog maradt: az Elnök úr visszafogottan szerény nyilatkozata, ahol elegánsan belerúg majd valakibe 😀“Bár Magyar Péter nyilván a bulgároknak drukkolt… így jártál kicsi”
petey
vpi
10 hónapja
Most nagyon nagy Fradi Digitális Kört hoztak létre. Zója még azt mondom oké, meg 1-2 arc úgy,ahogy vállalható... de BOHÁR????????? 😀😀😀DDDDDDDDDDDmár csak 1 dolog maradt: az Elnök úr visszafogottan szerény nyilatkozata, ahol elegánsan belerúg majd valakibe 😀Szerencsére letiltott FB-on, így néhány hónapja már lemaradok ezekről 😀
petey
Bálesz
10 hónapja
Nem a csapatban elèrt eredmènyeit, sikereit vitatom, vagy a kèpessègeit hanem hogy szerintem!!! (lehet tèvedek) hogy teljesítmènyben nincs ott mindig ahol lehetne. Persze az is lehet hogy nincs is rá szüksége. De ez lehet erősen szubjektív ès a unszimpátia is benne van, elfogadom.Na, bennfentesek kinek a kijèvel volt affèrja? 🤔26 évesen azért csak BL győztes,
dande2
ozibozi
10 hónapja
Na, bennfentesek kinek a kijèvel volt affèrja? 🤔26 évesen azért csak BL győztes,
dande2
10 hónapja
Na, bennfentesek kinek a kijèvel volt affèrja? 🤔Elv LE-vel volt balhéja.
dande2
10 hónapja
Na, bennfentesek kinek a kijèvel volt affèrja? 🤔www.nemzetisport.hu/francia-labdarugas/2025/08/donnarumma-elbucsuzott-a-szurkoloktol-tavozik-a-paris-saint-germaintol
10 hónapja
Sokat fikáztam a fradit, szóval most a korrektség kedvéért le kell írnom, hogy így ez már tényleg szép eredmény, a második és harmadik gólnál HAT magyarral a pályán, ebbe végre nem lehet belekötni.el kell szomorítsalak: ameddig a párttitkár elftárs a népligeti dózsa elnöke, addig mindenbe bele lehet és bele is kell kötni. mert az vmi eszméletlenül huszadrangú kérdés ehhez képest, hogy egy csapat zöldmezes balfasz tud-e egyeneset rúgni abba a szar labdába. kérdezzük meg a sparta kínai befektetőit, hogy miféle politikai tisztségeik vannak csehországban és hogy mennyi zsozsóval dotálta eddig szarrá őket az állam. ezt nem hat magyar vagy 16 szuahéli player fogja felülírni
r.baggio
what do you need right now?
i need a bag of weed nigga, wassup?!
10 hónapja
KIESETT A SLOVAN A KAIRAT ELLENkövi körben Celtic ellen, komoly túra lesz 😀
zacknorb

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
10 hónapja
KIESETT A SLOVAN A KAIRAT ELLEN
10 hónapja
RTL-nek fomusoridoben Fradi meccset kell kozvetitenie.Kurvára, végre lesz nézettség versenyben lapjuk.
Mennyire orulhetnek neki😃
Kenny
10 hónapja
Laza Kedd-szerdákon meg főleg talált pénzRTL-nek fomusoridoben Fradi meccset kell kozvetitenie.Kereskedelmi tévé, nagy nézettség. Örülnek.
Kenny
Őszentsége Sobri Jóska
10 hónapja
RTL-nek fomusoridoben Fradi meccset kell kozvetitenie.Kereskedelmi tévé, nagy nézettség. Örülnek.
Kenny
10 hónapja
már csak 1 dolog maradt: az Elnök úr visszafogottan szerény nyilatkozata, ahol elegánsan belerúg majd valakibe 😀“Bár Magyar Péter nyilván a bulgároknak drukkolt… így jártál kicsi”
petey
Zsebi, Pilla, Szuszi, Pizsi, Pulcsi, Bolka, Bendegúz, Tihamér, Lolka és Pacsi