Soccer
41 feliratkozó
10 hónapja
Nageci, nem nézem de Urblik Józsi megsérült?
Poloska vagyok.
10 hónapja
Barcika-Soroksár 0-1
10 hónapja
Madueke elSalahzta
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
10 hónapja
ezt a kezdőt kéne vernimire bekapcsoltam a meccset 1 oda ...
Löfli
10 hónapja
Huh de üresen érkezett középen Fernández... ébresztő van!ha jól láttam Elliott nem jött vele
Mikey
10 hónapja
Huh de üresen érkezett középen Fernández... ébresztő van!ezt a meccset igazán odaadhatnátok
Mikey

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
10 hónapja
Huh de üresen érkezett középen Fernández... ébresztő van!
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
10 hónapja
Nesze nektek, Radó haterek!Máshol meg Urblikot írják 😂
Ui: Otigbát írták be gólszerzőnek.
nagylaza, főpohárnok

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
10 hónapja
ezt a kezdőt kéne verni

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
10 hónapja
Pisa feljutott 34 év után a Serie A-ba.Nem ott volt az Ádi gyerek? Elment a fék😁
deyell
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
10 hónapja
Pisa feljutott 34 év után a Serie A-ba.
chemicals keep me under control
10 hónapja
Nesze nektek, Radó haterek!Ui: Otigbát írták be gólszerzőnek.
Szerkesztette: nagylaza, főpohárnok
10 hónapja
Végre újra látom Szivacskit! (Rab Boldizsárt nem értem, miért adtuk kölcsön.)
10 hónapja
óriási, múlt héten egy kamu tizivel nyertek a tirpákok, most meg odarúgja nekik a kapus, a Vidi ellen meg Dala ütötte oda gyereknek. Szabóból egy kibaszott Murinnyót csinál mindenki.
10 hónapja
Ha játszik.Güler megint beintett egy góllal Ancelottinak, helyes nagyon helyes.Csabi alatt jo lesz Guler.
KeyG
Kenny
De akkor ki nem fog?
Poloska vagyok.
10 hónapja
lehet szidni Gerzsont, tenyleg nem egy jo edzo. De ezzel mi a faszt csinaljon az ember amikor a kapusod az elso percben ezt csinalja😃ne rakja fel
Kenny
10 hónapja
Güler megint beintett egy góllal Ancelottinak, helyes nagyon helyes.Csabi alatt jo lesz Guler.
KeyG
10 hónapja
lehet szidni Gerzsont, tenyleg nem egy jo edzo. De ezzel mi a faszt csinaljon az ember amikor a kapusod az elso percben ezt csinalja😃Ha tavaly ugyanakkor kinevezik őt, mint idén Pinyőt, a Vasas idén az NB1ből esik ki.
Kenny
Poloska vagyok.
10 hónapja
lehet szidni Gerzsont, tenyleg nem egy jo edzo. De ezzel mi a faszt csinaljon az ember amikor a kapusod az elso percben ezt csinalja😃
10 hónapja
Milu elv beszopott valamit pénteken, annyira jól van, hogy a padon üljön.Tóth Milán a padon, 0 IQ Radó kezd, hogy a fontosabb meccsről is essen szó.Minden erővel fel akarunk jutni 😂
Pinyő kibebaszottul megkavarta.
zacknorb
Sajnos a kettő kikapott a Kécskétől.
warr_b
De akkor is kezdhetett volna bárki más nyomoronc Radó helyett akivel egy hete csomóan ordítottunk hogy idióta.
Poloska vagyok.
10 hónapja
Jaj ne, szetcsapjak az MU-t.Nem bántam volna ha tavaly ilyenkor az derül ki, hogy Jürgen utódja nem egy holland lesz hanem egy dán Frank személyében. Baromira bírom a palit, annyi jött-ment mehetett már a top6-7 kispadra Angliában sajnálom, hogy neki még senki se szavazott bizalmat. Rászolgált már. (Nem a mai miatt, hanem amit évek óta csinál ezzel a kiscsapattal).
Stez

Liverpool Fc
10 hónapja
Szoboszlai csak csere, pedig reggel posztolt. 😕Nagyon örülök mindkettejüknek, ahogy Quansahnak is. Slot le is nyilatkozta, hogy van még idén 4 meccsünk amiket persze ugyan úgy meg akarunk nyerni, de ez jó lehetőség már arra is, hogy a kevesebbett játszók most picit több lehetőséget kapjanak. Kipróbáljon a csapat ezt-azt elsősorban már a 25/26-os szezonra nézve.
Elliott és Endō a szezonban először kezdő a bajnokságban, ezt is megéltük.
Mikey
Endo imádnivaló nyilván nem kezdő szint de tök jó, hogy kap extra időt.
Elliott technikailag, passzkészségben ott van a kezdő szintjén de Domiékhoz meg Salahhoz hasonlítani fizikalitában világ lemaradása van. Sajnos, így ő kb sose lesz alapember.
Quansah meg ugye ki tudja hova fejlődik fel. Challengeli-e Konaté posztját jövőre mert a Francia szerződése meg 26 nyarán jár le... De ha csak karrier Gomez lesz is tök jó, CB3-4 aki tud jobb oldalt is játszani ha kell.
Remélem Chiesa is beáll majd, fog így is úgy is kapni érmet de jobb lenne ha alanyi jogon járna neki. 😊

Liverpool Fc
10 hónapja
Tóth Milán a padon, 0 IQ Radó kezd, hogy a fontosabb meccsről is essen szó.Minden erővel fel akarunk jutni 😂
Pinyő kibebaszottul megkavarta.
zacknorb
Sajnos a kettő kikapott a Kécskétől.

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
10 hónapja
Tóth Milán a padon, 0 IQ Radó kezd, hogy a fontosabb meccsről is essen szó.Pinyő kibebaszottul megkavarta.
Poloska vagyok.