Soccer
41 feliratkozó
10 hónapja
Ha már Chelseanem teljesen értem hogy kerülhet ingyenes igazolás egy ilyen listára
13 Worst Signings in Football History [Ranked]
www.givemesport.com/worst-signings-history-football-soccer/?link_source=ta_first_comment&taid=684c19dd54f573000195bc6f&fbclid=IwQ0xDSwK9VWpleHRuA2FlbQIxMQABHjGvXFtBOHEIEW8CsOGvQBgPO_H6XQlmgq-OSQYSBA1F4jD_HVlkDnRSqUHg_aem_QbdzuL-ZJCulaoQX6y9vNQ
ozibozi
legalábbis hogy miért nem ilyen "honorary mention"ként
annyi szar igazolás volt 10m+ért hogy top100ba nem férnének be nekem ingyenes igazolások
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
10 hónapja
Ha már Chelsea13 Worst Signings in Football History [Ranked]
www.givemesport.com/worst-signings-history-football-soccer/?link_source=ta_first_comment&taid=684c19dd54f573000195bc6f&fbclid=IwQ0xDSwK9VWpleHRuA2FlbQIxMQABHjGvXFtBOHEIEW8CsOGvQBgPO_H6XQlmgq-OSQYSBA1F4jD_HVlkDnRSqUHg_aem_QbdzuL-ZJCulaoQX6y9vNQ
Szerkesztette: ozibozi
10 hónapja
ez komoly, hogy ilyen kevesen vannak? 😊miki egér kupa, ez is sok.
NB2
10 hónapja
ez komoly, hogy ilyen kevesen vannak? 😊Nem túl jó szervezés abból a szempontból, hogy ha pl. a Miami játszhatott otthon, akkor a Los Angeles miért nem a Rose Bowl-ban játszik.
NB2
Sőt, a másik két meccsük is Nashville-ben meg Orlandóban lesz. Hát nem tudom.
Szerkesztette: Kampman
10 hónapja
ez komoly, hogy ilyen kevesen vannak? 😊
10 hónapja
Dragan Vukmir lett a BVSC edzője 😀 #kiesésCsertői Aurél és Feczkó Tamás nem volt még?
Löfli
10 hónapja
Dragan Vukmir lett a BVSC edzője 😀 #kiesés

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
10 hónapja
A felett elsiklottam.Most néztem vissza a tegnapi PSG-Atleti meccs második félidejének összefoglalóját. Most szembesültem vele, hogy kipróbálták a bíró minden döntését elmagyarázza, mintha NFL lenne.Már az első félidőben láthattad az érvénytelen Alvarez gólnál.
Sixo
zacknorb
10 hónapja
Miért ne? Senkinek se rossz így, aki nem akarja, az nem nézi, nem kötelező. Aztán a legjobb 8 között úgyis az erős csapatok lesznek, addig meg hagy örüljön a világ azon része, ahol nem topligás csapatok vannak a bajnokságban.Remek és miért kell ezt, ilyen különbségekkel lévő csapatokat egy nemzetközi eseménybe szervezni?azert az a kep nagyon kemeny az elso felido vegerol, ahol a Bayern osszes mezonyjatekosa 25 meterre van az Auckland kapujatol. ha jol emlekszem nem is pontrugas utani kozvetlen kep hanem egyszeruen igy allt fel a csapat tamadashoz.Az Auckland egy félamatőr csapat, nem?
csebi
Mint nálunk egy NB3-as.
Egy valódi tétmeccs egy ilyen világszinten top csapat ellen nekik életük sztorija eredménytől függetlenül.
Őszentsége Sobri Jóska
alatriste
Pl. az új-zélandi embereknek nagy össznépi jóérzést ad, hogy egy Bayernnel meccselhetnek tétmeccsen (nem valami B-csapatos stadionavatón), még ha kapnak is egy tizest. Valahol erről szól a sport, nem?
10 hónapja
Pesics likes this.Fiola hosszabbított💜lilakurva 😀
zacknorb
petey
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
10 hónapja
Most néztem vissza a tegnapi PSG-Atleti meccs második félidejének összefoglalóját. Most szembesültem vele, hogy kipróbálták a bíró minden döntését elmagyarázza, mintha NFL lenne.Már az első félidőben láthattad az érvénytelen Alvarez gólnál.
Sixo
Poloska vagyok.
10 hónapja
Most néztem vissza a tegnapi PSG-Atleti meccs második félidejének összefoglalóját. Most szembesültem vele, hogy kipróbálták a bíró minden döntését elmagyarázza, mintha NFL lenne.
10 hónapja
NB I, 2025–2026sztem az osszes lehetoseg.
1. forduló (július 26-i hétvége)
MTK Budapest–Ferencvárosi TC
Kolorcity Kazincbarcika–Puskás Akadémia
Nyíregyháza Spartacus–Kisvárda
Újpest FC–Diósgyőri VTK
Paksi FC–ETO FC Győr
Zalaegerszegi TE FC–Debreceni VSC
Na, ebből mennyi marad el a nemzetközi kupák miatt?
Az Örökrangadót 1-nek számolom már, hiába a 2 Fradi és a Neoplan busznyi játékos. 😀😀
zacknorb
amugy annyira atlatszo az egesz: egybe sorsoltak a Paks- Gyort, hogy legalabb ket csapat miatt csak 1 meccs legyen.
Barcikat a Felcsuttal, hogy a feljutonak adjanak meg idot.
Fradi meg Fradi. hiaba lesz kiemelt es ilyen walesi meg lett bajnokok johetnek szembe akkor is fognak halasztast kerni sztem ...
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
10 hónapja
Na a Sampdoria ugy nez ki egyelőre el vele, h kapott egy esélyt a bentmaradasra.És aki azt hitte, ebben a sztoriban nincs több: hazafelé a salernóiak bevertek a gépen valami remek kínai tésztát, ami után olyan rosszul lettek, hogy a leszállás után 16 embert vitt mentő a kórházba. Ez figyelembe véve, hogy egy órás útról beszélünk, és még meg is kell enni, valami ütős cucc lehetett. Szóval most ételmérgezésre hivatkozva halasztást kérnek a visszavágóra. Ez valami zseniális.
rob3r7o
10 hónapja
NB I, 2025–20261. forduló (július 26-i hétvége)
MTK Budapest–Ferencvárosi TC
Kolorcity Kazincbarcika–Puskás Akadémia
Nyíregyháza Spartacus–Kisvárda
Újpest FC–Diósgyőri VTK
Paksi FC–ETO FC Győr
Zalaegerszegi TE FC–Debreceni VSC
Na, ebből mennyi marad el a nemzetközi kupák miatt?
Az Örökrangadót 1-nek számolom már, hiába a 2 Fradi és a Neoplan busznyi játékos. 😀😀
Poloska vagyok.
10 hónapja
YoungZeeZee
9 619
mert tlana oceaniai bl-t nyertek vagy mit.Remek és miért kell ezt, ilyen különbségekkel lévő csapatokat egy nemzetközi eseménybe szervezni?azert az a kep nagyon kemeny az elso felido vegerol, ahol a Bayern osszes mezonyjatekosa 25 meterre van az Auckland kapujatol. ha jol emlekszem nem is pontrugas utani kozvetlen kep hanem egyszeruen igy allt fel a csapat tamadashoz.Az Auckland egy félamatőr csapat, nem?
csebi
Mint nálunk egy NB3-as.
Egy valódi tétmeccs egy ilyen világszinten top csapat ellen nekik életük sztorija eredménytől függetlenül.
Őszentsége Sobri Jóska
alatriste
de sztem boven eleg lenne az x ev gyoztesei barhonnan aztan max a masik dontos (CSAK BL szint).ha van atfedes akkor elodontosek vagy kisebb kupakn yertesei mint europa liga meg ki tudja mi a megfeleloje a vilag tobbi reszen ennek
nem kell itt 32 csapat.
10 hónapja
Amúgy én adnám, ha a foci VB is 16 csapattal menne. Annyi felesleges sallang meccs van…Remek és miért kell ezt, ilyen különbségekkel lévő csapatokat egy nemzetközi eseménybe szervezni?azert az a kep nagyon kemeny az elso felido vegerol, ahol a Bayern osszes mezonyjatekosa 25 meterre van az Auckland kapujatol. ha jol emlekszem nem is pontrugas utani kozvetlen kep hanem egyszeruen igy allt fel a csapat tamadashoz.Az Auckland egy félamatőr csapat, nem?
csebi
Mint nálunk egy NB3-as.
Őszentsége Sobri Jóska
alatriste
10 hónapja
Remek és miért kell ezt, ilyen különbségekkel lévő csapatokat egy nemzetközi eseménybe szervezni?azert az a kep nagyon kemeny az elso felido vegerol, ahol a Bayern osszes mezonyjatekosa 25 meterre van az Auckland kapujatol. ha jol emlekszem nem is pontrugas utani kozvetlen kep hanem egyszeruen igy allt fel a csapat tamadashoz.Az Auckland egy félamatőr csapat, nem?
csebi
Mint nálunk egy NB3-as.
Őszentsége Sobri Jóska

Liverpool Fc
10 hónapja
Jaja, több játékosuk azért nem utazott el, mert nem kaptak szabadságot a munkahelyükönazert az a kep nagyon kemeny az elso felido vegerol, ahol a Bayern osszes mezonyjatekosa 25 meterre van az Auckland kapujatol. ha jol emlekszem nem is pontrugas utani kozvetlen kep hanem egyszeruen igy allt fel a csapat tamadashoz.Az Auckland egy félamatőr csapat, nem?
csebi
Mint nálunk egy NB3-as.
Őszentsége Sobri Jóska

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
10 hónapja
azert az a kep nagyon kemeny az elso felido vegerol, ahol a Bayern osszes mezonyjatekosa 25 meterre van az Auckland kapujatol. ha jol emlekszem nem is pontrugas utani kozvetlen kep hanem egyszeruen igy allt fel a csapat tamadashoz.Az Auckland egy félamatőr csapat, nem?
csebi
Mint nálunk egy NB3-as.
10 hónapja
azert az a kep nagyon kemeny az elso felido vegerol, ahol a Bayern osszes mezonyjatekosa 25 meterre van az Auckland kapujatol. ha jol emlekszem nem is pontrugas utani kozvetlen kep hanem egyszeruen igy allt fel a csapat tamadashoz.
10 hónapja
Hatalmas meccs volt. Csóri Suriname, legalább az ikszet megérdemelték volna...Costa Rica 20 perc után 2-0-ra vezetett, dehát ugye ez a legveszélyesebb eredmény, ki is egyenlítettmég vezetett is Suriname, de egy 103. perces tizivel nyert Costa Rica 😀kis-HollandiaSuriname. Van még fél óra.
warr_b
Löfli
Így viszont Mexikó ellen kéne nekik egy bravúr, különben nem lesz továbbjutás.

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
10 hónapja
Costa Rica 20 perc után 2-0-ra vezetett, dehát ugye ez a legveszélyesebb eredmény, ki is egyenlítettmég vezetett is Suriname, de egy 103. perces tizivel nyert Costa Rica 😀kis-HollandiaSuriname. Van még fél óra.
warr_b

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!