Soccer
41 feliratkozó
9 hónapja
2-2!!!! 😀
9 hónapja
Az Atletire írta ès azt amit tudnak (kontrázz gazsi) azt igenis jól játszák ès nagyon is látványos ahogy pár húzasból itt vannak a kapu előtt...Flick csak kamillazik ez ellen....Akkor nézd őket sokat ha ez szerinted jóÉn nem értem mi bajod, egy baromi jó csapat ez az atleti, és kibaszott jó edzővel. Mindenki fetreng, nincs kivétel itt spanyolban.Egy Lewa kimaradt helyzet után Julian gól a kirúgás utáni akcióbólVilágtalan nyomorult banda. Nincs még egy ilyen cigány banda a földön mint ezek
zacknorb
Yamal19
Így kell megverni őket azt kész és nem szabad az 5.percben 100%-os ziccert kihagyni…
Klaci79_egy poloska
Yamal19
9 hónapja
Ez ha nem volt kéz akkor innentől csak Suárez gólvonal védése az.Ezt én sem értem.
KeyG
Az esetet és a bírót Lewa gólja menti meg.
Poloska vagyok.
9 hónapja
nézem-nézemAkkor nézd őket sokat ha ez szerinted jóÉn nem értem mi bajod, egy baromi jó csapat ez az atleti, és kibaszott jó edzővel. Mindenki fetreng, nincs kivétel itt spanyolban.Egy Lewa kimaradt helyzet után Julian gól a kirúgás utáni akcióbólVilágtalan nyomorult banda. Nincs még egy ilyen cigány banda a földön mint ezek
zacknorb
Yamal19
Így kell megverni őket azt kész és nem szabad az 5.percben 100%-os ziccert kihagyni…
Klaci79_egy poloska
Yamal19
9 hónapja
vfdbfdsn
175
Akkor nézd őket sokat ha ez szerinted jóÉn nem értem mi bajod, egy baromi jó csapat ez az atleti, és kibaszott jó edzővel. Mindenki fetreng, nincs kivétel itt spanyolban.Egy Lewa kimaradt helyzet után Julian gól a kirúgás utáni akcióbólVilágtalan nyomorult banda. Nincs még egy ilyen cigány banda a földön mint ezek
zacknorb
Yamal19
Klaci79_egy poloska
9 hónapja
Egyèni villanások segíthetnek
9 hónapja
Ez ha nem volt kéz akkor innentől csak Suárez gólvonal védése az.
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
9 hónapja
Gyors válasz 😊
9 hónapja
Viszont Flick taktikailag egyre inkább 0....nyomatja amit kitalal oszt annyi vagy jó vagy nem.......🤦🤦🤦Guardiola 2. Az se tud újítani, ha nem ül a taktikája.
dande2
9 hónapja
Viszont Flick taktikailag egyre inkább 0....nyomatja amit kitalal oszt annyi vagy jó vagy nem.......🤦🤦🤦
9 hónapja
És lehet elveszik kéz miattVééééégeja, bocs, azt hittem a 89. perc van 😀
shagi0206
shagi0206
Poloska vagyok.
9 hónapja
Amíg a Barca meg Real leamortizálja magát a BL-ben, ők besurranhatnának a bajnoki címért sunyibameg mindig Simeone a legjobb mental coach a vilagon.És még milyen jó lenne, ha izgalmasabb focit játszatna. Mert tudnak olyat is, csak egy jó, pörgős focit játszó csapat ellen nem jellemző addig, amíg x van, vagy esetleg előny.
Kenny
shagi0206
9 hónapja
Vééééége
9 hónapja
Ahogy elnèzem alkalmazhatjuk azt ahoyg mondják mifelènk: a jövő hètig se fogunk itt gólt rúgni 😏
9 hónapja
Inter behúzta
9 hónapja
meg mindig Simeone a legjobb mental coach a vilagon.Meg idén ő rotál kb a legtöbbet, marha sokat cserél marha korán.
Kenny
Poloska vagyok.
9 hónapja
Én nem értem mi bajod, egy baromi jó csapat ez az atleti, és kibaszott jó edzővel. Mindenki fetreng, nincs kivétel itt spanyolban.Egy Lewa kimaradt helyzet után Julian gól a kirúgás utáni akcióbólVilágtalan nyomorult banda. Nincs még egy ilyen cigány banda a földön mint ezek
zacknorb
Yamal19
9 hónapja
meg mindig Simeone a legjobb mental coach a vilagon.És még milyen jó lenne, ha izgalmasabb focit játszatna. Mert tudnak olyat is, csak egy jó, pörgős focit játszó csapat ellen nem jellemző addig, amíg x van, vagy esetleg előny.
Kenny
9 hónapja
Mi meccs volt ez a Stuttgart-Leverkusen, 2-0ra és 3-1 is vezettek Hoenessék, aztán 88 meg 94 oszt csá.