Soccer
41 feliratkozó
10 hónapja
Majd ha Por Karoly transzferguru bejelenti, akkor hiszem el.Nem erdekeltek. A MILANBA JON! XDRomanóval beszéld meg, már hírvigó van a Madriddal.
Stez
Mikey
10 hónapja
Nem erdekeltek. A MILANBA JON! XDRomanóval beszéld meg, már hírvigó van a Madriddal.
Stez
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
10 hónapja
TAA elmondta, hogy a Milanba jon.Álmodj csak. 😀
Stez
10 hónapja
TAA elmondta, hogy a Milanba jon.Ide?
Stez
Poloska vagyok.
10 hónapja
Hivatalosan is bejelentette (végre) a Liverpool, hogy Alexander-Arnold távozik a nyáron.
Mikey
After 20 years at Liverpool Football Club, now is the time for me to confirm that I will be leaving at the end of the season.
— Trent Alexander-Arnold (@TrentAA) May 5, 2025
This is easily the hardest decision I’ve ever made in my life.
I know many of you have wondered why or been frustrated that I haven’t spoken about this… pic.twitter.com/emAw5RvXq0
10 hónapja
Hétvégén megyek Manchesterbe, úgyis ott laknak a Liverpool focisták is a környéken, majd megpróbálom lehugyozni a házát
10 hónapja
Hivatalosan is bejelentette (végre) a Liverpool, hogy Alexander-Arnold távozik a nyáron.
Szerkesztette: Mikey
10 hónapja
Lol, a kupadöntőn már forgókapu szintre le van bontva, hol mehet be az ember.
Poloska vagyok.
10 hónapja
Akkor már hivatalos Kane bundás címe. De azért a Bayer megint pontot mentett a 93. percben.szivesen Harry.
Sixo
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
10 hónapja
Az még kevés
10 hónapja
75’ 0-1Az egyenlítő gól már megvan
ozibozi
Poloska vagyok.
10 hónapja
75’ 0-1
10 hónapja
A Sporting most akarja elveszteni a bajnokságotneeeeeeeeeeeeeeeeeeee
ozibozi
10 hónapja
A Sporting most akarja elveszteni a bajnokságot
10 hónapja
Gyenge színvonalú meccs, 0-0át érdemelt volna. Bár mezőnyben erős Bologna fölény de a kapukra egyik csapat sem volt különösebben veszélyes. A két kapus 1-1et bepotyázott, ennyi. Ha jövő héten sem sikerül nyerni egy közvetlen rivális, a Lazio ellen, akkor lépéshátrányba kerül a csapat. Eddig tartott az előny, a római csapatok minden meccsüket megnyerik az utóbbi időben.
10 hónapja
Nagyon nehéz higgadtnak maradni... Vissza kell majd néznem a felvételeket, hogy történt-e szabálytalanság az egyenlítő gólt megelőzően, illetve, hogy tíz perccel a vége előtt – a tatabányai meccshez hasonlóan, amit ugyanez a játékvezető vezetett – nem maradt-e el egy büntető a javunkra... Nagyon tiszteltem Puhl Sándort, aki mindig azt mondta: „Ami neked jár, az nekem is jár!” Idáig nem akartam ezzel foglalkozni, de nem vagyok biztos benne, hogy ez a Vasasra az utóbbi időben igaz lenne... Természetesen nem ezért kaptunk ki, több meccslabdánk is volt, amelyeket ha értékesítünk, megnyerhettük volna a találkozót. Amíg viszont nem tudunk élni ezekkel a lehetőségekkel, nem fog felénk billeni a mérleg nyelve.Pintér Attila miatt ozták létre ezt:
Pintér Attila
A magyarázkodás az BL szinten megy a taktikai zsenitől
warr_b
www.magyarfutball.hu/hu/kifogasgenerator/576
Sírás 😀
10 hónapja
Nagyon nehéz higgadtnak maradni... Vissza kell majd néznem a felvételeket, hogy történt-e szabálytalanság az egyenlítő gólt megelőzően, illetve, hogy tíz perccel a vége előtt – a tatabányai meccshez hasonlóan, amit ugyanez a játékvezető vezetett – nem maradt-e el egy büntető a javunkra... Nagyon tiszteltem Puhl Sándort, aki mindig azt mondta: „Ami neked jár, az nekem is jár!” Idáig nem akartam ezzel foglalkozni, de nem vagyok biztos benne, hogy ez a Vasasra az utóbbi időben igaz lenne... Természetesen nem ezért kaptunk ki, több meccslabdánk is volt, amelyeket ha értékesítünk, megnyerhettük volna a találkozót. Amíg viszont nem tudunk élni ezekkel a lehetőségekkel, nem fog felénk billeni a mérleg nyelve.Pintér Attila
A magyarázkodás az BL szinten megy a taktikai zsenitől

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
10 hónapja
Az kemény, Calabria egy 40 éves focistát nem tud kiszorítani a kezdőből.
10 hónapja
HÁT EZ MI VOLT xD Egy helyzete volt a csapat, kb 3 nagy lövési lehetőség üres kapura közelről, de mindet elbasztuk.
10 hónapja
Esünk-kelünk a pályán, már nem is tudom hanyadik játékos esik seggre cselezés közben.
10 hónapja
Miben jobb ez a Tudor, mint amilyen Motta volt? Ugyanaz van a pályán, mint eddig. Néha kis csapat ellen megy, de amúgy meg sír a labda ha foci csapat az ellenfél.