Soccer
41 feliratkozó
10 hónapja
Egy full les gól a 9 perces hosszabbítás 90+13. percebn nálam sehogy nem szabályosJa. Tudom, nem szabályos mert sípszó után esett.Szabályostól azért az messze volt...Mekkorát védett Szczeszny, de azért egy legalább 2 méteres les volt ,de miért nem lengette be a partjelző, ez nagyon simán látnia kellett volna.Mert ez a lengyel hármas akkor inti be a lest és fújja le azonnal ha a Bayerntol kell elvenni egy szabályos gólt és tovább juttatni a realt mint tavaly.
Sixo
csebi
kapitnono
csebi

10 hónapja
Lewa amúgy beszállhat végül ma?
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
10 hónapja
A bíró nem szarozik, hagyja a kemény játékot. Ez nagyon kedvez a zInternek, nagyon durván elnyomják a fele akkora spanyolokat.
10 hónapja
Ja. Tudom, nem szabályos mert sípszó után esett.Szabályostól azért az messze volt...Mekkorát védett Szczeszny, de azért egy legalább 2 méteres les volt ,de miért nem lengette be a partjelző, ez nagyon simán látnia kellett volna.Mert ez a lengyel hármas akkor inti be a lest és fújja le azonnal ha a Bayerntol kell elvenni egy szabályos gólt és tovább juttatni a realt mint tavaly.
Sixo
csebi
kapitnono
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
10 hónapja
Azért Lautaro kicentizte. A kapu egész bal fele üres, de ő középre rúgja, hátha még eléri Szczesny.
10 hónapja
Szabályostól azért az messze volt...Mekkorát védett Szczeszny, de azért egy legalább 2 méteres les volt ,de miért nem lengette be a partjelző, ez nagyon simán látnia kellett volna.Mert ez a lengyel hármas akkor inti be a lest és fújja le azonnal ha a Bayerntol kell elvenni egy szabályos gólt és tovább juttatni a realt mint tavaly.
Sixo
csebi

10 hónapja
Biztos voltam benne hogy ráfazunk annyira látszott ès nem látom hogyan rúgnánk "túl" gket....
10 hónapja
Nagyon gyenge ma a Barca…iszonyatosan hiányoznak a sérültek, így nem lehet egy ilyen inter ellenMondjuk így nem lehet állva várni a labdát ahogy ha jól lattam Olmo tette
Klaci79
10 hónapja
Aztarohadt, Puzsér Robi előttem mos fel a gól után
Poloska vagyok.
10 hónapja
szép emlékekEz is les volt. Thuram Inzaghira itta magát.Jó nem, Pippo azért belőtte mielőtt elvették mert les volt.
Sixo
Sixo
10 hónapja
Nagyon gyenge ma a Barca…iszonyatosan hiányoznak a sérültek, így nem lehet egy ilyen inter ellen
10 hónapja
Hoppa
10 hónapja
😃Mekkorát védett Szczeszny, de azért egy legalább 2 méteres les volt ,de miért nem lengette be a partjelző, ez nagyon simán látnia kellett volna.Mert ez a lengyel hármas akkor inti be a lest és fújja le azonnal ha a Bayerntol kell elvenni egy szabályos gólt és tovább juttatni a realt mint tavaly.
Sixo
csebi
10 hónapja
Mekkorát védett Szczeszny, de azért egy legalább 2 méteres les volt ,de miért nem lengette be a partjelző, ez nagyon simán látnia kellett volna.Mert ez a lengyel hármas akkor inti be a lest és fújja le azonnal ha a Bayerntol kell elvenni egy szabályos gólt és tovább juttatni a realt mint tavaly.
Sixo
10 hónapja
Ez is les volt. Thuram Inzaghira itta magát.Jó nem, Pippo azért belőtte mielőtt elvették mert les volt.
Sixo
10 hónapja
Mekkorát védett Szczeszny, de azért egy legalább 2 méteres les volt ,de miért nem lengette be a partjelző, ez nagyon simán látnia kellett volna.
10 hónapja
Az a Denzel gecinagy missmatch lehetPont ezt mondtam, hogy reggeli eszi eddig Gerard Martint, a gyerek fele akkora.
zacknorb
10 hónapja
Az a Denzel gecinagy missmatch lehet
Poloska vagyok.