Soccer

41 feliratkozó

10 hónapja
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 41 466 — LIGHTS OUT!
na Inter csak megfordította
Löfli
Mi az istennek kell neked az utolsó percekben wc-re menned ...

10 hónapja
Löfli Buffalo Bills Indiana Hoosiers 23 944 — ellenIktriad / 2026 Arena4 March Madness winner
na Inter csak megfordította

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
10 hónapja
Löfli Buffalo Bills Indiana Hoosiers 23 944 — ellenIktriad / 2026 Arena4 March Madness winner
Mirandes majdnem kiegyenlített

Don't blink!
10 hónapja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 23 943 — Kinek mit intézett a kormánya
Ott az Oviedo fordítás.
Bár a csóri Mirandes védő jól fejbe lett lőve lasztival.

Poloska vagyok.
10 hónapja
Toto21 Chicago Bears 8 326
Az Inter az első akiket ilyen szinten látod tartalékolni a klub vb-n. 4en vannak a BL kezdőben ha jól nézem. És egyedül Thuram van sérült listán.
Sixo
Szerintem nem tartalékolás, elfogytak az öregek a szezon alatt.
Épp ezért a következő szezon is nehéz lehet nekik, nem fogadnék rájuk outrightba.
zacknorb
nagyon gyenge az Inter kerete. Rohadt nagy mázlijuk volt a BL-ben
10 hónapja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 23 943 — Kinek mit intézett a kormánya
Az Inter az első akiket ilyen szinten látod tartalékolni a klub vb-n. 4en vannak a BL kezdőben ha jól nézem. És egyedül Thuram van sérült listán.
Sixo
Szerintem nem tartalékolás, elfogytak az öregek a szezon alatt.
Épp ezért a következő szezon is nehéz lehet nekik, nem fogadnék rájuk outrightba.

Poloska vagyok.
10 hónapja

10 hónapja
Alakul a Mirandes feljutás.
Kazincbarcika feeling
zacknorb
szegény Cazorla 😕
Löfli
Most egyenlíthet.
YEAH

Poloska vagyok.
10 hónapja
Kazincbarcika feeling
zacknorb
szegény Cazorla 😕

Don't blink!
10 hónapja
Kazincbarcika feeling

Poloska vagyok.
10 hónapja
Chivu se fog sokáig maradni 😀
Toto21
Nem számolt az utolsó szamurájjal.

10 hónapja
Chivu se fog sokáig maradni 😀
10 hónapja
azé' a dél-afrikaiak csak több gólt szereznek a németeknél 😮
slowmotion
Szinten minden fontos mutatóból többjük volt, egyet leszámítva, az eredményjelzőt. A riválisok egyre jobban örülhetnek a Niko Kovac szerződés hosszabbításnak.

10 hónapja
slowmotion Dallas Cowboys 27 672 — Cowboys fan
azé' a dél-afrikaiak csak több gólt szereznek a németeknél 😮
10 hónapja
Dortmundnak nem kell a plusz pénz úgy tűnik 😀
Toto21
Szép volt iktriad
Sixo
ne is mond 😕
10 hónapja
Toto21
Szép volt iktriad

10 hónapja
10 hónapja
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 32 155
Ennek a dél-afrikai csapatnak szégyenletesen brazil meze van.

A 2010-es években az NB3-as Nyírbátor követte el azt az arcátlanságot, hogy hazai pályán állandóan piros-fehér-zöldben játszott.

10 hónapja
Tony Adams Indianapolis Colts 5 857 — Colts Fan
Iszonyatos nagy a prize poolja a klub vbnek, max 1-2 csapat teheti meg hogy leszarja mi lesz a vége, ezek a pénzek európai szemmel is jól láthatóak. Ahogy haladunk előre, és nő a tét, egyre jobb meccseket várok.
És persze el lehet lazsálni az egészet de ha csak valaki 4 ponttal tovább csúszik a csoportból, az már 10+ M dollár, a részvételi díj 12-38 M dollár, ne csodálkozzunk ha a klubházba pipák lesznek, ha nem esik be potya 40-50 milla.

www.fifa.com/en/tournaments/mens/club-world-cup/usa-2025/articles/record-prize-money-solidarity

Szerintem nem a nézőszám, a színvonal fogja igazán megmérni ezt az eseményt, hanem az, hány súlyos sérülés lesz a kamerák előtt, amire lehet mutogatni, és hogyan szerepelnek ezután az európai szezonban a résztvevők.
10 hónapja
Willie Parker Pittsburgh Steelers Notre Dame Fighting Irish 17 309
 g7.hu/adat/20250620/netto-otmillio-forint-az-atlagos-focistaber-az-nb-i-ben-a-fradinal-majdnem-14-millio/?fbclid=IwZXh0bgNhZW0CMTEAAR4ywYMGY5zXR5alAB0P_A408BrIyYLT2ZjbGK1WaFqEAAa-oXOgrrE3KRTzww_aem_dosN2czCpSH8RPzgKOlNwg#r0ac61fy2bx1shm9c6m1lkr108l4g26m

Nettó ötmillió forint az átlagos focistabér az NB I-ben, a Fradinál majdnem 14 millió

A Diósgyőr Futball Club Kft.-nél például átlagosan 256 ember dolgozott tavaly, de jóval kétszáz felett volt a foglalkoztatottak létszáma az FTC Labdarúgó Zrt-nél is.
ozibozi
Mert van rá igény.
Dzsokijuing
Igénytelen igény, de a miénk!
10 hónapja
Dzsokijuing Dallas Cowboys Texas Longhorns 10 751 — Saturday Night Lights
 g7.hu/adat/20250620/netto-otmillio-forint-az-atlagos-focistaber-az-nb-i-ben-a-fradinal-majdnem-14-millio/?fbclid=IwZXh0bgNhZW0CMTEAAR4ywYMGY5zXR5alAB0P_A408BrIyYLT2ZjbGK1WaFqEAAa-oXOgrrE3KRTzww_aem_dosN2czCpSH8RPzgKOlNwg#r0ac61fy2bx1shm9c6m1lkr108l4g26m

Nettó ötmillió forint az átlagos focistabér az NB I-ben, a Fradinál majdnem 14 millió

A Diósgyőr Futball Club Kft.-nél például átlagosan 256 ember dolgozott tavaly, de jóval kétszáz felett volt a foglalkoztatottak létszáma az FTC Labdarúgó Zrt-nél is.
ozibozi
Mert van rá igény.

Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
10 hónapja
slowmotion Dallas Cowboys 27 672 — Cowboys fan
Szvsz siralmas reklam ez a klub vb a jovo evi normalis elott. Nezok alig, a meccsek jo resze vagy kurva gyenge, vagy pedig sormeccs feeling 5-6-10 golos, egyoldalu gyozelmekkel, igazan elvezetes focit ket meccsen talan, ha lehetett latni es ahogy varni lehetett, a csapatok jo resze komolyan sem veszi, a halalan van a jatekosok 70 szazaleka egy ilyen hosszu szezon utan.

Plusz raadas, hogy minden nap azon kell fosni, ne legyen halasztas es essen le az eso, mert keptelenek voltak fedett vagy behuzhato teteju stadionokba rakni a meccseket.

Ez igy eddig szerintem eleg komolytalan, minden szempontbol.
Stez
mondjuk a klub-vb és a rendes vb között szerintem kapásból ott kezdődik a különbség, hogy pl egy angol 90 százalék valószínűséggel le sem szarja a klubvébét, mert mondjuk rühelli a Szitit is meg a DInamót is, de egy válogatott meccsre meg pont elmegy, mert nyaralás is, meg még meccseket is lát, ráadásul még az utált csapatok játékosai is a kedvelt badge-ért hajtanak.

egy Leverkusen szurkoló nem megy ki Bályern-meccsre, mert mi a fasznak, de ha a Nationalelfben játszik Kimmich meg mittoménki, akkor még nekik is szurkol.
10 hónapja
Willie Parker Pittsburgh Steelers Notre Dame Fighting Irish 17 309
Plusz raadas, hogy minden nap azon kell fosni, ne legyen halasztas es essen le az eso, mert keptelenek voltak fedett vagy behuzhato teteju stadionokba rakni a meccseket.
Stez
Itt jegyezném meg, milyen intelligens döntés volt a FIFÁ-tól, hogy a Giants/Jets stadionjában lesz majd a vb-döntő jövő nyáron, miközben Dallas vagy Los Angeles nagyobb befogadóképességet és fedett pályát is garantált volna.

De a hivatalos magyarázat szerint New York vonzereje olyan erős, hogy ez minden más szempontot félresöpört.
Kampman
Baj esetén Gianni Infantino személyesen, a két puszta kezével téríti el a stadion útjából a tornádót. Öltöny-nyakkendőben.
Remélem megpróbálja.
10 hónapja
ozibozi New York Giants 21 491

Szerkesztette: ozibozi
10 hónapja
ozibozi New York Giants 21 491
Lement már 22 VB fedett stadionok nélkül, 50+ éve már adja a tv is az összes meccset, olyan nézettségű az egész világot tekintve, hogy nem ugrálhatnak sokat a tévék sem, mert ezeket legtöbbször a Nemzeti Adók adják, és legtöbb helyen lenne KerTv is helyükre ha sokat okoskodnának.
Az 1994-es VB és az olimpiák szervezését látva szerintem ez bőven jól lesz majd összerakva és közvetítve is.
A sport meg a show az menni fog nekik, ami inkább gond, hogy szar a válogatottjuk.

Szerkesztette: ozibozi