Soccer
41 feliratkozó
10 hónapja
Ezzel a vedelemmel nem lehet.
10 hónapja
Anyjuk fszát
10 hónapja
Tizi lesz
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
10 hónapja
De ezeket épp mindig bevágtaTalán a báttya, de ő maga csatár létére nem volt túl gólerős.Inzaghi még mindig azt hiszi aktív játékos, folyamatosan berohangál a pályára.Ezt a fel helyzetet Thuram helyett belőtte volna még most is
Sixo
csebi
Sixo
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
10 hónapja
Talán a báttya, de ő maga csatár létére nem volt túl gólerős.Inzaghi még mindig azt hiszi aktív játékos, folyamatosan berohangál a pályára.Ezt a fel helyzetet Thuram helyett belőtte volna még most is
Sixo
csebi
10 hónapja
Inzaghi még mindig azt hiszi aktív játékos, folyamatosan berohangál a pályára.Ezt a fel helyzetet Thuram helyett belőtte volna még most is
Sixo
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
10 hónapja
Inzaghi még mindig azt hiszi aktív játékos, folyamatosan berohangál a pályára.
10 hónapja
Jézus, hogy kijátszotta a zInter a Barca pressingjét. Ráadásul -1 emberrel.
10 hónapja
Massaro jön Pécsre.Pedri tolt egy Danilot.megy a kispestbe?
Sixo
eaglesmcnabb
10 hónapja
Elég idős ő ahhoz, hogy igyon?Mégis ki? Zacknorb.Aztarohadt, Puzsér Robi előttem mos fel a gól utántakarító lett?
zacknorb
ki hányt a padlóra?
Kampman
nagylaza, főpohárnok
10 hónapja
Amúgy vicces lenne ha Guirassy lenne a BL gólkirály
10 hónapja
ez a Reálos DaniloPedri tolt egy Danilot.megy a kispestbe?
Sixo
eaglesmcnabb
10 hónapja
Igen, pont ezért írtam, hogy rosszul jatszanak. Ilyen buta megoldások, Olmo-tol, Pedritol, de többen is hibáznak, így nem lehet ég y ilyen mázlis inter ellenNagyon gyenge ma a Barca…iszonyatosan hiányoznak a sérültek, így nem lehet egy ilyen inter ellenMondjuk így nem lehet állva várni a labdát ahogy ha jól lattam Olmo tette
Klaci79
csebi
10 hónapja
Aham. Attól mert a bíró beintette valójában nem volt les.Egy full les gól a 9 perces hosszabbítás 90+13. percebn nálam sehogy nem szabályosJa. Tudom, nem szabályos mert sípszó után esett.Szabályostól azért az messze volt...Mekkorát védett Szczeszny, de azért egy legalább 2 méteres les volt ,de miért nem lengette be a partjelző, ez nagyon simán látnia kellett volna.Mert ez a lengyel hármas akkor inti be a lest és fújja le azonnal ha a Bayerntol kell elvenni egy szabályos gólt és tovább juttatni a realt mint tavaly.
Sixo
csebi
kapitnono
csebi
kapitnono
Igen 9 perces hosszabbítás volt azelőtt h kb 4 percet állt a játék a kétszeri real ünneplés és var visszanezes miatt.
10 hónapja
Mégis ki? Zacknorb.Aztarohadt, Puzsér Robi előttem mos fel a gól utántakarító lett?
zacknorb
ki hányt a padlóra?
Kampman
10 hónapja
Pedri tolt egy Danilot.megy a kispestbe?
Sixo
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
10 hónapja
Aztarohadt, Puzsér Robi előttem mos fel a gól utántakarító lett?
zacknorb
ki hányt a padlóra?
10 hónapja
Elvileg csere.Lewa amúgy beszállhat végül ma?Be van egyáltalán öltözve? Sérült listán nincs.
csebi
Sixo
10 hónapja
Inter védők már annyit balfaszkodtak fél óra alatt, mint amennyit kb 2 meccs alatt szoktak
10 hónapja
Lewa amúgy beszállhat végül ma?Be van egyáltalán öltözve? Sérült listán nincs.
csebi