Soccer
41 feliratkozó
10 hónapja
Thx captain obviousAmúgy ha nem Garciara jön ki megint ez már XMindegy, mert már így is az.
zacknorb
iktriad
Poloska vagyok.
10 hónapja
Amúgy ha nem Garciara jön ki megint ez már XMindegy, mert már így is az.
zacknorb
10 hónapja
Mondjuk hogy egyik meccsen sem tudja egyik csapat sem megtartani az elonyet, kemeny
10 hónapja
Jah és persze Carlos Augustoról jött a gól. Akkor poénos, hogy állnak az Inter védők, mindenki néz körbe, hogy ott miért nincs senki xD
10 hónapja
G.Martin = 2ABiztos szünetben beleolvasott ebbe a forumba, és mondta hogy fogd csak meg a Gatorade-em…
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
10 hónapja
dande2-öt tiltsák már ki a fórumról, mielőtt tényleg továbbmegy a Barca. 😂🙄Köszi😁
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
10 hónapja
Megint kiderült, hogy a 2-0 a legveszélyesebb eredmény soccerben. A Barca God modeban tolja a 2. félidőben.
10 hónapja
Akkor most elvileg lesz 3-2, majd 3-3
10 hónapja
Visszajöttek….elképesztő!!!!!
10 hónapja
EZAZ
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
10 hónapja
Ennyit ér, hogy az egyik oldalon az ajtó ablakot egy kiváló csatár rughatta…baszott nagy védés 👏🏿👏🏿👏🏿
10 hónapja
Amúgy ha nem Garciara jön ki megint ez már X
Poloska vagyok.
10 hónapja
Ez kb 1 XG egyből, ez üres kapu volt 80% ban
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
10 hónapja
dande annyit picsogott ma is, hogy simán fordít a barca 😀Az Eagles SBt is kisírtam, szívesen 🥳🤪😉
eaglesmcnabb
10 hónapja
Szerencsére azért nem a kanadai pontokra adják az aranylabdátRafinha eddig ma semmi, pedig aranylabdát akarnak neki adni ha Bl győzelem lenne ebből.Előző Aranylabda kapcsán Vini kirablása volt a téma, pedig lényegesen kevesebb kanadai pontja volt.
Sixo
HA lenne Barca BL, akkor szerintem elég valid esélyes lenne Raphinha…
Sinisa

10 hónapja
dande annyit picsogott ma is, hogy simán fordít a barca 😀
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!