NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 572
46
20:00 FAMOUS IDAHO POTATO BOWL - Washington State vs Utah State
Soccer
41 feliratkozó
9 hónapja
YoungZeeZee
9 410
es a szurkolok mit mondtak 😊Mondjuk azert kicsit elrohogtem magam, amikor Rossi nagy siman kijelentette, hogy nem erdemelt vereseget a valogatott. Egy felideig meccsben volt, volt is helyzete, meg a masodik felido vegen, de amugy a lehetosegek kozul ketto nem egy brutal nagy bravur volt tavoli lovesbol, amugy meg a törökök 3-1-nel, konkretan az utolso husz percben mar focizni is alig akartak, visszaalltak. Meg megint ki van akadva, hogy mi hibaztunk, golokat kaptunk egybol, a torokok hibaztak, ok nem kaptak egybol golokat... Hat bazmeg, hozni kell jatekost, aki megbunteti a hibakat, ennyi. Ez az o dolga. Nehogy mar megint mutogassunk arra, hogy de bezzeg itt nem volt szerencse. Allandoan a kifogasok keresese megy. Nem a torokok hibaja, hogy ok eltalaltak a kaput a helyzetekben, mi meg nem talaltuk el.De a mostani interjúból kimaradt az, hogy van-e valami aktuális ajánlata…
Stez
Sinisa
9 hónapja
Mondjuk azert kicsit elrohogtem magam, amikor Rossi nagy siman kijelentette, hogy nem erdemelt vereseget a valogatott. Egy felideig meccsben volt, volt is helyzete, meg a masodik felido vegen, de amugy a lehetosegek kozul ketto nem egy brutal nagy bravur volt tavoli lovesbol, amugy meg a törökök 3-1-nel, konkretan az utolso husz percben mar focizni is alig akartak, visszaalltak. Meg megint ki van akadva, hogy mi hibaztunk, golokat kaptunk egybol, a torokok hibaztak, ok nem kaptak egybol golokat... Hat bazmeg, hozni kell jatekost, aki megbunteti a hibakat, ennyi. Ez az o dolga. Nehogy mar megint mutogassunk arra, hogy de bezzeg itt nem volt szerencse. Allandoan a kifogasok keresese megy. Nem a torokok hibaja, hogy ok eltalaltak a kaput a helyzetekben, mi meg nem talaltuk el.De a mostani interjúból kimaradt az, hogy van-e valami aktuális ajánlata…
Stez
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
9 hónapja
Mondjuk azert kicsit elrohogtem magam, amikor Rossi nagy siman kijelentette, hogy nem erdemelt vereseget a valogatott. Egy felideig meccsben volt, volt is helyzete, meg a masodik felido vegen, de amugy a lehetosegek kozul ketto nem egy brutal nagy bravur volt tavoli lovesbol, amugy meg a törökök 3-1-nel, konkretan az utolso husz percben mar focizni is alig akartak, visszaalltak. Meg megint ki van akadva, hogy mi hibaztunk, golokat kaptunk egybol, a torokok hibaztak, ok nem kaptak egybol golokat... Hat bazmeg, hozni kell jatekost, aki megbunteti a hibakat, ennyi. Ez az o dolga. Nehogy mar megint mutogassunk arra, hogy de bezzeg itt nem volt szerencse. Allandoan a kifogasok keresese megy. Nem a torokok hibaja, hogy ok eltalaltak a kaput a helyzetekben, mi meg nem talaltuk el.innen már 1 lépés, hogy aki kritizálja a válogatotta az
Stez
9 hónapja
Mondjuk azert kicsit elrohogtem magam, amikor Rossi nagy siman kijelentette, hogy nem erdemelt vereseget a valogatott. Egy felideig meccsben volt, volt is helyzete, meg a masodik felido vegen, de amugy a lehetosegek kozul ketto nem egy brutal nagy bravur volt tavoli lovesbol, amugy meg a törökök 3-1-nel, konkretan az utolso husz percben mar focizni is alig akartak, visszaalltak. Meg megint ki van akadva, hogy mi hibaztunk, golokat kaptunk egybol, a torokok hibaztak, ok nem kaptak egybol golokat... Hat bazmeg, hozni kell jatekost, aki megbunteti a hibakat, ennyi. Ez az o dolga. Nehogy mar megint mutogassunk arra, hogy de bezzeg itt nem volt szerencse. Allandoan a kifogasok keresese megy. Nem a torokok hibaja, hogy ok eltalaltak a kaput a helyzetekben, mi meg nem talaltuk el.
9 hónapja
Ez spanyol mez nagyon csúnya.jobbat érdemelnének.
9 hónapja
Hrutkatol lopva:www.puskasintezet.hu/hir/A-legidosebb-debutans
A Törökország-Magyarország mérkőzésen csereként pályára lépő játékosok:
🇹🇷Mert Müldür - 25 éves, Fenerbahce
🇹🇷Deniz Gül - 20 éves, Porto
🇹🇷Irfan Can Kahveci - 29 éves Fenerbahce
🇹🇷Ismail Yüksek - 26 éves, Fenerbahce
🇹🇷Can Uzun - 19 éves, Frankfurt
🇭🇺Kata Mihály - 22 éves MTK (NB I, 4. hely)
🇭🇺Szabó Levente - 25 éves, Braunschweig (Bundesliga2, 16. hely, idén 1123 perc)
🇭🇺Csoboth Kevin - 24 éves, St. Gallen (Svájc, 8. hely - legutóbbi hat mért. / 4x csereként játszott)
🇭🇺Gazdag Dániel - 29 éves Philadelphia (tavaly Keleti Konferencia 12. hely - idén 4. mérk. eddig)
🇭🇺Osváth Attila - 29 éves Paks (NB I, 3. hely)
Ezt már én kérdezem: volt már öregebb debütálónk a válogatottba?
csebi

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
9 hónapja
Vizet isztok? Buzik vagytok?Muszáj innunk valamit, nem akarsz velem rosszba lenni.Ezt Fiolaert kaptad!RohadékKikuldjuk a Pride-ra, aztan amellett, hogy kap egy jo kis birsagot, megbokik nehanyan. 😀Ide nekem a rozsdás bökőt hogy X leszHova kéred?😁😁😁
JC6 (Mr. Miele)
ThundersNFL a Paraszt
Stez
JC6 (Mr. Miele)
Stez
Holnap 3-kor a szökőkútnál?
JC6 (Mr. Miele)
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
9 hónapja
Hrutkatol lopva:A Törökország-Magyarország mérkőzésen csereként pályára lépő játékosok:
🇹🇷Mert Müldür - 25 éves, Fenerbahce
🇹🇷Deniz Gül - 20 éves, Porto
🇹🇷Irfan Can Kahveci - 29 éves Fenerbahce
🇹🇷Ismail Yüksek - 26 éves, Fenerbahce
🇹🇷Can Uzun - 19 éves, Frankfurt
🇭🇺Kata Mihály - 22 éves MTK (NB I, 4. hely)
🇭🇺Szabó Levente - 25 éves, Braunschweig (Bundesliga2, 16. hely, idén 1123 perc)
🇭🇺Csoboth Kevin - 24 éves, St. Gallen (Svájc, 8. hely - legutóbbi hat mért. / 4x csereként játszott)
🇭🇺Gazdag Dániel - 29 éves Philadelphia (tavaly Keleti Konferencia 12. hely - idén 4. mérk. eddig)
🇭🇺Osváth Attila - 29 éves Paks (NB I, 3. hely)
Ezt már én kérdezem: volt már öregebb debütálónk a válogatottba?
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
9 hónapja
sün sün sünZsanett?Muszáj innunk valamit, nem akarsz velem rosszba lenni.Ezt Fiolaert kaptad!RohadékKikuldjuk a Pride-ra, aztan amellett, hogy kap egy jo kis birsagot, megbokik nehanyan. 😀Ide nekem a rozsdás bökőt hogy X leszHova kéred?😁😁😁
JC6 (Mr. Miele)
ThundersNFL a Paraszt
Stez
JC6 (Mr. Miele)
Stez
JC6 (Mr. Miele)
Stez
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
9 hónapja
majdnem bánom hogy lemaradtam a meccsrőlde mégse 😊
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
9 hónapja
Zsanett?Muszáj innunk valamit, nem akarsz velem rosszba lenni.Ezt Fiolaert kaptad!RohadékKikuldjuk a Pride-ra, aztan amellett, hogy kap egy jo kis birsagot, megbokik nehanyan. 😀Ide nekem a rozsdás bökőt hogy X leszHova kéred?😁😁😁
JC6 (Mr. Miele)
ThundersNFL a Paraszt
Stez
JC6 (Mr. Miele)
Stez
JC6 (Mr. Miele)
9 hónapja
Muszáj innunk valamit, nem akarsz velem rosszba lenni.Ezt Fiolaert kaptad!RohadékKikuldjuk a Pride-ra, aztan amellett, hogy kap egy jo kis birsagot, megbokik nehanyan. 😀Ide nekem a rozsdás bökőt hogy X leszHova kéred?😁😁😁
JC6 (Mr. Miele)
ThundersNFL a Paraszt
Stez
JC6 (Mr. Miele)
Stez
JC6 (Mr. Miele)

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
9 hónapja
Muszáj innunk valamit, nem akarsz velem rosszba lenni.Ezt Fiolaert kaptad!RohadékKikuldjuk a Pride-ra, aztan amellett, hogy kap egy jo kis birsagot, megbokik nehanyan. 😀Ide nekem a rozsdás bökőt hogy X leszHova kéred?😁😁😁
JC6 (Mr. Miele)
ThundersNFL a Paraszt
Stez
JC6 (Mr. Miele)
Stez
9 hónapja
Ezt Fiolaert kaptad!RohadékKikuldjuk a Pride-ra, aztan amellett, hogy kap egy jo kis birsagot, megbokik nehanyan. 😀Ide nekem a rozsdás bökőt hogy X leszHova kéred?😁😁😁
JC6 (Mr. Miele)
ThundersNFL a Paraszt
Stez
JC6 (Mr. Miele)
9 hónapja
RohadékKikuldjuk a Pride-ra, aztan amellett, hogy kap egy jo kis birsagot, megbokik nehanyan. 😀Ide nekem a rozsdás bökőt hogy X leszHova kéred?😁😁😁
JC6 (Mr. Miele)
ThundersNFL a Paraszt
Stez
9 hónapja
“Gólra gólt kaptunk”Még jó h nem Fedák Sárit.
Imádom az ilyen kifejezéseket ⚽️
Sinisa
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
9 hónapja
“Gólra gólt kaptunk”Imádom az ilyen kifejezéseket ⚽️
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
9 hónapja
A másik rangadón a georgiaiak alázták az örményeket
Poloska vagyok.
9 hónapja
Amúgy nekem nincs alapvetően problémám a három kapott góllal, nem Dibuszon múlt ez.Nem tudom mi lenne ha Gulácsi kapna 0.58 xgre 3 gólt …vszeg a csávó menedékjogot kérne Erdogantol2.3 xGOT-re, annyira nem vészes, a lövések voltak extrák amúgy.
csebi
zacknorb
Hanem az a kettős mérce nem tetszik h amikor Gulat veszik elő még itt is a nemet meccs miatt . Azok vajon most mit gondolnak?
9 hónapja
Az előzetesben Kapcsost Perecesnek csúfoltákOsvath 😀😀😀DDDDDDDDDDD1x valogatott, mint KAPCSOS VINCE
Stez
Kenny
9 hónapja
Katat meddig probaljak meg eladni a valogatottal? Bantoan gyenge ez a srac.Ha nyáron sem érkezik ajánlat a ciprusi bajnokság alsóházából, akkor szerintem elengedik.
Kenny
9 hónapja
Amúgy ez a 2 meccs kb arról dönt, hogy lehet-e első kalap az EB selejtezőn (törököknek fix nem, mi a bennmaradunk nagyeséllyel, ha marad az eddigi rendszer a kalapbeosztásra)
Poloska vagyok.
9 hónapja
Katat meddig probaljak meg eladni a valogatottal? Bantoan gyenge ez a srac.
9 hónapja
Ha a Florida International University hátsó udvara mesélni tudna.Osvath 😀😀😀DDDDDDDDDDD1x valogatott, mint KAPCSOS VINCE
Stez
Kenny
9 hónapja
A Prideon csak a fullrotty másnapos heterokra nyomulnak, a rendes melegekre nem.Kikuldjuk a Pride-ra, aztan amellett, hogy kap egy jo kis birsagot, megbokik nehanyan. 😀Ide nekem a rozsdás bökőt hogy X leszHova kéred?😁😁😁
JC6 (Mr. Miele)
ThundersNFL a Paraszt
Stez
Nálunk 5 fős baráti társaság tesztelte.
Poloska vagyok.