NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Soccer

41 feliratkozó

9 hónapja
YoungZeeZee 9 410
Mondjuk azert kicsit elrohogtem magam, amikor Rossi nagy siman kijelentette, hogy nem erdemelt vereseget a valogatott. Egy felideig meccsben volt, volt is helyzete, meg a masodik felido vegen, de amugy a lehetosegek kozul ketto nem egy brutal nagy bravur volt tavoli lovesbol, amugy meg a törökök 3-1-nel, konkretan az utolso husz percben mar focizni is alig akartak, visszaalltak. Meg megint ki van akadva, hogy mi hibaztunk, golokat kaptunk egybol, a torokok hibaztak, ok nem kaptak egybol golokat... Hat bazmeg, hozni kell jatekost, aki megbunteti a hibakat, ennyi. Ez az o dolga. Nehogy mar megint mutogassunk arra, hogy de bezzeg itt nem volt szerencse. Allandoan a kifogasok keresese megy. Nem a torokok hibaja, hogy ok eltalaltak a kaput a helyzetekben, mi meg nem talaltuk el.
Stez
De a mostani interjúból kimaradt az, hogy van-e valami aktuális ajánlata…
Sinisa
es a szurkolok mit mondtak 😊
9 hónapja
Sinisa New England Patriots 3 145 — Gràcies Pep!
Mondjuk azert kicsit elrohogtem magam, amikor Rossi nagy siman kijelentette, hogy nem erdemelt vereseget a valogatott. Egy felideig meccsben volt, volt is helyzete, meg a masodik felido vegen, de amugy a lehetosegek kozul ketto nem egy brutal nagy bravur volt tavoli lovesbol, amugy meg a törökök 3-1-nel, konkretan az utolso husz percben mar focizni is alig akartak, visszaalltak. Meg megint ki van akadva, hogy mi hibaztunk, golokat kaptunk egybol, a torokok hibaztak, ok nem kaptak egybol golokat... Hat bazmeg, hozni kell jatekost, aki megbunteti a hibakat, ennyi. Ez az o dolga. Nehogy mar megint mutogassunk arra, hogy de bezzeg itt nem volt szerencse. Allandoan a kifogasok keresese megy. Nem a torokok hibaja, hogy ok eltalaltak a kaput a helyzetekben, mi meg nem talaltuk el.
Stez
De a mostani interjúból kimaradt az, hogy van-e valami aktuális ajánlata…

TITO
JOHAN
Per Sempre Etern

This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
9 hónapja
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 20 673 — Csodabogár
Stez
innen már 1 lépés, hogy aki kritizálja a válogatotta az buzi sorosista hazaáruló brüsszeli poloska.

9 hónapja
Stez SMU Mustangs 46 842 — Whoops, looks like something went wrong.

9 hónapja
Bazsinho Buffalo Bills 1 216
Ez spanyol mez nagyon csúnya.jobbat érdemelnének.
9 hónapja
warr_b Washington Commanders 27 926 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Hrutkatol lopva:

A Törökország-Magyarország mérkőzésen csereként pályára lépő játékosok:
🇹🇷Mert Müldür - 25 éves, Fenerbahce
🇹🇷Deniz Gül - 20 éves, Porto
🇹🇷Irfan Can Kahveci - 29 éves Fenerbahce
🇹🇷Ismail Yüksek - 26 éves, Fenerbahce
🇹🇷Can Uzun - 19 éves, Frankfurt

🇭🇺Kata Mihály - 22 éves MTK (NB I, 4. hely)
🇭🇺Szabó Levente - 25 éves, Braunschweig (Bundesliga2, 16. hely, idén 1123 perc)
🇭🇺Csoboth Kevin - 24 éves, St. Gallen (Svájc, 8. hely - legutóbbi hat mért. / 4x csereként játszott)
🇭🇺Gazdag Dániel - 29 éves Philadelphia (tavaly Keleti Konferencia 12. hely - idén 4. mérk. eddig)
🇭🇺Osváth Attila - 29 éves Paks (NB I, 3. hely)

Ezt már én kérdezem: volt már öregebb debütálónk a válogatottba?
csebi
 www.puskasintezet.hu/hir/A-legidosebb-debutans

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
9 hónapja
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 403 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
Ide nekem a rozsdás bökőt hogy X lesz
JC6 (Mr. Miele)
Hova kéred?😁😁😁
ThundersNFL a Paraszt
Kikuldjuk a Pride-ra, aztan amellett, hogy kap egy jo kis birsagot, megbokik nehanyan. 😀
Stez
Rohadék
JC6 (Mr. Miele)
Ezt Fiolaert kaptad!
Stez
Muszáj innunk valamit, nem akarsz velem rosszba lenni.
Holnap 3-kor a szökőkútnál?
JC6 (Mr. Miele)
Vizet isztok? Buzik vagytok?

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
9 hónapja
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 25 945 — Lucas Scott
Hrutkatol lopva:

A Törökország-Magyarország mérkőzésen csereként pályára lépő játékosok:
🇹🇷Mert Müldür - 25 éves, Fenerbahce
🇹🇷Deniz Gül - 20 éves, Porto
🇹🇷Irfan Can Kahveci - 29 éves Fenerbahce
🇹🇷Ismail Yüksek - 26 éves, Fenerbahce
🇹🇷Can Uzun - 19 éves, Frankfurt

🇭🇺Kata Mihály - 22 éves MTK (NB I, 4. hely)
🇭🇺Szabó Levente - 25 éves, Braunschweig (Bundesliga2, 16. hely, idén 1123 perc)
🇭🇺Csoboth Kevin - 24 éves, St. Gallen (Svájc, 8. hely - legutóbbi hat mért. / 4x csereként játszott)
🇭🇺Gazdag Dániel - 29 éves Philadelphia (tavaly Keleti Konferencia 12. hely - idén 4. mérk. eddig)
🇭🇺Osváth Attila - 29 éves Paks (NB I, 3. hely)

Ezt már én kérdezem: volt már öregebb debütálónk a válogatottba?

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
9 hónapja
Negritis, a vajda Denver Broncos 54 102 — The Mathematician
JC6 (Mr. Miele)
Hova kéred?😁😁😁
ThundersNFL a Paraszt
Kikuldjuk a Pride-ra, aztan amellett, hogy kap egy jo kis birsagot, megbokik nehanyan. 😀
Stez
Rohadék
JC6 (Mr. Miele)
Ezt Fiolaert kaptad!
Stez
JC6 (Mr. Miele)
Zsanett?
Stez
sün sün sün

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
9 hónapja
Negritis, a vajda Denver Broncos 54 102 — The Mathematician
majdnem bánom hogy lemaradtam a meccsről
de mégse 😊

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
9 hónapja
JC6 (Mr. Miele)
Hova kéred?😁😁😁
ThundersNFL a Paraszt
Stez
Rohadék
JC6 (Mr. Miele)
Ezt Fiolaert kaptad!
Stez
JC6 (Mr. Miele)
Zsanett?

9 hónapja
warr_b Washington Commanders 27 926 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
JC6 (Mr. Miele)
Hova kéred?😁😁😁
ThundersNFL a Paraszt
Stez
Rohadék
JC6 (Mr. Miele)
Ezt Fiolaert kaptad!
Stez
JC6 (Mr. Miele)

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
9 hónapja
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 8 557
JC6 (Mr. Miele)
Hova kéred?😁😁😁
ThundersNFL a Paraszt
Stez
Rohadék
JC6 (Mr. Miele)
Ezt Fiolaert kaptad!
Stez
9 hónapja
JC6 (Mr. Miele)
Hova kéred?😁😁😁
ThundersNFL a Paraszt
Stez
Rohadék
JC6 (Mr. Miele)
Ezt Fiolaert kaptad!

9 hónapja
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 8 557
JC6 (Mr. Miele)
Hova kéred?😁😁😁
ThundersNFL a Paraszt
Stez
Rohadék
9 hónapja
“Gólra gólt kaptunk”
Imádom az ilyen kifejezéseket ⚽️
Sinisa
Még jó h nem Fedák Sárit.

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
9 hónapja
Sinisa New England Patriots 3 145 — Gràcies Pep!
“Gólra gólt kaptunk”
Imádom az ilyen kifejezéseket ⚽️

TITO
JOHAN
Per Sempre Etern

This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
9 hónapja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 20 843 — Kinek mit intézett a kormánya
A másik rangadón a georgiaiak alázták az örményeket

Poloska vagyok.
9 hónapja
Nem tudom mi lenne ha Gulácsi kapna 0.58 xgre 3 gólt …vszeg a csávó menedékjogot kérne Erdogantol
csebi
2.3 xGOT-re, annyira nem vészes, a lövések voltak extrák amúgy.
zacknorb
Amúgy nekem nincs alapvetően problémám a három kapott góllal, nem Dibuszon múlt ez.
Hanem az a kettős mérce nem tetszik h amikor Gulat veszik elő még itt is a nemet meccs miatt . Azok vajon most mit gondolnak?

9 hónapja
Willie Parker Pittsburgh Steelers 16 940
Osvath 😀😀😀DDDDDDDDDDD
Stez
1x valogatott, mint KAPCSOS VINCE
Kenny
Az előzetesben Kapcsost Perecesnek csúfolták
9 hónapja
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 31 036
Katat meddig probaljak meg eladni a valogatottal? Bantoan gyenge ez a srac.
Kenny
Ha nyáron sem érkezik ajánlat a ciprusi bajnokság alsóházából, akkor szerintem elengedik.

9 hónapja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 20 843 — Kinek mit intézett a kormánya
Amúgy ez a 2 meccs kb arról dönt, hogy lehet-e első kalap az EB selejtezőn (törököknek fix nem, mi a bennmaradunk nagyeséllyel, ha marad az eddigi rendszer a kalapbeosztásra)

Poloska vagyok.
9 hónapja
Kenny Atlanta Falcons 11 365 — Omar's Coming Yo!
Katat meddig probaljak meg eladni a valogatottal? Bantoan gyenge ez a srac.

9 hónapja
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 31 036
Osvath 😀😀😀DDDDDDDDDDD
Stez
1x valogatott, mint KAPCSOS VINCE
Kenny
Ha a Florida International University hátsó udvara mesélni tudna.

9 hónapja
JC6 (Mr. Miele)
Hova kéred?😁😁😁
ThundersNFL a Paraszt
Stez
A Prideon csak a fullrotty másnapos heterokra nyomulnak, a rendes melegekre nem.
Nálunk 5 fős baráti társaság tesztelte.

Poloska vagyok.